Natuurpodium Bergen op Zoom

Boslustweg 1, 4624 RB, Bergen op Zoom

Provincie Noord-Brabant | Regio Bergen op Zoom, Roosendaal

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Natuurpodium Bergen op Zoom

Boslustweg 1, 4624 RB, Bergen op Zoom

Beschikbare escape rooms bij Natuurpodium Bergen op Zoom

Escape room De erfenis van Lievensberg

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 40 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Gemiddeld

Johannes de Ram, oprichter van villa Heidetuin en beschermheer van landgoed Lievensberg stierf in 1888. Sinds die tijd zijn de erfgenamen van Johannes op zoek naar de eigendomspapieren die hij voor zijn sterven heeft verstopt. Om te voorkomen dat er iets met het landgoed gebeurt wilde Johannes dat alleen een echte natuurliefhebber de eigendomspapieren kan vinden. Daarom heeft hij 10 sleutels verstopt in het landschap met opdrachten die alleen door een volwaardige opvolger opgelost kunnen worden. Kun jij binnen de tijd de code van Johannes kraken en de eigendomspapieren vinden?

Informatie over Natuurpodium Bergen op Zoom

Lievensberg is een oud landgoed en bestaat uit zandverstuivingen, heidetuinen en dennenbossen. Een uniek stukje landschap dat onderdeel is van de Brabantse Wal. De start van het spel is bij ons bezoekerscentrum midden in de natuur.

Op deze locatie zit ook een StayOkay met horecagelegenheid. Voor en na de escape game is er dus de mogelijkheid om binnen of op het terras iets te drinken en eten. Ook zit hier het Klimbos Brabantse Wal waar een leuke combi mee te maken is voor een dagje uit.

Naast de outdoor nature escape hebben ze ook een kabouterpad en boswachterspad voor de allerkleinste. Voor familie uitjes dus een goede uitkomst om ook voor de jongste kinderen een passende activiteit te organiseren.

Er is voldoende parkeer gelegenheid.

Prijzen

Ze hebben in totaal 8 koffers met gps-device beschikbaar. De eerste koffer kost 60 euro per spel. Bij grotere groepen kunnen er extra koffers worden gehuurd voor 30 euro per extra koffer. Er wordt aangeraden om rond de 4 personen per koffer aan te houden.

Natuurpodium Bergen op Zoom Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Natuurpodium Bergen op Zoom? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Het was een leuke outdoor escape, verwarrend vonden we de keuze bij de gevonden sleutels. Dit had misschien iets beter toegelicht kunnen worden. Veel gelachen onderweg, we komen zeker de 2e outdoor escape nog een keer doen. Of we beginnen zoals de spelleider zei bij het kabouterpad haha

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2021 Mary Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest