Quest Escapes Online

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Quest Escapes Online

Pieter Belsstraat 26, 5961DW, Horst

Beschikbare escape rooms bij Quest Escapes Online

Escape room Online Escape Game Lost Treasure

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 1 t/m 5000 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Eigenlijk kende je hem alleen maar van de verhalen van je ouders. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten…

Archibald reisde de hele wereld over, maar niemand wist eigenlijk precies wat hij deed, laat staan hoe oud hij was. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was.

De notaris weet dat Archibald ook een aantal buitenlandse bankrekeningen heeft, maar daar zijn geen toegangsgegevens van. Hopelijk lukt het je om deze gegevens boven water te krijgen en zo Archibald’s fortuin te bemachtigen…

Informatie over Quest Escapes Online

Met Corona in ons leven is het niet eenvoudig leuke uitjes te vinden voor groepen vrienden, familie of collega’s. Lost Treasure is een online 3D escape game dat alleen, met een groepje, maar ook met honderden collega’s te spelen is op laptop of computer. Rond de tafel met zijn allen, maar ook op vanuit totaal andere locaties. Overal ter wereld.

Deze Online 3D Escape Room is te spelen op elke moderne browser, zoals Edge, Chrome of Firefox. Wanneer de spelers niet in dezelfde ruimte zitten, maar op totaal verschillende locaties, wordt er gecommuniceerd met een online communicatieprogramma, zoals Skype, WhatsApp of Zoom.

Prijzen
Er is te spelen in teams van 2 tot 4 personen. Wanneer je in 1 team wilt spelen, dan hanteren we een prijs van €24,50. Spelen in meerdere teams kan tot oneindig veel personen en teams. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en variëren tussen €7,50 en €12,50 per persoon. Ideaal als online en corona-proof alternatief van een bedrijfsuitje.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest