Escape room NDSM Amsterdam

tt Vasumweg 26, 1033 SC, Amsterdam

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, Haarlem, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape room NDSM Amsterdam

tt Vasumweg 26, 1033 SC, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Escape room NDSM Amsterdam

Escape room De Coffeeshop

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: maart 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Hasjhandelaar Frans van W. is voor z’n Coffeeshop vermoord. Aangezien de verdachte nog geld van Frans krijgt heeft hij een bom in de coffeeshop van Frans geplaatst. Aan jullie de taak deze onschadelijk te maken en de familie van Frans verder leed te besparen.
In deze kamer ben je wat meer met je handen bezig. Dit maakt deze kamer leuk voor mensen met relatief weinig ervaring. De kamer is moeilijk. Je kunt 3 hints vragen. Er zijn nog geen groepen geweest die de kamer halen met minder dan 1 hint.

Capaciteit is lager als normaal ivm Coronavirus. Mits alle spelers uit 1 huishouden komen maximaal 6 spelers

Escape room De Verhoorkamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Er zijn 3 verdachten opgepakt van de moord op Frans van W. De familie van Frans is echter bang dat de verdachten een boekje open zullen doen over de activiteiten van Frans en zijn familie. Het officieuze motto van de familie is ‘lullen met de smeris is einde verhaal’. Dit is dan ook de reden dat de familie een bom in de verhoorkamer heeft geplaatst om te voorkomen dat de verdachten hun mond voorbij praten. Aan jullie de taak de bom onschadelijk te maken, zodat het recht kan zegevieren.

De kamer is vrij leeg. Je bent dus vooral veel aan het nadenken. Afhankelijk van je ervaring is deze kamer moeilijk tot heel moeilijk. Ervaren spelers vinden over het algemeen de Verhoorkamer uitdagender, minder ervaren spelers vinden de Coffeeshop vaak leuker. Omdat de verhalen van de escape rooms op elkaar aansluiten zijn er veel groepen die beide kamers achter elkaar spelen.

Capaciteit is lager als normaal ivm Coronavirus

Informatie over Escape room NDSM Amsterdam

ZOMERKORTING t/m 31 augustus 2020! Maandag t/m donderdag: €75 en vrijdag t/m zondag €89 per kamer.
De escape rooms zijn losjes gebaseerd op de populaire tv-serie Penoza. Er is een Coffeeshop en een Verhoorkamer. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning.

De kamers volgen delen van het verhaal uit van de serie. De kamers kunnen prima los van elkaar gespeeld worden, maar omdat de kamers qua verhaal op elkaar aansluiten is het extra leuk om beide kamers na elkaar te spelen.

Reguliere prijzen
Maandag t/m Donderdag: €99 incl BTW per kamer
Vrijdag t/m Zondag: €119 incl BTW per kamer

Locatie en parkeergelegenheid
Escape room NDSM is gevestigd op de NDSM-werf in Amsterdam. Ze zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis pont vanaf Amsterdam Centraal Station. Voor de deur is voldoende betaalde parkeergelegenheid (€1,40 per uur).

Er is een ontvangstruimte met daarin een koelkast gevuld met frisdranken. Deze kunnen na afloop besteld worden. In samenwerking met een restaurant wat zich op loopafstand bevindt zijn er ook mogelijkheden voor diners. Liever lunchen of bijvoorbeeld een vergadering, dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor.

Veilig escapen tijdens Coronavirus:
De capaciteit is per kamer beperkt, zodat iedereen 1,5m afstand kan houden. Waar nodig zijn spellen aangepast. Tussen de groepen door worden de kamers gedesinfecteerd. Er zijn mondkapjes, handschoenen en desinfectiegel aanwezig voor hen die dat willen.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest