Inscape Challenge Zoetermeer

Wattstraat 44, 2723 RC, Zoetermeer

Provincie Zuid-Holland | Regio Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Inscape Challenge Zoetermeer

Wattstraat 44, 2723 RC, Zoetermeer

Beschikbare escape rooms bij Inscape Challenge Zoetermeer

Escape room De Gestolen Panelen

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

In 1934 werd één van de belangrijkste kunstroven van België gepleegd. De Wetterse wisselagent Arsène Goedertier wordt ervan verdacht de panelen van het Lam Gods gestolen te hebben. Het paneel van ‘De Rechtvaardige Rechters’ is nog steeds spoorloos verdwenen. Duik mee de geschiedenis in en ga op zoektocht naar het verloren paneel!

Escape room Kroller Muller

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist, Kunst
De kunstroof kist is een gesloten kist waarin uitdagende escape room puzzels verstopt zijn. De puzzels en raadsels zijn verborgen in objecten die deel uitmaken van het verhaal. Door de voorwerpen te combineren met elkaar of door bepaalde handelingen uit te voeren zal je cijfercodes of geheime openingen ontdekken. Met de gevonden cijfercombinaties maak je stap voor stap alle sloten open en zo ontrafel je het mysterie achter de kunstroof kist.
Een escape room in huis halen was nog nooit zo eenvoudig. Net zoals een gezelschap spel start je met een korte introductie waarna je meteen kan starten met het spel. Zit je vast met een raadsel dan helpen de tips je weer op weg.

Escape room Duurzaamheidskist

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

Kent u de kracht van windenergie en weet u hoe lang wij deze vorm van energie eigenlijk al gebruiken? Er zijn in Luoyang muurschilderingen ontdekt die bewijs zouden leveren dat er in 25-220 na Chr. in China al windmolens werden gebruikt.

Inscape Challenge heeft een kist ontwikkeld over duurzaamheid en de kracht van duurzame energie.
Binnen deze kist dient u zelf energie op te wekken met behulp van een generator. Door het leggen van verbindingen opent u deuren en luiken, ziet u onzichtbare codes en zal u uiteindelijk de sirene laten afgaan die aangeeft dat u het spel heeft opgelost. Onze duurzaamheidskist staat garant voor een hoop plezier. Mechanica en electronica worden gecombineerd tot spelelementen. De kist heeft verborgen ruimtes, delen klappen weg en wat verteld een spiegelbeeld nou eigenlijk? Kraak de codes, los blokkades op en maak de glazen puzzel.
U heeft 60 minuten de om de sirene af te laten gaan. De tijd loopt!!!

Escape room Roompot Koffer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2018
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

Vakantiegangers vergeten elk seizoen duizenden voorwerpen. Zwemkleding, handdoeken, opladers, slippers…

In veel gevallen weten we bij Roompot Vakanties de rechtmatige eigenaren op te sporen. Maar dit keer niet. Dit keer hebben we uw hulp nodig. Van wie is toch die mysterieuze koffer?

Escape room De Watergeuzen

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

Op 17 september 1574 vond ‘De slag bij Zoetermeer’ plaats. Een aantal weken later kon op 3 oktober Leiden ontzet worden.

Een geweldige manier om het bestaan van de De Watergeuzen onder de aandacht te brengen en de geschiedenis van ons Zoetermeer en omringende gemeente te vertellen. Het spreekt dan ook voor zich dat wanneer u onze Watergeuzenkist speelt deze mooie en spannende geschiedenis bijna herbeleeft!!!
De Watergeuzenkist is een grote massieve eikenhouten kist van maar liefst 80 cm breed en 50 cm diep en hoog. Hij weegt ruim 54 kg en is volledig met de hand gemaakt. De afwerking wordt ambachtelijk gedaan waarbij op authentiek wijze zelfs met pigment wordt gewerkt. Dit alles zorgt ervoor dat er een spannend spel plaats vindt waar u nog lang over na zal praten. Tijden het spelen zullen vele vaardigheden worden aangesproken. Samen met de informatie een geweldige manier om dit unieke spel te spelen en de geschiedenis vanuit een hele andere kant te ‘bekijken’.
Wij varen richting Holland. Helpt u Admiraal van Lumey van der Marck om de voorraden van de schepen aan te vullen?

Inscape Challenge Zoetermeer video

Informatie over Inscape Challenge Zoetermeer

Inscape Challenge, dé nieuwe Escape Room op uw locatie
Ben je op zoek naar een uniek spel? En wil je jezelf, jouw collega’s, kinderen, familie of vrienden uitdagen?
Inscape Challenge producten worden verhuurd en kunnen op jouw locatie worden gespeeld. Voor het onderwijs zijn thema Inscape Challenge producten ontwikkeld.
Tijdens de Inscape Challenge wordt op elk moment verwarring gezaaid. Van jou wordt verwacht, met behulp van aanwijzingen, raadsels en puzzels op te lossen.
De tijd is beperkt en ieder detail kan succes betekenen of juist misleidend zijn.
Iedere speler zal kennis en ervaring nodig hebben. Leiders worden uitgedaagd om mee te denken. Denkers worden uitgedaagd te ondernemen.
Inscape Challenge producten zijn uitermate geschikt voor een teambuilding, zijn leerzaam en bieden een gezellige ervaring waar u nog dagen over zal napraten.
Prijzen:

Deze spellen worden bij bedrijven aangeboden voor gemiddeld 100 euro per spelronde. Aan particulieren wordt gemiddeld 65 euro berekend per spelronde.

De eigenaren zijn een Escape spel begonnen omdat zij het spel graag bij mensen thuis willen brengen. Bij deze kist gaat het erom steeds dieper in de kist te komen. Vandaar de naam Inscape in plaats van Escape.

Op hun eigen locatie bedenken, ontwerpen en bouwen zij spellen. Zij verhuren de spellen per speelronde aan de eindgebruiker. Ook verhuren zij de spellen aan bedrijven die ze dan al dan niet in een arrangement aanbieden aan hun klanten.

Het is ook mogelijk deze producten te kopen.

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest