Escape Rooms Nederland logo
Prison Break Paasloo

Binnenweg 12, 8378 JJ, Paasloo

Beschikbare escape rooms bij Prison Break Paasloo

Escape room Vrouwenvleugel: For Ladies Only!

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 6 t/m 28 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Gevangenis

Vrouwenvleugel is een ontsnappingsgame speciaal gericht op de dames.

In roze overalls ga je in verschillende teams tegen elkaar de strijd aan om als eerste te ontsnappen uit de handen van de (vrouwelijke) cipiers. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken? De bestuurder van de vluchtauto wil je best een handje helpen, maar alleen als je hem het wachtwoord weet te vertellen. Om achter het wachtwoord te komen moet je onderweg de nodige uitdagingen aangaan en je hoofd koel houden, anders is één van de andere teams je voor!

Bij terugkomst kun je met elkaar gezellig napraten over de ervaringen onder het genot van een Afternoon Tea!

Spelduur:

120 minuten (incl. ontvangst met koffie/thee)
Aansluitend een Afternoon Tea (+/- 60 minuten)

Prijzen:

6 t/m 9 personen:      Op aanvraag
Vanaf 10 personen:    € 34,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief Afternoon Tea (Mini high tea).

Escape room Prisonbreak Jeugdbende (12 t/m 14 jr)

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: min 10 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je gaat de uitdaging aan om binnen 90 minuten je als eerste te melden bij de vluchtauto. Tijdens het spel is er een reclasseringsambtenaar die mee gaat in de bus en het bos om waar nodig mentaal te ondersteunen

Tijdsduur:           3-4 uur
Leeftijd:               12 t/m 14 jaar
Prijs:                     € 29,50
Aantal:                 Minimaal 10 jeugdigen

Inclusief:
Twee consumpties naar keuze, Prison Break Paasloo, Plate friet met 2 snacks naar keuze.

Escape room SWAT-Team Feestje

Capaciteit: 6 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je wordt thuis op een bepaald tijdstip opgehaald door de agenten van Prison break Paasloo Jeugddetentie. Je wordt dan naar de gevangenisbus gebracht en het spel begint. Na afloop genieten van een kinderpasta, pannenkoek of kinderplate met 1 consumptie naar keuze.

Tijdsduur:           3-4 uur
Leeftijd:               van 9 t/m 11/12 jaar)
Prijs:                     € 17,50 p.p. (binnen straal van 5 km, daarna toeslag)
Aantal:                 Minimaal 6 – maximaal 8 kinderen

Inclusief: 
Onbeperkt ranja met lekkernij, Jeugddetentie met shuttleservice, friet met snack (of kinderpannenkoek), spelen en zwemmen.

Escape room Jeugddetentie

Capaciteit: 6 t/m 16 spelers
Minimale leeftijd: 6
Moeilijkheid: Makkelijk

Prison Break Paasloo – Jeugddetentie is een ontsnappingsgame speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar.

Beleef nu het nieuwste kinderfeestje: Prison break Paasloo Jeugddetentie. Na ontvangst met drie verschillende soorten ranja en een lekkernij, komt een agent jullie ophalen. Je krijgt echte gevangeniskleding aan en ga je naar de gevangenisbus. Daar moeten jullie allemaal opdrachten doen om uit de bus te ontsnappen. Daarna is er een speur-puzzeltocht waar jullie letters verdienen. Wie is er het eerste bij de vluchtauto met het juiste woord? Na die tijd even lekker spelen en/of zwemmen. De middag wordt afgesloten met een frietje en snack (of kinderpannenkoek) en een glaasje ranja.

Duur: 3-4 uur.

Vertrektijden Prison Break Jeugddetentie

Woensdag en vrijdagmiddag: tussen 12.00 en 16.00 uur
Zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 14.00 uur

Prijzen:

Jeugddetentie Standaard: € 11,00 p.p.
Inclusief: glaasje ranja

Jeugddetentie Kinderfeestje: € 15,95 p.p.
Inclusief: Onbeperkt ranja met lekkernij, Jeugddetentie en eventueel zwemmen, spelen, friet met snack (of kinderpannenkoek).

Escape room Prison Break

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 6 t/m 40 spelers
Aantal kamers (kopieën): 5
Totale capaciteit: 6 tot 200 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Gevangenis

Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen? Kun je ooit weer in vrijheid leven? Je staat op het punt aan boord te gaan van een zwaar beveiligd gevangenentransport in het Overijsselse Paasloo. De bus brengt je naar één van de taaiste en gewelddadigste gevangenissen van Nederland. Hier moet je de komende jaren zien te overleven. Ontkomen lijkt nu echt niet meer mogelijk, of is er toch een kans om aan dit noodlot te ontsnappen?

Nog een keer spelen?

Voor “veelplegers” hebben zij een zwaarbeveiligde variant van Prison Break Paasloo. Beleef het spel opnieuw met andere opdrachten!

Informatie over Prison Break Paasloo

Escape Game: Prison Break Paasloo is een uniek concept waarbij de elementen van een Escape Room worden gecombineerd met een Outdoor Game. Daarnaast is de game uitermate geschikt voor grote groepen (tot max. 200 personen per dag)

Locatie

De opstaphalte van het gevangentransport ligt nabij Café-Restaurant ‘t Binnenhof. In het verhaal ook wel: “Het ontvangstcentrum voor toekomstig gedetineerden” genoemd. Dit centrum biedt vele mogelijkheden tot uitbreiding van de Prison Break Experience. In de middag biedt het centrum een uitgebreide gevangenislunch aan voor hongerige gedetineerden. In de avond kun je bij aankomst een gevangenismaaltijd voorgeschoteld krijgen door onze cipiers, om vervolgens op transport te worden gezet. Daarnaast biedt het Restaurant nog tal van andere activiteiten om uw dag tot succes te maken!

Openingstijden

Op aanvraag. Zie de website voor meer informatie.

Prijzen

10-15 personen: €20,- p.p.
15+ personen: €17,50 p.p.
*Alle prijzen zijn inclusief een warme consumptie (koffie/thee) vooraf.

Prison Break Paasloo Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Prison Break Paasloo? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

Erg leuke ervaring! Je wordt bij ontvangst gelijk in het verhaal gebracht! Erg goede spelleider die zorgt voor de leuke spelervaring. Verschillende puzzels en leuk dat je tegen elkaar kan strijden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
29 december 2018 Melany Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Met een groep van 30 personen in vier teams tegen elkaar gespeeld. Erg leuke ervaring en een mooie setting. Bij ons regende het maar gelukkig kregen we paraplu’s mee zodat we niet doorweekt weer terug kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 mei 2018 Berend  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

In twee groepen tegen elkaar gespeeld! Voor mij niet de eerste escaperoom maar voor een aantal was het de eerste. Erg leuk opgezet! We werden heel leuk ontvangen en vrijwel direct in het verhaal gebracht. Zonder te veel te verklappen, we kregen het gevoel dat we de rest van ons leven opgesloten zouden zitten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 april 2018 Annemiek Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een perfect teamuitje voor jong en oud. Leuk personeel, en icm de horeca uitermate geschikt voor een complete avond uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
17 maart 2018 Hans Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
4

Ondanks goede code konden we er niet uit. “Ja dat gebeurt wel vaker, dan moet je er tegenaan beuken”. Nou dat ging nog niet. Sommige puzzels waren onduidelijk en de aanwijzingen waren vervaagd en slecht aangegeven. Tot slot de winnaars: die zouden champagne krijgen. Niemand meer te zien. Begeleiding was al weg. Echt een domper op ons jaarlijks familieuitje. Beetje vergane glorie lijkt wel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
21 oktober 2017 Marloes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super goede escaperoom. Totaal weer wat anders en een geweldige ervaring ! Eentje die je gewoon gedaan moet hebben !!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2017 Maurice Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest