Kinder escape room Harderwijk

Gelreweg 36, 3843 Harderwijk, Nederland

Provincie Gelderland | Regio Harderwijk

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Kinder escape room Harderwijk

Gelreweg 36, 3843 Harderwijk, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Kinder escape room Harderwijk

Escape room Criminele kamer +16 jaar

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Kantoor

Eenmaal in het kantoor aangekomen van de “De Muts” blijkt het geen aardige man te zijn! Hij spreekt jullie vol ergernis toe en hij wil allerlei dingen. Kunnen jullie rustig en relaxed blijven en de moeilijke vragen omzeilen? Pissig en vol woede gaat De Muts jullie opsluiten in zijn kantoor.

De opdracht is om alles te bekijken wat er zoal te vinden is en achterhaal wat er met Harry de V. gebeurd is. Hoeveel wit poeder (cocaïne) is er en hoe komt al dat geld er? Ook de pistolen van de Muts zijn indrukwekkend, maar kunnen jullie ook alle puzzels en raadsels oplossen?

Als jullie niet op tijd buiten kunnen komen kan het heel dramatisch aflopen…

Escape room Criminele kamer 13 t/m 15 jaar

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Kantoor

Jullie zijn in contact gekomen met een crimineel die handelt in goud. Hij ontvangt jullie in zijn kantoor en alles lijkt goed te gaan. Toch ontstaat er een groot misverstand. De crimineel sluit jullie woest op in de kamer. Binnen 60 minuten moeten jullie ontsnappen uit zijn kantoor. Lukt dit niet? Dan is het maar de vraag of jullie ooit weer levend thuiskomen. Door het oplossen van raadsels, het openen van de sloten en daarbij goed samen te werken, komen jullie al een heel eind. Stel het goud veilig en ontsnap uit het kantoor!

Je speelt dit spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Je kunt zelfstandig spelen of onder begeleiding van een volwassene als je dat liever hebt. Tijdens het spel kun je niet naar het toilet. Het is daarom verstandig om van tevoren even te gaan. Horrorachtige dingen zal je niet tegenkomen in deze kamer en de kamer is ook zeker niet eng. Wees de crimineel te slim af en ontsnap op tijd!

Escape room Geheim agent 8 t/m 12 jaar

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Kantoor, Recherche, School

Jullie zijn uitgekozen om examen te doen op een bijzondere school: de school voor geheim agenten. Deze school staat in Harderwijk maar is geheim omdat het voor geheim agenten is natuurlijk. Om te slagen voor het examen moeten jullie ontsnappen uit het kantoor van een gevaarlijke crimineel. Eerst krijgen jullie uitleg van een top geheim agent. Daarna mogen jullie de kamer in om raadsels op te lossen en sloten te kraken. Zoek al het verborgen goud en vind de uitgang om te slagen voor het geheim agent diploma!

Het spel kan gespeeld worden met minimaal 3 en maximaal 8 kinderen. Minstens 1 ouder moet verplicht mee naar binnen als begeleider. Gelieve 5 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Let op: gebruik maken van het toilet is tijdens het spel niet mogelijk. Voorafgaand aan het spel kan dit wel. Na afloop van het spel krijgen de kinderen gratis ranja om bij te komen van het spel. Het spel is niet eng, maar wel erg spannend en vooral ontzettend leuk voor kinderen en begeleiders.

Kinder escape room Harderwijk video

Informatie over Kinder escape room Harderwijk

In Harderwijk in de provincie Gelderland kunnen niet alleen volwassen maar ook kinderen genieten van een escape room spel. Escape Room Harderwijk heeft namelijk 1 kamer voor volwassenen en 2 kamers voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. De kamers voor jongere spelers zitten in hetzelfde gebouw als de kamer voor volwassenen. De kamers voor kinderen nemen we apart omdat die voor een specifieke leeftijdscategorie zijn. Meer over de kamers voor kinderen van Escape Room Harderwijk lees je hier. De twee kamers zijn allebei gericht op een andere leeftijd: ‘Geheim Agent’ is voor 8 t/m 12 jaar en de ‘Criminele Kamer’ voor 13 t/m 15 jaar. Perfect voor een leuk en bijzonder kinderfeestje.

Kinder escape room Harderwijk bevindt zich aan Gelreweg 36 in Harderwijk. De escape room is aan te lopen vanaf station Harderwijk (ongeveer 11 minuten lopen). Je kunt gratis voor de deur parkeren, er is veel parkeergelegenheid. Minimaal 3 en maximaal 8 spelers kunnen tegelijkertijd deelnemen aan het spel. Bij kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar moet verplicht een ouder mee naar binnen als begeleider. Vanaf 13 jaar mogen de spelers zelf beslissen of zij dit willen. Kinder escape room Harderwijk is van maandag t/m zondag geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Het laatste spel start om 22:00 uur. De vaste prijs per spel is €95,- ongeacht het aantal spelers. Meespelen is tot een bepaalde leeftijd verplicht, maar we verzekeren je: het is zeker geen straf. Veel plezier!

Kinder escape room Harderwijk Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Kinder escape room Harderwijk? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Mijn dochter heeft met haar 5 vriendinnetje een heerlijke, spannende en leuke middag gehad! Bedankt, echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 maart 2019 Susanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest