Escape Rooms Nederland logo
Locked Tilburg Centrum

Stationsstraat 14d, 5038 ED, Tilburg

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Locked Tilburg Centrum

Escape room Heineken Part II: Het verloren losgeld

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 14
Thema’s: Ontvoering

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans die onderzoek deden naar de Heinekenontvoering, waarvan het losgeld tot op heden nog niet teruggevonden is. Deze agenten werden tijdens hun zoektocht gevangengenomen in een loods.
Maar er is hoop: plots horen jullie de deur van de loods dichtvallen en grijpen jullie je kans. Over een uur zijn de ontvoerders weer terug; weten jullie het losgeld te vinden en te ontsnappen? Haast je!”

Escape room The Maze

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 14

The Maze is de meest gevreesde gevangenis in Europa die enkel de gevaarlijkste high-profile criminelen vasthoudt. Jullie zijn zeer beruchte criminelen die er al een tijd vastzitten en de gevangenis als jullie broekzak kennen. Vandaag gaan jullie samen trachten te doen wat niemand ooit is gelukt: ontsnappen uit The Maze. Lukt het jullie om uit te breken, of blijven jullie voor eeuwig in The Maze ronddwalen?

Escape room The Game

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10

Naast onze eigen wereld bestaat nog een magische wereld vol spellen waar de Spelletjeskoning genaamd Enigma regeert. Als jonge prins zag hij dat mensen zodra ze ouder worden het plezier in spellen verliezen. Dit MOET anders volgens Enigma! Hij bezoekt daardoor iedereen éénmaal in hun leven met een test van 60 minuten om hen eraan te herinneren hoe belangrijk spellen zijn. Treed zijn wereld binnen en doorsta de test, of blijf voor altijd gevangen. Weet jij alle spellen te vinden en de spelletjeskoning te verslaan?

Escape room Secret Sister Society: The secret of criminal Miss Michelle

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10

In de vrouwenboetiek van de zeer lieve, oude vrouw Miss Michelle huist een duister geheim. Miss Michelle, nu aan het einde van haar levensdagen, is een oude crimineel die een verjongingsvirus voor haarzelf heeft ontwikkeld zodat ze haar criminele praktijken terug kan oppikken. Dat gaan jullie tegenhouden. Lukt het jullie om op een onbewaakt moment het virusl van Miss Michelle te vernietigen?

Escape room The Man Cave: The hideout of the Piusgang

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 14

Naar verluid bestaat er een succesvolle en invloedrijke bende die zich verborgen houdt van de doorsnee maatschappij. Hun hoofdkwartier noemen ze “De Mancave”, en diens locatie is nog nooit achterhaald: is het de avondwinkel, of misschien de bibliotheek?
Nu heeft de bende jullie geselecteerd om lid te worden. Maar eerst moeten jullie deelnemen aan de uitdagende ontgroening. Ga op zoek naar hetgeen waar ze het meeste om geven, steel het, en verzilver zo je een plek binnen deze prestigieuze bende.”

Informatie over Locked Tilburg Centrum

Je wordt opgesloten in een gethematiseerde kamer en je doel is om binnen 60 minuten uit deze ruimte te ontsnappen. Bij binnenkomst word je geconfronteerd met raadsels en puzzels die je op kunt lossen door logisch na te denken en goed samen te werken. Door het vinden van oplossingen kom je stap voor stap verder in het spel en dichter bij de laatste sleutel, die van de deur. Kennis is niet nodig, met logisch nadenken is iedereen in staat de laatste sleutel te vinden.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Time to escape!

Parkeren:
Bij locatie Tilburg Centrum kunt u buiten kantooruren gratis parkeren. Navigeer daarvoor naar Langestraat 14 en bel aan bij de Intercom. Tijdens kantuur uren kunt u parkeren in een van de parkeergarages in Tilburg.

Prijzen:
Een Escape Room voor twee personen kost €54 (incl. BTW). Voor elke extra persoon wordt €10 gerekend (max. zes personen).

Een kamer bij Locked kan gespeeld worden in een team van twee tot zes personen. Er zijn vijf kamers. De maximale groepsgrootte is bewust gekozen om de spellen leuk te houden. Heeft u een groep van meer dan 30 personen, neem dan contact op zodat we in overleg een passende oplossing kunnen vinden.

Zonder volwassene kunnen kinderen vanaf 10 jaar deelnemen. Jongere kinderen kunnen altijd onder begeleiding van een volwassene het spel spelen.

Locked Tilburg Centrum Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Locked Tilburg Centrum? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

We hebben met een aantal collega’s The Game gespeeld. Goede puzzels en het zit logisch in elkaar. Je moet letterlijk overal kijken! Goede vondst op het eind als je denkt! dat je bent “ontsnapt”. Je krijgt af en toe een goede hint als het dreigt vast te lopen. Een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2021 Gerard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Erg leuke escape room. De opdrachten die je moest doen om te ontsnappen zijn helemaal passend in het thema van The Game. De escape room is ook erg leuk voor tieners.
Ook wil ik complimenten geven aan onze gamemaster Babs. Ze is erg enthousiast en geeft duidelijke uitleg.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2021 Wendy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Was een leuke escape room. Wel een hoop slotjes en cijfersloten. Maar was zeker leuk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
28 augustus 2021 Nienke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Superleuke kamer, we hebben het nét gehaald! Onze gamemaster, Babs, was erg vriendelijk en behulpzaam.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 augustus 2021 Sebastiaan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We werden ontvangen door Sofie, een vriendelijke en spontane jongedame. Zij heeft ons erg leuk begeleidt.
Was TOP !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2021 Ralf Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escape room goed georganiseerd. Veel puzzels en een pittige klus leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 juni 2021 vanessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We hebben een te gekke middag gehad! Twee volwassenen en drie kinderen (jongste 12, oudste 17) in de Game. Goede spellen/raadsels, creatief omgegaan met het thema, mooi vormgegeven en goede verrassing op het eind. En de ontvangst en begeleiding is perfect. 10/10 aanrader!

5 juni 2021 Ischa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Ontvangen door een hele aardige dame, waarna we (na ontsmetting van de handen met de vraag of we misschien ook handschoenen aan wilden ivm COVID-19 dus top geregeld!) nog een uitgebreide duidelijke uitleg kregen. Toen de MANCAVE in, en het was met recht een MANCAVE! Ontzettend leuk gedaan met een aantal zeer verrassende elementen. Het was onze 2e escaperoom, pittig maar we hebben hem volbracht met een beetje hulp😉 af en toe een hint en heel stoer na een uur naar buiten. Ontzettend leuke en positieve ervaring bij Locked! En zeker voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 augustus 2020 Lorianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Was een super eerste ervaring! Heel leuk om te doen, verschillende *** , leuke puzzels. Wij willen zeker meer escaperooms gaan doen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2020 Barbara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Voor 4 van ons was dit een eerste escape room. We vonden het allemaal een superleuke uitdaging! We moesten goed samenwerken, en het was heel spannend om steeds weer een stapje verder te komen in The Maze. We werden wel een beetje geholpen via het scherm, maar we konden veel zelf ontdekken. Er is niet echt een verhaal, maar wij vonden dat geen enkel probleem. Leuke puzzels, slim opgezet. Het was de eerste keer dat ze weer open waren sinds de sluiting vanwege Covid-19, en er werd heel goed voor ons gezorgd. Heel aardig en behulpzaam personeel, en een ruime locatie, die goed te vinden was met de informatie die we vooraf hadden ontvangen. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juni 2020 Christel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuk! Aanrader voor beginners. Leuke puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2020 Wendy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Dit was onze 1e escaperoom. Het kinderfeestje van mijn zoon. In het begin was het even aftasten. Maar wat vond iedereen het super leuk. The game is een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2020 Nathalie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Was een super leuke ervaring! We gaan dit zeker nog een keer doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2020 Merel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Gisteren the maze en de mancave gespeeld. Beide waren leuke escape rooms die goed te doen zijn. Zelf hou ik van slotjes en veel raadseltjes en dingen openen en dat is hier wel van toepassing en dat het allemaal op elkaar aansluit. Ik mistte alleen wel een verhaal bij the maze, althans dat verhaal is niet echt duidelijk, de opdrachten zijn goed te doen, makkelijk zichtbaar, dus voor beginners echt aan te raden. Ook een leuk effect dat het wat **** die je meekrijgt, gaan snel leeg. Thematisatie had wel iets meer gemogen, was verder gewoon simpel maar okee, veel hekwerk.

Wel als tip de groene lijn van de 4 kleuren is een beetje vervaagd en in het donker valt dat soms niet goed op. De mancave daarentegen was leuk gethematiseerd, een echte mannenkamer, goede opdrachten, niet meteen te makkelijk en je moet goed kijken. Alleen de voetbalopdracht, was geen succes voor ons, slecht te beluisteren, wel fijn dat je dan een tip krijgt!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
9 februari 2020 Daniël Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg fijne escaperoom en geweldig ontvangen geholpen door Sofie, van begin tot eind! Bleef erg geduldig met ons ondanks dat we wat laat waren. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 augustus 2019 Ron Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Heineken Part 2 is geweldig. Veel en verrassende puzzels, veel ***. The Man Cave en The Game ook gespeeld en die zijn iets minder maar ook nog steeds prima. Locked blinkt uit in gastvrijheid. Personeel/eigenaar is geïnteresseerd en betrokken en geeft je graag ook feedback over je persoonlijke sterke punten als team wat heel motiverend werkt. Wat ook heel fijn is dat men graag iedereen een goede kans geeft om te ontsnappen door niet altijd even strikt te zijn in de tijd en het spel vlot te trekken met goede hints als dat nodig is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2019 Richard Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We hebben in totaal alle kamers gedaan (op twee verschillende data). Over het algemeen waren we erg enthousiast. Veel variatie in puzzels, aankleding, thema en over het algemeen was de moeilijkheidsgraad prima. Wij waren met name te spreken over the Maze en the Game. Secret Sister Society vonden we te eenvoudig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 november 2018 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Ik heb de escaperoom Game gedaan met 4 collega’s. Het zag er erg mooi uit; het was niet echt een verhaal. Samenwerking was vereist! We moesten goed nadenken en dingen met elkaar combineren. We kregen subtiele hints vanuit de control room. Het was een genoegen om hier te zijn; ik kom zeker nog eens terug voor een andere kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 oktober 2017 Fokaline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Als mensen mij vragen of ik in de buurt van Tilburg nog een leuke kamer weet vraag ik eerst of ze van bordspellen houden en raad ze daarna deze kamer aan.

Ik als bordspellen liefhebber vond deze kamer echt heel erg leuk. Weer eens wat anders dan anders. Love it!
Leuke unieke puzzels.
Het samenwerken is een must en erg leuk.
Ontvangst en begeleiding was ook top!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2017 Tamara Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Dit was echt mijn favoriete escaperoom tot nu toe! Het zag er mooi en afgewerkt uit, het personeel (Karlijn) was heel aardig en de puzzels waren super. Ik en mijn moeder hebben echt een leuke avond gehad, waar we er uiteindelijk maar 2 hebben gespeeld ipv 1 en daarna ook nog eens naar huis gingen met het escaperoom-spel (ook een echte aanrader). Wij komen zeker nog eens terug om die derde te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2017 Merlijn en Nicole Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest