Escape Rooms Nederland logo
Mission Escape Nijmegen

Gerard Noodtstraat 44, 6511 SX, Nijmegen

Beschikbare escape rooms bij Mission Escape Nijmegen

Escape room The Poltergeist

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers

Deze kamer is nog inbouw en zal in mei / juni 2016 open gaan. Kom later terug voor meer informatie.

Escape room The Museum Robbery

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2016

Altijd al een perfecte kraak willen zetten? Dit is je kans om het meest waardevolle eigendom van deze miljonair te stelen. Zijn Faberge ei. Tijdens de wissel van de bewaking heb je 60 minuten de tijd voor de roof. Pas op voor het alarm en escape op tijd!

Escape room The Secret Agent Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2015
Minimale leeftijd: 16

Jij en je teamleden werken bij een geheime firma die spionnen aanbiedt die stiekem bedrijven kunnen bespioneren. Jullie spionnen leken betrouwbaar te zijn. Leken, want 1 van de spionnen blijkt een dubbelspion te zijn. Een dubbelspion met kwade bedoelingen, want hij/zij wil een lijst met al jullie spionnen verkopen aan de vijand. Dat zou een absolute ramp zijn en daarom moet de dubbelspion gestopt worden. Het is alleen niet duidelijk wie van de spionnen de dader is. Binnen 60 minuten moeten jullie de mol zien te vinden. Red jullie firma en stop de verrader!

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Grotere groepen worden verdeeld over 2 of meer teams. Het is mogelijk om deze kamer en de andere kamer tegelijk te boeken of 2 aansluitende tijdsloten voor deze kamer. Wachtende teams kunnen een drankje nuttigen bij 1 van de vele cafés in de buurt van Mission Escape Nijmegen. De escape room is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar, mits ze begeleid worden door een volwassene. Vanaf 16 jaar mag je zelfstandig spelen. Het is mogelijk om op elk gewenst moment het spel te verlaten, al is de escape room niet ‘eng’. Ontmasker de dubbelspion en stop deze ramp!

Escape room The laboratory of Dr. Lev Pasted

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16

In deze kamer komen jij en je teamleden terecht in een geheime schuilplaats en lab. Het lab is van de Roemeense geneticus en bioloog Dr. Lev Pasted. Hij hield zich hier schuil vanwege zijn onderzoeken: de politie was al jaren naar hem op zoek. Na zijn laatste onderzoek naar een bloed elixer verdween hij spoorloos. Ook de formule van het bloed elixer is verdwenen. Het bloed elixer zou nog steeds in het lab liggen. Jullie krijgen 60 minuten de tijd om het te vinden en het mysterie eromheen te ontrafelen. Het is goed verstopt, dus een makkelijke taak zal het zeker niet worden…

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Spelen met een grotere groep? Dan wordt de groep verdeeld over 2 of meer teams. Jullie kunnen in allebei de kamers tegelijk spelen of 2 aansluitende tijdsloten boeken voor deze kamer. Bij 2 tijdsloten voor dezelfde kamer zullen de 2 teams op elkaar moeten wachten. Tijdens het wachten kun je o.a. een drankje nuttigen bij de nabijgelegen cafés in Nijmegen. De minimumleeftijd voor spelen zonder begeleiding is 16 jaar. Met begeleiding is de minimumleeftijd 12 jaar. De escape room zal je niet de stuipen op het lijf jagen. Bij o.a. claustrofobie is het wel mogelijk om de kamer te verlaten tijdens het spel. Vind het elixer en ontdek het ware lot van Dr. Lev Pasted!

Mission Escape Nijmegen video

Informatie over Mission Escape Nijmegen

Sinds eind januari dit jaar is er ook in hartje Nijmegen een escape room te vinden. Mission Escape Nijmegen heeft op dit moment 2 escape rooms. Binnenkort worden dat er 4, want er worden nog 2 nieuwe kamers geopend. De huidige 2 kamers zijn erg verschillend. Zo doorzoek je  ‘The Laboratory of Dr. Lev Pasted’ het geheime lab en schuilplaats van een ietwat vreemde geneticus en bioloog. Waar is hij gebleven en wat hield hij verborgen? In de andere escape room zijn jij en je teamleden 60 minuten lang geheim agent. Doel? Het ontmaskeren van een dubbelspion. Beide erg spannende en uitdagende kamers. Wij zijn al benieuwd naar de 2 nieuwe kamers…

Mission Escape Nijmegen bevindt zich aan Tweede walstraat 3 in Nijmegen. Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Nijmegen en neem daar bus 8 richting Berg en Dal of bus 300 richting Arnhem CS. Stap uit bij halte Hertogplein (bus 8) of halte Valkhof. Vanaf daar is het enkele minuten lopen naar Mission Escape Nijmegen. Parkeren (betaald) is mogelijk voor het gebouw of in één van de nabijgelegen parkeergarages. Je speelt met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. De prijs per persoon hangt af van het aantal spelers en de dag waarop gespeeld wordt. Op vrijdag en in het weekend geldt een toeslag van 2 tot 4 euro. Mission Escape Nijmegen is van maandag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. Voor welke kamer ga jij?

Bedrijfsuitje met meer dan 30 personen? Dan kun je speciale kortingen krijgen.
Voorafgaand of na het spelen bij Mission Escape Nijmegen kun je bij Café de Opera met 10% korting nog een drankje nuttigen met gratis bitterballen.

Mission Escape Nijmegen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Mission Escape Nijmegen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Met familie met geen tot bijna geen ervaring de Secret Agent-kamer gedaan en net binnen de tijd ontsnapt! De puzzels zijn niet te lastig, maar houden je wel bijna een heel uur bezig. Als je nog geen ervaring hebt met escape rooms is dit een leuke eerste kennismaking. Laura bedankt voor de vriendelijke ontvangst! 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari 2019 Jelte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben de Secret Agent, Museum Robbery en Poltergeist room gespeeld tot nu toe en komen zeker de Hidden DNA room nog spelen. De Poltergeist room is zeker de beste kamer die we (groep van 4 vrienden eind 20) tot nu toe hebben gespeeld (van de 6), maar zelfs de Secret Agent kamer hield ons nog 54 minuten bezig, waarvan de eigenaar zei dat die misschien te makkelijk voor ons zou zijn. De eigenaar is overigens ontzettend vriendelijk en we hebben met veel plezier met hem gepraat voor- en achteraf. Over een hoge gunfactor gesproken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2018 Henk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Ik vond het heel erg leuk! De raadsel en puzzles waren goed te doen maar ook weer uitdagend waardoor het heel spannend is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober 2018 Annebelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Zeer vriendelijk ontvangen en de escape room, museum robbery was ook tof met leuke puzzels.
Een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2018 Michiel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

DNa kamer

fout in een puzzel…. waardoor we vastliepen op deze puzzel.

Verder voor een redelijk verse kamer is deze niks bijzonders. aantal zaken uit de lev kamer hergebruikt.

al met al tegenvallend

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
15 april 2018 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

De kinderen vonden het heel leuk. Nog van hun 15 min langer duren

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 maart 2018 S. Van der bijl Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wij hebben de DNA escape room gevolgd met 7 gezinsleden. Echt een aanrader! Veel puzzels en verrassende ontwikkelingen. De ontvangst was echt goed, zeer enthousiast en een goede uitleg. Gewoon doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2018 Fam. Westerhuis Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Poltergeistgedaan super leuk, veel verrassende effecten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2017 Lineke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Vandaag (voor de tweede keer) bij Mission Escape geweest. Was per ongeluk dubbel geboekt maar zeer goed opgelost door Eray!
Heel erg bedankt voor de goede service!
We komen zeker terug

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 november 2017 Ester Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Museum Robbery:
Gister hadden we ineens zin om een escape room te doen. Niet te ver weg. Dus gingen we opzoek naar een escape in de buurt met een degelijk cijfer.
De aankomst was prettig, vriendelijke host. Het is geen plek om “lekker” te zitten.
Toen mochten we beginnen. De aankleding van de kamer is mooi. Als je goed kijkt hebben ze het museum echt opgezet, met bewakingscentrum en al.
Maar kom je verder in het spel dan zie je helaas erg veel sleutels en slotjes. Ook vond ik het vervelend dat je soms een code had gevonden en dan al de sloten af moest om te kijken waar die hoorde. Dit maakte het soms erg chaotisch.
Toch zaten er puzzels in waar ik me bij vermaakt hebt, airco stond voor ons aan en er stond wat te drinken voor ons klaar.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
5 juli 2017 nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

Poltergeist kamer:
De kamer zit leuk in elkaar. Voor een deel van de groep was het de eerste keer. Zij vonden het geweldig. Voor mij was het prima. Vooral na de effecten die ik al gezien heb in andere kamers. Slotjes en sleuteltjes kom je tegen. Maar niet overmatig. Helaas zat ik niet lekker in het verhaal. Er zit zeker meer potentie in. Vooral het einde is een beetje anti climax. Ineens is het over. Ook hier kan veel mee gedaan worden.
Vriendelijk personeel, Maar geen echte plek om na te kletsen of iets te drinken.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 juni 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Leuk, je zit echt opgesloten in een kamer en dan maar zien te ontsnappen ik raad deze escape room aan voor beginners

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2017 carlene Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
8

Dr Lev gespeeld, leuke kamer met leuke puzzels. Had iets leuker aangekleed kunnen worden maar verder werkten alle puzzels ( bij een andere escape room 2.0 kamer geweest en daar hadden veel puzzels een storing) sommige waren verassend leuk verstopt. We hebben het gehaald by the way.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 december 2016 robert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Het was een leuke ervaring met puzzels die soms best ver gezocht zijn. Jammer genoeg deden we te lang over sommige puzzels en hadden het daardoor net niet gehaald.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 april 2016 Lynn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Dit was de 2e keer dat ik een escape room had gedaan en ik vond deze heel erg leuk omdat er echt verrassende aspecten in zaten. We werden vaak op het verkeerde been gezet doordat we allerlei formules gingen onderzoeken terwijl dat helemaal niet nodig was. We hadden ook een aantal hints nodig, maar ik vond het wel zeer fijn dat we ze kregen. Anders zouden we veel te lang blijven hangen en andere delen van de room helemaal niet doorhebben.

18 oktober 2015 Engeltje Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldig gaaf teamuitje gehad hier. Ondanks mission failed bij Dr. Lev toch 5 sterren waard.

7 oktober 2015 Ingrid Leushuis  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Spannend hilarisch frustrerend! Al met al een kei leuke activiteit om samen te doen!

4 oktober 2015 Gerjanne Nikolaas  5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt een hele gave belevenis… laat je verrassen en probeer de kamer uit te komen!

13 september 2015 Dennis Driessen  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel leuk! Was een hele gezellige middag met de collega’s! Daarna lekker nog geborreld met korting en gratis bitterballen bij café de Opera 🙂

3 september 2015 Ingrid Tijink  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Super leuke activiteit waarbij je je hersens moet laten kraken. Uitgebreid napraten over het spel bij Cafe de Opera met 10% korting en gratis bitterballen was top!

3 september 2015 Jessica Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Ondanks onze failed mission, hebben ons heel erg goed vermaakt, was echt superspannend en de tijd vloog voorbij! Mijn nichtje en neefje hebben al plannen gemaakt voor een volgende missie 🙂

24 augustus 2015 Viola Zegveld  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Was heel erg leuk. Veel gelachen en ook echt spannend met toffe onthullingen. Fun for everyone!

9 augustus 2015 Ronald de Zeeuw  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Je wordt gewoon gedwongen om out of the box te denken en merkt dat je vanzelf creatief gaat worden in het zoeken naar oplossingen. Je begint met een groepje en krijgt meteen een probleem voorgeschoteld die je gaandeweg met van tijd tot tijd gekregen hints moet oplossen, lijkt een beetje op een crisissituatie waardoor je opeens overvallen wordt en mee moet dealen. Ook wordt heel duidelijk dat door het drukke zoeken en denken je waarneming beinvloed wordt, dit is best interessant want je denkt dat je drie keer heel goed gekeken hebt en toch vind je bij de vierde keer een sleutel. Schept een hoop dynamiek onder elkaar want iedereen gaat op zijn of haar manier op zoek naar oplossingen, vult de geschapen realiteit in op zijn/haar manier en ieders persoonlijke manier van denken en doen komt tot uiting. Hierdoor leer je elkaar en jezelf ook een stuk beter kennen dan ervoor. Ware aanrader voor teambuilding en samenwerkings/leidingsvaardigheden trainingen!

31 juli 2015 Olcay Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Gisteren geweest. Het was spannend tot de allerlaatste seconde, maar ze hebben het net gehaald! Mijn dochter (12) en haar drie vrienden (11) praten er nu nog over.

21 juli 2015 Esther Kleingeld  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Onze eerste kennismaking met een escape room bij Mission Escape was zeer de moeite waard. In het uur hebben we geleerd om out of the box te denken, te zoeken op de onmogelijkste plekken, opnieuw en opnieuw te checken en te vinden daar waarvan we dachten echt goed gekeken te hebben. Kortom, een en al verassingen met een leuke ontknoping. Onze kinderen hebben later ook de tweede escaperoom gedaan, weer heel anders maar ook daarover waren ze enthousiast. Aanrader!

12 juli 2015 A Thoonen Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Beide kamers gedaan met een groep. Zijn heel verschillend en beide erg leuk en verrassend Je puzzelvermogen wordt goed op de proef gesteld en het zat goed in elkaar Ben benieuwd naar de derde kamer die straks geopend wordt!

3 juli 2015 Afro Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Totaal geen verwachtingen toen ik ging spelen, maar wat was dr. Lev leuk!! Interessant, uitdagend en verrassend. Ik was uren erna nog aan het puzzelen van enthousiasme in mijn hoofd en verheug me al op de volgende kamer om te gaan spelen!

27 juni 2015 Zenjen Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Leuk om als team te doen. Verrassend en uitdagend. Uur ging ook best snel voorbij. Zal het vast nog wel een keer in een andere kamer doen.

26 juni 2015 F. Molenaar Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Mission Escape heeft twee ruimten met ieder een eigen thema. Beide zijn zeer uitdagend! Het personeel is jong en enthousiast. Als afdeling hadden we beide ruimten gehuurd, er geldt een max van 6 personen per ruimte, wat ik heel logisch vind. Het was fantastisch om te zien hoe iedereen zichzelf verloor in fanatisme om de puzzels op te lossen en daarmee eigenlijk het overduidelijke over het hoofd zag. Echt een aanrader voor een korte activiteit met je vriendengroep of collega’s!

20 juni 2015 Wouter Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
6

Ik heb al meerdere kamers gespeeld en ben behoorlijk fan van escape rooms. Maar ik denk dat tot nu toe dit een van de net wat mindere ervaringen was. Begrijp me niet verkeerd, ik heb me zeker vermaakt! Echter wijkt bij Mission Escape de wijze van oplossen van een kamer mij te veel af van andere escape rooms. Hier moet veel meer gezocht worden naar sleutels, batterijen etc. terwijl ik gewend ben (en het persoonlijk leuker vind) veel minder fysiek te moeten zoeken naar dingen maar meer te puzzelen met wat je in de kamer vindt. Oftewel, de ratio zoeken/puzzelen was mijns inziens hier niet helemaal correct. Maar al met al een hele leuke ervaring gehad en de kamer gehaald!

20 juni 2015 Martijn Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

We zijn met enkele vrienden geweest. Grappig om eens op een andere manier te zien wat ieders (speur) kwaliteiten zijn en hoe je aan elke kwaliteit wel iets hebt. Je moet het als team doen! In de kamer van doctor Levy zit een leuke twist. Helaas lagen twee dingen niet op hun plek en hebben we het (mede) daardoor niet gehaald, maar we komen zeker nog een keer terug voor de tweede (en binnenkort derde) kamer.

20 juni 2015 N. Dijkhuis Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Een leuk uitdagend spel waarbij goede samenwerking vereist is. 2 kamers dus dubbel de lol! Leuk voor vrienden of bijvoorbeeld als bedrijfsuitje!

19 juni 2015 Tom Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

We hebben er van genoten, was soms wel lastig om een stapje verder te komen, maar dan kregen we een hint.

19 juni 2015 Wilma Treurniet Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Top, hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en veel plezier gehad. Leuk uitje voor een vrijgezellenfeest!

19 juni 2015 Willem Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Onze eerste escaperoom. Samen met de broers en zussen gedaan. Erg leuk spelconcept, mooi ingerichte kamer met uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 juni 2015 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Mission Escape offers the choice of two escape rooms. We did the “THE SECRET AGENT ROOM” which was a real exciting challenge but we made it! Brilliant room, which we all really enjoyed! We will be back for the “THE LABORATORY”!

23 mei 2015 Harm Donkers Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Mijn allereerste escape room. De 5 sterren is dus niet vergeleken met andere escape rooms, maar puur omdat dit superleuk was.
Heel erg leuk gedaan. Zeker omdat de “spelleider” continu monitort, aanmoedigt, en waar nodig een hint(je) geeft. En ja, het is helemaal niet makkelijk, dus een hint af en toe is heel welkom, als je weer eens vast loopt. We kwamen helemaal blij en vol adrenaline weer buiten (we hadden maar een paar seconden over). Aanrader voor puzzelaars met een beta voorkeur,

8 mei 2015 Marc Sol  5-6 personen | Escape Room First timer
7

Wat echt superleuk om te doen; goede teambuildingsactiviteit of leuk met je vrienden of familie.

7 mei 2015 Sandra Migchielsen  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Helemaal geweldig. Ik vond het fantastisch. Mijn team en ik hadden helaas een “Mission Fail”, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken. Ik kan niet wachten tot de “Video Game” uitkomt. Geintje Natuurlijk.

4 mei 2015 Mathieu de Vos  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Super leuk! Geweldige ervaring, zeker doen! Kan niet wachten om de 2de kamer in te gaan

10 februari 2015 Kevin Schuffelers  3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest