Outdoor Overloon

Vierlingsbeekseweg 16, 5825 AW, Overloon

Provincie Noord-Brabant | Regio Horst, Venlo, Venray

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Outdoor Overloon

Vierlingsbeekseweg 16, 5825 AW, Overloon

Beschikbare escape rooms bij Outdoor Overloon

Escape room De Verlaten Jachthut

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bos, Mysterie

In de diepten van een oud en mysterieus bos staat een verlaten jachthut. Ooit het toevluchtsoord van een ervaren jager, nu een vervallen en spookachtige plek. Het bos fluistert verhalen over vreemde geluiden en onverklaarbare gebeurtenissen rondom de hut. Durven jullie de uitdaging aan om de verlaten jachthut te betreden en het mysterie te ontrafelen?

Het verhaal begint wanneer jullie als avonturiers een uitnodiging ontvangen om de verlaten jachthut te verkennen. Het gerucht gaat dat de jager die hier ooit woonde, verdween onder mysterieuze omstandigheden, en zijn geest dwaalt nog steeds rond in het bos. De uitnodiging belooft opwinding, avontuur en misschien zelfs (eeuwige) roem voor degenen die de waarheid van de verdwijning kunnen achterhalen.
Jullie betreden het bos bij het vallen van de avond, en een ijzige wind begroet jullie als jullie dieper het dichte gebladerte ingaan. De bomen lijken te fluisteren en de takken ritselen onheilspellend. Na een tijdje ontdekken jullie de verlaten jachthut, half verscholen tussen de bomen.

Bij het betreden van de hut merken jullie meteen de verstikkende sfeer op. Stoffige meubels bedekt met oude lakens staan verlaten in de hoeken. Jullie ontdekken verweerde jachttrofeeën aan de muren en krakende geluiden die uit de diepte van de hut lijken te komen. Terwijl jullie de kamers verkennen, vinden jullie aanwijzingen die wijzen op duistere geheimen en onopgeloste raadsels…….

Zullen jullie slagen en het mysterie ontrafelen of zullen jullie voor altijd gevangen blijven in de spookachtige schaduwen van de verlaten jachthut?

Escape room De Bunker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bunker, Geschiedenis

Geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944. Waan je terug in de tijd, op 14 oktober 1944 om precies te zijn. Jullie zijn door de Duitsers meegenomen naar een bunker diep in het bos in Overloon en daar gevangen gezet. ‘s Nachts zijn felle gevechten en voor de Duitsers is het alle hens aan dek. Iedereen moet zich melden om te vechten en de bewaking van de Bunker verlaat zijn post. Dit is hét moment om te ontsnappen, maar dit is slecht mogelijk door het oplossen van een variatie aan technieken en puzzels, die jou en je teamgenoten binnen de tralies houden.

Heb jij een ruime blik? Zorg voor een goede taakverdeling, want samenwerken staat centraal in deze kamer.

Escape room Sugar & Sweets

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld

Een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly’s en al het andere lekkers…?

Informatie over Outdoor Overloon

Sinds april 2023 is er bij Outdoor Overloon een activiteit toegevoegd: Escaperooms. Twee kamers met ieder een verschillend thema.

Zo heb je de kamer Sugar & Sweets; een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly’s en al het andere lekkers…?.

Of ben jij een doorgewinterde uitbreker en wil je het graag iets moeilijker? Kies dan voor The Bunker; geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944.

Één ding hebben alle kamers wel gemeen: je krijgt maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Lukt het jou en je teamleden om sneller te zijn dan de klok?

Locatie
De escaperooms van Outdoor Overloon bevinden zich aan de Vierlingsbeekseweg 16 in Overloon. Er is rondom de locatie voldoende gratis parkeergelegenheid. Je speelt met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk het spel. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon.

Prijzen
– 2 personen: € 52,-
– 3 personen: € 72,-
– 4 personen: € 88,-
– 5 personen: € 100,-
– 6 personen: € 108,-

Maximaal 6 personen per kamer. Ben je met meer dan 6 personen dan kun je twee of meer kamers boeken of bijvoorbeeld twee tijdstippen kiezen voor dezelfde kamer. Je kunt dus meerdere kamers tegelijk boeken.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest