Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Moeke Mooren Appeltern

Blauwe Sluis 1b, 6629 KK, Appeltern

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Moeke Mooren Appeltern

Escape room Moeke’s Leeschkamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

In Moeke’s kamer waan je je in de huiskamer van Moeke Mooren aan het begin van de 20e eeuw. De veervrouw leidde ogenschijnlijk een eenvoudig leven in haar huisje aan het water. Het leven van een veervrouw betekende hard werken voor een schamel loon, opstaan bij nacht en ontij en in alle jaargetijden op het water. Wat weinig mensen weten is dat Moeke Mooren een eigenaardig geheim bewaarde in haar huiskamer. Lukt het jullie om te ontdekken wat haar geheim was? Een escaperoom met veel puzzels en voldoende zitruimte.

Escape room Pompen of verzuipen

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 6
Moeilijkheid: Gemiddeld

In het land van Maas en Waal is het element water zeer nadrukkelijk aanwezig. Misschien iets te nadrukkelijk? Het water staat zo hoog dat het een gevaar voor mens en dier oplevert. Dat betekent dat jullie moeten pompen of verzuipen. De dijk staat op inzakken, het water lijkt overal vandaan te komen. Lukt het jullie om het water veilig achter de sluis te laten zakken? Het bijzondere aan deze kamer is dat er veel te doen is, ook voor kinderen. Dat maakt deze escaperoom tot een spannende familie escaperoom.

Escape room Coldcase de Blauwe Sluis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 6 t/m 10 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 6 tot 20 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Battle, Recherche

Zaak gesloten

Dat was het geval, de moordzaak aan de Blauwe Sluis was een gesloten dossier. In de jaren zeventig is de zaak echter heropend omdat er nieuwe informatie opgedoken was. Jullie gaan als cold-case-team aan de slag om alsnog de moordenaar te achterhalen. De verjaringstermijn verstrijkt bijna, het onderzoek moet nu worden afgerond en bevindt zich in een kritieke fase. Stap in de schoenen van het cold-case-team en wijs de moordenaar aan. Het bijzondere aan deze kamer is dat er een tweede kamer is zodat je in teams tegen elkaar kan spelen, dus ook geschikt voor grotere groepen.

Informatie over Escape Room Moeke Mooren Appeltern

Alle escape rooms zijn gebaseerd op een stukje geschiedenis en werkelijkheid uit de omgeving van de regio. Eén van de escape rooms staat in het teken van het waargebeurde verhaal van de Messias van de Blauwe Sluis. In februari 1900 vermoordde een strenggelovige boer zijn knecht uit godsdienstwaanzin. Dat belooft een spannende kamer te worden. De escape rooms is een aanvulling op de uitjes die Moeke Mooren al biedt.

Prijzen

Prijs € 15,00 per persoon

Escape Room Moeke Mooren Appeltern Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Moeke Mooren Appeltern? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Je dénkt geboekt te hebben, maar dan heb je alleen een aanvraag voor een reservering gedaan. Want de reservering moet minimaal 24 van te voren gedaan zijn. Waar in vredesnaam vind je die informatie? Ik heb het hier op de site niet gelezen en waarom blokkeert de reserveringsmogelijkheid dat niet? Zorg dan voor een goede reserveringsoptie! Die meldt dat het niet kan omdat het korter dan 24 uur is.

Dan kom je daar en wordt je bits behandeld in het naastgelegen restaurant. Dat wij echt niet goed hebben gelezen ‘want het staat op de site’. Hmm

Wij zijn maar gegaan. Van buiten zag het er al aftands uit. Het bordje op de deur dat je ergens anders moet zijn als er niemand is, is door de zon al niet meer te lezen.

29 juli 2022 Liesbeth Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Kamer 13 is een uitdagende escape room voor mensen die al bekend zijn met het spel. Niet alleen maar cijfertjes maar ook logisch nadenken. Mooi gemaakte kamer. maar liefst anderhalf uur de tijd. En die tijd heb je waarschijnlijk ook echt nodig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2022 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Kamer 13 was erg leuk en spannend. Service was ook top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 augustus 2021 Crystal Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
5

Pompen of verzuipen:Het begon al minder: uitleg terwijl er een radiotje naast stond te tetteren.In de kamer bleek e.e.a. defect. Geen reactie bij hintvraag over t defecte onderdeel,de portofoon bleek fout afgesteld!,we hadden juist contact met een andere kamer die ook geen gehoor kreeg behalve met ons. Veel zwaaien naar de camera had geen zin: operator had wat anders te doen bleek. Na ruim op tijd uit de kamer te zijn ontsnapt,konden we gaan zoeken naar de operator! die was bezig met klaarzetten van andere kamers, dus stopwatch moest nog gezocht worden!! We verwijten het VOORAL de organisatie -en in veel mindere mate de operator-,die blijkbaar 1 man 5 kamers laat beheren en zonder onderhoud snel geld denken te verdienen.Letters weggesleten, cruciaal lampje defect, ontbrekend slotje, er zijn al langer defecten gezien oudere reviews op andere sites. Hadden we ze maar gelezen..Af te raden dus. Gezien de manier van beheer en onderhoud geen behoefte meer de andere kamers te proberen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
31 juli 2021 teamtiel2021 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

De eerste ervaring met een escape room dus nog geen vergelijkbaar materiaal. Maar een hele leuke tijd gehad en het was veel te snel voorbij.
We hebben genoten

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 mei 2018 Rita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Goede escape room. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Erg goed in elkaar gestoken door de bouwer en een mooi aaneensluitend verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 Mike Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest