Escape Rooms Nederland logo
Real Life Escape Maarssen

Bisonspoor 2023, 3605 LC Maarssen, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Real Life Escape Maarssen

Escape room The Postoffice

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2016
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Erg moeilijk
Ontsnappingspercentage: 7%

Martha en John zijn zeven jaar getrouwd, als John op een dag verdwijnt. Je gaat naar de plek waar hij voor het laatst is gezien, zijn werkplek: het oude postkantoor. Wat is er met John gebeurd? Waar is hij gebleven? En wat is de rol van Martha? Probeer de oplossingen te vinden. En nog belangrijker: de uitgang uit deze beklemmende historie.

Deze uitdagende kamer is eind 2015 gebouwd door een team van 8 bouwers. De combinatie van afwisselende, in het verhaal passende puzzels en een knap staaltje technologie maken het tot een unieke kamer.

Escape room Nieuwe kamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 18

Deze escaperoom zal binnenkort openen. Er is op dit moment nog geen verdere informatie over bekend.

Real Life Escape Maarssen video

Informatie over Real Life Escape Maarssen

Escape Room Real Life Game in Maarssen bevindt zich in het oude kantoor van Bison Bowling. Het spelen van de escape room valt dus ook perfect te combineren met bowlen en/of steengrillen. Het is de eerste escape room in Maarsen en de 12de escaperoom van de provincie Utrecht.

“De Escape Room is een avontuurlijk interactief spel waarbij je als team in een themakamer wordt opgesloten”, vertelt een enthousiaste Frits van Dijk, eigenaar van de escaperoom in Maarssen.

Er kunnen ook opnames gemaakt worden voor bijvoorbeeld een bedrijfspsycholoog, die later met het team hun samenwerking tijdens het spel kan bespreken.

Van maandag t/m donderdag de hele dag en vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur kun je voor € 99,00 per spel reserveren. Vrijdag vanaf 19:00 uur en de zaterdag en zondag speel je voor € 109,00 per spel. De ingang van Bison Bowling / Real Life Escape kan bereikt worden via de trap boven de ABN AMRO bank en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Real Life Escape Maarssen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Real Life Escape Maarssen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Super gave escaperoom! Mooi gemaakt en erg uitdagend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
27 oktober 2018 Paco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Prachtige kamer, maar we hebben het meeste niet gezien. We hebben er onnodig lang over gedaan door puzzelss die weigeren, slecht licht waardoor veel erg lastig te lezen was, de eerste puzzel die al klaar was zonder dat we het doorhadden. Voor newbies mag de instructie ook duidelijker (vertel over gebruik scherm en hints bv) en zijn de dwaalsporen echt niet nodig, niet leuk ook achteraf. Echt heel moeilijk was het niet, want we begrepen de meeste puzzels wel en herkenden de hints. Het was vooral heel veel, waardoor je puzzeltijd/denktijd per onderdeel maar heel kort is. Ook zonder het onnodige oponthoud waren we vast nog flink tijd tekort gekomen. Voor een leuke ervaring, geef ik als tip om beginners het eerste onderdeel veel sneller door te loodsen, want niet ontsnappen is niet erg, maar je wilt wel graag het gevoel hebben iig het meeste van de kamer te hebben gezien.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
17 maart 2018 Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Gezien de recenties had ik hoge verwachtingen. Deze vielen me tegen. De kamer bestaat uit meer dan 15 * wat echt te veel is.
Daarnaast is de sfeer leuk. Zitten ook mooie automatische delen in.
Alles bij elkaar is het te veel sloten/puzzeltjes wat maakt dat de slagingskans van 7% te verklaren is. Je hebt meer tijd nodig of minder puzzels.
Jammer aan de kamer is dat er geen tijd is om puzzels door te lopen/bespreken achteraf. Je wordt direct verzocht de kamer uit te gaan zodat ze kunnen resetten. Jammer want hierdoor kan je niet kijken wat een ander aan het doen was of waar je tijd hebt verloren. Dit is wel onderdeel van de beleving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
9 december 2017 Claudia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Super spannend, helaas niet gehaald. Het enige minpunt was de slechte verlichting, zodat we niet goed de cijfers van de sloten konden zien.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
29 juli 2017 Lia Aarts Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Geweldige eerste ervaring! Helaas niet gehaald maar zeker de moeite waard!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2017 Jacco Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super mooie escaperoom. Hele leuke puzzels. Fijne tips via videoscherm. Je moet wel heel ver puzzelen om het uiteindelijk te halen. het is heel leuk, maar je zou er eigenlijk 1.15 uur ofzo voor moeten krijgen. Super room! Geweldige service voor en achteraf. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2017 Astrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
10

Mijn beste escape room ervaring tot nu toe! Misschien niet het meest geschikt als je voor de eerste keer een escape room doet, maar als je toe bent aan een uitdaging, deze wil je echt ervaren. Alles klopte: verschillende soorten puzzels (behendigheid, logica, communicatie), mooie afwerking, verrassende effecten. Een absolute aanrader!

Ontvangst was erg gastvrij en achteraf een gratis fles prosecco, omdat we waren ontsnapt. Maar ook als het niet lukt om binnen de tijd te ontsnappen is deze kamer meer dan de moeite waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Jasper Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Hele mooie kamer. Na meerdere kamers gedaan te hebben staat deze zeker in de top 10. Erg goede sfeer en technische hoogtepunten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
31 maart 2017 Wessel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Escape Room Junkies
10

Mooiste escaproom die ik ooit heb gespeeld. Eerste keer niet helemaal kunnen oplossen, maar nog een 2e keer terug geweest omdat we zo nieuwsgierig waren naar het einde. Zegt genoeg denk ik. …

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2017 Jorien Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

Prachtige escaperoom met verrassende en uitdagende puzzels. Het verhaal stond in het begin van de room iets meer op de achtergrond, maar het thema (postkantoor) kwam wel mooi naar voren in de aankleding van de kamer, de puzzels en bijzondere special effects. Daardoor was het een ware belevenis waar we helemaal in meegesleurd werden. We hebben het niet gehaald op tijd de kamer uit te komen, maar hebben een super avond gehad. Vriendelijk personeel dat vooraf goede uitleg gaf en ook ruim de tijd nam om na te praten. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari 2017 Denise Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Wij waren met 6 personen en dat bleek niet te veel. Er is genoeg uit te zoeken en te puzzelen, mede door de vele sloten. Vind ik overigens wel een minpuntje, iets te veel sloten. Erg leuk was het verrassende effect die erin zit! Ontvangst was iets minder dan andere rooms waar ik geweest ben, de uitleg verstonden we nauwelijks door het lawaai van de bowling op de achtergrond.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
25 december 2016 Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
6

Wel een duidelijk verhaal, met duidelijke puzzels. Met name het begin is een uitdaging.

Behoorlijk minpunt en een onnodige vertraging zijn de brakke sloten. Ondanks dat we de juiste cijfercombinaties hadden, deden we er minuten over om de sloten te openen. Dit is jammer en hoort niet bij het spel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
3 november 2016 Adriaan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Ik had zelf nog geen ervaring in escape rooms en wist dus niet wat ik kon verwachten maar na 1 uur (helaas de kamer niet uitgespeeld) was ik zeer enthousiast!
Ik heb mezelf geen moment verveeld in deze kamer want de kamer blijft je verrassen!
Kortom: Een geweldige belevenis!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2016 Mark Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Leuk om eerst de gang uit te moeten komen om daadwerkelijk de kamer in te komen. Verder hele leuke puzzels en mooie aankleding! Ook fijn dat je tips krijgt als je echt vastloopt. Zo blijf je niet eindeloos hangen en blijf je progressie en daarmee plezier houden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 september 2016 Rick van Schaik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Absoluut een aanrader. We begonnen met een zeer duidelijke uitleg aangezien wij onervaren escapers waren. De kamer zelf start direct een echte hersenkraker om in de flow te komen, vanaf daar is het de ene uitdagende puzzel na de andere met hier en daar leuke extra effecten en verrassingen. De kamer houdt je zodanig bezig dat het wel even duurde voor we doorhadden dat we klaar waren. Uiteraard was het lekkere presentje voor onze #2 tijd een leuke bonus op een zeer goed geslaagde middag. Geen twijfel mogelijk, als dit type uitjes je trekt is Real Life Escape in Maarssen zowel voor beginnende als ervaren escapers een aanrader! Vanuit de “Mario Party” escapers, succes!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2016 Lorette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Een goede klassieke escaperoom met veel puzzels die goed verwerkt zijn.
Het verhaal is misschien een beetje zwak, maar de thematiek is prachtig verwerkt.
Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2016 Mark Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Erg spannend. Puzzels moet je erg logisch over nadenken. Soms zijn ze iets aan de moeilijke kant. Met meer personen kan je het zeker oplossen. Het wordt een uitdaging wanneer er wordt gezegt dat de kamer niet op te lossen is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 juni 2016 Martijn de lau Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super ervaring! Heel leuk en mooi gemaakt! Zeker iets om aan te bevelen! Verder ook een goede service.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 juni 2016 Kim Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Hele toffe escaperoom! In het begin werd ons heel helder door het gastvriendelijke personeel uitgelegd wat de bedoeling was, eenmaal in de escaperoom zelf voel je meteen een sfeer die je van een escaperoom graag zou willen. Ondanks dat we met een groep van 7 mensen waren konden we toch met kleine groepjes aan meerdere puzzels tegelijk werken die qua moeilijkheidsgraad precies goed waren. Helaas hebben we het net niet gered, maar kwamen we wel flink in de buurt wat het op het einde heel spannend maakte. De effecten in de kamer waren ook leuk en origineel! Een mooie bijkomstigheid is trouwens ook dat je vooraf of na afloop nog gezellig wat kan drinken aan de bar, wat kan eten in het restaurant of zelfs bowlen bij de bowlingbaan die in hetzelfde gebouw zit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Wat een fijne escape room! Wij waren met 8 personen, waarvan het grootste gedeelte nog niet eerder een escape room had gedaan. We kregen daarom eerst een heldere uiteenzetting wat ons te wachten stond. Daarna konden we de kamer in en gingen we de strijd tegen de klok aan. De kamer is mooi ingericht wat ervoor zorgt dat je meteen in het verhaal zit. De kamer heeft veel verschillende puzzels. Dat we met 8 waren was daarom helemaal niet vervelend. Waar je bij andere escape rooms elkaar nog wel eens in de weg loopt of op elkaar moet wachten kun je hier prima in kleine groepjes tegelijk aan puzzels werken. Dat is ook wel nodig ook want het zijn er aardig wat. Vanuit de control room houdt een medewerker alles goed in de gaten en wanneer je te ver uit de juiste richting gaat krijg je een hint die je weer op het juiste pad zet.
Conclusie: Laat je niet afschrikken door het lage slagingspercentage. Deze kamer is zeer de moeite waard!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 juni 2016 Joep Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Bedrijfs uitje gehad met 2 groepen achter elkaar, andere groep kon relaxed wat drinken in de gezellige lounge gedeelte die erbij zat. Door de vele leuke, soms lastige, maar altijd intrigerende puzzels is het lastig het binnen het uur te halen, maar hierdoor wil je zeker een keer terug om te kijken of je dan weer verder komt. Leuke twist, verrassende onderdelen, zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2016 Bram  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Zeer leuke ervaring, inventieve puzzels, leuke wendingen in het verhaal, wel veel om binnen een uur te doen. We hadden achteraf nog wel wat uitleg nodig om de gehele verhaallijn te kunnen snappen, maar dit deed niet echt af aan de spanning en ervaring in de escaperoom zelf.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 mei 2016 Annemieke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
1

Ongastvrij, veel te veel van hetzelfde, geen logische volgorde, slecht licht, slechte sloten. Geen ruimte voor feedback achteraf, medewerker liep zelfs weg. Vreselijk slecht!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
20 mei 2016 Leonie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
6

Het ontvangst in de kamer was erg fijn. Alles werd rustig uitgelegd. Het verhaal werd op een goede wijze geïntroduceerd. Toen het spel eenmaal begon verdween het verhaal volledig. We misten de logica en het verband tussen de puzzels. Daarnaast leken de puzzels erg veel op elkaar. Dit vonden we erg jammer omdat het bijvoorbeeld weinig aanspraak maakte op creativiteit of andere kwaliteiten.
We hebben de kamer niet gehaald en begrepen van de medewerker dat er nog veel te ontdekken was. Jammer dat dit op deze wijze niet mogelijk was.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
17 mei 2016 Ben Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
3

In potentie een leuke escape room. Bij aankomst werden er al een aantal tips gegeven, die naar ons idee overbodig waren. In de escape room zelf was het lastig te focussen. Deels door een overkill aan dezelfde soort puzzels, deels doordat we continu gestoord werden door de operator met meer onnodige tips. Dit brak de concentratie en maakte dat we niet in het verhaal kwamen. De moeilijkheidsgraad van de puzzels was goed, maar doordat er geen logisch vervolg zat in de verschillende onderdelen van de escape room, blijf je niet “on track” en is deze escape room lastig om te halen. We misten diversiteit in de puzzels, maar ook in het aanspreken van verschillende kwaliteiten van de deelnemers. Samenwerking en creativiteit worden niet aangesproken. In eerdere recensies lazen we dat een grotere groep (7-8 personen) werd aangeraden, maar er waren meerdere momenten dat het maar voor 1 deelnemer mogelijk was om een opdracht uit te voeren.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
24 april 2016 Barbara Schelberg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Erg mooie, gave kamer. De kamer zelf zat vooral erg mooi in elkaar, met leuke verrassingen. Echt een van de betere kamers die we hebben gedaan! De puzzels waren wat veel voor 5 man, dus helaas hebben we het niet gered. Ik zou om verschillende redenen wel aanraden met minimaal 6 mensen gaan – maar ook met minder is hij echt heel leuk. Niet ontsnappen is ook niet erg; het is fijn om een echte uitdaging in een kamer tegen te komen. Zeker een grote uitdaging en echte aanrader! =)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 april 2016 chantal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuk ontvangst. Uitdagende kamer voor snelle puzzelaars. Moeilijkheid graad klopt. Veel plezier gehad

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
2 april 2016 Chris Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vergelijkbaar wat betreft de sfeer en het niveau met Delft en Bunschoten. Ik ben erg enthousiast! De begeleiding is net zo enthousiast en erg geïnteresseerd in hoe je het hebt beleefd. Zeker een aanrader, hoewel niet makkelijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 maart 2016 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Moeilijke escape. Goed zoeken en zeker niet te lang blijven hangen in puzzels als je er niet uit komt en eventueel een andere laten kijken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2016 AK Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7.5

Ontzettend mooie en sfeervolle kamer waar duidelijk veel werk in is gaan zitten. De puzzels zijn uitdagend, maar goed doordacht en er is een mooie balans tussen denkpuzzels en doepuzzels. Het geheel is opgehangen rondom een spannend en compleet verhaal en de goede afwerking van de kamer zelf helpt mee om een uur lang de buitenwereld te vergeten en volop in deze kamer op te gaan. Achteraf is er genoeg gelegenheid om nog even na te praten en een drankje te doen en het personeel is vriendelijk en enthousiast. Zeker een aanrader!

23 januari 2016 Kevin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Mooie kamer! Verschillende denk- en doepuzzels binnen een afgerond verhaal. Niet de makkelijkste kamer om te halen, maar superleuk en uitdagend. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 januari 2016 Eva Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ontzettend leuk om te doen. We werden erg verrast door de manier waarop het verhaal verliep. En wat de mogelijkheden waren. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2016 Joanka Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom komt qua beleving veruit boven andere escaperooms uit. De valt van de ene verrassing in de andere. Dit is niet zomaar een uurtje vermaak, dit was een ware beleving! De puzzels en raadsels waren van gemiddeld niveau, maar door de hoeveelheid hiervan is aan te raden om deze kamer met 6 personen te doen. Wel een kamer voor de gevorderde spelers. De ontvangst was gastvrij en het was prettig dat we na afloop niet meteen naar buiten moesten, maar rustig aan de bar nog een drankje konden drinken om na te praten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2016 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Onze groep was onderdeel van de tryout voor deze escaperoom.
Het was voor alle 5 deelnemers de eerste kennismaking met een escaperoom.
We hebben het niet binnen de gestelde tijd gehaald maar de hoofdzaak was dat we alle puzzels zouden testen.
Uiteindelijk hebben we die allemaal opgelost (met wat hulp van hints).
Het hele team was enthousiast over de room het verhaal en de puzzels.
Wij vonden het een enorm leuke ervaring.
Zeker om met een team samen te werken, je hebt elkaar echt nodig!
De ervaring heeft ons wel wat geleerd.
Dus de volgende escape room die we instappen zijn we “prepared”.
De ontvangst en de begeleiding waren prima!

Kwaliteit: Uitstekend
8 januari 2016 Astrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest