Escape Rooms Nederland logo
Prison Break Paasloo

Binnenweg 12, 8378 JJ, Paasloo

Prison Break Paasloo video

Informatie over Prison Break Paasloo

Escape Game: Prison Break Paasloo is een uniek concept waarbij de elementen van een Escape Room worden gecombineerd met een Outdoor Game. Daarnaast is de game uitermate geschikt voor grote groepen (tot max. 200 personen per dag)

Locatie

De opstaphalte van het gevangentransport ligt nabij Café-Restaurant ’t Binnenhof. In het verhaal ook wel: “Het ontvangstcentrum voor toekomstig gedetineerden” genoemd. Dit centrum biedt vele mogelijkheden tot uitbreiding van de Prison Break Experience. In de middag biedt het centrum een uitgebreide gevangenislunch aan voor hongerige gedetineerden. In de avond kun je bij aankomst een gevangenismaaltijd voorgeschoteld krijgen door onze cipiers, om vervolgens op transport te worden gezet. Daarnaast biedt het Restaurant nog tal van andere activiteiten om uw dag tot succes te maken!

Openingstijden

Op aanvraag. Zie de website voor meer informatie.

Prijzen

10-15 personen: €20,- p.p.
15+ personen: €17,50 p.p.
*Alle prijzen zijn inclusief een warme consumptie (koffie/thee) vooraf.

Prison Break Paasloo Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Prison Break Paasloo? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

Erg leuke ervaring! Je wordt bij ontvangst gelijk in het verhaal gebracht! Erg goede spelleider die zorgt voor de leuke spelervaring. Verschillende puzzels en leuk dat je tegen elkaar kan strijden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
29 december 2018 Melany Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Met een groep van 30 personen in vier teams tegen elkaar gespeeld. Erg leuke ervaring en een mooie setting. Bij ons regende het maar gelukkig kregen we paraplu’s mee zodat we niet doorweekt weer terug kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 mei 2018 Berend  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

In twee groepen tegen elkaar gespeeld! Voor mij niet de eerste escaperoom maar voor een aantal was het de eerste. Erg leuk opgezet! We werden heel leuk ontvangen en vrijwel direct in het verhaal gebracht. Zonder te veel te verklappen, we kregen het gevoel dat we de rest van ons leven opgesloten zouden zitten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 april 2018 Annemiek Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een perfect teamuitje voor jong en oud. Leuk personeel, en icm de horeca uitermate geschikt voor een complete avond uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
17 maart 2018 Hans Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
4

Ondanks goede code konden we er niet uit. “Ja dat gebeurt wel vaker, dan moet je er tegenaan beuken”. Nou dat ging nog niet. Sommige puzzels waren onduidelijk en de aanwijzingen waren vervaagd en slecht aangegeven. Tot slot de winnaars: die zouden champagne krijgen. Niemand meer te zien. Begeleiding was al weg. Echt een domper op ons jaarlijks familieuitje. Beetje vergane glorie lijkt wel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
21 oktober 2017 Marloes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super goede escaperoom. Totaal weer wat anders en een geweldige ervaring ! Eentje die je gewoon gedaan moet hebben !!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2017 Maurice Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest