Miep’s Break In Venlo

Hagerlei 1, 5912 PP, Venlo

Provincie Limburg | Regio Venlo, Venray

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Miep’s Break In Venlo

Hagerlei 1, 5912 PP, Venlo

Beschikbare escape rooms bij Miep’s Break In Venlo

Escape room Miep’s Break In

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 10 t/m 50 spelers
Open sinds: april 2017
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Miep is het varken op kinderboerderij ’t Hagerhof en heeft haar eigen escaperoom. Jullie krijgen 60 min. de tijd om in te breken. Vinden jullie de juiste aanwijzingen en kraken jullie de codes? Zitten jullie als eerste aan de koffie in Miep’s Room of worden jullie geklopt door de andere bende. Dat is de uitdaging.

Het bijzondere aan deze Escape Room is dat jullie moeten inbreken in plaats van uitbreken. Met jullie inbreek-bende ga je op ontdekkingstocht op het terrein bij de Kinderboerderij. Vinden jullie de juiste aanwijzingen en kraken jullie de codes? Zitten jullie als eerste aan de koffie in Miep’s Room of worden jullie geklopt door de andere bende… Dat is de uitdaging.

Informatie over Miep’s Break In Venlo

De nieuwste Escaperoom van Toffe dag: Miep’s Break In. Dit keer is het niet de bedoeling om te ontsnappen uit een Escaperoom maar proberen in te breken. Ze splitsen de grote groep in 2 of 4 groepen. Met jullie inbreek-bende ga je op ontdekkingstocht op het terrein bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo.

Jullie krijgen 60 min. de tijd om in te breken. Vinden jullie de juiste aanwijzingen en kraken jullie de codes? Zitten jullie als eerste aan de koffie in Miep’s Room of worden jullie geklopt door de andere bende? Dat is de uitdaging!

Miep’s Break In vindt gedeeltelijk outdoor plaats, vandaar dat dit Toffe uitje alleen van april t/m oktober aangeboden wordt. Bij slecht weer zijn er alternatieven.

Voor groepen van 10 tot 20 personen zijn de kosten € 13,50 p.p. en voor groepen groter dan 20 personen € 12,50 p.p. Er is een minimum van 10 personen nodig om deze kamer te gaan spelen. Het maximum aantal spelers is 50 personen voor Miep’s Break In.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest