Rampen Escaperooms Naaldwijk

Hoge Geest 43, 2671 LK, Naaldwijk

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Naaldwijk

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Rampen Escaperooms Naaldwijk

Hoge Geest 43, 2671 LK, Naaldwijk

Beschikbare escape rooms bij Rampen Escaperooms Naaldwijk

Escape room De Ramp

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Erg moeilijk

In Naaldwijk heeft er een explosie plaatsgevonden. Veel panden in de omgeving zijn beschadigd en er zijn veel slachtoffers te betreuren. De hulpdiensten zijn in grote getalen aanwezig. Het laboratorium in Naaldwijk is ook beschadigd en de situatie aldaar is kritisch. In het laboratorium ligt een vaccin voor een ziekte en dit vaccin moet veilig gesteld worden. Het is dus van groot belang dat binnen afzienbare tijd de situatie in het lab onder controle komt en het vaccin aan de koerier wordt meegegeven.

Er wordt een beroep gedaan op jou als burger om naar het lab te gaan en het vaccin binnen een uur aan de koerier mee te geven

Escape room De Tuinderij

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Het begint in De Tuinderij allemaal met een jongen die tijdens een potje voetbal zijn bal per ongeluk over de schutting bij meneer Zwinkels schopt. De jongen roept en klopt op de deur van meneer Zwinkels, maar hij krijgt geen reactie. De jongen denkt dat er iets ergs is gebeurd met meneer Zwinkels en vraagt jullie om hulp. Aan jullie de taak om te kijken hoe het met meneer Zwinkels gaat en om de bal terug te halen……

Je gaat naar binnen en komt in de tuin van meneer Zwinkels terecht. Al snel kom je erachter dat meneer Zwinkels niet is wie hij lijkt….. kom jij weer zo snel mogelijk naar buiten?

Informatie over Rampen Escaperooms Naaldwijk

AC Opleidingen is het opleidingscentrum in het Westland op gebied van veiligheid. Denk hierbij aan BHV, EHBO, VCA etc. Tijdens deze cursussen leer je branden blussen, ledematen verbinden en hoe te handelen bij calamiteiten. Wat bovendien belangrijk is tijdens deze opleidingen: COMMUNICATIE!

In hun escaperooms staat een calamiteit centraal. Van het ontsnappen van gevaarlijke stoffen tot explosies. Op deze manier kan je communicatie training, teambuilding of bedrijfsuitjes direct in de praktijk brengen!

Locatie
Deze locatie is eenvoudig te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien staat de koffie klaar!

Prijzen
€100

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest