Outdoor Overloon

Vierlingsbeekseweg 16, 5825 AW, Overloon

Provincie Noord-Brabant | Regio Horst, Venlo, Venray

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Outdoor Overloon

Vierlingsbeekseweg 16, 5825 AW, Overloon

Beschikbare escape rooms bij Outdoor Overloon

Escape room De Bunker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bunker, Geschiedenis

Geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944. Waan je terug in de tijd, op 14 oktober 1944 om precies te zijn. Jullie zijn door de Duitsers meegenomen naar een bunker diep in het bos in Overloon en daar gevangen gezet. ‘s Nachts zijn felle gevechten en voor de Duitsers is het alle hens aan dek. Iedereen moet zich melden om te vechten en de bewaking van de Bunker verlaat zijn post. Dit is hét moment om te ontsnappen, maar dit is slecht mogelijk door het oplossen van een variatie aan technieken en puzzels, die jou en je teamgenoten binnen de tralies houden.

Heb jij een ruime blik? Zorg voor een goede taakverdeling, want samenwerken staat centraal in deze kamer.

Escape room Sugar & Sweets

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld

Een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly’s en al het andere lekkers…?

Informatie over Outdoor Overloon

Sinds april 2023 is er bij Outdoor Overloon een activiteit toegevoegd: Escaperooms. Twee kamers met ieder een verschillend thema.

Zo heb je de kamer Sugar & Sweets; een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly’s en al het andere lekkers…?.

Of ben jij een doorgewinterde uitbreker en wil je het graag iets moeilijker? Kies dan voor The Bunker; geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944.

Één ding hebben alle kamers wel gemeen: je krijgt maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Lukt het jou en je teamleden om sneller te zijn dan de klok?

Locatie
De escaperooms van Outdoor Overloon bevinden zich aan de Vierlingsbeekseweg 16 in Overloon. Er is rondom de locatie voldoende gratis parkeergelegenheid. Je speelt met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk het spel. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon.

Prijzen
– 2 personen: € 52,-
– 3 personen: € 72,-
– 4 personen: € 88,-
– 5 personen: € 100,-
– 6 personen: € 108,-

Maximaal 6 personen per kamer. Ben je met meer dan 6 personen dan kun je twee of meer kamers boeken of bijvoorbeeld twee tijdstippen kiezen voor dezelfde kamer. Je kunt dus meerdere kamers tegelijk boeken.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest