Kinderfeestje – Idee

Rosmolen 23, 5375 BT, Reek

Provincie Noord-Brabant | Regio Cuijk, Oss, Wijchen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Kinderfeestje – Idee

Rosmolen 23, 5375 BT, Reek

Beschikbare escape rooms bij Kinderfeestje – Idee

Escape room @ home

Capaciteit: 4 t/m 16 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Je bouwt 1 ruimte in je eigen huis om tot ‘escape room’. Je vult je kamer met attributen uit de (20 kilo zware) themakist die je huurt en via Post.nl ontvangt. De kist zit vol met spullen in het piratenthema: boeken, schilderijen, electronische kluis, een schilderij met geluid, sleutels, flessenpost, etc.

Kinderen gaan op zoek naar 5 sleutels door de attributen te onderzoeken, geheime aanwijzingen op te sporen en cryptische puzzels op te lossen. Je start de escape m.b.v. het filmpje via de website van Kinderfeestje-Idee, deze bouwt de spanning op en verandert in een terugtellende klok. De tijd klikt door…je hebt maar 1 uur! Een zinderende game waar nog lang over na gesproken zal worden.

Informatie over Kinderfeestje – Idee

Een escaperoom voor thuis speciaal gericht op kinderen (leeftijd 9 tot 12 jaar)!

Bouw een kamer in je eigen huis om tot escaperoom. Daar gingen ze voor. Dus geen flauwe puzzeltjes die je op moet lossen. Nee: een échte kamer, boordevol met unieke attributen vol met cryptische aanwijzingen en puzzels. Zij hebben gekozen voor betaalbaarheid en gemak! Je huurt de kist al voor 55 euro! Je ontvangt de kist één tot meerdere dagen voor je feestje via Post.nl in huis. En je stuurt deze de dag na je feestje terug m.b.v. het retourverzendetiket. Makkelijker kan niet.

Prijzen:
Voor 4 tot 8 spelers: totaal 55 euro (exclusief 15 euro verzending heen én terug)
Voor 8 tot 16 spelers: totaal 62,50 euro (exclusief 15 euro verzending heen én terug) (je speelt 2 ronde’s met 2 teams).

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest