Escape Rooms Nederland logo
Mystery House Valkenburg

De Guascostraat 6, 6301 CT, Valkenburg

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Mystery House Valkenburg

Escape room The Asylum Revealed

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 23%

22 september 1887. Nellie Bly kijkt haar editor bij de ‘New York World’ doordringend aan. “Hoe krijgen jullie me er weer uit, als ik er eenmaal inzit?” “Ik weet het niet… we zullen moeten bewijzen dat je helemaal niet krankzinnig bent.” Ik had er weinig vertrouwen in dat ik de artsen van de inrichting kon misleiden, laat staan dat ze me weer zouden laten gaan… en mijn opdrachtgever duidelijk nog minder.

Nellie Bly is het pseudoniem van de grensverleggende Amerikaanse journaliste ”Elizabeth. Als schrijfster nam Bly het graag op voor vrouwelijke arbeiders, maar onder redactionele druk werd zij telkens weer verdrongen naar de ‘vrouwenpagina’s’. Nellie nam het heft in eigen hand en vertrok naar Mexico om als buitenlandcorrespondent te werken. In 1887 verhuisde Bly naar New York, waar ze solliciteerde bij Joseph Pulitzers’ krant, de New York World. Voor een undercover opdracht veinsde ze krankzinnigheid, zodat ze opgesloten zou worden in Women’s Lunatic Asylum op Blackwell’s Island, waar volgens geruchten de meest brute misstanden plaatsvonden. Nelly wist na tien vreselijke dagen uit het gesticht te ontsnappen en schreef in haar wereldberoemde ‘Ten days in a mad-house’ over de wreedheden en verwaarlozing die ze in het psychiatrische ziekenhuis gezien had. Lukt het jullie om uit dit godvergeten oord te ontsnappen, of blijven jullie zoals vele anderen voor de rest van jullie leven opgesloten…?

Escape room The Lost Flight (’30s)

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 21%

Juli 1937. Ik kijk mijn navigator aan. Zijn gezicht verraad niet veel, maar ergens bespeur ik onrust. Ik laat me niet van de wijs brengen. De motor van mijn vliegtuig begint te ronken. We er zijn klaar voor. De grootste uitdaging van ons leven: de langste vlucht ter wereld.. Over 47.000 kilometer kunnen we eindelijk zeggen dat we het echt gedaan hebben…

The Lost Flight is gebaseerd op het verhaal van de eerste vrouwelijke ontdekkingsreizigster Amelia Earhart, die in de jaren ’30 furore maakte als de eerste vrouwelijke pilote die solo de Atlantische Ocean overvloog. Begin juli 1937 begon ze samen met navigator Fred Noonan aan haar grootste droom: de langste vlucht ter wereld. De eindbestemming van de vlucht waar de hele wereld over sprak werd echter nooit bereikt. Wat er zich precies heeft afgespeeld is tot op heden een mysterie..

Escape room The Zodiac Letter (’60s-’70s)

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 23%
Thema’s: Spannend, Thriller

13 oktober 1969. Op de redactie van de San Francisco Chronicle is het opeens muisstil. Er is er weer een.. Bij het openen van de envelop valt er een stukje stof op de grond. Alle ogen zijn gericht op het met bloedvlekken doordrenkte lapje t-shirt, dat de lugubere tekst verraad die volgen gaat. De hoofdredacteur schraapt zijn keel en begint de brief met trillende handen voor te lezen.. “This is the Zodiac speaking…”

De Zodiac Killer is de codenaam van een vermoedelijk jarenlang actieve seriemoordenaar uit de jaren ’70. Vermoedelijk, want tot op de dag van vandaag is de identiteit van de Zodiac Killer nog steeds onbekend.. Maandenlang stuurde hij of zij raadselachtige brieven naar de pers in Californië. Brieven vol gruwelijke beschrijvingen van moorden die al uitgevoerd waren, of die nog zouden volgen.. Vreemde, mysterieuze berichten met vrijwel onmogelijk op te lossen cryptogrammen, waarvan er zeker één tot op de dag van vandaag nooit opgelost werd.. Allemaal van een ogenschijnlijke afzender: de Zodiac. Durf jij The Zodiac Letter te openen?

Escape room Master Mind (jaren ’40 – ’45)

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 1 t/m 2 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 18

September 1944. Ik strijk onwennig de plooien uit mijn jas. Het hakenkruis weegt zwaar op mijn schouder. Hopelijk valt het niemand op dat mijn uniform veel te groot is. Met bonzend hart loop ik de trap af. Er is niemand te zien. De propagandafilm van vanmiddag draait nog. Ik open de deur naar het loket. Hier moet het liggen… maar wáár?

In de Mastermind kamer waan je je in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bioscoop is een bolwerk van Nazi’s, waar in de achterkamers belangrijke informatie gedeeld wordt. Als verzetsstrijder heb je er lucht van gekregen dat er gevoelige informatie verstopt ligt in het loket. Informatie die de Duitsers enorme schade kan opleveren. Voorafgaand aan de film draaien de Nazi’s 35 minuten lang hun roemruchte propagandafilmpjes. Ze worden braaf bekeken, al dan niet vrijwillig. Elke bezoeker wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de officier, die na de propaganda terugkeert op zijn post in het loket. Lukt het jou om de informatie te vinden voor hij je betrapt?

Let op: in deze kamer sta je er helemaal alleen of met z’n tweeën voor!

Mystery House Valkenburg video

Informatie over Mystery House Valkenburg

Mystery House Valkenburg is te vinden in Valkenburg aan de Geul aan De Guascostraat 6. Mystery House Valkenburg heeft vier escape rooms: drie met een speeltijd van 60 minuten voor 3-6 personen en één met een speeltijd van slechts 45 minuten voor 1-2 personen (uniek in Europa!). De escaperooms voeren je naar een gesticht, terug naar oorlogstijd, op de vlucht voor een seriemoordenaar óf op een reis om de wereld.

Mystery House is gevestigd in de oude bioscoop van het pittoreske Valkenburg. De escaperooms zijn gebaseerd op oude films, die als vloek in de bioscoop achtergebleven zijn. Het is aan de gasten om de mysterieuze verhalen van de oude bioscoop en haar bewogen (film)geschiedenis te achterhalen. Elke kamer heeft een eigen thema, een eigen verhaal, en… een eigen oplossing. Alleen door goed samen te werken en elkaars kennis optimaal te benutten kunnen jullie alle hints in de kamer vinden.

Lukt het jullie om de raadsels op te lossen en de codes te kraken voordat de 60 minuten weggetikt zijn?

·       Tripadvisor ‘Certificaat van Uitmuntendheid’ 2018 & 2019

·       #6 in de Escape Room van het Jaar verkiezing 2017

·       VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2015

Prijzen:
Escape Rooms The Lost Flight, The Zodiac Letter & Asylum Revealed (maandag t/m zondag) €114,-

Escape Room Master Mind €50,-

Elke kamer heeft zijn eigen minimumleeftijd. Kom je met meer dan 6 personen, dan kun je twee kamers boeken.

Openingstijden: 7 dagen per week geopend! Maandag t/m woensdag van 12:30 – 21:30 uur, donderdag t/m zondag van 10:30 – 21:30 uur

Mystery House Valkenburg Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Mystery House Valkenburg? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Nu alle kamers gedaan bij Mysterhouse Valkenburg en wat jammer dat we ze niet opnieuw kunnen beleven! Ontzettend gastvrije werknemers en verreweg de beste escape rooms die we hebben gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2021 Renee Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

De ontvangst was erg goed en daardoor kwam je er gelijk in. De kamer was goed ingericht met originele attributen (uit de desbetreffende tijdsperiode). De puzzels waren niet heel lastig maar desondanks lastig om uit de kamer te komen (45 min!). Al met al een leuke kamer om te doen met z’n 2’en. Het zijn leuke eigenaren die weten waar ze het over hebben en het er met veel enthouasiasme over hebben.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2020 Ly Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Zeer goede uitleg over de situatie waarin je terecht komt vooraf, wij deden de Mastermind waarin geen hints werden gegeven en waar je alleen met 2 personen bent en als 1 persoon moet denken, super leuk en interessant als je geïnteresseerd bent in de 2e Wereldoorlog.
Na eventuele escape goede uitleg door de maker van de escape room over hoe en wat.
Kortom Zeer goed 👍 👍👍👍

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Voor ons (beginners) een hele leuke ervaring! Onze gastheer nam ons al mee in het verhaal voordat we in de kamer waren. Puzzels waren uitdagend, maar heel erg leuk! Top ervaring, erg aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 augustus 2020 Kasja Claessens Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We hebben inmiddels alle rooms hier gespeeld. De aankleding en de sfeer zijn geweldig. Alles klopt. De puzzels passen in het thema en er is een logisch verloop. Als je goed kijkt is de kans klein dat je vastloopt. Het personeel is zeer vriendelijk enthousiast en vertelt uitbundig, theatraal en met passie over de rooms, wat er voor zorgt dat je goed in de stemming komt. Beste escape rooms die we tot nu toe hebben gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2020 Sander Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Het was een geweldige ervaring, zal het zeker nog eens een keer deelnemen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2020 Fam. Paffen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Yessss Een escape voor 1 of 2 personen, Spannende escaperoom, mooi realistisch opgezet. Wel uitdagende moeilijkheid! Maar jammer niet gered binnen de tijd. Prachtig hoe spannend je door de persoon die uitleg geeft in het verhaal wordt gezogen! En een escape waar het eens niet net te donker is. Zels leesbrillen bieden ze aan, indien nodig. Kortom,zeer zeker een dikke aanrader!!
Ook in de retro bar, voor of na de escape waan je je in hervlogen tijden. Prachtig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2019 Marc & Jose Sleijpen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Ik heb er nu alle kamers gespeeld en dat maakt me in en in triest. Want nergens is de beleving zo sterk en worden je hersenen zo heerlijk gekraakt! Complimenten team! Dikke 10

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 november 2019 Liesbeth Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Alle kamers behalve The Lost Flight bezocht en allemaal prachtig mooie puzzels die haalbaar zijn maar niet te voor de hand liggend en wat een sfeer! Dit is zeker de beste escape room waar ik ooit ben geweest.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2019 Renee  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Beste room die ik tot nu toe gedaan heb. Van binnenkomst tot einde was de room super. Ook de eigenaar en het personeel brengt het verhaal met veel enthousiasme.
Aankleding en puzzels waren van hoge kwaliteit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juli 2019 Thijs  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Zeer leuk uitje met 4 tieners. Aanbevelenswaardige attractie in Valkenburg. Zeker op een regenachtige of koude dag! Escaperoom zit goed in elkaar en vriendelijk en hulpvaardig personeel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 april 2019 Bert  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super ervaring! Bovenverwachting erg leuk.
Mooi gemaakt; compleet verhaal; fijne gastheer en lieve hond; duidelijke uitleg; en super spannend om op het einde er op tijd uit te komen==> we hadden 2 sec over, het was ons gelukt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 december 2018 Ans Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super ervaring! Niet gedacht dat het zo leuk zou zijn! En fijne aardige gastheer die zijn rol goed speelde

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2018 Ans Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele toffe kamer! MasterMind gespeeld met 2 personen, een echte uitdaging! Personeel is op en top leuke uitleg en liefde voor de kamers! Een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2018 Mitchell  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Ontvangst en introductie door de eigenaar was erg leuk. Hierdoor wordt de juiste toon voor de ervaring gezet. Daarna de kamer met veel plezier gespeeld. Flink uitgedaagd maar daar houden wij van. Helaas net niet de puzzel(s) helemaal opgelost maar toch met een zeer tevreden gevoel naar buiten gegaan. Mooi verhaal dat inhaakt op de lokale geschiedenis. Heel leuk opgezette kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2018 David Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een enorm toffe room! Bij het ontvangst begint de pret al! Alles wordt goed uitgelegd, sfeer wordt meteen gezet en de afwerking van de rooms is geweldig!
In een woord top dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 februari 2018 Sanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Tsja… Ehhh… WAUWWW

Locatie: TOP
Ambiance: TOP
Personeel: TOP
Beleving: TOP
Assortiment drank: TOP
Puzzels: TOP
Sfeer: TOP
Spelelementen: TOP

Dit keer de Asylum gespeeld.
De andere 3 kamers reeds eerder gedaan.
Na binnenkomst in de kamer zit alles doordacht in elkaar. Van licht tot geluid tot effecten tot … HET KLOPT!

Dit is genieten ten top. Geen vreemde misleidingen of rare zaken. Zeer subtiel
worden meerdere zintuigen geprikkeld, waarbij deze ook leiden naar oplossingen.
Onbewust en niet eerder ervaren effecten aanwezig!

Deze moet je spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2018 Louis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

In 1 woord. : WOW!!!

We hebben de Master Mind gedaan en je wordt vanaf de eerste seconde binnen komen al helemaal in de jaren 30-40 “gezogen “

Geweldig personeel, geweldige room. Geweldige ervaring!!!

En helaas niet gelukt hoewel we er heel dichtbij waren ??????

Ga zo door ??????

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2018 Van Pol Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Prachtig decor en omgeving, superleuke escape room, vriendelijk personeel, totale beleving echt super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2017 Marjan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Alle drie de rooms (lost flight, zodiac, asylum revealed) zijn ontzettend gaaf en allemaal totaal niet met elkaar te vergelijken. Super ervaring, geweldig enthousiast personeel, absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2017 Tim Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Helemaal geweldig, als je een goeie ervaring wilt met escape rooms moet je hier naar toe gaan!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2017 Youri Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Het was supergaaf, het verhaal is heel mooi uitgewerkt, de kamer ziet er zeer verzorgd uit en de aanwijzingen zijn goed bedacht en heel gevarieerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 september 2017 Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De escape rooms van Mysteryhouse zijn stuk voor stuk van het hoogste niveau. Naast uitdagende puzzels zorgen een extreem goed uitgedacht verhaal en geavanceerde techniek samen voor een spannende escape ervaring die je geproefd moet hebben! De recent geopende kamer, Asylum Revealed, zorgt weer voor een bijzonder gethematiseerde en meeslepende ervaring. We kijken uit naar de volgende kamer van Mysteryhouse!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 september 2017 Eugene Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Ongelofelijk spannend tot de laatste seconde!! Koning van de beleving en creativiteit! Tot snel weer ❤️

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2017 Liesbeth Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Echt een goede combi van makkelijke en moeilijke puzzels, heel uitdagend en origineel. Helaas net niet gehaald, maar toch echt een leuke beleving

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juli 2017 Dirk Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wederom een topper va Mystery House! Goede sfeer (mede ook dankzij de begeleider die je meteen in het verhaal zet), puzzels voor elk wat wils en een anders-dan-anders ontsnapping!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2017 Joyce Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Onwijs goed in elkaar gezette kamer! De host is enorm vriendelijk en zit goed in zijn rol, hetzelfde geldt voor de eigenaar. De kamer Mastermind is zoals de naam al zegt ingenieus in elkaar gezet en bij elke puzzel waren we onder de indruk! De host vertelt het verhaal waar je kippenvel van krijgt zo goed. Een geweldige ervaring en als we niet zo ver weg woonden had ik alle kamers gedaan. Maar we komen terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juni 2017 Lisette Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Fantastische ontvangst. Wij hebben the lost flight gespeeld. Het verhaal zat goed in elkaar en de kamer was top aangekleed. Het feit dat deze kamer zich in een oud bioscoop complex bevindt, draagt zeker bij tot de sfeer. Ook de prijs valt beter mee dan bij ons in Antwerpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei 2017 Machteld Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Eerste keer in een escaperoom geweest met de familie. Hele leuke ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 maart 2017 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Was voor ons de eerste keer escape room. Mastermind heeft ons echt ontzettend verrast. ‘Leukste spel ooit zei mn vrouw!’ Ik moet het met haar eens zijn. We losten de puzzel niet op (7% slaagkans), maar je gaat weg met een gevoel van uitdaging, sensatie en een dit-wil-ik-zo-snel-mogelijk-nog-eens-doen gevoel. Het zinderde nog heel de avond na. Prachtig om te zien hoe de eigenaar gepassioneerd is in wat hij doet. Beslist een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Daniel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Het was fantastisch! De kamers zaten goed in elkaar en de puzzels waren uitdagend. Maar het beste was nog wel de hele sfeer die er heerste, uniek!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2017 A. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit is ongekend! Ik was weer als een kind zo enthousiast en hyper, helemaal in het verhaal en vol overgave op zoek naar oplossingen. Daarnaast bind het je op een nieuwe bijzondere manier met de mensen waarmee je deze escape room in gaat. Echt niet normaal zo leuk :). Ik wil nog een keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Niña van Dijk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben genoten van de Master Mind kamer. Uitstekend verhaal en zeer uitdagende puzzels, ook voor ervaren spelers. Een kamer met z’n tweeën spelen is echt iets anders dan met een grotere groep. Erg leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2016 Eric Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Room: The Zodiac Letters.
Zeer goede escape room, echte aanrader!
Leuke verschrik-elementen wat wel past bij het thema.
Originele puzzels! Ook elementen in de kamer aanwezig die uiteindelijke niet gebruikt moesten worden, dit maakte het ook moeilijker.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2016 Evy Stinkens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Rijp voor een verslaving!
Leuke activiteit om voor het stappen te ondernemen.
Top personeel met een retro inrichting. Biertje naderhand is ook geen probleem. Aan de bar kun je nog wat puzzels proberen op te lossen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 november 2016 Tim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Heel gaaf… Doen! Veel uitdagingen in de kamer met leuk doordachte opdrachten in een zeer mooi ingerichte kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2016 Rutger Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vandaag naar Mystery House Valkenburg geweest om onze eerste ervaring met een escape room te hebben na een weekendje Valkenburg. Het ontvangst en uitleg van Rik was goed en leuk, hij neemt je gelijk mee in de sfeer en ambiance van de oude bioscoop en de vloek van de conciërge. Omdat we met z’n 2en waren hebben we gekozen voor “Mastermind”. Direct de moeilijkste kamer, zonder hints, waar we helaas niet uit konden ontsnappen. Je krijg van deze kamer niet de oplossing wat ik ook zeker wel begrijp, wel krijg je van Rik wat tips na afloop om je nieuwe verslaving nog beter te handelen. Na afloop nog een drankje gedaan en na gepraat. Echt een aanrader en we komen zeker nog terug om een andere kamer te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2016 Raymon Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Deze kamer is op alle fronten zeer de moeite waard om af te reizen naar het zuiden van Nederland. Een groot compliment voor het personeel en de eigenaar voor de gastvrijheid en de ongedwongen Limburgse sfeer en vriendelijkheid! Kamer the lost flight is best wel pittig (we zijn er niet uit gekomen)maar dat maakt de uitdaging des te leuker. Echt doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juli 2016 Miranda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit was de derde kamer. Eerste keer een fail. Tweede succes! De laatste was inderdaad heftig te noemen.

Geweldige ambiance super kamer, perfect onderhouden. De passie voor het spel spat er vanaf.

Gewoon doen en balen dat er niet meer kamers zijn.

Succes!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2016 Lars Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Op en top!! Wat een top ontvangst en wat een geniale escape room ‘the zodiac killer’.
Je wordt vooraf helemaal in het verhaal gezogen en zodra je de kamer betreedt, begint het oplossen van alle opdrachten… Deze escape room is zeker aan te raden in het hartje van Valkenburg.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2016 Ron Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Voor ons was het een eerste keer bezoek aan een escape room, we hadden er wel ooit iets over horen zeggen, maar niet werkelijk een idee. Het was geweldig. De Lost Flight, waar zitten we en hoe lang hebben we nog?? Echt super leuk. We waren er bijna…..en waren trots op ons zelf.
Het enige min puntje, de lamp is dus echt stuk….volgens ons, lastig! We zijn niet meer de jongste en dan is goed licht met kleine slotjes een must. Blijf de escape room ook toegankelijk houden voor de wat ouderen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
26 juni 2016 Jeanette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Lost Flight en Zodiac Letter beide gespeeld in Valkenburg en beide erg mooi! Super om te spelen en de sfeer die de gastheer neerzet maakt het helemaal af. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
25 juni 2016 Boy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Inmiddels alle kamers gespeeld…ze zijn allemaal aan te raden om te doen (beste is om de Lost Flight eerst te doen en dan de Zodiac Letter, want de ZL is naar mijn mening iets leuker door de spanning, puzzels en verhaal). Kamers zijn er goed uit, puzzels zijn van verschillende moeilijkheidsgraad en de controllers zijn erg enthousiast.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 juni 2016 Stefan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Afgelopen week heb ik de Master Mind kamer gespeeld met iemand die nog nooit een escape room had gespeeld. Deze kamer heeft een slagingspercentage van 6%, dus we wisten van te voren dat het erg moeilijk zou worden om deze kamer op te lossen en dat is dan ook niet gelukt…Maar we hadden wel het idee dat we erg ver waren gekomen. Het unieke aan deze kamer is dat hij met 1-2 spelers te spelen is. De sfeer van de kamer is erg goed, je waant je direct in de jaren 40. De puzzels zijn moeilijk en er worden geen hints gegeven. De kamer is een aanrader voor iedereen die van een uitdaging houdt! Wat ik een beetje jammer vind, is dat je niet de oplossing te horen krijgt als je het niet haalt (en dit minpuntje heb ik al van meerdere mensen gehoord die deze kamer hebben gespeeld). Ik snap dat de reden hiervoor is dat ze nog een keer komen, maar ik denk dat dit misschien averechts werkt. Verder ben ik erg benieuwd naar de andere kamers, dus die komen we zeker nog een keer spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 april 2016 Stefan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Direct bij het binnenkomen wordt bij Mystery House Valkenburg ingespeeld op de beleving van de escape room.
De sfeer die gecreëerd wordt zorgt er voor dat je direct in het verhaal zit. Ik heb hier zowel The Lost Flight als The Zodiac Letter EN the Master Mind gespeeld. Alle drie de kamers zijn erg goed gemaakt en zijn voorzien van goede special effects en uitdagende puzzels. Je krijgt in Mystery House een indruk van escape rooms zoals deze horen te zijn. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 april 2016 Kasper Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De sfeer voor het bezoek aan het mystery house is zeer uitnodigend. Prima ontvangst door Rik en meteen in de sfeer gebracht. The lost flight gedaan. Perfect thema, je waant je echt terug in de tijd door de doorgevoerde stijl. Zowel de technieken als de puzzels zijn geweldig en verschillend. Het klopt inderdaad: je hebt maar één vijand! We hebben het nipt gered. Het was een ongelooflijke ervaring. Zeer aan te raden voor groepsvorming.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 maart 2016 Eking Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Mooie ervaring / begeleiding / leuke teamactiviteit. Ontvangst was hartelijk . Veel aandacht voor details . Kamer mooi en consequent in thema uitgevoerd. Dit draagt bij aan de totaalbeleving

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 februari 2016 Joep Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Erg leuk! Het was mijn eerste keer, dus dan is het extra mooi. Deze room is echt een aanrader, er zit erg veel verrassing in.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
19 februari 2016 Tom Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Ik vond het een hele leuke ervaring (dit was mijn eerste escaperoom). Vergelijkingsmateriaal heb ik dus niet, maar mijn indruk bij alles was erg goed. Van mijn meer ervaren medespelers heb ik begrepen dat dit één van de betere escaperooms is die zij ooit gespeeld hebben…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
19 februari 2016 Roy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Mijn eerste kennismaking met een escape room, dus ik wist niet wat ik er van moest verwachten. Leuk vond ik dat je direct bij aankomst al wordt meegenomen in de sfeer die bij de kamer hoort. Dit geeft ook meteen de gedrevenheid van de bedenkers weer. Leuke diversiteit in puzzels en mooie attributen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 februari 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Enthousiaste medewerkers, fijne sfeer en kwalitatief goede kamers. Thema’s zijn (vanzelfsprekend) vooral leuk als je van films houdt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 februari 2016 Mark Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

The Lost Flight is een mooie eerste escape room. Je blijft flink bezig met allerlei raadsels. Goed thema.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
19 februari 2016 Roy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuke escaperoom met een erg leuke ontvangst door Rik. Hij weet door zijn enthousiasme jou helemaal mee te trekken in het verhaal en de beleving. Een aanrader voor iedereen! Een tikkeltje ervaring is misschien wel gewenst voor deze room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
19 februari 2016 Rens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Alweer de derde escape room die we hebben bezocht en deze staat absoluut bovenaan als favoriet. De sfeer, de puzzels en leuke special effects… Alles klopt hier. We komen zeker terug voor de andere kamers hier!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2016 Rick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was gewoon geweldig! De entourage, de kamers, de puzzels gewoon top. Een absolute aanrader. Alles klopte met elkaar. Vandaag de lost flight gedaan, paar maanden geleden de zodiac gedaan.. Nu nog de mastermind!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari 2016 Nadia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Niet alleen de kamers zijn fantastisch, de gehele aankleding (entree, bar, wc’s) alles is perfect in stijl.
We hebben zowel de Zodiac Letter als Lost Flight gedaan, en beide kamers zitten uitermate goed in elkaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2015 Joyce Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Supertof, fijn betrokken personeel. Spannend en prima voor gemengd gezelschap. Het was onze eerste (familie van 6), maar gaan zeker nog een keer. Op 30 seconden niet de uitgang gehaald, de exploitanten waren streng maar rechtvaardig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 december 2015 Kees Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De escape room was onderdeel van ons teamuitje. Wat hebben we genoten! Leuk verhaal, leuke opzet, leuke puzzels. Je wordt er in meegetrokken op een leuke wijze. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2015 Inge Dirix Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Nog nooit in een escape room geweest, maar wat een super-ervaring! De inrichting is fantastisch, het spel verslavend en we hebben het ook nog gered op het nippertje 🙂 bij de lost flight. Teamwork met alle collega’s. Het uur vloog voorbij. Ben nu al benieuwd naar de Zodiac.. Rik zorgt voor een leuke binnenkomst in het verhaal en geeft ook uitleg erna. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2015 Inga Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben met kantoor als ‘vervroegd Kerstuitje’ deze escape room gespeeld (The Lost Flight). De verwachtingen waren heel hoog gespannen (want ik had er al heel veel over gehoord) en dan valt het vaak tegen… Hier werden de hoge verwachtingen echter zwaar overtroffen; een geweldige locatie, sfeer, presentatie en vooral ook escape room! Bovendien is deze activiteit perfect voor de teambuilding; iedereen vond het geweldig! Het ‘oplossen’ van de kamer vereist verschillende disciplines/inzichten en zodoende kan iedereen op zijn/haar manier een steentje bijdragen. Nu zsm op naar de Zodiac Letter 😀

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2015 Bas Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Woensdag 2 december 2015 The Lost Flight met collega’s gedaan; in een woord: SU-PER! Geweldige ontvangst, ingenieuze kamer, heel leuke sfeer, verslavend. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2015 Kay Horsch Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

In 1 woord geweldig. We hebben de Mastermind kamer gedaan die wordt gespeeld met 1 of 2 personen. De ontvangst was helemaal goed direct in de goede sfeer. we waren snel in het verhaal en de 40 minuten vlogen voorbij. helaas niet geslaagd maar wel verslaafd na deze eerste goeie ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2015 dieuwerke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
9

Onze eerste kennismaking met een escape room. Vanaf het moment dat je binnenstapt ben je terug in de tijd. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ontzettend leuk gedaan en mooi gemaakt allemaal. Een voor ons klein nadeel was dat de puzzels in het engels waren waardoor niet de hele groep voluit kon meedoen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 oktober 2015 Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wauw!! Wat een te gekke escaperoom zeg! Het verhaal klopte, we werden geweldig ontvangen, om de Zodiac kamer te gaan spelen. Een te gekke room, met geweldige elementen. Helaas niet uitgespeeld, maar we wisten al van te voren dat dit moeilijk zou zijn met 2 personen. Ondanks dat, een toffe ervaring. En zelfs op sommige momenten een beetje eng…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober 2015 Sanne Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We waren met zijn 5-en en dit was de eerstekeer dat we een escape room deded. De entourage van de oude bioscoop was zeer sfeervol en de ontvangst en begeleiding was erg gastvrij en enthousiast. De puzzels en aankleding van de escape room zelf (Zodiac) vond ik erg overtuigend en het was uitdagend maar niet onmogelijk om te ontsnappen. Absoluut een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 september 2015 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Er werd van te voren gewaarschuwd voor de verslaving van deze escape Rooms. Dit bleek meer dan waar te zijn.
Een geweldige sfeervolle ontvangst. De Zodiac kamer gespeel. Een super kamer met moeilijke, maar zeker oplosbare raadsels en mysteries. Een uur topvermaak dat smaakt naar meer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2015 Inspector Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wauw! Van begin tot eind waande ik mij in een andere wereld. Het klopte allemaal, vanaf het moment dat ik de voormalige bioscoop binnen kwam stappen totdat ik weer op de straat stond. En de bulk adrenaline die ik de hele avond nog gevoeld heb, zegt al genoeg! Een top ervaring, dankzij een super goed uitgedacht en uitgewerkt concept! Chapeau. Ik kom zeker nog een keertje terug

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2015 Sabine Salden Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ook voor ons een eerste keer en zeker niet de laatste! Op het nippertje met 30 sec op de klok de kamer kunnen verlaten en het uur voelde als tien minuten. Oog voor detail en thema. Echt een aanrader! Wij hebben er als vriendengroep een nieuwe hobby bij.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2015 Jean-Paul Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Zowel ‘The lost flight’ als ‘The Zodiac Letter’ gespeeld. Beide leuke (en verschillende!) kamers. Kamers zitten qua verhaal en techniek perfect in elkaar. Daarnaast is de ontvangst door Rik als spelleider heel leuk en open. Ik kijk uit naar de kamers die gaan komen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 juli 2015 Lieke Klinkenberg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Naar aanleiding van de eerste kamer die we bezochten hier, zijn we gisteren voor de 2e kamer gegaan; Zodiac. De entree blijft geweldig, je waant je meteen in een mysterie. De room was wederom super gaaf om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2015 Bianca 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel erg gaaf gedaan. De room die wij deden was “the lost flight”. Bij de entree wordt je al in de sfeer gebracht van jaren terug. Rode loper, fakkels, een oude ijzere trap. De escape rooms zijn gemaakt rond het thema film en bioscoop. Dat straalt ook alles uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2015 Bianca Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen
10

Geweldige lokatie, prachtig pand en waanzinnige inrichting.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
03 juli 1970 Erik 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest