InstaGames

Maanderweg 12C, 6711 ND, Ede

Provincie Gelderland | Regio Arnhem, Barneveld, Ede, Veenendaal, Wageningen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
InstaGames

Maanderweg 12C, 6711 ND, Ede

Beschikbare escape rooms bij InstaGames

Escape room Signal Lost

Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: januari 2022
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

De verbinding met het geheime onderzoeksstation “Asgard”, dat in een baan om de aarde draait, werd vijf uur geleden onverwacht verbroken.

Het is nog maar een uur voordat “Asgard” de atmosfeer van onze planeet zal binnendringen. Als het station op aarde valt, zal dit leiden tot miljoenen slachtoffers

Je maakt deel uit van het noodteam dat de werking van de stationssystemen moet herstellen, die nodig zijn om de navigatie te corrigeren. Om dit mogelijk te maken, wordt je bewustzijn digitaal geïntegreerd in het experimentele model van ingenieursrobots, die nu gelukkig worden getest op een ander orbitaalstation in de buurt.

Wat zit er verborgen in het ruimtestation dat nu levenloos lijkt en waarom is de bemanning verdwenen? Vind antwoorden en repareer de boordcomputer om een ​​ramp te voorkomen.

Escape room Survival

Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: januari 2022
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Je boekt een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden.  Je had echter niet verwacht dat het een overlevingstocht zou worden.

Bliksem sloeg in op het vliegtuig en het stortte neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan.  De zender in de cockpit werkt niet goed en je kunt hem niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om redding te brengen.  Wie weet hoe lang je moet wachten tot het zoekteam je vindt…

Ondertussen ben je in shock, bang en heb je honger.  Er zijn geen voorraden en niets dan wilde natuur om je heen.

Het weer wordt slechter en je hebt een plek nodig om je te verstoppen.  Gebruik je kritische hersenen om te overleven.  Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe het kan helpen om in leven te blijven.

Escape room Alice in Wonderland

Capaciteit: 2 t/m 3 spelers
Open sinds: januari 2022
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Neem deel aan de stroom van gebeurtenissen en plaats jezelf in Alice haar schoenen en duik Wonderland in, een wereld van echte magie!
Je moet de geheimen ontrafelen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland heeft betoverd.  Drink een krimpdrankje en volg het Witte Konijn door de verwrongen doolhoven van de wereld achter de spiegel, waar alles op zijn kop staat.
Cheshire de Kat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest.  Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen met behulp van de tips van de wijze Rups.
Vind een manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol met lastige vallen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren op te heffen en Wonderland te redden.

Informatie over InstaGames

Bij InstaGames hebben ze ontzettende leuke VR escape rooms!

Locatie
InstaGames is gelegen in het gezellige centrum van Ede, een gezellige stad in Gelderland met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
Naast de VR escape rooms bieden zij ook Lasergames aan waarbij de pakken een van de modernste pakken zijn op dit moment. InstaGames heeft daarnaast ook een GameZone, een kleine Arcade afdeling met onder andere Airhockey en meerdere Arcade kasten en game stations waarvan de gasten gratis gebruik van mogen maken.

Bij InstaGames wordt je na de activiteit niet weggekeken maar kun je alle tijd nemen in het horeca gedeelte, ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten of gewoon een avondje uit.

Prijzen
€22,50

InstaGames Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over InstaGames? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Onwijs leuk om te doen, we waren eerst een beetje sceptisch omdat het een virtuele escape room is maar de ervaring was boven verwachting en we gaan zeker snel weer terug voor een volgende escaperoom. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei Malissa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Super gave ervaring gehad
ik vind dit 1 van de beste die er is

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei Martin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest