Escape Rooms Nederland logo
Parkhoeve de Middelt Kessel

Ondersteweg 8, 5995 PS, Kessel

Beschikbare escape rooms bij Parkhoeve de Middelt Kessel

Escape room De Bokkenrijders

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 6 t/m 12 spelers
Open sinds: augustus 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Geschiedenis

We nemen jullie mee terug in de tijd. Limburg wordt geteisterd door een duistere dievenbende genaamd ‘de Bokkenrijders’. In het holst van de nacht plunderen ze kerken en boerderijen van rijke boeren. Volgens de volksverhalen zouden ze een pact met de duivel gesloten hebben en ’s nachts op bokken rijden. De mensen zijn doodsbang voor de bokkenrijders, die al hun bezittingen meenemen en burgers afpersen met brandbrieven, waarin staat dat hun boerderijen worden afgebrand als ze weigeren om direct geld te geven.

Zo ook boer Pièrre: een rijke boer die hard werkt voor zijn vrouw en kinderen. Hij hield de dieven al een tijd in de gaten en is daarom halsoverkop met zijn gezin vertrokken. Terecht, want zojuist is er een brandbrief afgeleverd bij zijn boerderij. Jullie staan in zijn verlaten huis en hebben nog maar anderhalf uur de tijd om zo snel mogelijk de boerderij te verlaten, voordat de bokkenrijders komen en alles in brand steken… Lukt het jullie om aan de Bokkenrijders te ontsnappen?

Informatie over Parkhoeve de Middelt Kessel

Parkhoeve de Middelt biedt alles voor een leuk dagje uit! Gelegen in Kessel is het gemakkelijk te bereiken vanuit Venlo of Roermond, met een gratis parkeerplaats naast de locatie. Ze hebben een terras en gezellige binnenruimtes waar jullie kunnen borrelen, lunchen of barbecueën. Daarnaast hebben ze ook veel andere activiteiten, zoals archery attack, bubble voetbal of een mooie solextocht. Alle activiteiten zijn ook in een arrangement te combineren.

Zijn jullie met meer dan twaalf personen? Dan kunnen ze ervoor zorgen dat er meerdere speelrondes plaatsvinden in combinatie met andere activiteiten.

Parkhoeve de Middelt Kessel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Parkhoeve de Middelt Kessel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Erg leuke middag gehad! Uitdagende puzzels en raadsels. Spannend thema.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Erg leuke Escaperoom, mooi gemaakt en ook met 2 teams te doen waarbij je uiteindelijk gezamenlijk het laatste gedeelte moet oplossen.
Een aanrader.

Ook nog even heerlijk op het terras van het zonnetje genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juli 2021 Wouter Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Top, was heel leuk! Lekker gepuzzeld en onze hersenen gekraakt… helaas net niet gehaald. Maar dat was niet erg, want het was super om met z’n allen zo bezig te zijn. De sfeer van vroeger was duidelijk te voelen en het spel zat goed in elkaar. Iedereen (we waren met 8) was constant bezig in de 1.5 uur die we hadden, dus zeker waar voor ons geld gekregen! Ik zou de escape room aanraden, ook voor een grote groep zoals wij. Daarna binnen nog wat gedronken, dus we hebben een super middag gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
5 oktober 2019 Willemijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escape room is erg goed in elkaar gezet! Veel afwisselende en logisch doordachte puzzels, er is voor iedereen wat te doen in deze kamer. Daarbij heeft de kamer een origineel verhaal en een zeer mooie aankleding. Ondanks een (zeer) last minute reservering, zijn we erg vriendelijke door de gastvrouw onthaalt. Hiervoor complimenten! Bij deze escape room krijg je met 90 min. speeltijd, ipv de gebruikelijke 60 min, zeker waar voor je geld. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2019 C. vd S Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De escape room is heel gaaf neergezet, het heeft een goed vehaal en een prachtige aankleding. De puzzels en opdrachten zijn goed doordacht en dragen bij aan de totale beleving van het verhaal. Ook waren de opdrachten erg verschillend en orgineel, er was genoeg te doen voor iedereen. Zeker mijn complimenten voor de bedenkers! Verder was het personeel erg vriendelijk en was de dag goed geregeld. Zeker een aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2019 Nienke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Op zaterdag hadden we (mijn ouders/broertjes/vriend) een dagje weg gepland… helaas regende het die dag. Na even zoeken zijn we bij parkhoeve de middelt uitgekomen. S’ochtends gebeld en gelukkig konden we er terecht. Vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. We hebben met 7 personen escape room de Bokkenrijders gespeeld. Nooit eerder gedaan, maar het was echt fantastisch! Ieder van ons kon zijn eigen kwaliteiten gebruiken. Zo was de een goed met cijfers, de ander met letters en mijn vader wist alle doe-opdrachten. Verder vond ik het thema heel leuk; het ging over vroeger en alles was dan ook mooi in stijl aangekleed. Het was even spannend of we zouden ontsnappen, maar het is ons gelukt met een tijd van 1.28 (!). Daarna nog een drankje gedaan met wat bitterballen om af te sluiten. We hebben met het gezin een leuke middag gehad. Parkhoeve de middelt: bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2018 J. Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Gastvrije ontvangst, leuke en uitdagende puzzels. Entourage erg mooi, oude verbouwde boerderij is erg sfeervol en past bij het verhaal

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 december 2018 Piet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuk uitje gehad met vrienden bij parkhoeve de Middelt. De escaperoom ziet er mooi uit en zit goed in elkaar. Zeker een aanrader om een keer te doen..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
9 december 2018 Sonja Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Had nog nooit een escape room gedaan, maar vond het fantastisch. Het is een superleuke en spannende escape room op een hele mooie locatie. Het verhaal, de kamer, de puzzels en de sfeer passen helemaal bij de hoeve. Fijne ontvangst en vriendelijk personeel. Top ervaring en een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2018 Anja  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Verrassende escaperoom met ***, perfect ingericht met veel oog voor detail en spannend verhaal met spectaculaire ontknoping. Gastvrije locatie voor een complete middag uit. Absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2018 Marianne  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

We hebben een super leuk uitje gehad met de collega’s! De escaperoom zit goed in elkaar en het thema is fraai uitgewerkt. Doordat de escaperoom ***, konden we met 11 personen de escaperoom spelen en allemaal goed meedoen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 B. Peters Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Dit was de vijfde escape room die ik gespeeld heb en meteen ook een van de leukste! Samen met familie werden we hartelijk ontvangen door het personeel. Na een duidelijke uitleg kon het spel voor ons beginnen… We werden helemaal in het verhaal gezogen en de ruimte was zeer realistisch ingericht en mooi afgewerkt. Mijn complimenten voor het verhaal, het past goed bij de omgeving/sfeer. De puzzels waren een goede mix van doe- en denkopdrachten, waardoor iedereen zijn steentje kon bijdragen. Op het nippertje hebben we door een goede samenwerking kunnen ontsnappen. Daarna hebben we nog wat gedronken en genoten van een portie bitterballen. We kijken terug op een hele leuke middag in Kessel!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober 2018 Janne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Een super mooie locatie.
Origineel bedacht! en vriendelijk personeel. Ons avondje was zeer geslaagd

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2018 Fam. Van Bree Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooi gebouwd, verhaal speelt zich af in de regio, inrichting escaperoom past bij wat je bij een hoeve kunt verwachten. Grote groep begint samen in een kamer, iedere aparte opdrachten. Daarna ***

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2018 Nancy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest