Escape Rooms Nederland logo
Pandora Escape Zoetermeer

Buytenparklaan 14, 2717AX, Zoetermeer

Beschikbare escape rooms bij Pandora Escape Zoetermeer

Escape room The archives

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2016

In 1981 werd een militaire basis, gelegen aan de Buytenparklaan, gesloten door dubieuze omstandigheden. Ayers Rock zag deze kans schoon en vestigde hier haar bedrijf. Bij een uitbreiding van het pand is een kamer ontdekt waar het bestaan daarvoor niet bekend was. De kamer lijkt af te stammen uit de jaren 50. De gemeente heeft de kamer laten sluiten voor nader onderzoek. Ayers Rock zoekt met spoed inventieve, creatieve mensen, bestand tegen tijdsdruk om verder onderzoek te verrichten buiten het zicht om van de instanties. Jij krijgt de kans om in het diepste geheim vooronderzoek te verrichten en de ruimte te betreden. Probeer alle geheimen van de ruimte te ontdekken, maar ga zorgvuldig te werk zodat er geen losse einden zijn en niemand weet dat je er bent geweest. Denk jij de aangewezen persoon te zijn, laat dit weten via de gebruikelijke informatie kanalen.

Informatie over Pandora Escape Zoetermeer

Escape Room Zoetermeer is goed bereikbaa met OV en auto. Vooraf of na het spelen is er de mogelijkheid om te borrelen op het terras. Je hebt 60 minuten! Een unieke ervaring wat je met vrienden, collega`s, klasgenoten of familie kunt doen. Het is een uitdaging om alle puzzels binnen de tijd op te lossen.

De escape room kan tot maximaal 6 personen betreden worden. Wanneer u met meer personen bent kan het worden opgesplitst in meerdere groepen die na elkaar gaan. De ideale groepsgrootte om het spel te spelen is 3 of 4 personen. Je speelt Escape Room Zoetermeer al vanaf 30 euro per persoon (met 2 personen). Speel je de escaperoom met 6 personen dan betaal je 18 euro per persoon.

Pandora Escape Zoetermeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Pandora Escape Zoetermeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Hele leuke escape room met veel afwisseling!
Veel verassende effecten! Echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2019 Lisette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Voor onze keuze van deze escape room hebben wij ons voor laten lichten door echte escape room junkies. Je wordt bij Pandora goed voorbereidt, en betrokken in het verhaal. De kamer heeft verschillende verassende elementen met puzzels die ook erg verschillen in zijn soort. Waar de kamer op kan verbeteren is eerder op kleine details dan grote zaken. Denk hierbij aan hoe de *** hints eruit zien, de ruimte rondom de escaperoom. Personeel (Wim) is een topper die voor merkbaar ook heel erg fan is van escaperooms.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 december 2018 Michael Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Vriendelijk ontvangst, goed verwerkt thema, uitdagende puzzels. Kortom, echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 december 2018 Sylvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Zeer spannende escape room. Bij het ontsnappen stond ik nog te springen, zo spannend was het. De puzzels zijn zeer uitdagend maar wel logisch en begrijpbaar. De room is gebouwd door een man met veel passie en dit is te zien aan hoe goed de kamer doordacht is. Ik kan deze kamer aanraden voor een ieder die dit leuk vind! Zelfs ervaren spelers zullen zich vermaken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 december 2018 Kevin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Dit was mijn eerste escape room (de rest van het gezelschap had er al meerdere gedaan). Wat een enthousiaste man die ons uitleg gaf. Tof verhaal, mooie beleving en geweldige puzzels. Het was een uitdaging en wij zijn helaas niet ontsnapt maar de ervaring was alsnog zo leuk dat het niet eens echt erg was. Er zat diepgang in het verhaal en de opdrachten en was schitterend opgezet. We waren alle 4 super enthousiast.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2018 Samantha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Heel spannend, zit mooi in elkaar. Het is geen makkelijke escaperoom, maar des te leuker als je weer iets hebt opgelost! En leuke verrassingseffecten. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2018 Christine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Leuke room. We waren wat eerder, maar dit was geen probleem. We hebben even buiten op een bankje gezeten en daar kregen we door een vriendelijk meneer de uitleg. Kamer zat goed in elkaar. Leuke puzzels. En niet onbelangrijk.. we zijn ontsnapt 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 april 2018 Eline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Super! Met ‘trapped in time’ behoort deze tot onze favoriete. Mooie ingerichte kamer (s) met veel attributen die helemaal passen in de tijd. Ook in de puzzels zijn mooie attributen meegenomen. Wij vonden de puzzels uitdagend en passend binnen de eindopdracht. Kamer heeft verrassende wendingen. Eerdere negatieve kritieken delen wij niet. Wij vonden de attributen juist de creativiteit en de spelbeleving stimuleren. Het is een mooie kamer met een inrichting waar veel zorg en liefde uitspreekt en de puzzels zijn afwisselend én uitdagend. Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 april 2018 Anouschka Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke Escaperoom met grote diversiteit aan puzzels. Vooraf werden even kort het thema/verhaallijntje (Koude Oorlog) en de spelregels besproken. Daarna door naar de Escaperoom en dat was allemaal prima in orde. Met een leuk hintsysteem werd je steeds aan het puzzelen gehouden en werd het niet frustrerend als het kwartje even niet viel. Wel een Escaperoom waar de beginnende Escaper het einde niet zo snel zal halen.

Positieve punten: Aardige ontvangst, veel verschillende soorten puzzels, leuke geautomatiseerde zaken en verrassingen in de kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
31 maart 2018 Wim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Een super leuke room, vriendelijk ontvangst en goede service, de aankleding is mooi en alles past bij het thema. De puzzels zijn leuk en uitdagend en er zitten leuke verassingen in de kamer. Ik zou deze escape room zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 maart 2018 Mandy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Superleuke escaperoom. Leuke ontvangst door gastheer en de room is moeilijk maar het is ons gelukt! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 januari 2018 Kees Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Toffe escaperoom! Prima intro maar het aanbieden van een drankje zou netjes zijn! Verhaal is leuk vormgegeven en de puzzels zijn ook tof. Het loopt allemaal lekker door. Wel wat veel dingen in de kamer waar je niks mee kan, dat maakt het puzzelen soms wat verwarrend. Al met al een leuke kamer met wat leuke verassingen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
3 januari 2018 Stephen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
2

De escape room zat niet goed in elkaar, een aantal onlogische puzzels en de verhaallijn was voor mij niet duidelijk. Ik speel bijna maandelijks een escape room en vond deze onder de maat vergeleken bij de andere kamers die ik heb gespeeld. Het personeel deed zijn best om een goede sfeer er in te brengen. De voorbespreking vond echter plaats op een bank in een lege kamer, wat een erg onprofessioneel gevoel gaf. Helaas een tegenvaller voor ons.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Neutraal
23 december 2017 Maxime Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
1

Deze kamer met mijn ervaren escaper zussen gedaan. Vanaf de start vonden wij het een onduidelijke en onprofessionele kamer. Aardig man voor ontvangst maar we moesten even op een bank zitten om uitleg over de kamer te krijgen en allerlei andere randzaken.

Je moest via buiten naar de kamer en in de kamer zelf stond een kapstok voor de jassen. Start van de kamer is het onduidelijk wat je precies moet doen en erg ligt te veel onnozele spullen in de kamer en is er geen lekker verloop gedurende het spel. Als enig ervaren escaper is de beleving, het verhaal, de puzzels en de uitstraling erg matig.

Ik heb het eerlijk gezegd niet naar mijn zin gehad en was ik er halverwege al aardig klaar mee. Dus ik zou deze kamer niet aanraden en zeker op zoek gaan naar een leukere escaperoom in de buurt!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
23 december 2017 Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Pittige escaperoom maar super gaaf in elkaar gezet . Tussendoor krijg je ook hints indien nodig of een beetje bijsturing. Praatje vooraf was ook erg leuk gedaan en duidelijk. Niet alles is wat het lijkt en soms denk je veel te moeilijk terwijl de oplossing veel simpeler is. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2017 Debbie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
2

Vele escape rooms gespeeld, en deze blijft teleurstellend bij me hangen. Vooral omdat de apparaten die er staan een mooie escape room hadden moeten creëren. In plaats daarvan werd bij de intro zo giga waslijst opgenoemd wat er niet mocht dat mijn hoofd al aan het tollen was. De puzzels zijn los van elkaar echt wel leuk. Maar de opbouw en logica van het spel is ver te zoeken. De maker heeft veel in 1 kamer willen proppen. Al gauw waren wij het spoor bijster. De kamer is te vol, te onsamenhangend en daarom teleurstellend. Erg jammer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
10 september 2017 Denise Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
1

Pandora ging niet open.
Let op, slechte organisatie, Bel even nadat je online hebt gereserveerd.
Na een online boeking en een bevestiging via email hebben we toch niet kunnen spelen. 45 minuten gereden en we staan voor een dichte (moeilijk te vinden) deur. Na een telefoontje blijkt dat onze reservering niet is bevestigd (mijn email zegt van wel). Dit gebeurt vaker wordt er verteld. Helaas werd er geen alternatief aangeboden en met een simpele sorry konden we weer naar huis.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
1 april 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

De escape room was erg leuk! De verschillende puzzels waren goed samengesteld met het verhaal. We waren met 4 man en dit was een goede hoeveelheid. We krijgen een paar hints. Deze kregen we niet te snel zodat we zelf konden puzzelen, maar uiteindelijk kreeg je ze wel op tijd zodat je verder kon. De kamer uiteindelijk opgelost met nog 2 minuten op de klok!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 september 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele goede en doordachte escape room. Het mooie is dat er veel verschillende soorten opdrachten/puzzels in voorkomen. Het ligt op het terrein van de klimhal. (als het hek op slot is gewoon even bellen) Ik heb me laten vertellen dat maar 30% van de teams het haalt, en dan meestal ook nog in de laatste minuten. Zeker een escape room voor mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan of al wat meer ervaring hebben met escapen ;). 100% aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
31 juli 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuke kamer, interessante setting. De puzzels zijn wisselend en creatief. Echt een aanrader. We zijn eruit gekomen met nog maar 2 seconden op de klok (!).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2016 Annemiek Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Erg leuk en een echte uitdaging! was nog spannend of we het zouden halen. Helaas hadden we wel wat hints nodig maar maar gelukkig gaf de begeleider er niet te veel. Helaas kan je kamers geen twee keer doen want anders zou ik het zo nog een keer doen! Heb een erg gezellige middag gehad met mijn familie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2016 Thomas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest