Het Virtuorium Leiden

Breestraat 51, 2311 CJ, Leiden

Provincie Zuid-Holland | Regio Alphen aan de Rijn, Leiden, Wassenaar, Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Het Virtuorium Leiden

Breestraat 51, 2311 CJ, Leiden

Beschikbare escape rooms bij Het Virtuorium Leiden

Escape room Sanctum

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Een goede vriend, Anna, heeft je in een brief om hulp gevraagd. De brief is het enige teken van leven en ze lijkt onvindbaar. Wat is er gebeurd? Je hebt geen andere keuze dan haar te helpen. De zoektocht leidt naar een verlaten klooster. Een cult vereerde hier een oude god. Een vreemde kracht waard rond. Kun je niet alleen haar redden, maar ook jezelf en…. je ziel?

Escape room The Prison

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Moeilijk

De resultaten van jullie anticorruptieteam wordt niet door iedereen gewaardeerd. Met behulp van vervalste bewijzen ben jij gearresteerd en veroordeeld. Jouw vrienden laten dit niet zomaar gebeuren en zetten een ontsnapping op touw. Gaat het lukken of eindigen jullie allemaal in een cel?

Escape room House of Fear

Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Makkelijk

Op een regenachtige avond in het bos zijn jullie op zoek naar onderdak voor de nacht. Een verlaten blokhut lijkt geschikt. Maar wanneer jullie binnenstappen valt de deur in het slot en blijkt het pittoreske huisje een vreselijk val. Dan realiseren jullie dat je niet alleen bent.

Escape room Jungle Quest

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Makkelijk

Op een wandeling in het park vinden jullie een portal naar een wondere wereld. Een enorme zwevende dierentuin. Nadat jullie enige tijd hebben rondgekeken bemerken jullie tot je schrik dat er geen weg meer terug is. Kunnen jullie het raadsel van de dierentuin oplossen en naar de aarde terugkeren?

Escape room Signal Lost

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld

Een paar uur geleden is de communicatie met het ruimtestation “Asgard” verbroken. Op de radar zien we dat het gevaarte zich langzaam richting de aarde beweegt. Een humanitaire ramp is een kwestie van tijd. Jouw team plaatst een speciale help op het hoofd om jullie bewustzijn over te brengen op een groep robots die klaar staan in een ruimteschip in een baan om de aarde. Automatisch vliegen jullie naar het ruimtestation. Na het docken de systemen herstellen en snel terug naar huis. Maar dan gaat er iets mis. Zijn jullie in staat om het ruimtestation en het leven van miljoenen mensen te redden?

Escape room Survival

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jullie hadden de geplande vakantie heel anders voorgesteld. Je herinnerd je maar weinig van de klap toen het vliegtuig het water raakte. Wanneer je jouw ogen weer opent lig je op een verlaten strand omringt door resten van bagage en vliegtuig onderdelen. Bibberend komen jullie bij elkaar. Je moet voedsel vinden. En water. Kunnen jullie lang genoeg overleven tot jullie worden gered?

Escape room Cyberpunk

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Moeilijk

Het is 2050. De wereld die wij kennen is ingrijpend veranderd. Regeringen bestaan niet meer maar grote bedrijven maken de dienst uit en bevechten elkaar om wat echt waarde heeft, informatie. Jullie zijn een team van Cyborgs en hebben de opdracht in te breken in een geheime locatie om daar informatie te stelen. Een makkie voor jouw team met al hun speciale lichamelijke toevoegingen. Of toch niet? Zullen jullie ooit de weg naar buiten weer vinden of wordt dit jullie laatste missie?

Informatie over Het Virtuorium Leiden

Het Virtuorium bevind zich in hartje Leiden en is daardoor ideaal te combineren met andere uitjes in de stad. De locatie is open ingericht, en makkelijk te bereiken. Het Virtuorium is huiselijk en vriendelijk.

Parkeren kan op loopafstand, er is een shuttle beschikbaar die ook dat laatste stukje snel overbrugt.

Prijzen
25 euro per persoon

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest