Escape Rooms Nederland logo
Next Level Escaperoom Eindhoven

Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Next Level Escaperoom Eindhoven

Escape room VR Space Station Siberia

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers

Het ruimtestation Tiberia bevindt zich in een baan rond de aarde. Het moet een meteoriet onderscheppen die op ramkoers is naar onze planeet en over slechts enkele uren de hele aardbol zal doen verdwijnen. Enkele ogenblikken geleden werd het ruimtestation getroffen door een hevige kosmische storm. Het menselijke ras mag niet uitsterven! Jullie kunnen dit alleen tegenhouden door snel herstellingen uit te voeren aan het ruimtestation en de laser die de meteoriet moet vernietigen.

Alleen in het Engels te spelen.

Escape room VR Depths Of Osiris

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers

Duik samen met je team ontdekkingsreizigers diep onder het oppervlak van de zee en ga op zoek naar een oude tempel. Jullie zullen prachtige zeewezens en schatten tegenkomen… en helaas ook een paar minder aangename dingen! Vinden jullie een uitweg terwijl de vreedzame wereld in de zee zich tegen jullie begint te keren?

Alleen in het Engels te spelen. 

Escape room VR Dragon Tower

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers

Een snode alchemist en een hongerige draak. Dat klinkt niet als een goede plaats voor een paar onfortuinlijke reizigers! Jullie worden beschuldigd van een misdaad die jullie niet hebben gepleegd en jullie worden opgesloten. Vind een manier om te ontsnappen voordat jullie in vlammen opgaan.

Alleen in het Engels te spelen. 

Escape room Catch Me If You Can

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Detective, Misdaad

Zet je schrap en start de achtervolging!

Catch Me If You Can is het vervolg op The Suspicious Farmhouse. Het maakt niet uit in welke volgorde je de rooms speelt, zo goed zit het in elkaar!

Een gewelddadige crimineel is op de vlucht en niemand weet waar hij is. Na een tip van de barman worden jullie als FBI-team ingeschakeld. De verdachte zou voor het laatst gezien zijn in een oud bruin kroegje; Hold’em Inn. Daar begint jullie onderzoek….

Aan jullie de taak om de achtervolging te starten, hopelijk is het nog niet te laat. Lukt het jullie om de verdachte binnen 60 minuten te pakken of is hij jullie een stap voor?

Prijzen:

PersonenPrijs ppTotaal
3 (ma – do)40120
432128
528140
625150
722154

Taal:
Deze kamer is in het Nederlands en Engels te spelen.

Escape room Suspicious Farmhouse

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: januari 2015

Trek je CSI jas aan, pak je koffer en ga op onderzoek uit. Je team heeft 60 minuten de tijd om uit te zoeken wat er gebeurd is met John, de eigenaar van de boerderij. Verzamel informatie, vindt aanwijzingen, los interactieve puzzels op maar vooral… heb plezier en laat je verbazen!

Goede samenwerking en in staat zijn om “out of the box” te denken is noodzakelijk om alle geheimen van de boerderij boven water te krijgen. Escape Room Eindhoven is voor elk niveau, vertellen oprichters Sil Michels en Marijn Hummelink: “Onze escape room is geschikt voor beginners, maar ook een ware uitdaging voor meer ervaren groepen. Beginners hebben natuurlijk meer hints van ons nodig, maar voor beide is het een superervaring.”

Deze escape room is geschikt voor minimaal 2 en maximaal 6 personen per keer. Is jouw groep groter? Dan kan er tegen elkaar gespeeld worden met twee aparte boekingen. Terwijl de eerste zes personen de kamer binnengaan, kan de andere groep zich vermaken met andere activiteiten. Bijvoorbeeld een drankje drinken aan de bar of tafelvoetballen. Als het spel je iets te spannend wordt, kun je op elk gewenst moment de kamer verlaten. Er kijkt iemand van Escaperoom Eindhoven mee via een camera om in te grijpen als het nodig is.

Prijzen:

PersonenPrijs ppTotaal
2 (ma – do)4080
3 (ma – do)35105
430120
525125
622132
720140

Bij groepen van 8 of meer personen kan Escaperoom Eindhoven een complete dag voor je verzorgen. Dit inclusief workshop naar keuze, moordtocht in de stad en lunch of diner. Zelfs Dylan Haegens heeft deze escape room bezocht, dus treedt in zijn voetsporen en speel in deze kamer!

Informatie over Next Level Escaperoom Eindhoven

NIEUW Bij Next Level Escaperoom Eindhoven. Virtual Reality belevingen! 

Zoals jullie van hun gewend zijn gaan zij alleen voor het beste! Daarom hebben zij deze ervaring als eerste naar Nederland gebracht met de allernieuwste Oculus Quest brillen. Deze nieuwste free-roaming sensatie zorgt ervoor dat jij en je team in een compleet andere wereld zitten met sublieme beeldkwaliteit en controls. Je kunt kiezen uit verschillende Virtual Reality escaperooms welke hierboven staan opgenoemd. Geef bij de gamemaster aan welke je het liefste speelt en deze wordt on-the-spot geladen.

Locatie

Next Level Escaperoom Eindhoven biedt de ultieme escape-ervaring voor iedereen die de uitdaging aan durft te gaan. Als een van de eerste ter wereld weten zij twee Escape Rooms met een verhaallijn te verbinden. Waarbij het niet uit maakt welke Escape Room je als eerste speelt!
Stap een wereld binnen waar puzzels, verrassingen en spanning elkaar in hoog tempo opvolgen. In beide kamers is een goede samenwerking de sleutel om binnen 60 minuten te kunnen ontsnappen.

Deze escape room is gevestigd in de Oude Rechtbank aan Stratumseind 32 in het centrum van Eindhoven. Nog geen kilometer verderop ligt station Eindhoven, je kunt te voet of met het OV naar de escape room gaan. In deze kamers zijn jij en je teamleden een CSI team en moeten jullie een zaak oplossen. Hiervoor krijg je 60 minuten de tijd. Kom je vast te zitten? Dan krijg je hints om weer verder te komen in het spel. De minimumleeftijd is 14 jaar. Volgens de makers zijn deze rooms niet eng maar vooral uitdagend. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk. Bijvoorbeeld een lunch of diner voor of na afloop van het escape spel. Dit kan in de brasserie van de Oude Rechtbank. Trek bij Next Level Escaperoom Eindhoven je detective-jas aan en ga op zoek naar de verdwenen bewoner van de boerderij.

Next Level Escaperoom Eindhoven Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Next Level Escaperoom Eindhoven? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Was me eerste escape room en wat voor een zeg. Helemaal top

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari Björn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Suspicious Farmhouse gedaan met vijf mensen. Prima kamer, maar er was een opdracht die enkel om geluk ging. Als je daar dan 20 minuten bij vastzit… Er werd na 20 minuten wel iets gegeven waardoor het makkelijker ging, maar er werd ook verteld dat ze dit bijna elke keer moesten geven. Beetje jammer dat ze dit dan niet verbeteren… Hierdoor heel erg door de rest van de kamer heen moeten racen.

Verder was er niet genoeg te doen voor vijf mensen. Ik zou deze kamer niet met meer dan vier mensen aanraden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
30 april 2022 Renee Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

Wat een ervaring!

Maar het ontvangst, en na praat of uitleg wat we niet hebben gedaan mocht bij deze hosts geen tijd kosten, want de volgende groep stond alweer klaar! Dit heeft echt afbreuk gedaan op de ervaring, we hebben echt genoten van de kamer, maar dit heeft het echt verpest! jammer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Slecht
16 maart 2019 Jacob  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Vandaag catch me if you can gespeeld, het was zo gaaf! Er kwamen dingen in voor die we absoluut niet hadden verwacht. We hebben allen erg genoten! Een echte aanraden voor iedereen!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 februari 2019 Marit  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zeer goed in elkaar gezet! goede puzzel, zeer goede beleving gevoel

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2019 Martijn  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Ere wie ere toekomt. Ik ben diep onder de indruk van deze escaperoom. De eerste opdrachten waren nog een beetje tam, maar al wel technisch fraai uitgevoerd. De rest van het spel was echt erg goed gedaan.
Het zet de standaard voor nieuwe escaperooms op een hoog niveau.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2018 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Wat een geweldig kinderfeest heeft onze dochter hier gehad.

Met 8 meiden, allemaal rond de 10 jaar hebben ze the suspicious farmhouse gespeeld.

Speciaal voor tieners een beetje aangepast, maar nog steeds superuitdagend. Ze vonden het allemaal super vet en raakten er niet over uitgepraat.

Bedankt Sil en team voor een onvergetelijk kinderfeest!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 oktober 2018 Erik  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Hebben de haunted farm gedaan. Leuke en uitdagende escape room. Was leuk voor onze mix van geen tot meerdere ervaring in escape rooms. Voor iedereen voldoende uitdaging en voldoende afwisseling in puzzels en moeilijkheid hiervan. Moesten wel wat lang wachten tot we de kamer in konden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
23 september 2018 Cece Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escaperoom is wel echt by far de leukste escaperoom die ik gespeeld heb! Kan hem iedereen aanraden:D

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2018 Marie-Louise  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel gaaf, technisch zit het prachtig in elkaar. Originele puzzels die erg afwisselend zijn. Daarnaast is de sfeer geweldig, prachtige kamer waaraan je kan zien dat het met passie gebouwd is. Vernieuwende dingen gezien ondanks vele ervaringen met escaperooms. Deze valt echt binnen de top 3!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2018 Maartje Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wow zo vet, nog aan het nagenieten!
Diepe buiging voor de bedenkers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2018 Fransen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Met mijn vader, moeder en zusje deze kamer gedaan en het was een super ervaring! Allemaal een glimlach en vol verbazing hoe ingenieus de room wel niet is ontwikkeld. We met meerdere tips net op tijd uit de de room gekomen en dit gaf ons een voldaan gevoel. Er is een leuke interactie met het personeel. The Next Level, geen woorden, maar daden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2018 Koen  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Beide rooms gespeeld. En van allebei zwaar genoten.
Catch me if you Can is toch wel de tofste room die ik ooit gespeeld heb.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 mei 2018 Joris Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Escaperoom zat goed in elkaar. Veel variatie in de verschillende puzzels. De perfecte uitdaging tijdens kinderfeestje van 13 jarige.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 mei 2018 Niels  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super vet!! vol spanning en hele coole raadsels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2018 Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een uur!
Niet de beste puzzels die we hebben gehad (+/- 15 kamers) en de verhaallijn vergeet je door alle indrukken die je opdoet. Een hele dikke 10 voor de aankleding en de ervaring. Je zou bijna vergeten dat je maar een uur hebt, ik was het liefste nog even blijven hangen.
We kregen fijne tips. Niet te veel en genoeg om ons vooruit te helpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 mei 2018 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Heel gaaf verhaal en spannende kamer! Goede tips ook op de momenten dat je ze echt nodig hebt 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 mei 2018 Stein & Nikki Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Een fantastisch mix tussen waanzin en werkelijkheid!

Waanzin, waanzinnig, wow, wtf… zomaar wat kreten die ik geroepen heb tijdens deze Escape Room beleving. Je wordt volledig ondergedompelt in een wereld waar je niet wil zijn maar die je absoluut wil meemaken!! Dit is met recht ‘next level’! Een ongelofelijk vette ervaring, thnks!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 mei 2018 Stefan  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Erg leuke escape room met bijzondere puzzels! Mooi aangekleed en met verrassingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 april 2018 Familie van der Vaart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Was echt super leuk, vooral Linsey vond het errug leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 april 2018 Linsey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Escaperoom zat goed in elkaar. Veel variatie in de verschillende puzzels. Absoluut een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2018 Batinca Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooie klassieke escaperoom met uitdagende puzzels en veel sfeer. Met z’n tweeën (en een minuutje smokkeltijd) is het ons net gelukt om eruit te komen. Erg leuke kamer, een echte aanrader!

Flexibele en goede klantenservice (we belden last minute of we nu konden komen). Na afloop nog nagepraat met Tom en zijn collega, die ons veel suggesties voor andere goede escaperooms hebben gegeven.

Ze zijn nu een tweede kamer aan het bouwen. We komen niet uit de buurt, maar als we weer in de buurt van Eindhoven zijn, gaan we die zeker doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 februari 2018 Janneke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Creatieve puzzels, goede kwaliteit en een goed verhaal. Erg leuk om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2017 Simone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super afwisselende escape room met een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Goed voor een uur lang puzzelplezier. Deze escape moet elke liefhebber een keer gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2017 Nicole  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Top! Onverwachte wendingen, spectaculair, soms moeilijk, maar heel leuk! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 december 2017 Hanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

super mooi, lekker stressen met zn achten. ‘vo voor de hulp tijdens het zoeken!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 september 2017 Rick Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

zeker eens doen!! spannend, en ontzettend leuk!!! wie weet kom ik nog eens terug om het nog te proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2017 paul Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
8

het was een heel fijne ervaring met enkele onverwachte wendingen, zeker aan te raden 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2017 Mathias Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuk en uitdagend! Goed verhaal en hoge kwaliteit marteriaal. Zeker een keer doen. Binnenkort ook nieuwe ruimte

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 juli 2017 Nico Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
8

Erg leuk, we moesten flink nadenken en goed zoeken. Heel fijn om te doen. . Jammer dat het restaurant niet open was om vooraf te lunchen of erna een drankje te drinken. Extra service was dat we een mooie foto van ons groepje kregen via de mail.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
5 juni 2017 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Erg leuke escaperoom!  Een spannende en leuke kamer waar je zeker uit kan komen. Erg leuke puzzels. Mooi gethematiseerd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2017 Audrey Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Hartstikke origineel, leuke puzzels en vooral niet in hokjes denken. Je komt verder wanneer je out of the box denkt

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2017 Rik Santegoets Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Was erg leuk om te spelen. Goede moeilijkheidsgraad: we zijn goed uitgedaagd! Veel praktische uitdagingen, afgewisseld met denkwerk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2017 Frits, Stefan, Manon, vincent Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

leuk, hoe langer je bezig bent hoe meer je begint te begrijpen. zeker de moeite waard en aan te raden voor zowel beginners als gevorderden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Ferry Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

It was a great experience. good combination of time rush and excitement. we felt immerged in the experience.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2017 Karin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De escaperoom was voor ons behoorlijk moeilijk, maar erg leuk en uitdagend opgezet. We hadden wel een uurtje extra kunnen gebruiken, voor de gezelligheid, maar zeker voor de moeilijkheid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2017 Linda Manders Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

heel moeilijk, het was voor 11 personen van de 12 de eerste keer.
En allen waren erg enthousiast. Iedereen was erg druk bezig een uur lang zonder aanvoerder, maar wel met voldoende overleg . We hebben het echter allemaal niet gered binnen de tijd. Te weinig ervaring ??

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2017 Henny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

moeilijk, zeker voor een eerste keer maar super. Technisch heel goed in elkaar gezet en leuk om te doen als je met een niet al te grote groep bent. Wij waren met zijn vieren en dat is zeker genoeg, zo krijg je alles van de kamer mee. Zeker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2017 Iris Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Was erg leuk. goed verzorgd en uitdagend … oftewel behoorlijk pittig 🙂
Niet gehaald maar wel erg veel lol gehad

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
26 januari 2017 Liesbet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer verrassende toevoegingen. Boeiend tot op het laatste moment door de diversiteit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 januari 2017 Noortje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Super leuke escaperoom. We waren met een groot team dus verdeeld over 2 teams in 2 tijdsblokken. Dit wekte zeker het competitieverband erg goed op. Het uur vliegt om en je zit er helemaal in. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 januari 2017 Tess Kloes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Hartstikke leuk! Leuke opdrachten, inspirerend. Wij hebben genoten:) We zullen het aanbevelen! Groetjes de Wubbeltjes

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
15 januari 2017 Mieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

erg mooie ruimte & blijft tot het einde spannend. Onze groep vondt het erg leuk, spannend en gaaf. Wij raden deze room aan bij onze vrienden, het perfecte uur. Gelukkig waren wij ontsnapt, anders waren we misschien zelf wel vermoord. Bedankt voor de ervaring escaperoom Eindhoven!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2017 koen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Klantenservice is top! Door een eigen fout waren we niet komen opdagen op onze reserveringsdatum, maar we mochten gelukkig alsnog op een andere dag komen. De puzzels en de verhaallijn waren goed doordacht, heel divers en uitdagend. Deze escape room is geschikt voor ervaren spelers, maar ook beginners kunnen er terecht (doordat hints worden gegeven als dat noodzakelijk is). Het is zeker aan te raden. Het was een geweldige ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2017 Qiao-wei Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Top ervaring. Heel leuk om met gezin te doen. Was wel een pittige room omdat dit voor ons de eerste escape room was. We hebben de smaak te pakken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2017 Ton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super toffe ervaring! De hele beleving en het thema is top! Met ons gezin geweest en iedereen was laaiend enthousiast, dit gaan we zeker vaker doen. Ontvangst en uitleg was erg servicegericht en leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2017 Vincent Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuke activiteit om met elkaar te doen en voldoende uitdaging en lol. Zeker een aanrader vooral de special effecten waren gaaf.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2017 PG Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Heel erg gaaf! Leuke en verrassende kamer. Erg leuke puzzels. Samenwerking benodigd en attributen die je moet op een andere manier dan de bedoeling is.. 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 december 2016 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Erg leuke puzzels, erg uitdagend en heel mooi in elkaar gezet! Service is ook uitstekend! Bedankt voor de ervaring…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2016 Antoine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Gezellig gezinsuitje met Kerst, neem je ouders mee! Was echt een aanrader, erg spannend en leuke verassingen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Top niet alles ligt voor de hand, zeker een uitdaging.
aanrader voor de ervaren en beginnende escapist.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 december 2016 Rinaldo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

moesten er even inkomen maar werden steeds enthousiaster,met een spannende ontknoping. Zeker een aanrader voor een leuke afwisseling van een uitje.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 november 2016 fysio woensel zuid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke activiteit die je zeker tot denken aanzet met een race tegen de klok.
Hierbij moet je goed zoeken op alle plaatsen, ook al liggen ze niet voor de hand.

Leuk in teamverband, leer je collegas eens anders kennen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 november 2016 Team ASML Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

GEWELDIG!!!!!!! Super gaaf, spannend, veel uitdaging en heel veel plezier!!!!
Super leuk uitje met het hele team! Wij hadden wel echt het slimste groepje!!! Dat is zeker!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2016 De Spaken Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hadden de CSI escaperoom gedaan. Super knap gemaakt! Veel verschillende puzzels, slimme dingen en verrassingen! Een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2016 Annemarie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Beste tot nu toe! Super origineel, geen puzzel die we al eerder hadden gezien. Mooie combi van mechanische en electronische elementen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2016 Femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het is echt een leuke escaperoom, je zit meteen in het verhaal. Het is niet zo één, twee, drie opgelost. Een aanrader! Ook de medewerker van Escaperoom Eindhoven verdient een compliment, echt tof.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2016 Tineke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was erg geslaagd. Zeker aan te raden! Goede puzzels en leuke twists. Goed te doen met drie personen of meer. Was zeker één van de beste in Eindhoven en omgeving.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2016 Manon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Een uitdagende kamer. Je moet goed je best doen om alles te vinden. Leuk ingericht. Vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2016 Michiel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

It was a lot of fun! Even the fact to be only two players is not a hurdle (thanks to the hints) 🙂
You get really into the story and when you finish you want to start another one already !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2016 Juliette & Romain Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
8

Top! Het was heel erg leuk en er waren veel spannende onverwachte wendingen. Op een bepaald moment denk je bijna klaar te zijn en dan ben je er nog lang niet!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 augustus 2016 Tessa's Toy Boys in Tiger Tangas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Een gave escape room met verrassende spelelementen waarbij samenwerking en communicatie erg belangrijk is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2016 Annabel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Snel betalen via de website handig kunnen boeken, Echt leuke mechanische elementen. En dan niet te vergeten de locatie die is ook top prima te bezoeken voor mensen die met het OV komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
31 juli 2016 Mathijs Verboven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

We hebben de volle 59 minuten en 56 seconden genoten!
Goede variantie van puzzels en verassende elementen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juli 2016 Marije Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een leuke ervaring! Het duurt nog geen minuut en je zit helemaal in het spel. Personeel is heel vriendelijk en de escaperoom blijft je het hele uur verrassen! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juli 2016 Dianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit was voor ons echt een te gekke ervaring!
Geweldige turns en nostalgische effecten vol met grote verrassingselementen. De tijd vliegt echt om!
Je hebt echt alle invalshoeken nodig die iedereen in de kamer met zich meebrengt.
Een enorme versnelling op het einde laat je hart sneller kloppen.
Even rustig bijkomen met een boekje. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juli 2016 Marcus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

mooie grote ruimte, diepgaande raadsels en een goede samenwerking is een vereiste!
al bij al super gaaf!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2016 lynn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Eerste ervaring met een Escaperoom. Geweldige ervaring en uitdaging. Zeker voor herhaling vatbaar. Triggert je brein eens op een andere wijze. Gaan er zeker meer doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 juli 2016 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
9

wilde eerst niet meegaan, waren met een groep vriendinnen, toch meegegaan , en het was erg leuk en spannend !!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2016 Bianca Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Bedankt, we hebben super gepuzzeld op de boerderij van John, het was een uitdaging voor ons als groep.
het was verrassend en spannend tot het laatste moment. We zijn er net niet uit gekomen……….
We zijn nu helemaal in de ban van de escape rooms en komen zeker nog een keer terug.

De Sisters.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2016 chantal goessens Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Een uitdagende en verrassende escape room waarbij we echt teamwork nodig hadden. Trots op de overwinning.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 juli 2016 Emmy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wat een fantastische ervaring!! Pittig, maar zeker de moeite waard! Zeker een aanrader voor mensen die eerder escape rooms hebben bezocht. Of voor de wijs neuzen die denken dat ze het zonder ervaring kunnen doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2016 Beyza Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Toppertje gaan we zeker aanbevelen aan collega speurneuzen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
8 juli 2016 marleen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een top ervaring! 59 minuten en 49 seconden aan pure spanning met een grote variatie aan puzzels. Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juli 2016 Daan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een aan te raden escape room in het hart van Eindhoven.
Goede variatie in puzzels.
Leuk thema, die in heel de room tot zijn recht komt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 juni 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Inmiddels meerdere escaperoom-bezoeken rijker. En toch blijft deze escaperoom de beste tot nu toe! Vooral vanwege de puzzels en de ambiance in de kamer. Een hele gave escaperoom was dat op Jon’s farm.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2016 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Don’t make assumptions too quick if you’ve did other escape rooms. Puts emphasis on physical search but has logical puzzles too.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
31 mei 2016 Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Deze escaperoom is erg verrassend. steeds nieuwe wendingen. De hints die ze af en toe geven zijn noodzakelijk om de vaart erin te houden. Je voelt je iedere keer weer een meesterspeurder als je dichterbij de oplossing komt. Spannend tot het eind.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2016 Woonstichting thuis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geniaal gevonden! Veel diversiteit. Super bedrijfsuitje! Moeilijk te evenaren naar mijn mening maar heeft ook mijn nieuwsgierigheid gewekt naar andere escaperooms.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2016 Willy van den Wildenberg Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

super leuk! kleine kamer, spanning blijft hoog tot het einde. we hebben het einde gehaald!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
29 mei 2016 michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Inmiddels heb ik 7 kamers gespeeld en deze kamer blijft mijn nummer 1. Het is een erg gevarieerde kamer, waar je bezig bent met een mooie variatie aan puzzels, en dat maakt de ervaring in mijn ogen nog leuker. Ook het verhaal, de aankleding en de begeleider waren top! Het is wel een vrij moeilijke kamer, dus ik zou hem niet aanraden voor een eerste keer, maar als je van escape rooms houdt, dan is deze echt de moeite waard om te gaan spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2016 Marit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Moeilijk, spannend, uitdagend, niets is wat het lijkt… zeker de moeite waard, bedankt voor de top zondag ochtend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2016 marsha Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuk in elkaar gezet, en moeilijkheidsgraad is prima. Een aantal hints nodig om het binnen de tijd op te kunnen lossen. In de keuken is het wel erg warm (buiten nu 24 graden).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 mei 2016 S. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom is een echte uitdaging! Voor ons was dit de tweede keer. De verschillen tussen deze room en de vorige zijn erg groot. Veel vernuftigheden die een enorm beroep doen op samenwerking, out of the box denken. Zelfs je zintuigen heb je nodig voor het vinden van de oplossing. Kortom een to do!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2016 Floriane Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Nog nooit eerder gedaan. Zeer leuke ervaring en ook zeker een aanrader voor anderen om dit te gaan doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei 2016 D'n Dave Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Super leuk, vooral de verrassing van het ***. Ook vet dat de *** in het *** een *** in de keuken opende, heel veel leuke verrassingen!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
27 mei 2016 Tess Rosdorff Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super gave escape room, erg goede opdrachten die je waarnemingsvermogen goed op de proef stellen. We zijn erg enthousiast over deze room! Zeer slim in elkaar gezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2016 Kaisy Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Leuk en spannend teamuitje!!!
leuke opdrachten, goed bedacht, mooi gemaakt, spannend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2016 Mieke Geutjens Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Goede kamer met veel diversiteit. Het is de 3de kamer die ik bezoek en zeker de beste tot nu toe. Het is niet alleen puzzels maar ook logica chemica en veel andere verassingen. Gewoon leuk ook als uitje met collega’s en te combineren met een etentje in het restaurant beneden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2016 Hessel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

mooi gemaakt, leuke surprise elements, zelfs met high potentials net niet op tijd opgelosd!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 mei 2016 paul knijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Een kamer vol verassingen. Leuke innovatieve puzzels en een spannende verhaallijn waarin je probeert te achterhalen wat er met boer John is gebeurt. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 mei 2016 Luc Martens Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

De allereerste keer in een escape room was echt een super leuke ervaring! De opdrachten waren ontzettend leuk en het verhaal wat er omheen verteld werd sloot goed aan bij de escape room. Alles zat mooi in elkaar en er was goed nagedacht over de mogelijkheden. Het was zeker niet makkelijk maar ook niet onmogelijk. Een super leuke ervaring en zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 mei 2016 Svea Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het was een geweldige ervaring, zeker een aanrader.
Communicatie is zeer belangrijk anders haal je het niet dus mooi om een groep samen te brengen.
Alles zag er goed uit en mooi in elkaar gezet.
Hartstikke bedankt was echt top!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2016 John Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

ik vind het erg mooi gedaan hoe alles in elkaar gezet was
en hoe je als team met elkaar mee moest denken om er uit te komen
eerst had ik niet verwacht dat het zo leuk zou zijn
ik zou zeker weer een keer willen gaan!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2016 Frans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Ik vond dit een leuke en spannende ervaring! Zeker een aanrader.
Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk was ook, ik dacht er op het begin heel makkelijk over, totdat ik er was. Wij werden heel gastvrij ontvangen, er was een prettige sfeer. Wij kregen een goede uitleg over de kamer, en er werd enthousiast gereageerd.

22 februari 2016 Quinty Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was echt super vet. Eerst dacht ik echt wtf moet ik daar nou weer maar ben echt blij dak mee ben gegaan was echt een leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2016 Sharon Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Een escape room met een heel leuk verhaal en soms verrassende en bijzondere puzzels. Deze escape room moet het niet zo hebben van zijn aankleding, maar ik heb veel slechtere gezien en bovendien past het uitstekend bij het verhaal. De puzzels daarentegen kunnen soms heel erg inventief en technisch hoogstaand zijn en met name dat is het sterke punt van deze kamer. Daarnaast draagt het achterliggende verhaal ook sterk bij aan de beleving van de kamer. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
19 december 2015 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2015 Minke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Unieke ervaring gehad. Deze kamer is slim bedacht en er zijn opvallend veel technische snufjes verwerkt die de ervaring zeker ten goede komen. Zonder te veel te willen verklappen moet ik zeggen dat er een leuke twist in het spel zit 😉 Wij hebben in ieder geval een leuke ervaring gehad en de adrenaline zat merkbaar nog een tijdje in ons bloed! Locatie is trouwens ook ideaal om daarna op stap te gaan in Eindhoven.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Guus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige kamer! De puzzels zijn leuk, origineel en goed uitgewerkt! Door onze eigen stommiteit hebben we geen record gehaald, waar dat er zeker wel ingezeten had. Dit was mijn 10e kamer, maar deze behoort zeker tot de top 3 van kamers die ik gedaan heb. Qua puzzels staat deze bovenaan, de totale beleving heb ik op andere plaatsen beter (overigens niet veel hoor) gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2015 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wat een geweldige Escape Room! Het verhaal klopt en ook de puzzels sluiten hier naadloos bij aan. Goed te combineren met een etentje bij de Oude Rechtbank op dezelfde locatie. De room zelf is robuust en heel netjes afgewerkt. Alle zintuigen komen aan bod. Samenwerken is essentieel voor een succesvolle escape.
Deze room laat een diepe indruk achter waar je nog lang van kan nagenieten. Bedacht en gebouwd uit liefde voor het spel. Echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2015 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Met stip de beste van de escape rooms die ik heb bezocht. Steengoede puzzels en een prima verhaal. Het enthousiasme van de eigenaar van deze room zie je terug in de uitmuntende uitwerking van de kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
6 oktober 2015 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik vond de escaperoom echt super gaaf! De puzzels waren echt super goed op elkaar aangesloten, Het verhaal is ook echt super vet om als csi agent uit te zoeken. Ik ben met 4 personen in de room geweest. Ik vond het super gaaf dat je het echt met een team moest doen. Dus eindconclusie: echt een super gave escaperoom. Ik zou hem zeer zeker aanraden aan iedereen die wel van een spannend verhaal houd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 september 2015 Jaro Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super geweldige ervaring opgedaan met vriendinnen tijdens vriendinnenweekend. Zeker een aanrader voor beginners (die nog nooit een Escaperoom hebben gedaan en tips nodig hebben) maar zeker ook voor (ver) gevorderde. Ik zou zeggen: Laat je verrassen bij de Escaperoom in Eindhoven!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 september 2015 Romy Kurvers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest