Escape Rooms Nederland logo
House of Investigation Donkerbroek

Fruitier de Talmaweg 6A, 8435 WE, Donkerbroek

Beschikbare escape rooms bij House of Investigation Donkerbroek

Escape room House Investigation

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2016
Minimale leeftijd: 14

Het is begin 1984. Een deurwaarder doet zijn laatste ronde, zo zal blijken. Na zijn eerste adressen komt hij aan in Donkerbroek. Nadat hij hier is aangekomen en bij de wanbetaler naar binnen is gegaan wordt nooit meer iets van hem vernomen.

Wat is er met hem gebeurd en waarom is er hij nooit meer huiswaarts gekeerd? Ga op onderzoek uit in de kamer en ga stapsgewijs op zoek naar het ware verhaal. Lukt het jou om alle raadsels op te lossen en binnen 60 minuten weer veilig buiten te staan, of blijf je voor altijd opgesloten in de vorige eeuw.

Informatie over House of Investigation Donkerbroek

Ontsnap zo snel mogelijk uit de kamer doormiddel van het oplossen van puzzels, het vinden van sleutels en het kraken van geheime codes. Lukt het jouw groep om binnen 60 minuten te ontsnappen? House Of Investigation is de 6de escaperoom van de provincie Friesland en is de enige in die regio van de provincie. De kamer is gevestigd in het dorp Donkerbroek, gelegen tussen Drachten en Oosterwolde. Na een aantal maanden van klussen en inrichten is er een kamer gecreëerd uit de jaren ’80 van de vorige eeuw.

Er is een openingsactie waardoor je nu tijdelijk €65 per groep hoeft te betalen. Normale prijs is €70 euro. Betaling is contant bij aanvang.

House of Investigation Donkerbroek Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over House of Investigation Donkerbroek? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Erg leuk! Zit zeer veel spanning en avontuur in, de puzzels zijn soms best pittig en ook verassend.
Grappig om te merken dat je “kindzijn” als volwassene ineens weer boven kan komen.
Wij haalde het helaas net niet, na die tijd nog een glaasje fris gedronken en de hele kerstdag nog gezellig na gepraat over de room. Prijs/ kwaliteit zeker een bezoekje waard!

25 december 2016 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel verrassend en erg leuk. Onze tweede Escape Room hebben we ook gehaald in 49:53 min. De puzzels waren heel leuk bedacht en soms best wel moeilijk, ook wat verrassende elementen maakte het een geweldige tweede ervaring. Mooie aankleding, goed verhaal, prima spelleider en grappige locatie (in het Dorpshuis). Iets kouds te drinken na de ontsnapping, prima geregeld. Deze Escape Room kan ik iedereen aanraden, maar niet als het buiten heel warm is 😉

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 september 2016 Mandy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Een zeer aan te raden Escape room! Er was genoeg variatie aan puzzels waardoor ieders unieke bijdrage aan het ontsnappen nodig is. Echter het “verhaal” ontwikkelde zich niet en ik had eerder het gevoel bij oma in het bejaardentehuis op visite te zijn dan dat ik terug in de tijd ging naar 1984.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 september 2016 Lisanne Schoneveld Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

leuke escape room. Afwisselende originele puzzels in een omgeving waarin je je helemaal in de vorige eeuw waant.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2016 henk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer leuke escape room. De escape room is mooi ingericht en de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2016 Edwin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Het is een leuke spannende escape room met afwisselende puzzels. De kamer is helemaal in de jaren 80 van de vorige eeuw ingericht. Je waant je in die tijd. Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 maart 2016 wilma Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest