Nederzandt Sport Events

Langevelderslag 52, 2204 AH, Noordwijk

Provincie Zuid-Holland | Regio Noordwijk

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Nederzandt Sport Events

Langevelderslag 52, 2204 AH, Noordwijk

Beschikbare escape rooms bij Nederzandt Sport Events

Escape room Escape the Beach

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: min 10 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Niet zomaar een escape room! Zowel buiten als binnen: beleef het strand en duingebied maximaal. Vol uitdagingen en beproevingen, op te lossen raadsels, te kraken codes en fysieke games. Ontdek samen met je team de mysteries rondom de kapel van Maria & de Poort des Hemels en zorg dat je binnen de tijd de kapel vindt.

Wie blijkt onverwachts de leider van jouw team, wie let op de details, wie neemt het voortouw of wie is steeds het handigst met moeilijke beproevingen? Deze game is in je eentje niet te voltooien, je hebt elkaar nodig en alleen het team wat het slimste samenwerkt zal de oplossing weten te vinden. Next level teambuilding!

Informatie over Nederzandt Sport Events

Nederzandt Sport Events is een outdoor escape experience op/aan het meest unieke stukje strand tussen Zandvoort en Noordwijk.

Escape the beach, Maria en de kapel des hemels is gebaseerd op waarheid, aangezien deze kapel vroeger echt op deze duintop heeft gestaan en er vele legendes over Maria rondgaan.

Het ontwerpteam heeft een toffe escape neergezet, waar je dmv geluid, acteurs, en fraaie vormgeving een hele beleving wordt aangemeten.

Prijzen
32,50 p.p.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest