Escape Rooms Nederland logo
Let’s Escape Haarlem

Drossestraat 2, 2011 Haarlem, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Let’s Escape Haarlem

Escape room De Piramide van Farao Amasis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers

Het avontuur dat 3000 jaar geleden begon en door jou wordt afgemaakt
In de jaren ’50 was een groep archeologen op zoek naar de piramide van Amasis. Na een jarenlange zoektocht hadden ze haar gevonden, maar net toen het basiskamp was opgebouwd, volgde een hevige zandstorm. De entree raakte bedolven met zand. De entree is sindsdien niet meer gevonden, althans tot nu toe!

Op een bouwwerkplaats in Egypte stootte werklieden per ongeluk om de entree.

Jullie zijn direct gebeld voor verder onderzoek. Lukt het jullie de geheimen van de piramide te ontrafelen?

Escape room Saloon the Rusty Nail

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Thema’s: Western, Wilde Westen

Where your revolver is your friend and time your enemy

De sheriff is vermist!

Als groep huurlingen worden jullie door de hulpsheriff ingehuurd om hem weer te vinden. De salooneigenaar van the Rusty Nail vertikte het laatste jaar om belastingen te betalen en na meerdere binnenvallen liep de discussie hoog op.

De saloon lijkt de beste plek om het onderzoek te starten.

Escape room Fall-out shelter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Thema’s: Bunker, Geschiedenis

De beste verdediging tegen de bom is er niet zijn als hij afgaat. Nederland ligt onder vuur! Vreemde vliegtuigen zijn het Nederlandse luchtruim binnengedrongen. Er worden al meerdere steden gebombardeerd en de vliegtuigen zijn onderweg naar Haarlem. Gelukkig heeft de Nederlandse landmacht in jaren ’70 een bunker gebouwd in het centrum van Haarlem. Lukt het jullie om de bunker binnen te komen en het bombardement te overleven?

Escape room Escape Game Box

Capaciteit: 2 t/m 36 spelers

Op een veilige manier een partijtje organiseren? Haal een bom in huis!
Ga de strijd aan met je gezin, familie of je vrienden: versla elkaar of werk juist samen! Onze Escape Game Box, met meer dan vijf uur aan spellen, is vanaf nu te huur. De box is geschikt voor jong en oud, dus ideaal voor een feestje thuis!

Je huurt de Escape Game Box voor 24 uur en krijgt hiermee verschillende games die garant staan voor een hele dag speelplezier! Het maakt niet uit of je een doorgewinterde ontsnapper bent, of nog nooit een escaperoom hebt gespeeld. De spellen die geleverd worden zijn van verschillende niveaus en daardoor zit er voor iedereen wat leuks tussen. Daarnaast bevat de box een handleiding om je door de spellen heen te begeleiden.

Zowel de Magic Box als de Bomb box zijn geschikt voor alle soorten groepen, maar als we toch een tip moeten geven, dan raden we de Bomb-box aan voor de puzzelaar en de Magic-box voor gezinnen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen helpen bij het ontmantelen van de koffers!

Informatie over Let’s Escape Haarlem

Let’s Escape Haarlem is al sinds 2015 actief in het creëren van Escape Rooms die zich richten op puur amusement. Het doel is om een plezierige ervaring te bieden voor een breed publiek. Of je nu een gepassioneerde Escape-enthousiasteling bent, een af en toe escapende avonturier, of van plan bent om een bedrijfs- of vrijgezellenfeestje te organiseren? Let’s Escape Haarlem heeft voor iedereen iets te bieden die op zoek is naar een leuke avond!

De zelf ontworpen kamers in Enschede, Haarlem en Deventer hebben al vele mensen mogen verwelkomen. Van avonturen zoals “De Reis om de Wereld in 80 dagen” tot aan “De Piramide” en van “The Saloon” tot de “Top 2000 kamer”.

Natuurlijk is het niet voor iedereen gelukt om te ontsnappen, maar iedereen heeft altijd een geweldig avontuur beleefd bij Let’s Escape.

Let’s Escape heeft nog twee andere vestigingen; Let’s Escape Enschede en Let’s Escape Deventer.

 

Let’s Escape Haarlem Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Let’s Escape Haarlem? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Een paar erg originele puzzels. Wel pittig met twee personen (wel net gehaald). En er moet minstens één persoon in de groep zitten
niet beperkt is qua mobiliteit en die geen last heeft van claustrofobie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2021 Toon Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Zeer vriendelijke medewerkers. De Fall-Out Shelter was uitdagend maar we zijn er uit gekomen (met 2min over!). Goede puzzels en gelaagdheid! Aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2020 Merel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij hebben in Haarlem de Fall-Out shelter gedaan. Deze kamer heeft een pakkend verhaal en uitdagende puzzels. We hebben hier enorm veel plezier aan beleefd

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2020 Jurre Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Wij hebben de fallout shelter gespeeld. Dit was de 2e escape room die wij deden en na onze eerste ervaring met heel veel mooi vormgegeven puzzels en mooie techniek achter de puzzels voelde deze room een beetje goedkoop aan. Het waren uiteindelijk best aardige puzzels en het sfeertje was erg goed, maar de kwaliteit van de room en puzzels was wat minder. Uiteindelijk met een behoorlijke tijd over de room gehaald.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
3 maart 2019 Anne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

De entree van deze escaperoom zit middenin een winkelverzamelpand. Tip: Het telefoonnummer voor aanmelden buiten openingstijd van de winkel, hangt op een klein papiertje op de deur.
De host was hartstikke vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Daarna liepen we naar een verdieping lager waar de escaperoom ‘Saloon The Rusty Nail’ zich bevindt. Na een mooi verhaal en met een toepasselijke *** gingen we de escaperoom in.
Ik was met twee vriendinnen en tussen ons drieën hadden we twee keer eerder een escaperoom gedaan. Weinig ervaring dus.
De puzzels waren leuk in thema, heel gevarieerd en goed bedacht. Ergens stuitten we op een slecht leesbaar document wat ons veel vertraging opleverde bij het oplossen van een puzzel. (We losten de puzzel technisch goed op met een verkeerd gelezen ***.)
Op een paar kleine technische dingetjes na, een onwijs leuke kamer in een goed uitgewerkt thema die ik zeker kan aanbevelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2019 Susanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Leuk opgezette kamer in de ‘Piramide’, de breinbrekers zijn met wat inspanning(en) van de deelnemers goed op te lossen. Leuk en gezellig uurtje doorgebracht bij Let’s Escape.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 oktober 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Tweede keer een escape room gespeeld en nu er ook uit gekomen! Hartstikke lieve jongens die ons opvingen voor en na. Farao is leuk en met wat hints (waar we ook echt wat aan hadden) hebben we een super tijd gehad. Leuke puzzels (omdat we ze soms snapte) en sommige puzzels met een beetje hulp. Mooie kamer, we hebben weinig ervaring, maar het zag er mooi uit. Er komt een nieuwe escape room die we ook graag willen doen. Thema is het wilde westen, ziet er al geweldig uit van de buitenkant.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober 2018 Gerda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een gave kamer! Dit was echt een avontuur. Zeker weten een van de leukste kamers die ik ooit heb gedaan. De sfeer was top, heel gaaf aangeklede ruimte, spannend, puzzels met variatie en niet te moeilijk of te makkelijk. Ontvangst was leuk en daarna gelegenheid voor een borreltje met bitterballen. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2018 Iris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben de Farao escaperoom gespeeld. Heel mooi opgezet met leuke uitdagingen! We zijn heel vrolijk verwelkomt door de gastheer en hij vertelde het introductieverhaal vol enthousiasme. Helaas was de reservering niet goed ontvangen, waardoor we enige tijd voor de deur hebben gestaan. Dit is echter wel netjes opgelost door middel van een korting. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
4 maart 2018 Amber Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Het decor van de kamer is mooi, geluidseffecten voegen toe aan de beleving. Echter na 45 minuten werden we de kamer uitgehaald met de mededeling dat de tijd voorbij was, dit was wel een grote domper. Puzzels erg basaal en weinig techniek. Al met al een matige ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
25 november 2017 Roy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Zeer fraaie kamer met als thema een piramide. Werkelijk alle details klopten, dit was de mooiste kamer die ik tot nu toe bezocht heb. De puzzels mochten iets moeilijker zijn voor ons, maar alles greep goed in elkaar. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
26 september 2017 Delia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Hele leuke middag gehad bij deze escaperoom. Al bij binnenkomst was er een onverwachte twist die de spanning opvoerde. De kamer is authentiek aangekleed met leuke attributen, waardoor je je snel in kan leven in de situatie. Hoewel wij met 7 mensen waren, kon iedereen zich ergens mee bezig houden en was er genoeg ruimte om te bewegen. Het bleef tot het einde spannend of we het zouden redden, maar uiteindelijk toch gelukt. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2017 Laura Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg leuke ontvangst (in een hele leuke winkel in Haarlem overigens) en een mooie kamer waar het thema in alle details terugkomt. Puzzels zijn goed te doen, maar ook uitdagend.Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 maart 2017 Luuk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk, spannend, geluid was net iets te hard. Maar goede samenstelling van logica en denk-doe werk

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 februari 2017 Maarten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Echt een hele leuke en originele escaperoom. Het concept en de puzzels vormen een mooi geheel. De puzzels zijn bovendien van een goed niveau. Net niet te moeilijk maar je wandelt er ook niet met twee vingers in je neus uit. Absoluut een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 december 2016 Sjoerd Seedorf Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
4

Was behoorlijk zoeken waar we precies terecht moesten komen, geen duidelijke ingang en het stond ook nergens aangegeven. Na een tijdje zoeken en rondvragen konden we eindelijk in een winkel terecht. De ontvangst werd in een soort achterkamer gedaan, vol met rommel, gaf gelijk geen fijn gevoel.

Eenmaal in de kamer is alles wat beter geregeld, alleen ging er halverwege iets fout waardoor we dachten al klaar te zijn, maar dat bleek toch niet zo te zijn. De puzzels zelf zijn niet zo creatief bedacht en voelen ook erg herhalend aan.

Ook achteraf weer in dezelfde kamer een korte afsluiting gehad, maar geen drankje of foto gemaakt achteraf, iets wat we bij andere kamers wel vaak zien.

Over het algemeen niet slecht, kan beter.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
21 oktober 2016 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuk! Wat ik zelf erg belangrijk vind, is dat iedereen een bijdrage kan leveren in een kamer. Bij deze kamer kan dat goed. Diversiteit in de opdrachten. De entourage is goed verzorgd en ja wij zaten helemaal in het verhaal.

Ja, een aanrader voor mij!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
14 oktober 2016 An Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg toffe kamer met een mooi thema waar je heel snel in het verhaal zit. Na het zoeken naar de kamer (lastig te vinden) moesten we wat later beginnen omdat de groepen voor ons waren uitgelopen. In eerste instantie is dat niet zo erg, maar dat werd totaal niet aan ons verteld waardoor we lang in onzekerheid zaten te wachten in een winkelcentrumpje. Toen we eenmaal konden beginnen waren we dat snel vergeten omdat de kamer zelf erg goed is. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
10 oktober 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Hele mooie escaperoom met verrassende elementen. De ruimte is redelijk klein dus ik zou maximaal met 5 personen gaan (liever 4). Zat goed in elkaar, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
8 oktober 2016 Irene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Met 5 meiden naar de Fallout escape room geweest, super gave en moeilijke puzzels moesten opgelost worden. Wij hadden het er ieder geval erg lastig mee :p gelukkig kwamen wij er uiteindelijk uit!

Wij vonden het zeer realistisch hoe alles in elkaar zat iets wat wij misschien wel vaker gaan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juni 2016 Beth Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een gaaf thema dat super goed is verwerkt in de kamer. Puzzels waren ook van hoog niveau waardoor het echt een strijd was om het einde te halen. Een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2016 Ivo Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Een zeer te gekke beleving en een zeer realistische opzet! Wij voelde ons soms echt ten einde raad. Super bedankt voor dit avontuur.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2016 Gregory Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuke room, verrassende start, uitdagende puzzels. Ontvangst ruimte en verhaal vooraf zouden beter kunnen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Service: Goed
2 april 2016 karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Voor ons teamuitje hadden we deze escape room gekozen. Wat een ontzettend leuke ervaring! Voor bijna iedereen was dit de eerste keer, maar iedereen was zo enthousiast dat het zeker niet de laatste keer zal zijn.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
10 december 2015 Mirjam Veenendaal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Dit was voor iedereen van mijn afdeling de eerste keer, wij vonden het allemaal heel erg leuk en toch wel spannend, het “ontsnappingselement” is groot, wij hebben de deur niet binnen het uur geopend, maar dat mocht de pret niet drukken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2015 José Ouwerkerk Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Deze kamer heeft een leuk thema! Je zit helemaal in het verhaal. Leuke en afwisselende puzzels! En niet onbelangrijk, wij zijn ontsnapt!
Maximaal 5 personen is aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 november 2015 Maaike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Ontzettend leuke middag gehad!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Cheryl Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest