Escape Rooms Nederland logo
Locked Tilburg Centrum

Stationsstraat 14d, 5038 ED, Tilburg

Beschikbare escape rooms bij Locked Tilburg Centrum

Escape room Heineken Part II: Het verloren losgeld

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Ontvoering

Tot op heden is een gedeelte van het losgeld van de Heineken Ontvoering nooit teruggevonden. Agenten Evers en Oerlemans zijn het echter op het spoor, maar tijdens hun onderzoek worden ze zelf te pakken genomen door de bezitter van het losgeld! Weet jij te ontsnappen en het losgeld te vinden?

Escape room The Maze

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12

Het eeuwige geluk bevindt zich aan de andere kant van het doolhof. Weet jij op tijd je weg te banen door alle 10 ruimtes of zit je voorgoed vast in The Maze…?

Escape room The Game

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Spel

Zoek naar codes door het spelen van de spellen van vroeger en bewijs dat jullie kunnen samenwerken!

Escape room Secret Sister Society

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Virus

Verspreid of vernietig jij het virus, ontwikkeld door de Secret Sister Society? Vrouwen of mannen aan de macht, aan jou de keus…

Escape room The Man Cave

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12

Speciaal gebouwd voor échte mannen. Betreed de Man Cave en laat zien dat je een echte man bent! (dubbel zo moeilijk voor dames)

Informatie over Locked Tilburg Centrum

Je wordt opgesloten in een gethematiseerde kamer en je doel is om binnen 60 minuten uit deze ruimte te ontsnappen. Bij binnenkomst word je geconfronteerd met raadsels en puzzels die je op kunt lossen door logisch na te denken en goed samen te werken. Door het vinden van oplossingen kom je stap voor stap verder in het spel en dichter bij de laatste sleutel, die van de deur. Kennis is niet nodig, met logisch nadenken is iedereen in staat de laatste sleutel te vinden.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Time to escape!

Parkeren:
Bij locatie Tilburg Centrum kunt u buiten kantooruren gratis parkeren. Navigeer daarvoor naar Langestraat 14 en bel aan bij de Intercom. Tijdens kantuur uren kunt u parkeren in een van de parkeergarages in Tilburg.

Prijzen:
Een Escape Room voor twee personen kost €40 (incl. BTW). Voor elke extra persoon wordt €10 gerekend (max. zes personen).

Een kamer bij Locked kan gespeeld worden in een team van twee tot zes personen. Er zijn drie kamers. De maximale groepsgrootte is bewust gekozen om de spellen leuk te houden. Heeft u een groep van meer dan 18 personen, neem dan contact op zodat ze in overleg een passende oplossing kunnen vinden.

Zonder volwassene kunnen kinderen vanaf 12 jaar deelnemen. Jongere kinderen kunnen altijd onder begeleiding van een volwassene het spel spelen.

Locked Tilburg Centrum Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Locked Tilburg Centrum? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Erg fijne escaperoom en geweldig ontvangen geholpen door Sofie, van begin tot eind! Bleef erg geduldig met ons ondanks dat we wat laat waren. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 augustus Ron Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Heineken Part 2 is geweldig. Veel en verrassende puzzels, veel ***. The Man Cave en The Game ook gespeeld en die zijn iets minder maar ook nog steeds prima. Locked blinkt uit in gastvrijheid. Personeel/eigenaar is geïnteresseerd en betrokken en geeft je graag ook feedback over je persoonlijke sterke punten als team wat heel motiverend werkt. Wat ook heel fijn is dat men graag iedereen een goede kans geeft om te ontsnappen door niet altijd even strikt te zijn in de tijd en het spel vlot te trekken met goede hints als dat nodig is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei Richard Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We hebben in totaal alle kamers gedaan (op twee verschillende data). Over het algemeen waren we erg enthousiast. Veel variatie in puzzels, aankleding, thema en over het algemeen was de moeilijkheidsgraad prima. Wij waren met name te spreken over the Maze en the Game. Secret Sister Society vonden we te eenvoudig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 november 2018 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Ik heb de escaperoom Game gedaan met 4 collega’s. Het zag er erg mooi uit; het was niet echt een verhaal. Samenwerking was vereist! We moesten goed nadenken en dingen met elkaar combineren. We kregen subtiele hints vanuit de control room. Het was een genoegen om hier te zijn; ik kom zeker nog eens terug voor een andere kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 oktober 2017 Fokaline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Als mensen mij vragen of ik in de buurt van Tilburg nog een leuke kamer weet vraag ik eerst of ze van bordspellen houden en raad ze daarna deze kamer aan.

Ik als bordspellen liefhebber vond deze kamer echt heel erg leuk. Weer eens wat anders dan anders. Love it!
Leuke unieke puzzels.
Het samenwerken is een must en erg leuk.
Ontvangst en begeleiding was ook top!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2017 Tamara Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Dit was echt mijn favoriete escaperoom tot nu toe! Het zag er mooi en afgewerkt uit, het personeel (Karlijn) was heel aardig en de puzzels waren super. Ik en mijn moeder hebben echt een leuke avond gehad, waar we er uiteindelijk maar 2 hebben gespeeld ipv 1 en daarna ook nog eens naar huis gingen met het escaperoom-spel (ook een echte aanrader). Wij komen zeker nog eens terug om die derde te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2017 Merlijn en Nicole Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest