Kembe Games

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Kembe Games

Beschikbare escape rooms bij Kembe Games

Escape room Paparazzoo Escape

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2023
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Paparazzoo is een online escape room waarin jij en je vrienden verschillende puzzels moeten oplossen om Kembe, de ontsnapte gorilla, te vinden. De dierentuin is gevuld met allerlei wilde en exotische dieren die je aanwijzingen geven over de verblijfplaats van Kembe. Voor deze escape room heb je minimaal twee personen met een eigen laptop/pc nodig om alle puzzels op te lossen.

Durf jij deze intrigerende dierentuin te betreden en je zoektocht naar Kembe te starten?

Informatie over Kembe Games

Paparazzoo Escape is een online escaperoom. Deze escaperoom heeft voor de afwisseling geen spannend/horrorthema, maar een vriendelijk en kleurrijk thema: de dierentuin! Met als ambiance bijpassende muziekjes en geluidjes.

De puzzels zijn zeer afwisselend in type en moeilijkheidsgraad, met een paar echt pittige ertussen. Ze hebben geprobeerd het samenwerkingsaspect zoveel mogelijk te bevorderen, omdat ze dat zelf ook het leukste vinden!

Verder hebben ze een hintsysteem gemaakt dat je op cryptische wijze toch net iets verder kan brengen. Bij het oplossen van een puzzel krijgt iedereen de oplossing nog even te zien, zodat je niets hoeft te missen.

Veel speelplezier!

Prijzen
Speel Paparazzoo Escape nu online voor 15 euro per team

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest