Laboratory of Men Amsterdam (gesloten)

Contactweg 47, 1014AN, Amsterdam

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Laboratory of Men Amsterdam (gesloten)

Contactweg 47, 1014AN, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Laboratory of Men Amsterdam (gesloten)

Escape room Laboratory of Men

Maximale tijd: 80 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 60%
Thema’s: Laboratorium

Professor Daya is gefascineerd door de zeven zondes. Zo gefascineerd dat ze in haar kille laboratorium twee criminele testobjecten heeft opgesloten en blootstelt aan hun meest verleidelijke zondes. Om de agressie van de testobjecten te bedwingen, wordt om de paar minuten hun geheugen gewist met een gecontroleerde dosering geheugen gas. Maar tijdens een mislukt experiment heeft de professor per ongeluk zichzelf blootgesteld aan het gas, waardoor ze de werking van de machine is vergeten.

Help Professor Daya de machine weer aan te krijgen, en doe het snel. Want de testobjecten beginnen hun geheugen weer terug te krijgen, en daarmee hun afschuwelijke criminele gewoontes.

Informatie over Laboratory of Men Amsterdam (gesloten)

De Escape Room speelt zich af in een laboratorium en is een combinatie van ontsnappen en een dansvoorstelling. Je observeert twee hiphop dansers vanuit een lab. Deze escaperoom is geboren vanuit de wil om nieuwe impulsen te creëren binnen Escape Rooms en het daarmee weer spannend en vernieuwend te maken.

Deze escaperoom is inmiddels tijdelijk gesloten. Deze wordt omgebouwd tot mobiele escaperoom. Boeken kan nog wel, de locatie is dan nader te bepalen.

Prijzen:

Kaartjes voor Laboratory of men zijn te bestellen op de website. Staat er geen geschikte datum voor je tussen? Neem even contact op en dan gaan ze op zoek naar een dag en tijd die je wel schikt. Kaartjes kosten €27,50 per stuk.

Voor groepen die groter zijn en bedrijven hebben zea speciale arrangementen speciaal op maat. Tevens beschikken ze over een grote ruimte geschikt voor workshops en presentaties, deze is te boeken bij de Escape room.

Voor studenten is er een speciaal studententarief van 22,50 per voorstelling.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest