Prison Experience Arnhem

Wilhelminastraat 16, 6812 CW, Arnhem

Provincie Gelderland | Regio Arnhem, Ede, Nijmegen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Prison Experience Arnhem

Wilhelminastraat 16, 6812 CW, Arnhem

Beschikbare escape rooms bij Prison Experience Arnhem

Escape room The Dome Escape

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 12 t/m 90 spelers
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Gevangenis

The Dome Escape is de nieuwste aanwinst van Prison Experience Arnhem. Een beleving waarbij jij en je team moeten zien te ontsnappen uit de zwaarbeveiligde Koepelgevangenis van Arnhem! The Dome Escape speelt zich af op één van de drie ringen in de Koepel.

Het verhaal van The Dome Escape begint met een aantal rebelse bewaarders die met geweld een coup hebben gepleegd in de Koepelgevangenis van Arnhem. Directeur Metzelaar is bang dat het slecht met jullie, de gedetineerde, gaat aflopen. Daarom heeft de directeur, samen met zijn vertrouwelingen, een ontsnappingsplan opgesteld om jullie te helpen ontsnappen.

Om succesvol te kunnen ontsnappen, worden jullie door zijn vertrouwelingen onderverdeeld in kleinere groepen, met ieder een eigen verhaallijn en doel. Iedere verhaallijn beschikt over thematisch ingerichte ruimtes, waarin unieke puzzels, rekensommen en andere hersenkrakers opgelost moeten worden. Hierdoor heeft elke verhaallijn een unieke ervaring. Zodra de eindopdracht is voltooid, is jullie missie geslaagd en kunnen jullie collectief ontsnappen uit de imposante Koepelgevangenis van Arnhem.

Gaan jullie de uitdaging aan?

The Dome Escape is een activiteit waarbij teambuilding en communicatie centraal staan.

Escape room Innocent

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 12 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Gevangenis

In Escape Room Innocent kruip je in de rol van één van de meest beruchte gedetineerde van de Koepelgevangenis in Arnhem. Jarenlang heb je gevochten om je onschuld te bewijzen, maar tevergeefs. De opgelegde straf; levenslang. Je neemt daarom een drastisch besluit en hebt nog maar één doel voor ogen: ontsnappen! Samen met een aantal betrouwbare medegevangene heb je een plan beraamd om te ontsnappen uit de Koepelgevangenis.

Het ontsnappingsplan begint bij de zwaarbeveiligde isoleercellen, de plek die alle gedetineerde angst aanjaagt. Vanaf het moment dat de isoleercel op slot gaat, word het een race tegen de klok! Gaat het jullie lukken om de cipier te slim af te zijn en op tijd te ontsnappen? Of gaat jullie laatste kans op vrijheid in rook op?

Informatie over Prison Experience Arnhem

De Koepelgevangenis in Arnhem is een imposant en indrukwekkend gebouw dat in 1886 werd geopend, wat het de oudste Koepelgevangenis in Nederland maakt. Dankzij de unieke vorm van het complex konden de bewakers, vanuit het midden, constant alle gevangenen in de gaten houden. Dit maakte het onmogelijk om te ontsnappen, althans, dat dachten ze…

In de Koepelgevangenis zijn nog meer activiteiten te doen, zoals buitensportactiviteiten, ontsnappingsspellen en rondleidingen door oud bewaarders.

Open- en sluittijden
Maandag t/m zondag: 09:00-21:00

Kosten escape room Innocent:
Maandag t/m donderdag = 145,-
Vrijdag t/m zondag = 175,-

Kosten The Dome Escape:
€19,50 p.p.

 

Prison Experience Arnhem Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Prison Experience Arnhem? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

3

De de koepelgevangenis is prachtig en zou veel mogelijkheden kunnen hebben, maar de spellen zijn niet super uitdagend, veelste veel gereken, weinig spanning en de ruimtes komen echt ranzig over.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
22 september 2023 Daniela Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest