Escape Rooms Nederland logo
My Escape Club Amsterdam

Weteringschans 187A, 1017 XE, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij My Escape Club Amsterdam

Escape room Sector

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 12

Sector is geen escape room! Dit is een actiespel waarbij je gedurende een uur door 6 verschillende kamers gaat en probeert de lava te ontwijken, bommen onschadelijk te maken, de overstroming te stoppen, de lichten te vangen, raadsels op te lossen en andere dingen te doen met als doel zoveel mogelijk punten te verdienen. Met een team van 2, 3 of 4 spelers kun je proberen andere teams of je vrienden te verslaan. En misschien wel om het beste team aller tijden te worden…

Dit is een uiterst competitieve en intense ervaring. In het centrum van Amsterdam creëerden ze op een oppervlakte van 200 vierkante meter een andere verlaten wereld. Ze hebben hoogwaardige technologieën en al hun zesjarige ervaring in escape rooms gebruikt om dit avontuur op te bouwen. Ze combineerden prachtig ontworpen interieurs met een eenvoudige gameplay en een hoge betrokkenheid van teamwerk. Hierbij spelen niet alleen je hersenen maar ook je spieren een rol!

Escape room Steampunk Adventure

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: mei 2019
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jij bent de assistent van een bekende wetenschapper en je hebt de eer om als eerste zijn nieuwste uitvinding te testen. Het wordt de tijdmachine genoemd. Omdat het echter vaak met nieuwe dingen gebeurt, is er iets misgegaan. Je bent in een parallelle wereld terechtgekomen, de wereld van Steampunk. De vraag is – kun je terugkomen?

Steampunk is een wereld zonder digitale gimmicks en interne verbrandingsmotoren. In deze wereld is alles analoog, gebouwd op de mechanismen aangedreven door stoom. Het is een magisch universum geïnspireerd door de romans van Jules Verne en Herbert Wells met prachtige Victoriaanse tijdperkinterieurs en elektriciteitsexperimenten van Nikola Tesla.

Welkom in de meest charmante escape room in Amsterdam.

Escape room The Curse

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Horror, Magie, Mysterie

Een oude legende verteld over een huis in Amsterdam, waar een geheimzinnige gemeenschap zich bezig hield met ceremonies waarbij gruwelijke wreedheden zijn verricht. Sommige zeggen dat ze de zielen van onschuldige mensen stalen om helse geesten op te roepen. Vreemd genoeg is de huidige burgemeester niet bereid om het huis te slopen. De lokale bevolking kent de onheilspellende verhalen en weigert het te huis benaderen. En toch, zijn jullie hier.. waaghalzen die het aandurven om de mysteries te ontrafelen en de legendes te ontdekken. Maar is het huis verlaten net zo makkelijk als het huis betreden?.. of zullen jullie zielen voor eeuwig vervloekt worden.

Escape room Judgement Day

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bunker, Hacker, Spannend

De mensheid is de strijd tegen de machine aan het verliezen. Verzetsstrijders hebben een geheime, militaire bunker ontdekt. Die is al meer dan tien jaar niet gebruikt, sinds de Dag des Oordeels (Judgement Day). Door een verkenningsmissie wordt duidelijk dat de bunker werd gebruikt voor geheime, militaire ontwikkelingen. En dat er misschien wel de allermodernste, technische snufjes te vinden zijn, waarmee de oorlog een nieuwe wending zou kunnen krijgen. Het is jouw missie om de bunker binnen te dringen en te ontdekken wat er daar ligt. Dit zou weleens de belangrijkste missie in de geschiedenis van de mensheid kunnen zijn!

De escape room is geen kamer met sloten en sleutels. Het zorgvuldig ontworpen interieur creëert de sfeer van het verhaal. Er zijn vele special effects en spannende puzzels om op te lossen. En we maken gebruik van allerlei elektronische apparatuur om het verhaal vorm te geven en om je het gevoel te geven dat jij de held bent in een actiefilm.

Escape room Back to USSR

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 10

We stellen je voor aan dr. Korobeynikov. Hij is een beroemde wetenschapper uit de Sovjet-Unie die werkt aan de grootste uitvinding aller tijden en hij is op zijn zachtst uitgedrukt een beetje vreemd. Zijn assistent kon niet tegen de zware druk en ging ervandoor. En nu zoeken we iemand die zijn bijzondere werk tot een goed einde kan brengen. Maar eerst moet je nog een kleine proef doorstaan… Succes!

Informatie over My Escape Club Amsterdam

Deze locatie gebruikt geavanceerde technologie voor de escape rooms, zoals sensoren en controllers. Ze creëren verhaallijnen die logisch en consistent zijn en bedenken puzzels die je waarschijnlijk nooit eerder gedaan hebt. De escape room heeft een authentiek design, zodat je je helemaal kan laten onderdompelen in de sfeer van het verhaal. Ook huren ze professionals in die zorgen voor de apparaten, de geluidseffecten en de video-installaties die je naar een andere werkelijkheid voeren. De locatie is gevestigd in het centrum van Amsterdam op vijf minuten van het Leidseplein en het Museumplein, vlakbij de Heineken Experience.

Prijzen

Het Judgement Day escape room-spel kost tussen de 19 en 40 euro per persoon, afhankelijk van de groepsgrootte. Het spel duurt 75 minuten. Je krijgt 10% korting als je die week jarig bent. Neem contact met op met de locatie als je twee of meer spellen op dezelfde dag wil spelen. Voor grote groepen kan er een speciale prijs afgesproken worden.

My Escape Club Amsterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over My Escape Club Amsterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

We really enjoyed our experience at the escape room. There was a good variety of puzzle elements in order to escape the room. We first thought this was going to be really scary and we would shit rainbow colors. But in the end it was alot more fun and less scary than we thought. We will be back again for another challenge

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juni 2022 Halina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
3

Niet geschrokken, niet eng. schrok meer van de prijs van de escaperoom als van de ervaring op zich. Had er meer van verwacht.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
10 april 2022 Robin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Uniek thema dat goed en mooi is uitgevoerd. Diverse type raadsels/puzzels en goed gebruik van geluid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 november 2021 Esmee Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
1

The room was nice but the service is unfortunately lacking. We booked an escape room for 6 persons but 2 of us were not able to be there in time because of a traffic accident. They never joined us in the room. Soon after I contacted the company to request a refund for two of those people (and instead pay the increased rate for the remaining 4 of us).

I’ve called 4 times and each time they would say they would pass it on to the person that decides on this matter. When I asked who was the responsible employee on this matter they would say it was the employee I already spoke with twice, very odd. Never heard from them again and didn’t get anything back. Also sent about 5 e-mails but no reply whatsoever.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
15 november 2021 Sjoerd VA Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

It was super immersive, from sounds to smells to decoration – after a while you actually feel the “pressure” that you have to succeed even thought it’s a game in the end.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2020 Beatriz Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Great set up! Hard but in a positive way. Highly recommended:)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 januari 2020 Marianna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

We played Steampunk Adventure, the Curse and Back to USSR. The rooms are beautifully designed and the service is great.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 januari 2020 Wessel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Het is een erg leuke escape room. Door het geluid, fragmenten, en de details voelde je een onderdeel van het verhaal. De puzzles en de stukjes waren niet onmogelijk te kraken / vinden en dat maakte deze escape room oplosbaar binnen de maximale tijd. Dat vond ik het grote positieve van deze escape room. We maakte deel uit van het verhaal, hebben de puzzle stukjes gevonden, de puzzle gekraakt en we zijn ontsnapt en hebben er een triomfantelijke ervaring en veel plezier aan overgehouden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2019 Dave Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escaperoom met uitdagende en afwisselende puzzels. Alles zat goed in elkaar. Wij waren echter ruim 20 minuten voor tijd al eruit, dat vonden we een beetje jammer. Het had wat ons betreft wel wat langer mogen duren! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 november 2019 Michelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Judgment Day was echt leuk, vergelijkbaar met de Terminator-films. Mijn favoriet is het Steampunk Adventure, het was echt een indrukwekkende kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2019 Samantha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastisch uurtje VR gaming dankzij een verbluffende technologie. Ontvangst verloopt erg fijn en tijdens het spel worden er aanwijzingen gegeven indien nodig. Van de ene virtuele wereld wordt je geteleporteerd naar de andere, allen even impressionant.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2019 Kaatje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Ik vond het een heel interessante escape room, het was moeilijk maar zeker te doen. De puzzels waren steeds op een andere manier en hoe je uiteindelijk ontsnapte was ook heel leuk gedaan (het was niet gewoon de sleutel of code van de deur vinden). Het thema is goed uitgewerkt, ik zou nog eens naar een escape room van dit bedrijf gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2019 Nadine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Mooi uitgewerkte escape room met leuke puzzles. Het was een leuke, spannende opdracht. En de begeleiding was heel aardig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 augustus 2019 Daan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Goed opgezet, leuke uitdagingen verrassende wendingen! Bedankt voor deze fantastische vr ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 augustus 2019 Tosca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij hebben Steampunk Adventure gedaan. Echt een super toffe beleving gehad. We waren echt even ontsnapt uit de realiteit en zaten diep in het verhaal. Het was zeker niet makkelijk waardoor wij ons echt uitgedaagd voelde. Vanaf seconde 1 waren wij zeer gemotiveerd en het is ons gelukt om weg te komen. Het was zelfs jammer dat het voorbij was. Zeker een aanrader!! Ook heel tof dat er vriendelijk personeel werkte. Je merkte aan de meneer die ons hielp dat dit echt zijn passie is dus na het spel ook even een leuk babbeltje gehad met hem.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2019 Shriejan en Amina Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Quite active vr game. Good quality of the picture and immersive scenario. Had a few creepy moments which I won’t go into detail and spoil the experience. But in general, it’s not scary game, so I guess for many game/escape room fans would be interesting to participate.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2019 Shane Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

fantastic room the curse is truly amazing and exiting we had a faboulous time.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2019 linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Great theme, very hands-on with clever props and the last part of the room was very cool and unexpected, different from other rooms we have been to. Very friendly approach from staff, was made to feel very welcome.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2019 Vivienne  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Really good fun! Safe night was a blast from start to finish. Live, scary, challenging, adrenaline pumping.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2019 Brandon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Van het betreden van de kamer tot het einde van de hele escape opdracht, het hele traject is erg leuk bedacht. De verschillende opdrachten waren zeer divers en zeker niet standaard. Spannend achtergrond verhaal!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juli 2019 John Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ontzettend leuke escaperoom. Door goed samen te werken en te communiceren is ontsnapping mogelijk. Zowel leuk voor jong als oud!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2019 Soonya Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We waren op zoek naar een escaperoom die je met z’n tweetjes kan doen en kwamen uit op Judgement Day. Een escaperoom met veel technische snufjes en er zat een goede spanning in. Klein technisch mankement die gelukkig snel opgelost werd. Een paar hints nodig gehad. Overall was dit een hele leuke, spectaculaire kamer! Je moet wel van computers houden. We zijn ontsnapt met nog 1 minuut op de klok! Escaperoom kan je prima doen met 2 mensen, denk dat 3-4 wel het maximale is. Absoluut leuke escaperoom!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 juli 2019 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

Heel vet, veel verschillende *** en weinig sloten. Veel dingen tegengekomen die ik nog niet gezien had

15 juli 2019 Brenda Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooi uitgevoerde escaperoom met veel verschillende*** en ruimtes. Ontvangstruimte is zeer sober maar wat daarna komt is top. Begeleiding is goed. Wel Engelstalig

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
2 juli 2019 Irene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Spannend, doordacht, mooi vormgegeven, leuk verhaal. Pittige opdrachten en zeer verrassende wendingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2019 Christina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Hele leuke escape room. Het verhaal sluit goed aan bij de aankleding van de kamer en de details zijn goed uitgewerkt. We hebben het echt heel erg naar onze zin gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juni 2019 Ruth Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Erg leuke storyline. Heel mooie ruimte. Wel goed op te lossen met trial and error. Echt denkwerk is niet per se nodig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
22 juni 2019 Wessel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Steampunk was mijn eerste ervaring met een escape room en ik ben meteen fan! Een uur lang op zoek naar allerlei aanwijzingen in de hoop het raadsel op te kunnen lossen. We waren onder de indruk van alle ‘special effects’, die de uitdaging extra groot maakten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2019 Hugo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Absoluut aan te raden. Heel erg leuk en uitdagend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juni 2019 Yasmin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een escape room waarin afwisseling centraal staat, prachtig uitgewerkt decor en leuke puzzels.
Super tof in elkaar gestoken met twitst dat je niet zou verwachten. Hele leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2019 Nuala Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Back to the USSR is een eenvoudige maar wel leuke escape room die ook goed met zn tweeën te spelen is en niet al te duur.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
26 mei 2019 Richard Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Leuke beleving – combinatie van puzzelen, nadenken, proberen! Heel verrassende effecten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Leuk verhaal!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2019 Ko Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Vriendelijke ontvangst. De kamer zelf is echt goed opgezet. Er is een duidelijk verhaal in de kamer en de puzzels zijn erg leuk en logisch. Helemaal geweldig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 mei 2019 Leks Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Zeer de moeite waard, niet echt makkelijk, scherpe ogen en geest nodig. De raadsels vergen veel denkkracht, vindingrijkheid en samenwerking. Echt super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 april 2019 Mary Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Such fun! We were challenged! Room, puzzles, and clues were well thought out. It was an incredible and unforgettable experience for all our family!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 april 2019 Kurt Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

De kamers zitten erg mooi en technisch goed in elkaar! Alles bij elkaar een onvergetelijke ervaring en een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2019 Fedde Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Klantenservice was top. Als compensatie voor een late start in combinatie met het feit dat we snel de kamer uit waren mochten we een 2e kamer doen. Judgement day en the purge waren beide top. We hebben al redelijk wat kamers gehad met onze vriendengroep. Voor Judgement day is computerkennis wel handig. The purge is wat moeilijker, maar zit ook heel goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 april 2019 Ezra  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Escape room heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Vriendelijke onvangst, goede storyline, diversiteit aan puzzels, zeker niet gemakkelijk voor ons als beginners maar nog net binnen de tijd gered met wat hulp.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2019 Lot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

The Curse – heel mooie kamer met alles op en aan. Er wordt verwacht dat je lef hebt, wat het spel allen leuker maakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2019 Team Utrecht Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Vanaf het eerste moment zit je al helemaal in het verhaal en is de associatie met een enge film snel gemaakt. De kamer is perfect aangekleed, puzzels waar je niet zomaar aan denkt en details waar je tegen zegt. Samenwerken is een must!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2019 Olivia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We went to the horror episode, not knowing it is the hardest room to crack. The riddles were very good and the decoration perfectly fitting. Well thought-through plausible storyline.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 maart 2019 Max Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super vette puzzels en aardig personeel. Ontvangstkamer wat minder.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2019 Astrid Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Great first time escape room experience. Very helpful and kind staff. Fun. I would restyle welcome space and lockers.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2019 Jana Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

De verwachtingen waren hoog, wel ze hebben ze dan ook volledig ingelost. Zeker een van de meest bijzondere kamers die ik ooit bezocht heb!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2019 Sander Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Een leuk en uitdagende activiteit, en wat hebben we ervan genoten! Een leuke kamerindeling en een enthousiaste game master die naar het spel rustig de tijd nam om het spel door te nemen en vragen te beantwoorden, genoeg hulp om eruit te komen maar niet het gevoel gehad dat we onnodig zijn geholpen. Super tof om te doen en we komen zeker terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 februari 2019 Jack Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Aanrader. Je gaat helemaal op in het verhaal, adrenaline is hoog. Moeilijke puzzels maar niet onoplosbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 februari 2019 Mike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

Aardige leuke mensen werken er!

Beetje moeilijk en onduidelijk hoe je moet beginnen in het begin, maar steeds verder in het spel word alles duidelijker. Mooi nagebouwd allemaal!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 februari 2019 Frans  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Top geregeld en goed opgezet. Het spel is een mooie combinatie speurwerk, hersenkrakers en ja, ook wat durf. Alles bij elkaar een supertof concept.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 februari 2019 Thijs Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Judgement Day (2 tot 6 spelers). Spel zit goed in elkaar, variatie, spannend, uitdagend. Spel is in het Engels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2019 d.l Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

Dit was echt een fantastische ervaring. Zeker een aanrader voor een middagje plezier met familie of vrienden. Je word wel enorm op de proef gesteld! Vooral het samenwerken maakt het zo leuk en intens.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2019 Fenne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We vonden het allemaal hardstikke leuk om te doen, creativiteit en competitie ten top! Het is zeker goed bevallen. Je begint zonder info, door cryptische puzzels op te lossen kom je steeds een stapje verder. Ook werd er gezorgd voor een goede ontvangst en een goede uitleg.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2019 Molly Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

This was a very fun experience that I had with my friends. The adventure was wonderful. An hour of working together, laughing, and thinking.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 januari 2019 Pav. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een super enthousiaste team die je meeneemt in een spannend avontuur, uitdagend en uiteindelijk valt alles op z’n plek als je het spel uitspeelt, wat een samenhang!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2019 Lana Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Erg onder de indruk van hoe alles uiteindelijk op zijn plaats viel flink. Ontzettend mooie escape room met spannend thema.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2018 Scott Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Het was echt gaaf en spannend. De ontvangst is super, de kamer was super goed uitgedacht en er zat een zeker moeilijkheidsgraad (uitdaging) in. De hele kamer is gewoon mooi!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Lara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

We wilden iets uitdagends doen en kwamen hierop uit. Door creatief na te denken en samen te werken konden we net optijd. Was erg goed bevallen. We hebben het zeer zeker naar ons zin gehad en kijken uit naar de volgende kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2018 Kody Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Schitterend avondje met 4! Wat een geweldige ervaring. Persoonlijk denken wij dat een team van 4 personen hiervoor perfect is. Samenwerking, communicatie, orde en organisatie zijn de sleutelbegrippen die leiden tot een ware genotsexplosie bij het vinden van de oplossing en het openen van de deur.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2018 Dani Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Voor ons was het de eerste keer dat we naar een escape room zijn gegaan. Ik raad het iedereen aan! Top gamemaster en een geweldige escape room. Wij komen zeker een keer terug voor de andere kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2018 M. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuke. Er waren voldoende puzzels, en er zat een mooie opbouw in van makkelijk naar steeds moeilijker. De puzzels passen logisch bij het thema wat ervoor zorgt dat de ervaring alleen maar sterker wordt. De uitdaging was precies goed genoeg.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2018 Polli Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Judgment Day was one of the reasons we visited Amsterdam. And it was undoubtedly worth it. With over 30 rooms behind the belt all I can say I was never that excited in an escape room. Good puzzles, meaningful interior, engaging personnel, all boxes are ticked. What stand out though is the anticipation which builds up when as you go through the game. Just brilliant!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 Diego Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Deze escape room is erg mooi ingericht met oog voor detail en heeft een leuk thema. De puzzels zijn afwisselend en uniek. Echt leuk gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2018 Alen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Voor ons als starters net te moeilijk ( iedereen is nu helaas dood) maar verder een goede sfeer, enthousiaste begeleiding en een lekker niveau adrealine.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 november 2018 Hans Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuke kamer met mooie aankleding! Van begin tot einde stonden we versteld van de creativiteit binnen het spel. Iedereen was enthousiast over deze ervaring die ons allemaal nog lang zal bijblijven!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2018 Helena Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ik ben geweest met 2 jongens van 14 jaar. Uitstekende ontvangst en uitleg. Hele leuke tijd gehad en ontsnapt. Super trots op ons! Enthousiaste en prettige spelleiding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2018 Pabla Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

We had an awesome time here for Judgment Day adventure. Husband and I had a great time working through this room alone. The challenges put forth were fun and very creative. Overall a fantastic experience.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2018 Veronika Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

De escaperoom was perfect om met het gezin te doen (kinderen van 9 en 11). Het was een uitdaging voor ons allen, en om eerlijk te zijn meer voor de ouders dan voor de kinderen! Heel leuk om samen te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2018 michelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het was een intense ervaring

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2018 Borut Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

The experience was awesome! The employees are helpful and are very welcoming, the room design is amazingly well put-together, the story, puzzles, and challenges are all fun. I would say it is not super cheap, but it worth (cannot say a lot without spoilers). I also like the photo session at the end!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2018 Mika Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Zeer toffe escaperoom. Wij hebben dit met 6 personen gedaan en er 58 minuten over gedaan. Alle raadsels zijn echt goed in elkaar gestoken. Je moet soms echt lang nadenken over bepaalde raadsels. Teamwork is hier ook essentieel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2018 Maria Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

So much fun, challenging and entertaining! I went here with my lovely girlfriend, it was only two of us and I had doubts if it is too hard, but it wasn’t. Of course we had to take some hints but actually I was surprised how logical the room was made. The puzzles were cool and the atmosphere was life-like. Probably I enjoyed more, but my girlfriend told she had a blast as well.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 oktober 2018 Ethan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ontzettend leuke hartelijke ontvangst. Na de speluitleg begint het avontuur. Opdrachten waarbij je zowel logisch en out of the box moet denken. Het verhaal en de beleving zitten zo goed in elkaar dat je van de eerste tot de laatste seconde er helemaal in zit. Super ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 september 2018 Paul Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Leuke escape room in een mooie werfkelder. Het verhaal sluit goed aan bij de aankleding van de kamer en de details zijn goed uitgewerkt. De puzzels zijn zeer divers, van raadsels tot fysiek spullen verplaatsen, voor iedereen goed te doen dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2018 Emma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Gisteren spontaan met vrienden naar de escaperoom. Het was een erg leuke en verrassende kamer met veel verschillende soorten ‘puzzels’. Goede uitleg en altijd fijn om te weten dat je eruit kunt als je het echt niet aankunt! Escaperoom gedaan en deze was super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2018 Mika Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

We had a blast! It was fun and difficult enough to really make you rely on the team. Escape room would be fine for the team of 3-4 people, but if you are experienced team 2-3 people good as well to win this game. Interesting storyline and technological puzzles.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2018 Karl Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Escaperoom The Curse is gelegen op een unieke en spannende locatie. Dit is perfect doorgevoerd in het thema/ verhaal van de kamer en opdrachten. De opdrachten waren uitdagend en afwisselend (ook voor de ervaren speler), waarbij samenwerking cruciaal is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2018 Lucas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldig spannend, afwisselend en uitdagend! Leuke spellen en een hele mooie, unieke locatie die zeker bijdraagt aan de beleving. Goed te bereiken met de tram of metro

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2018 Nora Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

The Curse! Het is een spannend verhaal en het decor is tot in detail uitgewerkt. Gastvrijheid is top.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2018 Bro Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg gave Escape Room, goed doordacht, interessante verhaallijn en zeer goed ingericht. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2018 Helen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Nice place, great location. The room itself was very well done. Some *** spoiler were a nice twist as was the intro movie describing the background story which is a nice touch.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juli 2018 Alex Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

The escape room is a wonderful concept. It is certainly my idea of entertainment where I am actively involved. The escape room judgement day was very well designed. The puzzles were challenging enough & the process to give out hint was good. Since this was our first time, we made a couple of amateur mistakes which we will definitely not repeat the next time ☺️.
Keep up the good work!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2018 Sudesh Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Had a great time here. The room was good with some tricky puzzles/clues to work out. The themes of the rooms are interesting and I would recommend Judgment day if you want to play a room that requires logic and a lot of thinking! We escaped in time, but in some moment it was such a thrill.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2018 Nadya Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Na 37 kamers was Judgement Day een hele gave. Niet wat je verwacht!! Er gebeuren heel veel verassende dingen, die je echt niet van te voren kunt zien. Het is super leuk om te doen, met een super leuke verhaallijn waarin de opdrachten verwerkt zijn. Een dikke vette aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2018 Jacob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

What an amazing experience. Super friendly staff. Challenging, creative and different from other escape rooms we’ve done. The puzzles all fit very well to the theme of the room, so you can deeply feel as you are a hero of this story.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2018 Megan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Last night we have played the Curse with our usual crew of 4. We initially booked another scenario, but the host recommended to do the Curse for an experienced group and we followed the advice. And for sure no regrets. The room is quite difficult, but this is not the main point. The atmosphere is outstanding, truly outstanding! Typically in an escape you see that the things around are decorations, in this room everything seems to be built from scratch based on the scenario. Most puzzles are not sequential, noone was getting bored, but you need to keep an eye on each other to connect the dots in the end. A must-do for room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2018 Marlon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Technieken die je niet ziet maar ze zijn er wel. Mooi gemaakt. Leuke puzzels welke goed doordacht zijn, en goed gelet op details. Toppie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2018 Jack Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

De sfeer in de kamer was zoals het moest zijn. De kamer is verder niet eng.
De ontvangst was erg goed en na afloop hebben we erg veel gelachen met de host.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 mei 2018 Anetta Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

My friends and me played new escape room and we enjoyed a lot! That was such a great fun… Creepy ambience and challenging puzzles inside. I would like to say this escape room is not for first-timers, quite difficult riddles if you have never played before, but if you have at list 5 escape rooms under your belt it’s already fine 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2018 Laura Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Very nice new escape room the Curse. Just scary enough to engage you with the game! The puzzles are quite difficult, especially at the start so a great treat for experienced players. Very immersive.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2018 Julia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Geprobeerd om gister met zn 3en uit The Curse te komen. Helaas niet binnen de tijd gelukt maar het was het tof. Absoluut een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 mei 2018 Filip Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We got a free test game for the new game called The Curse. Impressive room, completely out of this world. Sounds are coming from everywhere, etc. They say they are still fine-tuning some elements but what we’ve seen is alraedy great. Thank you for that experience!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 mei 2018 Israel team Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Judgment Day is een van de weinige escape rooms waar je als duo mee kunt doen. Het schijnt wat moeilijker te zijn met z’n tweeën dan met een grotere groep, maar met een open mind en goed samenwerken is het echt goed te doen. De ervaring is fantastisch, de escape room is origineel en verrassend. Binnenkort opent er een andere room op deze locatie, dan komen we zeker nog een keer terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 mei 2018 Max Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Eerst met collega’s USSR gedaan. Leuke puzzels en je moet goed blijven nadenken.
Vervolgens gewacht tot Judgment Day klaar was, maar… Dat was het wachten zeker waard! Hele andere manier van puzzels. Hele gave licht/geluidseffecten die je menig maal de rillingen over je rug geven. Erg gaaf en spannend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 mei 2018 IT solutions NL Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Very nice and unusual puzzles and authentic atmosphere 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2018 Anastasia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wij waren met zijn 4-en en hadden hiervoor nog nooit een escaperoom gedaan. Wij kwamen wat traag écht op gang, waardoor we net 10 minuutjes te kort kwamen om ons zelf te bevrijden, maar gelukkig werden we er wel uitgelaten. Het was een erg leuke ervaring. Veel logisch nadenken en puzzelen. Je leert elkaar zo ook eens op een hele andere manier kennen. Wij staan alvast te trappelen een volgende te proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 april 2018 Massimo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Handig om avontuur met groep op te lossen. Na een prima verwelkoming kwamen in de Judgement Day terecht. Donker, en spannende sfeer. De opdrachten waren zeer variërend en naarmate de tijd vorderde, werden we wat onrustiger. Uiteindelijk, na 2 tips, doel gehaald. Alles bij elkaar zeker de moeite waard om deze kamer te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
19 april 2018 Sara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
7

Mooi uitgevoerde Escape room. Het verhaal was vrij rechtlijnig en de puzzels waren voorspelbaar. We waren met vijf mensen en een deel stond steeds te wachten tot de anderen klaar waren. Dat maakte het minder leuk. Vijf mensen is te veel voor deze Escape Room.
Service was prima.
Ik zou het niet aan iemand aanraden omdat ik in Amsterdam Escape Rooms ken die verrassender zijn en waar meer te beleven valt.
We hadden 75 minuten de tijd maar na 55 minuten zonder veel hulp alles opgelost.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
15 april 2018 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Judgement day was de gekozen verhaallijn. Van tevoren was het moeilijk in te schatten wat verwacht moest worden omdat dit de eerste keer zou zijn. Achteraf bleek de escape room erg uitdagend. Het is een leuk verhaal met veel actie. Ook voor de jeugd is dit een leuk uitje aangezien dit verhaal gebruik maakt van technologie. Ik zou het zeker aanraden!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 april 2018 Irfan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

We came to play USSR escape room. Solid scenario, excellent puzzles, reasonable attempt at creating the atmosphere. So, a good room, but not the top of my list for sure. After the game we’ve seen they offer 20% off if you play again the same day. We went straight after for the Judgment Day, and it was a great call on our side)). Hands down the best escape room I’ve ever done. You get into a totally different world, the post-apocalypse bunker atmosphere is created exactly how I would do it if creating myself. IT and engineering are top quality, most puzzles are an inter-connection of software and hardware elements. Final steps are literally like inside the film experience. Total winner!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2018 Andre Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

Vriendelijke personeel, grappig concept, leuke puzzels. De kwaliteit van de materiaal dat gebruikt is is wel ok, maar niet spectaculair, dus persoonlijk vond ik het een beetje moeilijk om in het verhaal gezogen worden.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 maart 2018 Gøril Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We played Judgement Day with a group of 3 friends. The name of the scenario gives a good hint on the topic and the way it is built and managed is truly 5 stars for an escape room. The atmosphere has been created with all possible means – materials, light, sound, props, you name it. The puzzles are all linked to the plot which is a rare thing in my experience. It was a great hour, actually a bit more, we did it in 64 minutes.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
4 maart 2018 Nick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Zeer mooie inkleding van de kamer met speciale effecten met spannend eindspel. Ik raad hem zeker aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2018 Lex Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het thema spreekt erg aan, leuk dat het ook een movie-like sfeer heeft. Heel veel creatief bedachte en diverse pittige opdrachten die op allerlei manieren uitgevoerd moesten worden. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 februari 2018 Benny Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Judgment Day was echt superspannend. Je valt letterlijk van de ene verrassing in de andere. De spanning wordt het vanaf begin opgebouwd en laat je een uur lang niet meer los!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 januari 2018 John Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Perfect for 2 people and great for a first time. Great combination of action and puzzles!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2018 Marta Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

We had a blast. A must do escape room! Top of my list now.
Puzzles are good, atmosphere and scenario are simply mindblowing!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 januari 2018 Kean Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Judgementday was een leuke ervaring. Zat goed in elkaar met leuke uitdagingen. Beleving was perfect.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 januari 2018 Olaf Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Goed opgebouwde escape room met een leuk verhaal erachter. Ook zeer interactief. Een van de beste escaperooms tot nu toe!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
2 januari 2018 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

super in elkaar gezet! ondanks je weet dat allemaal nep is en je er gewoon uit kan, ga je heel raar denken. echt super gaaf!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2017 bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was echt fantastisch. Spannende puzzels, zeer mooi in elkaar gestoken. Ook zeer vriendelijk personeel. Je stapt in een rollercoaster en komt met een zwetende oksels uit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2017 Soares Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg mooi en overtuigend ingericht. Je krijgt echt het gevoel dat je in een actiefilm zit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 december 2017 Chiel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Dit is zoals een escape room hoort te zijn: goed verhaal, originele puzzels en een fantastische sfeer. Complimenten voor de makers! Deze kamer is zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2017 Ran Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

It was very fun, very advanced very adventurous! Really worth the time and money. I don’t think we will find another escape room that will overrule this one!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2017 Sisi Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Ik heb deze escape room met 4 vriendinnen gedaan. De escape room is heel gaaf in elkaar gezet, de decoratie in combinatie met de meerdere kamers en apparatuur. Wij vonden het wel jammer dat alles in het Engels is.
Maar deze escape room is zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
26 november 2017 Anouk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Samen met mijn 3 dochters gedaan (10, 12 en 14) was leuk 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2017 Christian Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Heel goed bedachte room; de uitdagingen waren mooi gemaakt, gevarieerd en pasten allemaal in het verhaal (wat ik zelf altijd een enorme pré vind)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
19 november 2017 Victor Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Doe dit mensen! Zó slim gemaakt en spannend en hysterisch! Je denkt in eerste instantie: waar kom ik terecht..? Maar laat je niet misleiden, want het is te gek!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2017 Alex Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Was erg leuk gedaan en de hostes voelde ons goed aan qua hints geven

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Robbert  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Na acht keer een escaperoom te hebben gespeeld was deze het verrassend. Ik had er eigenlijk niet veel van verwacht maar het was geweldig. Echt een aanrader! De ontvangst was erg goed en na afloop hebben we erg veel gelachen met de eigenaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2017 Joe Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

I played both rooms. Back to the USSR was cool and challenging. The puzzles were a great exercise for my brain and the nicest thing for me was that there is a great balance between working a team and also working on our own since we can also shares tasks. Judgment Day was a great experience! It is one of my favourite rooms now. It has lots of technology and you get the felling that you are in a movie and actually being part of that story!!! Amazing room!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 september 2017 Fernanda Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Hele toffe, originele escaperoom. goede samenwerking is belangrijk want je hebt meer dan 2 handen nodig. De puzzels zijn niet super moeilijk en vooral erg verschillend. super tof eind!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 september 2017 Graj Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

Leuke setting & verhaal, intense USSR-muziek, goeie diversiteit aan puzzels, en (frustrerede!) afleidings rekwisieten. Sommig materieel (vooral de losse spullen die door vele handen gaan) is wel vrij billig gemaakt, en/of toont flinke tekenen van slijtage.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2017 Tino Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super room! Erg dynamisch!! Zeker aan te raden en een reisje naar de hoofdstad waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2017 thijs Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Judgment Day thema goed doorgewerkt is en overduidelijk overal over nagedacht is. De zeer gevarieerde puzzels blijven het volledige uur verbazen, waardoor je gemotiveerd blijft tot het einde. Zeer vriendelijk personeel.
Prima ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 september 2017 Funky F Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
7

We did both Back to USSR and Judgement day (group of 3 enthusiasts).
1. Back to USSR has simple puzzles to do in any order. We had a couple of hints, one because one of the props was broken so had to be ignored. Fun but basic.
2. Judgement day has a lot of electronics but is completely linear. Most puzzles were simple and only needed one person. We needed a couple of hints. Visually very nice decor. Fun, but we had several problems with Judgement day:
* we had to use a prop to do something to continue (we can’t say what because of spoilers) – we disagree with this on principal
* we felt one was just ‘in the dark’ at some point
* the music was far too loud
* we were actually locked into one room for a short time
* there are flashing lights, with no warning of this

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
27 augustus 2017 Toby Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Goed verhaal en geweldige effecten. We kregen zelfs nog een kort rondleiding door de kamer achteraf + photo. Top escaperoom!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2017 Mick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooie kamer, echt anders dan de meeste. Goede technologie, tip is om niet met teveel mensen te spelen, want puzzels volgen elkaar echt op. Er is niet zo veel synchroon te doen. Special effects zitten goed in elkaar. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juli 2017 Jorien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg gaaf thema, leuke twists en een super ervaring. Oplossingen zitten op goede manieren verborgen en de kamer is met veel zorg gebouwd; resultaat is er zeker naar. Gave high tech kamer. Redelijke beheersing van de engelse taal is wel een must in deze kamer.
Super toffe gastvrouw die met veel passie het verhaal brengt en achteraf ook een leuk gesprek mee gehad. Hints hebben wij op verzoek gekregen zoals vooraf afgesproken, erg prettig.
Wij hebben deze kamer vrij impulsief geboekt (na het spelen van hun andere kamer) en dat was geen probleem ondanks dat het wel laat werd (23.00 start). uiteindelijk in 46 van de 75 minuten ontsnapt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juli 2017 Francis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Hoogstaande kamer met veel technische snufjes. Leuke puzzels en hele aardige mensen om mee na te kletsen. Super ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2017 Monas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastische escape room: geloofwaardig verhaal, leuke puzzels en zeker een aanrading!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2017 Merel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het spel is heel goed opgezet. Veel afwisseling qua opdrachten, wat je aan het denken zet. Echte teamwork is nodig om hier uit te komen. Het zijn ook de kleine details die zorgen voor de spanning en het gevoel dat je echt in het verhal zit. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2017 Guus Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit was onze vierde room en het was de eerste waaruit wij niet op tijd konden ontsnappen binnen de tijd. Best frustrerend! We zijn op sommige punten echt veel te lang blijven hangen, echt stom. We willen hem zeker nog eens doen. Het personeel is heel attent en hulpvaardig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2017 Gator Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

wij hebben met ons team Judgment day gedaan. Het verhaal pakt je vanaf het eerste moment. Super leuk and origineel opgezet! Naarmate het spel vordere werden we steeds fanatieker. Het geheel zorgt voor wat spanning en een adrenaline kick!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juni 2017 Finton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Uitdagende escape room, de techniek geeft een totaal andere dimensie aan escapes. Echt een top aanrader! Kwaliteit top, verscheidenheid in puzzels super en special effects maken het helemaal af.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

zonder een idee te hebben wat de escape rooms inhield, wist een vriend mij te vertellen dat er een nieuw en spannend spel was die hij al eerder had gespeeld. gisteravond was het zover en wat hebben we genoten!. als je geen idee heb wat het inhoud, besluit om een keer met vrienden of familie te gaan, dan weet ik zeker dat je positief verrast word. wij hebben gekozen voor ‘Judgement Day’ die ik iedereen aanraad, het samenwerken, de klok die tikt, de muziek, de kleine details.. snel terug om de andere spellen te proberen.. bedankt heren!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2017 Henny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een vriend voor zijn verjaardag ‘ontvoerd’ naar de escaperoom. Een zeer uitdagende met voldoende puzzels om het spannend te houden. In de laatste seconden ontsnapt en we stuiterde nog uren na van de adrenaline. Ik ga niet veel vertellen want dat verpest de ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2017 Ron Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Been asked by the game host to write a review which i am very happy to do since this room is well worth it. With an experience of over 20 rooms i can comfortably say it is the top league. All elements of the game are designed logically and in connection witn the storyline. Technical components are outstanding, although one puzzle didn’t work as expected (not sure, but it feels like) the hint was given to smoothly transfer to the next step. I can highly recommend everyone to play, all types of players will enjoy it.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2017 Pauline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Very impressed by the Judgment Day escape room. One of the best for sure from both scenario and execution standpoint. Can’t remember any other room done so realistic. It just perfectly fits the scenario. Puzzles are not difficult but still lots of fun to solve.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei 2017 Theodor Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Van alle kamers die ik gespeeld heb, is deze het meest verrassend. De verhaallijn, de puzzels en het oog voor detail maken het echt een vette kamer. Leuk enthousiast personeel! We kunnen niet wachten om een volgende keer een andere kamer te doen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2017 Lenny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Onze tiende escape…. Leuke originele puzzels en een goede sfeer. Misschien dat deze kamer voor 4 personen iets meer puzzels zou mogen hebben. Maar verder niks op aan te merken. We komen zeker nog een keer terug voor Judgement Day.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 april 2017 Elka Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

It is an exceptional escape room which I believe is worth more than what they are asking for it. Most puzzles are technological and some are counter-conventional for people who played other escape rooms. It makes the experinece so memorable. Best sound and interactive components I’ve seen so far in any escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2017 Flying Dutchman Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

It’s an experience which we were not expecting. Judgement Day has lots of nice puzzles but this is not what we would remember. It is more about living through the scenario and becoming part of it. The final part is just mind blowing, can’t really explain without spoiling. You need to live through that.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 april 2017 Niels Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

This room is just out of the range, way more advanced than anything we did before. Basically a mission which you have to complete, or maybe fail. Puzzles are diverse, good for all ages and types of mind. And don’t make our mistake, wear comfortable clothes as you need to move inside quite a lot.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 april 2017 Fusar Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Met veel oog voor detail! Alles werkt, er is niets in het decor wat er zonder reden staat. Een geweldige ervaring. Zou het echt iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 maart 2017 Adelina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Very well thought through escape room with many types of puzzles and various game areas. Technical elements are excellent, i can only imagine how complex it is behind the scene. I wouldn’t play this one as a first-timer. Not because of the difficulty level, it is actually not too difficult in my view. More because many other rooms would feel too basic after this one))

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2017 Alex Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Totally awesome! I was a complete beginner before and didn’t know if I was even gonna like the concept of an escape room..Now I’m totally excited to go again! The puzzles are so good and we ended up doing both rooms at the same time cuz we liked it so much and luckily it was available. One room was totally relaxed, you solve puzzles like a detective and then the other was hi-tech, action stuff..You seriously feel like you are in a movie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2017 Ines Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Hartstikke leuk en leuke wendingen in het spel. Met een paar vrienden hier geweest en het was prima en erg leuk. Nette omgeving en niet te kleine ruimtes.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2017 Eduard Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Mooie escape room op loopafstand van het Rijksmuseum. Voor ons de eerste keer: het is ons erg goed bevallen! Mooie room, netjes afgewerkt en hele goede service!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2017 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Top! Leuk gehad en ziet er gaaf uit. Vriendelijke service en alles goed geregeld. Zou het zeker aanraden voor een leuke activiteit in Amsterdam. Op loopafstand van Rijksmuseum.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 februari 2017 Lea Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Eerste ervaring. Judgement day. Leuk verhaal. Puzzel na puzzel om verder te kunnen. Met goed nadenken loop je er wel doorheen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
25 februari 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Advanced escaperoom met een aantal high-tech puzzels erbij. Zoveel verschillende emoties en dat in 75 minuten. De kamer is helemaal af en past perfect bij het verhaal. Fantastische ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2017 Andy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Ik ben bij veel escaperooms geweest, maar dit is zeker de gene met de meeste technologische toepassingen. Daarnaast op een geweldige locatie! Ook niet te makkelijk, we moesten echt moeite doen om uit te breken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 februari 2017 Niels Hoekman Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

This escape room is actually a movie and we were the actors. Seriously it felt like that. I wouldn’t reveal any details, just be prepared for some unexpected surprises 🙂 Truly memorable experience.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari 2017 John Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

I got the change to play both escape rooms. First a play Back to USSR, which I thought was a really classical escape room, with lots of puzzles. Then I played Judgment Day, and it was really fun!!! It is super dynamic, you feel you are inside a movie. The scenario is amazing. Definitely one of my favorites!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 januari 2017 Fernanda Roman Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wow, it was a lot of fun to do this escape room! Definitely a must do activity with friends! The landscape inside the escape room is constantly changing and the puzzles are of good level of complexity, not too easy, not too sophisticated, so it keeps the excitement always on the high level. The technological effects are really amazing! I’ve never experienced something similar anywhere. They said they were planning to open another scenario, so I will definitely go to see that!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Anna Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

I would say this one is beyond my understanding what escape room is. Judgement Day is a mission and it feels more like a video game in reality. Engineering tricks are all over the place, be ready for unexpected 😉 All in all an exceptional experience. And you feel the guys who run the place are big fans themselves.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Donald Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Supergave ervaring! Met dingen die je niet verwacht en veel verschilende kamers. Zeker de beste ervaring tot nu toe.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2017 Anton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuke escape room, erg vriendelijk personeel, uitdagende puzzels. Jammer dat je het maar een keer kan spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2017 Anton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

This one is a topper. Hesitated a bit whether to go or not since the game doesn’t have many reviews, but it was more than worth it. The guys apparently just started in Amsterdam. Very advanced game with deeply immersive scenario, cool puzzels and great use of sound and video. Most puzzles are actually not too difficult and pretty logical in my view but the game goes in stages and you have to go through a lot of steps. It is the first game I’ve played which is designed for more than an hour. We were given 75 minutes and made it in 73. Overall very nice experience.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2016 Mike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest