Prison Escape Online

Nassausingel 26, 4811 DG, Breda

Provincie Noord-Brabant | Regio Breda

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Prison Escape Online

Nassausingel 26, 4811 DG, Breda

Beschikbare escape rooms bij Prison Escape Online

Escape room Prison Escape Online

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: april 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je gaat het gevangenissysteem kraken van gevangenis ‘de Boschpoort’ en komt live in verbinding met gedetineerden en bewakers. Deze personen zijn acteurs en op het moment dat je inlogt daadwerkelijk in de gevangenis. Door in gesprek te gaan met deze personen in de Koepel, het beveiligingssysteem te kraken samen met je handlangers én uitmuntend teamwork kun je de onschuldig vastzittende Yuri Koblenko proberen te bevrijden. Deze online beleving is uniek in de wereld en ontwikkeld door een creatief team van professionals op het gebied van gamedesign, theater & storytelling. Door het samen online te ervaren zul je zien dat je ook op afstand samen een zeer bijzondere beleving kan meemaken!

Iedere editie van Prison Escape Online is anders. Dit komt omdat de keuzes van jouw team zullen bepalen hoe het verhaal zich ontwikkeld!

Informatie over Prison Escape Online

Prison Escape Online is een online ervaring die elementen heeft van een escape room en interactief theater. Gedurende de beleving komen spelers live in contact met professionele interactieve acteurs die scenes uitspelen in een echte gevangenis, namelijk de Boschpoort, koepelgevangenis van Breda, Nederland. Zij maken gebruik van ruimtes (cellenvleugels en isolatiecellen) binnen een echte gevangenis.

Prison Escape Online werd uit de klei getrokken tijdens de eerste Covid-19 lockdown. Tijdens de live shows (Prison Escape Breda & Doetinchem) zijn spelers zelf gevangenen en moeten zij zelf uit de gevangenis weten te geraken. Voor Prison Escape Online hebben is er besloten dat spelers in de rol moeten kruipen van ‘hacker’. Door de interactie aan te gaan met verschillende karakters (acteurs) tijdens de beleving moeten ze ervoor zorgen dat een onschuldige gedetineerde uit de gevangenis ontsnapt. Hoe en of dat gebeurt, ligt aan hoe effectief en inventief de team van spelers is.

Prison Escape Online staat garant voor een unieke ervaring waarbij je spanning, sensatie, actie en enthousiasme gaat voelen! We proberen je zintuigen te prikkelen vanachter het beeldscherm. Beslis, handel, maak keuzes en bevrijd Yuri Koblenko binnen de tijd!

Prijzen
Het is €199,- per game, met een max van 7 spelers.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest