Multi Fun Bussloo

Withagenweg 17, 7384 SB, Wilp

Provincie Gelderland | Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Multi Fun Bussloo

Withagenweg 17, 7384 SB, Wilp

Beschikbare escape rooms bij Multi Fun Bussloo

Escape room Revenge of the General

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: februari 2019
Minimale leeftijd: 12

Daar staan jullie dan! De generaal uit de koude oorlog haat de Westerse overheersing. Ze willen koste wat kost de wereldleider worden! Er komt een aanval op het Westen om de kracht te tonen, miljoenen doden… Maar: Jullie kunnen dit voorkomen!

Escape room The Jungle

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: februari 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Dit is net een avonturenfilm! Jullie spelen in deze Escape Room het verkeerde spel en jullie huis verandert in The Jungle. Jullie worden vertrapt door olifanten en jullie worden bekogeld door apen. Elk dier is jullie vijand! Speel slim en ontsnap!

Escape room De Bom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: februari 2019
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Bom

Welke terroristen doen dit? Heel Nederland gaat eraan! Jullie zijn de enige die dit kunnen voorkomen. Er zijn twee kamers en een bom. Werk in twee teams samen, maar toch ook weer apart. Alles draait om de juiste communicatie. Het borrelt, het sist en ontploft bijna… Als jullie er bijna zijn, dan begint het pas!

Informatie over Multi Fun Bussloo

Locatie

Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen heeft Multi Fun Bussloo in 2019 haar 1e drie escaperooms geopend: Revenge of the General, The Jungle en De Bom!

De escaperooms zijn door alle Special Effects totaal vernieuwend. Een aantal rooms kunnen qua moeilijkheidsgraad worden aangepast. Dit is handig voor groepen met verschillende leeftijden zoals gezinnen. Ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheid! (vanaf 10 jaar, spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een volwassene). De escaperooms zijn totaal high-tech en dankzij onder andere de 24/7 camerabeveiliging kunnen zij de groep constant in de gaten houden. De technieken zijn deels zelf bedacht, dus totaal uniek. Maar de meerderheid van de puzzels en in de escaperoom verwerkte technische snufjes komen vanuit partners vanuit heel Europa.

Grote groepen

Er kunnen maximaal 6 personen in één kamer spelen. Groepen t/m 18 personen kunnen dan ook gelijktijdig spelen. Zijn jullie met een grotere groep? Combineer de Escape Rooms dan met één van de vele andere in- of outdooractiviteiten, zoals: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf of Levend Tafelvoetbal. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor jullie groepsuitje!

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest