Escape Rooms Nederland logo
Live Escape Rotterdam

Westblaak 13, 3012 KC, Rotterdam

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Live Escape Rotterdam

Escape room Room 1409

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk

De laatste paar jaar worden er steeds vaker gepraat over kamer 1409 van het Skyhotel in Rotterdam. De ene groep mensen denkt dat het er spookt. Weer een andere groep denkt juist dat het rondbazuinen van dit soort verhalen een goedkope publiciteitsstunt is van het hotel. Het schijnt in ieder geval zo te zijn dat de meeste gasten die in deze kamer de nacht doorbrengen nooit meer uitchecken de volgende ochtend…Benieuwd geworden en wil je weten wat er waar is van de geruchten? Boek dan Room 1409! Gaan jullie de nacht overleven?

Escape room The Boilerroom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 4 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 8 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Battle, Spannend

Nieuwsgierig loop je het ketelhuis van een grotendeels afgebrande flat binnen. Eenmaal binnen zit je opeens opgesloten in het ketelhuis van een verlaten gebouw… Tijdens het spel kom je er achter wat er zich allemaal in de flat heeft afgespeeld of zijn er nog andere mensen in de flat opgesloten?

Kun je contact maken met andere “slachtoffers”? Of is dat zinloos? Zij hebben immers niet kunnen ontsnappen… en waarom hangt er een opgezet beest in een ketelhuis?

Er zijn twee identieke ketelhuizen!

Beide kamers zijn geschikt voor groepen van 2 tot 4 personen, als je beide kamers boekt kun je dus een competitie doen. Groepen tot 8 personen zijn welkom om dit bizarre avontuur te komen spelen. Vanaf het moment dat je je realiseert dat je opgesloten bent heb je nog 60 minuten om te ontsnappen… Waarom heb je op dit soort momenten nou nooit je telefoon bij je?

Escape room The Safe House

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: september 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Spannend

Het OM weet het zeker, door jullie getuigenis krijgen ze Ad en Mike eindelijk veroordeeld. Omdat er met vorige getuigen steeds ‘ongelukken’ gebeurden verblijven jullie tot de rechtszaak in het Safe House.

Dit keer is dat niet mogelijk, jullie zitten veilig in een safe-house op een geheim adres en Mike en Ad worden 24 uur per dag in de gaten gehouden. Beetje wachten, beetje puzzelen, lekker veilig…

Wat zou er nou fout kunnen gaan?
The Safe House is geschikt voor groepen van 3 tot 8 personen en kan in het Nederlands of Engels gespeeld worden.

Escape room LAB13

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: november 2016
Minimale leeftijd: 16

In de jaren 50 werden door de Russen in Lab ”13” experimenten gedaan die het daglicht niet konden verdragen. Volgens omwonenden is het lab nog steeds in gebruik. Om een internationale rel te voorkomen wil defensie niet op de geruchten reageren.  Een speciaal getraind burgerteam moet de eerste verkenning uitvoeren…. Jullie?

Informatie over Live Escape Rotterdam

Live Escape is een nieuwe escaperoom in het centrum van Rotterdam. Rotterdam heeft hiermee dus een mooie nieuwe 13e locatie er bij. Live Escape, een Escape Room gevestigd aan de Westblaak 13 in het hartje van Rotterdam, naast, boven en onder de Subway, letterlijk maar 100 meter verwijderd van Metrostation Beurs en
vlakbij diverse parkeergarages. Recht tegenover vind je de Brandersplaats, een plein vol leuke terrasjes, de ideale plek voor een gezellig uitje met vrienden of collega’s.

De wachtruimte met bar wordt voorzien van gezellige zitjes met uitzicht over de Westblaak.

Prijzen

Aantal personen
MA – DO
VR – ZO & feestdagen
3 personen3739
4 personen3032
5 personen2628
6 personen2224
7 personen2022
8 personen1921

Live Escape Rotterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Live Escape Rotterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

We voelden geen connectie met het verhaal of interesse van de medewerkers. We wilden een telefoon meenemen voor absolute noodgevallen ivm onze jonge zoon bij de oppas. Dit was absoluut niet mogelijk en daarbij werd verteld hoe duur de kamer was ivm foto’s maken. We moesten de telefoon maar aan de medewerker geven zodat we gewaarschuwd konden worden als we gebeld werden. Instructies vooraf waren tegenstrijdig en eenmaal binnen bleek veel meer mogelijk. Hints werden gewoon op een bandje afgedraaid. Ook van puzzels die je al had opgelost. Heel soms persoonlijk of iemand terloops toch meekeek. Op een gegeven moment konden we toch verder zonder dat we het echt opgelost hadden. De kamers zagen er overigens best prima uit.Achteraf was er eigenlijk geen nabespreking of hoe we het gedaan hadden en werd gelijk verteld hoe we naar buiten konden. Het is dat we er om vroegen en dat was uiteindelijk een zeer summiere samenvatting. Wij zullen hier nooit een andere escape room meer doen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
16 december 2023 Ferry Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een geweldige beleving. Vol spanning en emoties.
Het is niet bedoeld voor mensen die snel angstig zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 september 2023 Meissa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Het was een zeer leuke ervaring, adrenaline en spanning waren aanwezig.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
3 augustus 2023 Ruth Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Spannende kamer met wedstrijd element (eerste deel is dubbel uitgevoerd en kun je tegen elkaar spelen). Prima uitgevoerd, leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2023 Vincent Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Over het algemeen top! Als enige minpuntje zou ik willen meegeven dat de puzzels van escape rooms (niet alleen live escape, ook elders) vaak op hetzelfde neerkomen. Zoek sleutels voor kastjes of dozen waar dan een code of hint voor de volgende puzzel in zit. De unieke puzzels van the safe house waren soms lastig maar daardoor super leuk! Ik zou graag meer unieke puzzels zien, en minder op zoek naar sleutels. Neemt niet weg dat het een top ervaring was.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 mei 2023 Kevin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

De aanvang was leuk en prettig. Het verhaal begon echt en werd levendig gebracht. In de escaperoom hadden we de puzzel al opgelost, maar werd er automatisch een hint afgespeeld en continue herhaald. Dit gaf het gevoel dat er geen betrokkenheid was bij ons als groep en waar we mee bezig waren.
Op een gegeven moment hadden we de laatste puzzel opgelost,maar duurde het lang voordat de deur voor ons werd open gemaakt. Dit gaf niet echt het gevoel dat we ontsnapt waren. Ook de afsluiter was een anti climax. We liepen mee naar boven en zijn naar buiten gegaan zonder een babbeltje achteraf. Sommige elementen in de kamer begrepen we niet en daar hadden we graag nog even over gesproken. De kamer op zichzelf was leuk,maar door het ontbreken van persoonlijke betrokkenheid heeft de kamer geen blijvende indruk bij ons achter gelaten

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
13 mei 2023 Fabian Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke en fijne ervaring, mega aardige medewerkers. Vorige week en vandaag geholpen door Lisa! Super lieve aardige mevrouw, wie goed uitlegt en gewoon een leuke service biedt!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 mei 2023 Kim Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Hele vriendelijke serivce, goed ontvangst. Ze stond ons na de tijd ook nog netjes te woord met vragen die we hadden uit nieuwsgierigheid. Ervaring Escape rooms zelf waren heel goed. Sterke puzzels, spannende sfeer die werd gecreëerd. Hadden nu 2 van de 4 kamers geboekt, maar zijn enthousiast om ooit de andere 2 ook nog te proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 maart 2023 Melissa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Hele leuke en spannende escape room. Door de uitleg, het geluid en het beeld werd je meegezogen in het verhaal van de escape room. Na de escape hebben we gelachen om hoe vaak we geschrokken waren. De puzzels zelf waren leuk bedacht en vergte wat denkwerk. De medewerkers waren heel aardig en beantwoordde vriendelijk onze vragen na de escape rooom. Een heel klein minpuntje is dat ons potlood geen punt had. Soms was het lastig om dingen te onthouden als je zo onder druk staat. Overal is dit een hele leuke escape room om met een groep te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 maart 2023 Vivian Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Eerder geweest bij de safe house, super leuk. Dit keer LAB13, medewerker was erg vriendelijk en begripvol ondanks dat we een paar minuten later waren. Complimenten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 februari 2023 Hayat Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
5

Ik vond de Escape Room 1409 niet eng genoeg. Gezien de thema had ik grote verwachtingen qua effecten, dat de lichten misschien zou knipperen, enge geluiden, een windje ofzo . We hebben nul keer gegild en de “puzzel” aanwijzingen waren onduidelijk maar goed wat ik schrijf is persoonlijk. Ik zou zeggen als je eng wilt deze is niet eng

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 januari 2023 Murielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
3

Wij hebben al regelmatig escape rooms gedaan en wij hadden allemaal geen goed gevoel over deze kamer 1409.
Alle voorgaande escape rooms hebben wij op eigen kracht kunnen oplossen en verlaten.
Bij deze Kamer 1409 konden we alleen verder komen door de hints die gegeven werden en dat was echt nieuw voor ons. Ook hadden we het gevoel, dat sommige dingen niet goed werkte, zoals de hendel die de richting van de nooduitgang aan moest geven. We werden totaal niet in het verhaal gezogen en op een gegeven moment begon ik me zelfs te irriteren.
Tot nu toe de minst leuke escape room die wij gedaan hebben tot op heden en ook aan de prijzige kant.
Wij gingen eigenlijk met een onbevredigend gevoel naar huis en dat is jammer.
Zal de kamer niet snel aanraden aan vrienden of familie.
Jammer…..maar op naar de volgende.

Mvg Dennis

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
15 januari 2023 Dennis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Met gezin deze escaperoom gedaan. Spannend en leuk! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 november 2022 Lenneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Spannende kamer met leuke puzzels. We kregen 1 hint die duidelijk genoeg was, maar niet alles verraadde. We hebben heel veel lol gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2022 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
6

wij zijn geen ervaren escaperoomgangers en wisten niet dat er naast rooms met vooral veel puzzels ook heel enge varianten zijn. Dat weten we nu dus wel! Wij hebben de room afgebroken omdat onze kinderen (16 e 19j) de stress niet trokken. Naast de effecten (vooral veel geluid) vond ik de puzzels weinig verrassend en bijzonder. Het materiaal functioneerde matig; sloten die niet werkten, een zaklamp die matig contact maakt, een aanwijzing die niet duidelijk geschreven is.
De ontvangst en begeleiding was prima maar weinig persoonlijk. Er werd je niet het gevoel gegeven dat je die ene bijzondere klant was, maar je was één van de vele groepen.
Al met al een matige ervaring voor best veel geld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
10 september 2022 astrid Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke en spannende kamer. Niet heel makkelijk maar zeker wel haalbaar

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2022 Daan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Het was af en toe onduidelijk maar het mocht wel enger

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 juni 2022 Iqra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super spannend en uitdagend, absolute aanrader zowel voor beginners als ervaren groepen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2022 Melanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Zeer gezzelug en leuk personeel. Escape room zelf was leuk en spannend.. zeer leuke avond gehad komen volgende keer zeker weer😁

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2022 Wesley Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
2

Mevrouw die ons het spel uit moest leggen was niet leuk, ze vertelde het niet op een leuke manier en kwam geirriteerd over (onze beleving). Escape room zelf was niet wat we hadden verwacht, Room 1409 was niet eng en het verhaal zelf was niet pakkend genoeg. We hadden ook meer kamers verwacht met meer uitdaging. Zelf zouden we Room 1409 en de Live Escape niet aanraden. Teleurstellend.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Slecht
25 maart 2022 Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Leuk en uitdagend. Het is spannend, zeker niet eng. Sommige puzzels zijn wat moeilijker, maar zeker niet onmogelijk. Uiteindelijk met nog 2 minuten over ontsnapt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 februari 2022 Arie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Echt heel leuk en zeer spannend! Echt een super uitje, voor het hele gezin.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2021 Mispel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een geweldige unieke ervaring! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2021 Manouck Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke ervaring! Zeker aan te raden, wij waren met 4 man en hebben het gehaald 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
28 november 2020 Timo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super nice, spanning en leuke escaperoom. Ook een leuk thema

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2020 Lennard Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Children
10

Zo eng ik kreeg bijna een hartaanval. Sorry maar ik was zo bang ik ben nog steeds in shock, OMG

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Nilce Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Gewelidg! Leuke activiteit voor je bedrijfsuitje. Veel gegild, gelachen. En gezocht!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 februari 2020 Joris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
8

Leuk super leuk echt heel leuk

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
1 februari 2020 Nikki  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Leuk en spannend gemaakt, maar je kunt hem met 3 personen doen. Er was elke keer een item te vinden, dan kon je pas weer verder. Wij vinden het leuk als iedereen kan meezoeken, verschillende zaken maken samen dat je naar de oplossing toe werkt

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 januari 2020 Astrid  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
6

We hebben de nieuwe kamer van deze escaperoooms getest was wel leuk maar niet top

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
17 januari 2020 Els Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Erg leuke kamers om te spelen. Wij konden kiezen in welke verdeling we gingen spelen, en konden zelfs de boilerroom met 2 groepen tegelijk spelen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2020 Smitshoek Dames 1 Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
5

Deze escape room viel tegen tov de verwachtingen die worden geschetst. De puzzels werkten niet altijd goed, ook als het juiste antwoord werd gegeven. De hints die kwamen wist je al en kwamen niet in lijn met waar je mee bezig was. De escape room kan nog wel wat meer aandacht voor detail gebruiken, sommige elementen zijn slordig. We zijn op tijd ontsnapt maar bij andere escape ervaringen was er duidelijk meer euforie in de groep dat we er uit waren gekomen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
13 januari 2020 Michelle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij als vriendengroep hebben erg genoten van deze wonderbaarlijke ervaring. Super leuke en intensieve spelvormen. Spannend verhaal en adrealine opwekkend. Wij hebben een leuke ervaring gehad en gelijk een goede test voor de samenwerking in de vriendengroep. We gaan dit zeker vaker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2020 Georgina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Het was redelijk spannend en de puzzels waren best moeilijk op te lossen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 januari 2020 Luke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Het was heel leuk en spannend en gezellig enzovoorts mijn hart gong tekeer best pittig maar leuk

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2020 Petra Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Het was erg eng mijn hart ging tekeer, wat een ervaring. we hebben het bijna gehaald maar helaas. We waren met allemaal meiden dus hebben keihard gegild.

10 januari 2020 Stephanie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

We hebben veel plezier gehad. De boilerrroom was spannend en het was een heuse uitdaging.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2019 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Je beleeft het verhaal.
Spannend!!!
Goede intro.
Vriendelijk personeel.
Echte aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2019 Melissa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Super tof! We waren met een teamuitje en hebben erg genoten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 oktober 2019 Lisa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Erg spannend maar ontzettend leuk, erg gelachen maar ook geschreeuwd met mijn vriendengroep. Ontzettend genoten van de leuke momenten samen en zeker een aanrader om te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
25 oktober 2019 Jhelana Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het was echt leuk. Heel aangeraden naar mensen. Eind is eigenlijk makkelijk maar ik zou aanraden om niet bang te zijn

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2019 Xavier  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super gaaf! Spanning bouwde op, puzzelen zie je, rustig blijven terwijl adrenaline door je lijf giert, valt niet mee 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 oktober 2019 LinMoes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Spannend, actueel en een aansporing tot samenwerking.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 september 2019 Daniël Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
4

De opzet van de kamer was mooi, maar er ontbrak elke van finesse. Veel vertraging in elekrische elementen en frustrerende puzzels. Ik zou de boillerroom niemand aanraden omdat er veel betere alternatieven te vinden zijn in de buurt.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
21 april 2019 Tim Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Beste escape room tot nu toe en anders dan verwacht moesten we uit handen blijven van Mike en AD.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2019 Laura  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De boiler room gedaan. was erg leuk zeker een aanrader! ontsnapt binnen de tijd. Leuk voor jong en oud! We moesten een wedstrijd doen tegen elkaar vanwege omdat we met te veel personen waren. Was heel grappig dat we de andere groep op een gegeven moment ***

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 februari 2019 Boaz  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Súperleuke escaperoom. Helaas nét niet ontsnapt, maar wel een geweldig uur gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 januari 2019 Wendy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Inmiddels beide kamers gedaan. Zowel The Lab13 als The safehouse. Persoonlijk vind ik The Safehouse iets beter. Dit omdat ik daar meer meegenomen werd in het verhaal. Beide best spannende kamers wat er bij mij voor zorgde dat ik een aantal goede schik momenten had. Dit geldt zeker voor The safehouse. De puzzels zijn erg leuk en vindingrijk. Bij beide kamers moet je goed samenwerken wil je er op tijd uitkomen. Live Escape Rotterdam is zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 februari 2018 Joy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

het was heel leuk eersyt dacht je eazy en dan moest je snel weg en dat was echt heeeeel spannend en snel puzzels ik raad het zeker aan

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2017 johanna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
5

Erg onvriendelijk personeel die niet de tijd neemt om iets uit te leggen weinig puzzels de kamer was niet zo leuk

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht
5 augustus 2017 Brenda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Inmiddels hebben we beide kamers gespeeld (The Safe House en Lab13) en beide zijn leuke kamers. Persoonlijk vond ik Lab13 erg spannend, ik ben geen fan van horrorkamers, en ik denk dat je deze kamer wel kunt zien als horrorkamer. Maar het verhaal zat goed in elkaar en de puzzels waren goed op te lossen. Er was één ding op het einde wat ik niet goed vindt bedacht, maar dat schrijf ik hier niet vanwege spoilers.
The Safe House vonden we net iets leuker, ook spannend, maar op een andere manier. Ook hier was er een goede verhaallijn en de puzzels waren in een duidelijke lijn op te lossen. De aankleding en de sfeer bij beide kamers is goed verzorgd en het personeel was vriendelijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
20 mei 2017 Marit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We waren met 14 en gingen in twee groepen van 7 de escape rooms in. Mijn groepje mocht de nieuwe room Lab13 testen! Leuk. Het was spannend en sommige puzzels waren best lastig, maar wel te doen. De ruimtes zelf waren erg mooi aangekleed met oog voor detail. Ik vond het super leuk om te doen. Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, gewoon gaan. De andere groep zat in de Safe House, het grappige daarvan vond ik de omgekeerde benadering. Ze moesten geen deuren open maken maar juist deuren op slot doen om uit handen van de belagers te blijven. Leuk aspect.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 oktober 2016 Anoeska Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Erg leuke escape room. Ook al zijn we er net niet op tijd uitgekomen, hebben we deze kamer met veel plezier bezocht. Het verhaal wordt sterk beleefd en de kamer is goed afgewerkt. Er waren wat kleine problemen met wat puzzels, maar die zullen ongetwijfeld na deze eerste week dat ze open zijn snel verholpen zijn. Absoluut een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 september 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een super leuke,uitdagende kamer om te spelen. (safe house)
Puzzels zijn van hoog niveau en je hebt elkaar echt nodig om er een succes van te maken.
Ontvangst is heel hartelijk, personeel uiterste vriendelijk en heel gedreven het de spelers naar de zin te maken.
Ga vooral zo door!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 september 2016 Sophie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wij hebben de room met 7 mensen gespeeld. Een hele mooie verassende kamer met veel afwisseling en leuke puzzels. Goed te doen met een groep van 7 mensen omdat je meerdere puzzels tegelijk kan oplossen. De Kamer zelf is ontzettend mooi aangekleed en je kijkt dan ook je ogen uit in deze kamer. We kunnen niet wachten om de volgende kamer hier te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 augustus 2016 Maaike Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Gloednieuwe Live Escape room in het hartje van Rotterdam. Perfecte aankleding van de 1e kamer, vriendelijke en gastvrije medewerkers. Zeker een aanrader voor escapers!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2016 Mustafa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest