Kinderescape Haarlem

Terschellingpad 2, 2036 KH, Haarlem

Provincie Noord-Holland | Regio Haarlem, Zandvoort

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Kinderescape Haarlem

Terschellingpad 2, 2036 KH, Haarlem

Beschikbare escape rooms bij Kinderescape Haarlem

Escape room Het schip van Kapitein Evert-Jan de Oude

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 10

Jullie zijn een groep gevaarlijke piraten die de wereldzeeën bevaren. Maar jullie schip is vervloekt geraakt. Het vaart nu stuurloos door een eeuwigdurende storm. Jullie zitten vast in de kamer van de kapitein en moeten hieruit ontsnappen om de vloek te kunnen stoppen. Vind voor het uur om is de geheime spreuk die de vloek tegengaat en jullie kunnen veilig naar jullie thuishaven varen.
Deze kamer kan zonder ouders worden gespeeld door kinderen vanaf 10 jaar tot een jaar of 14. De kamer kan ook worden gespeeld door kinderen met hun ouders (minimaal 1 volwassene, maximaal 4 volwassenen). Hierbij wordt het niveau iets aangepast zodat het ook voor de ouders een uitdaging is. Het maximum aantal spelers voor deze kamer is 8 per groep.
Het Schip van Kapitein Evert-Jan de Oude is momenteel in testfase. Dit houdt in dat de puzzels nog worden aangepast op basis van onze ervaringen met de diverse groepen. Het kan daardoor voorkomen dat de kamer erg makkelijk of juist erg moeilijk kan worden gevonden.

Escape room Escape School

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 8

De eerste kidsroom heet ‘Escape School’. In deze kamer proberen de kinderen te ontsnappen uit de woning van de oude schooldirectrice. Ze zijn ervan beschuldigd dat ze de deur van de school beklad hebben, maar natuurlijk hebben zij dit niet gedaan! Echter, de meester gelooft hen niet en heeft hen opgesloten in de woning van de oude, vervelende schooldirectrice, waar ze nooit eerder zijn geweest. Het is een raar huis. Tussen de ‘normale’ spullen zijn puzzels, sleutels en raadsels te vinden. Gebruik makend van de informatie die op diverse plekken verstopt is, zullen ze puzzels moeten oplossen en sloten moeten openen om uiteindelijk bij de puzzel te komen waarmee ze de deur weer kunnen openen.
Deze kamer kan worden gespeeld door 6- en 7-jarigen met een ouder erbij. Vanaf 8 jaar t/m 12 jaar spelen de kinderen deze kamer in principe zonder ouders. Het kan voorkomen dat wij tijdens het spel aangeven dat het verstandig is als een ouder de kinderen toch een beetje gaat helpen. Wij laten de ouder dan de kamer in. Het maximum aantal kinderen per groep is 8.
Deze kamer sluit eind april.

Informatie over Kinderescape Haarlem

Deze locatie biedt escaperooms aan voor groepen kinderen van ongeveer groep 4 tot en met 2e klas middelbare school voor bijvoorbeeld verjaardagspartijtjes, maar ook gewoon zomaar. Daarnaast hebben ze een kamer die geschikt is als familiekamer, waar dus met één of twee gezinnen (maximaal 8 spelers) in gespeeld kan worden.

Prijzen:
De prijs per groep van maximaal 8 personen is 80 euro. Hoewel 8 personen per groep toegestaan is, raden ze een maximum van 6 à 7 personen aan. Het spel komt wat meer tot zijn recht in een iets kleinere groep.

Locatie op de kaartKinderescape Haarlem

Terschellingpad 2, 2036 KH, Haarlem

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest