Kinderescape Haarlem

Terschellingpad 2, 2036 KH, Haarlem

Provincie Noord-Holland | Regio Haarlem, Zandvoort

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Kinderescape Haarlem

Terschellingpad 2, 2036 KH, Haarlem

Beschikbare escape rooms bij Kinderescape Haarlem

Escape room Het Piratenschip

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Minimale leeftijd: 6

Jullie zijn een groep gevaarlijke piraten die de wereldzeeën bevaren. Maar jullie schip is vervloekt geraakt. Het vaart nu stuurloos door een eeuwigdurende storm. Jullie zitten vast in de kamer van de kapitein en moeten hieruit ontsnappen om de vloek te kunnen stoppen. Vind voor het uur om is de geheime spreuk die de vloek tegengaat en jullie kunnen veilig naar jullie thuishaven varen.

Escape room Escape School

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Minimale leeftijd: 6

In deze kamer proberen de kinderen te ontsnappen uit de kamer van de schooldirectrice. Ze zijn ervan beschuldigd dat ze de deur van de school beklad hebben, maar natuurlijk hebben zij dit niet gedaan! Echter, de meester gelooft hen niet en heeft hen opgesloten in de kamer van de oude, vervelende schooldirectrice, waar ze nooit eerder zijn geweest. Het is een rare kamer. Tussen de ‘normale’ spullen zijn puzzels, sleutels en raadsels te vinden. Gebruik makend van de informatie die op diverse plekken verstopt is, zullen ze puzzels moeten oplossen en sloten moeten openen om uiteindelijk bij de puzzel te komen waarmee ze de deur weer kunnen openen.

Informatie over Kinderescape Haarlem

Deze locatie biedt escaperooms aan voor groepen kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar voor bijvoorbeeld verjaardagspartijtjes, maar ook gewoon zomaar. Vanaf 8 jaar spelen de kinderen in principe zonder begeleiding van de ouders. De kamers zijn ook als gezin te spelen (wij raden maximaal 2 volwassenen per groep aan).

Prijzen:
De prijs voor een groep van maximaal 7 kinderen is 85 euro. Bij meer kinderen kun je twee kamers reserveren en gelden er aangepaste prijzen die afhankelijk zijn van het totaal aantal kinderen.

Kinderescape Haarlem Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Kinderescape Haarlem? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Mijn aller eerste escape room op een kinder feestje (ik weet de datum niet meer maar het was ongveer 2018) de puzzels waren lastig maar er stond een bord met hints het was een fijn idee dat er iemand meekeek en je de camera’s ook kon zien (geeft wat minder aspect als je houd van real dit was men eerste escape room ok vond het spannend dus voor mij was het alleen maar fijn) zo af en toe kon je een beetje schrikken maar je maakt vooral het meeste gek als je lol hebt. Echt aan te raden als eerste escape room

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
26 juli 2018 Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest