Escape Rooms Nederland logo
One Hour Lockup Naarden

Amsterdamsestraatweg 43d, 1411 AX, Naarden

Beschikbare escape rooms bij One Hour Lockup Naarden

Escape room Zodiac Killer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: juli 2015
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Moeilijk

De naam van deze kamer, ‘Zodiac Killer’, verklapt al waar het verhaal over gaat: de Zodiac Killer. Dit was de codenaam van een seriemoordenaar die beestachtig tekeerging in Noord-Californië tussen in 1968 en 1969. Er kwam een boek en een film over hem uit, want zijn werkwijze was erg ongewoon: hij stuurde namelijk tot 1974 brieven en cryptogrammen naar kranten met als afzender ‘Zodiac’ (vandaar de naam). Enkele van deze cryptogrammen zijn onopgelost gebleven. Jullie komen terecht in het huis van deze bizarre moordenaar dat ook vol cryptogrammen ligt. Los deze cryptogrammen (en andere puzzels) op en je ontsnapping is nabij. Maar laat de Zodiac Killer je ook werkelijk gaan?

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 7 personen tegelijk. De minimumleeftijd is 16 jaar. Spelen vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassene is mogelijk. Dez escape room is in overleg geschikt voor mindervaliden en personen in een rolstoel. De kamer is ook beschikbaar in het engels. Voor en na het spel kun je genieten van een drankje (vanaf € 1,50 per stuk) of snack. Ontdek het verhaal achter de Zodiac Killer en zorg ervoor dat jij niet zijn volgende slachtoffer bent!

Escape room Illuminati Headquarters

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: juni 2016
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Moeilijk

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over Illuminati Headquarters.

Prof. Dr. Archibald von Absento roept jouw hulp in bij zijn onderzoek naar het geheime genootschap Illuminati. Die schijnen het beste met de wereld voor te hebben, maar in de praktijk blijkt dat toch heel anders te liggen. In een kasteel ontdek je een geheime ruimte en samen met de professor beleef je daar één groot avontuur zoals je dat kent uit Dan Brown’s boeken De Da Vinci Code, Het Bernini mysterie en Inferno. Terwijl Mona Lisa jullie in de gaten houdt ga je aan de slag met vreemde tekens, rituelen en cryptische omschrijvingen. De kamer blijkt een hoop geheimen te hebben en ontsnappen is nog niet zo simpel.

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 7 personen tegelijk. Vanaf 16 jaar mag je zelfstandig spelen. Onder de 12 jaar kan dit alleen onder begeleiding van een volwassene. Minder goed ter been of in een rolstoel? Ook dan kun je meedoen aan het spel. Voor en na het spel kun je genieten van een drankje (vanaf € 1,50 per stuk) of snack. Ontrafel de geheimen van het geheime genootschap en red de wereld!

One Hour Lockup Naarden video

Informatie over One Hour Lockup Naarden

Midden in Nederland ligt Naarden. Halverwege 2015 opende daar One Hour Lockup escape rooms haar deuren met de escape room ‘Zodiac Killer’. Deze kamer draait om het mysterie rondom de zogenaamde Zodiac Killer, een seriemoordenaar die écht bestaan heeft en aardig wat moorden op zijn geweten heeft. De reviews over deze angstaanjagende kamer zijn zeer lovend: “Spannende, uitdagende escape room”, “Voor als je van spanning en puzzelen houdt”. Een gewaardeerde escape room dus voor beginners én ervaren spelers.

Sinds oktober 2016 is de tweede escape room van One Hour Lockup open: Illuminati Headquarters. Daarbij roept Prof. Dr. Archibald von Absento jouw hulp in bij zijn onderzoek naar het geheime genootschap Illuminati. Die schijnen het beste met de wereld voor te hebben, maar in de praktijk blijkt dat toch anders te liggen. Samen met de professor beleef je één groot avontuur zoals je dat kent uit Dan Brown’s boeken De Da Vinci Code en Het Bernini mysterie.

One Hour Lockup bevindt zich aan Amsterdamsestraatweg 43d in Naarden. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Naarden-Bussum en neem daar bus 110 richting Weesp Station of bus 151 richting Almere Haven. Halte Rubberstraat is voor de deur van de escape room. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor het pand of in de buurt. Je speelt in beide kamers met minimaal 3 en maximaal 7 personen tegelijk.

Prijzen:
€ 120,00 is de vaste prijs voor de kamers ongeacht het aantal personen (3 t/m 7) en ongeacht de weekdag.

One Hour Lockup Naarden Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over One Hour Lockup Naarden? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Alles klopt letterlijk aan deze escaperoom! We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse een fijn warm welkom. Wij hebben de Zodiac Killer gedaan wat een beleving! heel goed doordacht over letterlijk alles.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus Jean Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke uitdagende escape room, meeslepend verhaal en leuke puzzels.
De kamer wordt erg goed betrokken bij het geheel.
Zit goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 augustus 2018 Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

JA, het is pittig om binnen de gestelde tijd te ontsnappen, maar ja als het simpel is geeft het geen uitdaging, de uitdaging is hier groot.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 maart 2018 H. Bogaard Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Een spannende kamer met veel diversiteit in puzzels. Goeie decor/setting.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 maart 2018 Thomas  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Superleuk en uitdagend, ook prettige ontvangst en toelichting. Kwaliteit van de kamer is van hoog niveau. Een absolute aanrader. Mirjam

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2018 Mirjam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Onze 1e escaperoom en we vonden het echt superleuk! Lastige puzzels, soms duurde het even voor we doorhadden wat de bedoeling was, maar het smaakt naar meer! Prettige locatie, goed bereikbaar, voldoende parkeerplaats en fijn dat het mogelijk was om het diner door onehourlockup.nl te laten reserveren. Ook het bittergarnituur vooraf was lekker, we hebben een topavond gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2017 Maaike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Geweldige kennismaking met het fenomeen escaperoom! De Illuminati Headquarters is een verrassende, mooi ingerichte kamer met leuke puzzels en andere zaken. Helaas kwamen we net een paar minuten te kort, maar dat mocht de pret niet drukken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Goed verhaal, prachtig decor, relatief veel *. Prima te doen met groep van 6. Aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2017 Jasper Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

De locatie van deze escaperooms is goed gekozen. Er is volop parkeergelegenheid aanwezig en ligt direct aan de A1. Bij binnenkomst valt direct op hoe goed er over de veiligheid is nagedacht, want de deur moest van binnenuit geopend worden. Dit betekent dat er ook geen ongenode gasten naar binnen kunnen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2017 M. Iking Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Een prachtig vorm gegeven escape met zeer uitdagende puzzels. Wijkt in een aantal opzichten ook flink af van de “gemiddelde” room. Veel puzzelwerk, weinig doe werk. Hierdoor was de daadwerkelijke escape ervaring wat minder aanwezig. Desondanks een prima escape die zeker het aanraden waard is!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 oktober 2017 Ed Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Geweldig ingerichte kamer met veel puzzels. Moeilijk maar met de hints duwen ze je weer in de goede richting. We hebben het op het nippertje gered met nog 34 sec op de klok!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Lilian Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Hebben tijdens een escape room weekend beide kamers mogen doen. The Zodiac Killer viel wat tegen. Met name omdat wij van tevoren andere verwachtingen hadden bij de kamer en zelf moeite hadden om deze kamer te begrijpen. Met afstand de beste escape room die wij tot nu toe in Nederland hebben gespeeld was de illuminatie. De start was al prettig met een mooi startfilmpje. Elke keer als we een puzzel hadden opgelost gebeurde iets in de kamer, waardoor we direct enthousiast werden voor de komende puzzel. De spanning werd goed opgebouwd met een erg positieve afsluiting. Met nog 16 seconden te gaan ontsnapt wat de ervaring met deze geweldige escape room afmaakte. Ik zou zowel beginners als ervaren spelers aanraden deze escape room te spelen. Verder was het ontvangst ontzettend prettig. Bij geen enkele escape room hebben wij nog lang nagezeten vanwege de gezelligheid met de spelleiders.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Beste escaperoom tot nu toe! Veel variatie aan puzzels en alles opeenvolgend in plaats van alles door elkaar. Goed verhaal en uitdagend. Wellicht niet zo geschikt om als eerste escaperoom te doen. Dat heel goed in elkaar!! En we hadden nog ruim 5 minuten over :).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

relaxt dat je een drankje kan doen en kan meenemen. Ontvangst was top.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
11 augustus 2017 Club Manuel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

We kwamen voor de illuminatie kamer echt een top uitdaging helaas net niet gehaald. Meteen de zodiac kamer erachteraan gedaan die wel gehaald beide kamers zijn aan te raden. Nieuwe verslaving erbij 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juli 2017 Sebastiaan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Illuminati Headquaters gedaan. Echte aanrader! Ook met 7 personen zoals wij genoeg te doen voor iedereen. Verrassende elementen, alles ziet er ook goed uitgewerkt en verzorgd uit. Ondanks dat wij net een tiental seconden tekort kwamen om te ontsnappen met een goed gevoel vertrokken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
22 juli 2017 Annemiek Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Prachtig gemaakt, niet te benauwd.
Mooie effecten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juli 2017 Carla Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Wij vonden de escape room erg mooi in elkaar gezet met veel verrassende elementen en we zaten helemaal in het verhaal toen we de kamer binnenkwamen, hoewel wij er helaas net niet zijn uitgekomen zou ik deze kamer zeker aan anderen aanraden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 juli 2017 Wieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Alle 8 hadden we nog niet eerder een escape room gedaan. Het was super uitdagend en door de tips die we ontvangen kwamen we stap voor stap verder. Ondanks dat we een paar minuten extra tijd kregen, wisten we niet op tijd te ontsnappen. Het zat erg goed in elkaar en de organisatie erom heen was perfect. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 juni 2017 Lizette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Nog nooit een Escape Room gedaan, maar dit was fantastisch!
Ik heb in Naarden Illuminati Headquarters gedaan – super leuk! Heel goed in elkaar gezet en toffe opdrachten.
Daarnaast gezellige sfeer en het hele gebouw ziet er tot in de puntjes uit – top! Echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2017 Sophie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Toffe room! De eerste die ik ooit gedaan heb. Een beetje willekeurig op zoek naar random puzzels die niet soms een beetje vergezocht met het verhaal waren, maar de uitwerking van de kamer (materialen/sfeer) en de fantastische service van het personeel maken veel goed. Wel heel jammer dat we niet alles konden zien omdat we maar met z’n tweeen waren en de kamer daar wel vrij pittig voor is…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
10 juni 2017 Marij Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Beide kamers met 0 hints gehaald. Dus wij zijn best trots!

Zodiac killer: heel tof! Veel codes en sloten te kraken. Echt een aanrader!

Illuminati: gaaf! Mooi gemaakt! Veel codes te kraken! Veel rekenwerk, maar ook vaak gewoon goed opletten erg leuk en ook zeker een aanrader!

Personeel is vriendelijk, je kunt lekker een drankje doen voor en na het spel. 1e keer geen foto meegekregen, de 2e keer wel vind dat persoonlijk erg leuk om een foto mee te krijgen

Verder echt super!! Ik raadt iedereen aan om jullie kamers te kraken! Jullie kamers staan bij mij boven aan het lijstje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 mei 2017 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Prima verhaal, goede puzzels en de afwerking doet niet onder voor de Efteling.
We gaan zeker nog een keer terug voor de andere kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 april 2017 Daniel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Heel sfeervol door aankleding en gebruik van geluids- en lichteffecten. Uitdagende tot moeilijke puzzels.
Veel puzzels worden pas zichtbaar/ontsloten als eerst andere puzzels zijn opgelost.
Heel klantvriendelijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 april 2017 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

In een woord, geweldig! Vanaf binnenkomst tot vertrek alles was netjes tot in de puntjes verzorgd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. In de Zodiac Killer ruimte wordt je helemaal opgezogen in het verhaal. De tijd vliegt werkelijk voorbij. Perfecte details en continu dingen die je blijven verbazen! Leuke uitdagende puzzels waarbij meerdere dingen naast elkaar gebeuren. Niet op elkaar hoeven wachten maar in kleinere groepjes problemen kunnen oplossen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 april 2017 Bas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Onze eerste keer in een escaperoom en wat een leuke ervaring! Moeilijke puzzels wat het juist zo leuk maakt als je deze met elkaar kunt oplossen. We vonden het allemaal ongelooflijk leuk om te doen! Helaas hebben we het niet op tijd gered.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zodiac Killer: Hele leuke kamer, alles is goed doordacht en er zit een lekkere flow in het spel. Thema is mooi doorgetrokken voor optimaal spelplezier, zeker een aanrader!

Illuminati: Oeh super mooie kamer zeg! Echt met veel oog voor detail en techniek gebouwd! Wel flink pittige puzels die door een klein foutje halverwege het proces je kunnen weerhouden van winnen en je dwingen een hint te vragen…zonde want we hoopten hem zonder hints op te kunnen lossen… Uiteindelijk kostte onze trots ons helaas de kop want zelfs met hint konden we de verloren tijd niet meer inhalen, zoooo zuur 🙁

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2017 Linced82 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Voor ons een nieuwe ervaring om als gezin met vier personen (18 +) een escaperoom te ‘doen’ en deze kamer was voor ons als beginners erg leuk door de afwisseling: verschillende soorten puzzels, verscheidenheid aan sloten en veel verrassende elementen in de kamer.
Ook de ontvangst en de begeleiding waren helemaal TOP! We voelden ons echt gast!
Nb. consumpties zeer prettig geprijsd!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2017 Annemieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Vandaag ‘Illuminati Headquarters’ gespeeld. We werden bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door een jonge dame met wie we een leuk babbeltje maakte, waarna we de kamer in mochten.
Eenmaal in de kamer was ik zeer verrast door de mooie inrichting. Je kan zien dat er heel veel tijd en moeite in is gestoken, mijn complimenten!

Het leuk van deze kamer is het feit dat ze zonder cijfersloten werken, waar ik na vele andere kamers wel een beetje klaar mee was. De puzzels zitten mooi in elkaar en de techniek erachter is verbluffend. Enige minpunt in mijn optiek was het feit dat je op een gegeven moment meerdere puzzels tegelijk krijgt, als je dan een fout blijkt te maken kan je nooit meer terug redeneren waar die gemaakt is.

Ondanks bovengenoemd minpuntje kan ik deze kamer alsnog iedereen aanraden, mede dankzij de mooie techniek en strakke afwerking. Ondanks het lage slagingspercentage (ongeveer 25%) zijn de puzzels prima te doen, al heb je af en toe wel een rekenwonder nodig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
9 april 2017 Thomas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Met onze personeelsvereniging heb ik een uitje georganiseerd bij One Hour Lockup Naarden. Met vier teams speelden we de twee escape rooms en speelden de wachtende teams een pub quiz. Vooraf hebben we samen op locatie sushi gegeten. Zelf heb ik de ‘Illuminati Headquarters’ kamer gespeeld. Leuk escape room, erg mooi in details, zit goed in elkaar en het verhaal ‘klopt’ gewoon helemaal! Daarnaast erg tevreden met hoe de avond tot in de puntjes geregeld was, top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 april 2017 Loes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Erg mooi gedecoreerde kamers. In de Illuminatie kamer was veel rekenwerk en er waren veel puzzels zonder sloten. Bij de Zodiac killer waren leuke doe-dingen en redelijk wat sloten. Beide kamers helaas niet gehaald, maar we hebben ons wel vermaakt. Erg vriendelijk personeel die tevens goede adviezen gaven.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
28 februari 2017 Daniëlla Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige 1e keer. Prachtige kamer, verrassende puzzels. Absoluut een aanrader. Het liefst wilden we een dag later de andere kamer doen. Helaas, we hadden geen tijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2017 mariska Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Geweldige ervaring, wij waren nog nooit in een escaperoom geweest. Is zeker een heel leuk uitje, aan te bevelen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
26 januari 2017 H. Teeuwissen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Na een jaar geleden de Zodiac Killer gedaan te hebben boekten we natuurlijk direct toen de nieuwe kamer er was. Wow, wat is deze mooi! Vol nieuwe snufjes en special effects! Best moeilijk maar dat vonden we juist leuk. De ontvangstruimte is tegenwoordig reuze gezellig met een bar en openhaard. Top hoor!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2017 Peter de Bruijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was een hele leuke escape room, mooi decor en spannende puzzels, helaas hebben we het niet gered binnen de tijd. De hints werden helaas niet zo goed gegeven, waardoor we tien minuten bezig waren met iets wat we eigenlijk al opgelost hadden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 december 2016 Ties Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Zeer vriendelijke ontvangst, goede service en professionele uitstraling! Erg leuk (en zeker uitdagend) om te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 ingrid Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuke , maar pittige escaperoom, 7 personen is echt de max, anders word het chaotisch en onoverzichtelijk.
Aanrader, we komen zeker terug om ook ooit de Zodiac Killer te spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
9 december 2016 Andries Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

We hebben Illuminati Headquarters gespeeld. Geweldig uitdagende room. Geen enkel cijferslotje te vinden (wat ook wel eens heerlijk is!). Uitdagende puzzels, verhaal zat er prima in en duidelijke lijn van wat er moest gebeuren om een stap verder te komen. Ontzettende aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2016 Vincent Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Illuminati hq gedaan. Uitdagende puzzels en mooi vormgegeven. Een aanrader voor een familie activiteit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2016 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Wij hebben meer dan 10 rooms gedaan en deze staat met kop en schouders (tot nu toe!) op nummer 1! Het is ook de moeilijkste kamer die wij hebben gedaan, dus dat zegt wat! Prachtige aankleding, ingenieuze technieken, spannende en bovendien zinvolle licht- en geluidseffecten, heel vet! De puzzels waren over het algemeen moeilijk, met soms echte hersenkrakers, waarbij iedereen (apart) aan het werk moet en samenwerking een pré is. Uiteindelijk hebben wij de kamer net niet gehaald en daar baalden we ontzettend van. Wat hadden we het eind graag willen meemaken…
We raden deze kamer zeker aan aan de wat ervaren escapers. De beginners raden we aan hun eerste kamer te doen: de Zodiac Killer. Omdat Illuminati zo uitdagend was, hebben we deze kamer ook maar meteen gedaan 😉 Compleet anders, maar ook erg leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 november 2016 TeamHysterie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

We hebben zondag om 19.00 uur de nieuwe Escape room Illuminati gespeeld. Wat een ervaring. Super spannend, geweldige puzzels en het ziet er zo echt uit. Alles draagt bij aan een geweldige ervaring waar je jezelf met je team een uur lang in kan wikkelen. Het is alleen jammer dat we niet ontsnapt zijn. Deze room zou iedereen moeten doen die al een paar rooms heeft gespeeld. Beginners zou ik eerst naar de Zodiac verwijzen. Ook de ontvangst is geweldig en sfeervol. Je voelt je als klant welkom en er is geen haast als je na wilt praten met een lekker drankje en hapje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 oktober 2016 Team Awsome Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vorige maand hadden we de Zodiac Killer gedaan met zijn 3-en. Die zat al zo goed in elkaar dat we zeker de nieuwste kamer, The Illuminati, wilden oplossen zodra die geopend werd. Nu was het zover en we werden zeker niet teleurgesteld. Wat een prachtige kamer! Mooi decor, originele puzzels die de vermeende Illuminati uit het verleden recht aandoen, goede ondersteuning van de verhaallijn door gebruik van moderne technieken zoals filmpjes, geluiden en lichteffecten en natuurlijk de topservice van de medewerkers. Dit is de 2e keer dat we bij One Hour Lockup waren en beide keren zijn we zo vriendelijk en enthousiast ontvangen; complimenten! Zeker een aanrader voor andere escaperoom liefhebbers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2016 Youandi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Zit erg goed in elkaar. Met 7 personen is aan de drukke kant, maar zeker wel te doen. 5 zou perfect zijn. Leuke, originele kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2016 Maria Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Met 4 collega’s een uur lang opgesloten geweest in de Zodiac room…Oke, wat langer want we hebben het niet gehaald.
Ontzettend leuk gehad en de Illuminati Headquarters wordt het 2de uitje!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
5 oktober 2016 Lukasz Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Een beetje verborgen tussen alle andere EscapeRooms in NL, maar zeker niet minder de moeite waard.
Super leuke ervaring om te ontsnappen uit de kamer van de Zodiac killer. Interessant onderwerp en knap bedachte puzzels. 10+

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 september 2016 Els Lindeboom Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Prima organisatie, duidelijke communicatie. Zeer vriendelijk en betrokken (waren te laat maar mochten het gelukkig wel afmaken omdat we zo dichtbij waren)!
Eerste keer escape room en een piekervaring, erg leuk

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2016 Ben Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Onze alle eerste keer een een ecape room en we zijn ontsnapt aan de Zodiac Killer. Deze ervaring is absoluut voor herhaling vatbaar. We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar onze allereerste escape-room was een geweldige ervaring. We willen door deze ervaring meer. Maar Naarden zullen we aan iedereen aanraden, vooral als je net begint.Vriendelijke ontvangst en een hele leuke spelleider. Bedankt One Hour Lock Up voor een geweldige eerste keer. Als jullie nieuwe kamer klaar is zie je ons weer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 augustus 2016 Mandy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring. Echt een aanrader. Goed ontvangen en goede uitleg gekregen. Leuke puzzels, zeker spannend. En extra leuke ervaring dat we zijn ontsnapt. Ik zeg, boek leuk avondje uit of team uitje.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
5 augustus 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het was zeer gemoedelijk qua ontvangst. Vriendelijke mensen. En de escaperoom was top! Echt een aanrader. Wij hebben het super naar ons zin gehad. Waren met zn 6en en dat is een leuk groepje om te gaan puzzelen. We kwamen wat langzaam op gang, hadden weinig ervaring. Maar als je eenmaal op dreef ben wordt het steeds leuker.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2016 Nadine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Puzzels zitten goed in elkaar, vergen diverse oplos vaardigheden. Je hebt elkaar echt nodig om dit op te kunnen lossen. Mogelijk om af en toe hulp te krijgen. Spannende kamer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2016 Rozemarijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

We kwamen helaas 1 seconde te kort, maar we hadden een gigantisch leuk uur!
Goede service, mooie kamer en genoeg variatie zodat iedereen een bijdrage kon leveren aan onze (bijna) ontsnapping. De hints kwamen precies op tijd, erg knap, want we waren erg door elkaar heen een het praten. We gaan snel naar hun tweede kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2016 Sylvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Dit was de 2e keer dat wij een escape room hebben gedaan en wij zijn er helaas niet uitgekomen. Erg moeilijke ‘opdrachten’, maar dat maakt het juist leuk. Daarnaast mochten wij ook meekijken hoe ‘de mannen’ het deden, wat erg grappig was. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 maart 2016 Madelon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring. Zeer persoonlijke begeleiding en er wordt goed meegedacht. De kamer zit goed in elkaar! Goede gastvrijheid en een super leuk verhaal!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 maart 2016 Susan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Gemoedelijke ontvangst, relaxte ‘huiskamer’ sfeer, uitleg en tips voor nieuwelingen prima, mooi verhaal, mooie ruimte en uitdagend genoeg!!

Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 maart 2016 Ronald Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
6

Prima. Deze one hour lock up was een leuke ervaring. Het verhaal was goed, de ontvangst redelijk. Wij kregen tijdens het spel vrij snel hints, daar had ze iets langer mee mogen wachten. Kamer zelf is leuk ingericht, puzzels zijn goed te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
20 februari 2016 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Het thema sprak me vooraf heel erg aan wat maakte dat ik erg zin had in deze kamer. De kamer zelf was leuk ingedeeld en er is veel gebruikt om hem in te richten. De opdrachten die uitgevoerd moesten worden vielen me echter wel tegen en ik werd ook niet echt in het verhaal van de Zodiac Killer gezogen wat ik erg jammer vond. Ook vond ik de achtergrondmuziek wat tegenvallen, dit had van mij wel een stuk spannender gemogen. Leuke ervaring verder, maar niet heel bijzonder.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
17 februari 2016 Fenja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer prettig ontvangen met de mogelijkheid voor een drankje of koffie vooraf, tijdens of na afloop van de Escape. Zat technisch erg goed in elkaar wat zorgde voor professionaliteit! Tijdens het spel werden er hints gegeven door iemand die prima aanvoelde wanneer dat nodig was. TOP!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 februari 2016 Inge Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Met een internationaal team gespeeld. Dat ging prima. Enkele NLs talige was wel handig, maar de meeste puzzels waren niet talig. De puzzels vond ik geweldig: erg divers en creatief. We kwamen met 30 seconde rest-tijd naar buiten. We stonden met blosjes op de wangen op de foto…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2015 Antoinette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Mooi verzorgde kamer, netjes ontvangen, geen addertjes onder het gras. Echt een aanrader! Kan niet wachten tot de 2e kamer klaar is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2015 Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super verzorgde escaperoom, goed verhaal. Met logisch denken is de oplossing mogelijk. Geen “addertjes” of rare zoektochten in de room. Gastheer en gastvrouw vriendelijk en enthousiasmerend. Kan niet wachten tot de volgende kamer klaar is. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2015 marleen Timmerman Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke kamer vol raadsels en bijzondere toepassingen, zeker niet makkelijk en heel erg uitdagend. Vooral omdat je er dingen opeens op plaatsen liggen waar eerst niets lag. Het was een jaar geleden dat we zoiets hadden gedaan en het duurde even voordat we helemaal in het spel zaten, maar eenmaal bezig vloog de tijd en hebben we het uiteindelijk net, maar dan ook net, niet gered. Ik ben erg benieuwd naar de tweede kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2015 Simone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Een erg leuke challenge. De leukste kamer tot nu toe met verassende dingen waar je verder moet denken dan je in eerste instantie zou denken. Leuke ontvangst en hele enthousiaste eigenaar. Echt een aanrader om te doen. Kan niet wachten totdat de tweede kamer klaar is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2015 Filippus Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Hartstikke leuke escape room met veel aandacht voor het verhaal en de totale aankleding. Ook prima voor een grotere groep, iedereen houdt zich goed bezig. Absoluut een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2015 Mike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Het is een leuke kamer om te spelen. Met 2 personen toch binnen de tijd eruit gekomen. Na tien kamers gespeeld te hebben toch trots! Leuke beleving en veel aandacht aan besteed. Goede ontvangst en mooi pand.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2015 Renee Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

De Escape Room was in zijn verhaal zeer sterk waarbij de puzzels héél goed bedacht waren en goed aansluiten op het thema. Hier was samenwerking zeer van belang en gaf een heel fijn teamverband gevoel, het uiteindelijk halen van de escape room gaf zo’n adrenaline kick, echt geweldig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2015 Piotr Tekien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

In 1 woord te gek! wat een ervaring ik deed voor het eerst een kamer samen met mijn neven en nichten. De hints die wij nodig hadden werden op een ludieke wijze gebracht. Erg leuk! Zo gauw de andere kamer klaar is komen we hier zeker terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2015 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Te gekke escape room. Kan niet wachten op de tweede kamer die er ook gaat komen! De kwaliteit van de zodiac killer is echt super! Ik ben fan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2015 Kirsten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Mijn eerste keer in een escape room. Supergaaf. De Zodiac killer openingsfilm was al erg cool om te zien. Met z’n allen samenwerken en puzzlen en ook nog weten te ontsnappen. Dit was zenuwslopend en super spannend. Snel nog eens hier heen, en dan de illuminatie kamer proberen. Een topper!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2015 Wannes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Gevarieerde puzzels, gedimd licht en realistische effecten maakten deze kamer levensecht, uitdagend en super spannend. Een uur waarin de adrenaline door mijn lijf gierden maar ik super veel plezier gehad heb.
Echt super tof!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juli 2015 Lise Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest