Het Buitencentrum Oldebroek

Broekeroordsweg 9, 8095 RM, Oldebroek

Provincie Gelderland | Regio Oldebroek, Zwolle

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Het Buitencentrum Oldebroek

Broekeroordsweg 9, 8095 RM, Oldebroek

Beschikbare escape rooms bij Het Buitencentrum Oldebroek

Escape room The Old Mine

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 5 t/m 15 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mijnen

Trotseer “The old mine” een gangenstelsel van 150 meter in combinatie met een Escape room!

Voorzien van helm, ga je met je team de vervallen goudmijn basis binnen via een wirwar aan gangen. In de gangen ga je op zoek naar codes en hints. Het gangenstelsel eindigt in een oude goudmijn, waar je codes moet kraken, geheime kamers moet zien te openen om uiteindelijk via de mijnschacht met de groep weer buiten te komen! In het gangenstelsel staan jouw zintuigen op scherp en ga je op de tast en kruipend door de gangen heen op zoek naar de codes en hints. Tijdens deze spannende tocht kom je verschillende obstakels tegen die je moet trotseren van een smalle gang, gladde afdalingen en geheime gangen en dat alles in het donker….

Het gangenstelsel eindigt in een escape room, waar een zwak licht knippert. Met behulp van de codes, hints en goed speurwerk zal je vervolgens met je team de uitgang moet zien te vinden. Is het dan toch die deur? Of is er iets met die kist? De gangen zijn voorzien van escape-luiken, en mocht het nodig zijn, dan kan er direct licht gemaakt worden.

Voor deelnemers die het erg spannend vinden zijn er mijnlampjes beschikbaar. Enkele deelnemers van de groep gaan niet naar binnen via het gangenstelsel maar neemt direct plaats in de command-room.  Zij sturen via geheime aanwijzingen de groep in de escape room aan.

Unieke escape room voor iedereen toegankelijk en een echte teambuilder! Hoe snel staan jullie weer buiten?

Informatie over Het Buitencentrum Oldebroek

Het Buitencentrum is een plek dat groepsaccommodaties aanbiedt op twee plekken in Gelderland. Oldebroek en Overasselt. De Escaperoom is gevestigd op de locatie Oldebroek.

Deze Escape room is die voor diverse leeftijden toegankelijk (vanaf 8 jaar) is en ook voor grote groepen een spannende activiteit is. Het is in een combinatie van een gangenstelsel met een escape room en om het nog mooier te maken, dienen er ook mensen in de oude commandroom plaats te nemen om de groep in de oude mijn te helpen om buiten te komen.

De Escape Room is te boeken op vaste tijden:

Dagelijks 
09.00u – 10.30u
11.00u – 12.30u
13.00u – 14.30u
15.00u – 16.30u
17.00u – 18.30u
19.00u – 20.30u

Informatie en prijzen

Prijs tot 10 deelnemers: € 119,50 per groep
Prijs vanaf 10 deelnemers: € 11,95 per persoon extra

Mocht de groep groter zijn dan 16 personen, dan adviseren wij er extra activiteiten uit ons aanbod naast te kiezen. Hierdoor kan iedereen actief bezig zijn. Het is ook mogelijk om voor een activiteitenprogramma te kiezen met een doordraai-systeem, waarbij de subgroepen aan meerdere activiteiten kunnen deelnemen.

De activiteiten zijn los te boeken. Wanneer u meerdere activiteiten afneemt, ontvangt u een leuke korting!
2 activiteiten naar keuze: 7% korting
3 activiteiten naar keuze: 15% korting
4 activiteiten naar keuze: 20% korting

 

Het Buitencentrum Oldebroek Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Het Buitencentrum Oldebroek? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Wij vonden deze escaperoom echt ontzettend leuk voor onze kids. Helemaal op de leeftijd afgestemd en eens een keer een andere escaperoom dan alle anderen. Met de *** maakt het een echte beleving! Daarna nog lasergamen in het bos, maakt ons feestje helemaal af!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 januari 2019 Sjors Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
5

Wij, als ervaren escape-junkies, zijn wel wat gewend. De website deed vermoeden dat het ongelofelijk spannend zou worden, maar niets is minder waar. Je wordt ***spoiler, waardoor de spanning binnen de groep al wordt opgesplitst. Daarentegen waren wij al verder met de puzzels dan de overige groepen waardoor wij geen keus hadden dan wachten totdat zij zover waren… Super jammer. Wij waren er zo uit, zelfs zonder sommige codes of sleutels gevonden te hebben, gewoon door goed verstand. Jammer, maar zeker geen aanrader.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
15 september 2018 Floor Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest