Outside Escape Dordrecht

Boomstraat 37, 3311 TC, Dordrecht

Provincie Zuid-Holland | Regio Dordrecht, Rotterdam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Outside Escape Dordrecht

Boomstraat 37, 3311 TC, Dordrecht

Beschikbare escape rooms bij Outside Escape Dordrecht

Escape room Moord op de gebroeders de Witt

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: oktober 2021
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

De politieke moord op de gebroeders de Witt in 1672 is een van de meest gedenkwaardige aanslagen in de geschiedenis van Nederland. Het is altijd onduidelijk geweest in hoeverre stadhouder Willem III betrokken is geweest bij deze moord. Maar nu is er mogelijk een document dat hier meer duidelijkheid over kan geven. Al jaren proberen historici de raadsels op te lossen die moeten leiden tot de locatie van het document, ergens in Dordrecht. Lukt het jou wel om de antwoorden te vinden?

Deze Outside Escape loopt door de historische binnenstad. Reken op zo’n twee uur tijdsbesteding. Je kunt het met een team van twee tot vier mensen spelen, maar alleen kan ook. De route loopt door het stadscentrum. Je hebt alleen een opgeladen telefoon nodig.

Informatie over Outside Escape Dordrecht

Outside Escape Dordrecht is een soort escaperoom, maar dan buiten, als een stadswandeling. Stap met je team in een spannend verhaal vol raadsels terwijl je de mooie plekken van de stad leert kennen.

Na het boeken is deze beleving direct te gebruiken. Je kunt meedoen met een team van 1-4 spelers en bent ongeveer 2 uur bezig (afstand is 2,5km).  Je hebt alleen je smartphone nodig. Advies leeftijd is: vanaf 15 jaar.

Prijzen
20 euro per team

Outside Escape Dordrecht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Outside Escape Dordrecht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

wat een waardeloze route, gaat helemaal niet echt over dordrecht, zou ook zomaar in een andere stad kunnen zijn, vond de opmerking op de site dat de antwoorden te vinden zijn als je goed kijkt totaal ongepast, want dat was niet zo, zonde van je geld en nog meer zonde van de tijd dan kan je beter iets veel leukers doen
echt jammer hoor

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht
14 augustus Derk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest