Mobiele Escape Room Freakshow Escape

Provincie Utrecht

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Mobiele Escape Room Freakshow Escape

Dolderseweg 164, 3734 BN, Den Dolder

Beschikbare escape rooms bij Mobiele Escape Room Freakshow Escape

Escape room Freakshow Escape

Maximale tijd: 15 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Circus, Mobiel

Durf jij te ontsnappen uit de circuswagen? De ervaring die Freakshow Escape biedt, begint al bij de eerste aanblik van het eigenaardige geheel. Je word benaderd door de intimiderende circusdirecteur Zlatan Zorrero, hij promoot zijn freakshow en voornamelijk zijn grootste succes: de Bearded Lady. In plaats van een show, vertelt de Bearded Lady haar geheimzinnige verhaal en vraagt om hulp. De Bearded Lady verzoekt de bezoekers Zlatan’s slaapvertrek te betreden terwijl zij de wacht houdt. Eenmaal binnen is niets wat het lijkt. De ontdekkingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op!

Informatie over Mobiele Escape Room Freakshow Escape

Freakshow Escape is een collectief van 20 (escape) game designers, uitvinders, entertainers, acteurs, verhalenvertellers en acrobaten – de Freaks – met een gedeelde passie: de wereld verwonderen en verbazen! Met een fascinatie voor het dwaze en het curieuse heeft Freakshow Escape als doel uit te breiden tot een verzameling van eigenaardige concepten, speels entertainment en uitzonderlijke belevingen.

De mobiele escape room van Freakshow Escape is een ervaring waarin de bezoeker zelf de hoofdrol speelt. Als bezoeker word je actief onderdeel van een wereld waar je wordt uitgedaagd om samen te werken, om je over te geven aan speelse verrassingen en tegelijkertijd af te reizen naar de diepste sferen van je brein. De mobiele escape room van Freakshow Escape is enorm populair gebleken dankzij de theatrale elementen. Lukt het jou om te ontsnappen voordat Zlatan terugkeert?

Deze mobiele escape room kan naar iedere locatie komen. Groepjes van max. 4 personen kunnen naar binnen. Eén spel duurt 15-30 minuten!

Prijzen:
De mobiele escape room Freakshow Escape kan worden gehuurd op locatie vanaf €1050 per dag.

 

 

Mobiele Escape Room Freakshow Escape Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Mobiele Escape Room Freakshow Escape? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Deze Escaperoom beleefd op Castlefest 2017, en wat was het leuk. De acteurs geven je gelijk al het goede gevoel en dan wordt je ook nog eens “opgesloten” in een heuse woonwagen. Voor iedereen een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 augustus 2017 Evert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest