House of VR Leeuwarden

Bonifatiusplein 2A, 8911 JT, Leeuwarden

Provincie Friesland | Regio Leeuwarden

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
House of VR Leeuwarden

Bonifatiusplein 2A, 8911 JT, Leeuwarden

Beschikbare escape rooms bij House of VR Leeuwarden

Escape room Lost Pyramid

Capaciteit: 2 t/m 12 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Makkelijk

Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier en een dozijn inheemse dragers. Ze waren op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka … Of beter gezegd “iets” dat daar had moeten zijn. Ze werden nooit meer gezien. Gebruikmakend van de simulatie gereconstrueerd uit hun DNA-geheugen, zal je team zichzelf in de schoenen van de ontdekkingsreizigers plaatsen. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. En nog belangrijker: zoek uit waar ze naar op zoek waren.

Escape room Survival

Capaciteit: 2 t/m 12 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Makkelijk

Je vliegtuig werd getroffen door de bliksem en het stortte neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De radio in de cockpit werkt niet meer. Wie weet hoe lang je moet wachten tot je gevonden wordt. Er zijn geen voorraden en er is niets anders dan wilde natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je moet zorgen voor een schuilplaats. Alleen met logisch nadenken kun je overleven. Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe het je kan helpen om in leven te blijven.

Escape room Alice

Capaciteit: 2 t/m 12 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, met het oplossen van de rotzooi op het gekke theekransje. De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen door de tips van de wijze Rups te gebruiken. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen. Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

House of VR Leeuwarden video

Informatie over House of VR Leeuwarden

Bij House of VR kun je VR op allemaal verschillende manieren ervaren:

  • VR Escape Rooms: ontsnap uit een van de VR escape rooms waar de mogelijkheden eindeloos zijn omdat je je in een andere realiteit bevindt.
  • VR Arena: uitgerust met de beste gear loop je door een arena van 50 m² die al jouw bewegingen waarneemt. Volledige bewegingsvrijheid voor de tofste ervaring!
  • VR Racing: stap in de VR-race stoel en scheur door de bochten. Ben jij sneller dan de rest?
  • VR Lasergamen: sla de handen ineens met je team en versla de rest gewapend met je VR-gun.
    Elke activiteit heeft andere VR-gear waarmee jij de beste beleving krijgt. Van backpacks tot trackers voor je handen en voeten: House of VR heeft de nieuwste VR-technologie in huis.

Prijzen
Spel prijs €35,- PP tot 3 pers.
€30,- PP 4 tot 6 pers
€28,- PP 7 tot 12 pers

 

House of VR Leeuwarden Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over House of VR Leeuwarden? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Een hele andere manier van escapen. De VR wereld van Alice was prachtig. Dat je hier zoveel keus hebt is leuk. Je kunt hier dus steeds weer een andere escape room doen. Met twee personen leuk om te doen, met meerdere personen waren de puzzels misschien iets sneller opgelost geweest, maar het plezier was er niet minder om. Goed ontvangen, vriendelijk geholpen. En de binnenstad van Leeuwarden is ook nog eens heel erg mooi, zodat je er een heel dagje uit van kunt maken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 oktober 2022 Jennie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest