Real-Life Game Nijmegen

Winselingseweg 41, 6541 AH, Nijmegen

Provincie Gelderland | Regio Nijmegen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Real-Life Game Nijmegen

Winselingseweg 41, 6541 AH, Nijmegen

Beschikbare escape rooms bij Real-Life Game Nijmegen

Escape room The Kidnap

Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Open sinds: mei 2019
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jarenlang was ontvoering in Nijmegen het gesprek van de dag! Ieder jaar weer op dezelfde dag (8 mei) verdwenen er groepjes studenten. In 2014 liep dit aantal zelfs op tot 6 personen, dit was een grote schok onder de inwoners van Nijmegen, en iedereen was op z’n hoede. Rechercheur R. Van Bokhoven noemt de zaak erg opvallend aangezien er elk jaar op die bewuste 8 mei groepjes studenten verdwenen. Tot 2015 hadden we nog nooit iets gezien van de afgrijselijke verdwijningen.
In het jaar 2015 was het weer raak, op Vrijdag 8 mei zijn er 6 jongeren in een busje gestapt die vervolgens heel hard wegscheurde. Getuigen hebben gezien hoe de bestuurder eruitzag. Helaas, doordat ze zo geschrokken waren hebben ze het niet onthouden. Op de hoek van de straat hing een camera die heeft het busje gefilmd en zag dat ze op de Weurts weg reden. Helaas was het beeld te onscherp om het kenteken te lezen. De verdachte (en bestuurder van het busje) hebben wij wel weten te herkennen. Het gaat hier om Nicky. M ook wel bekend als ‘Het zwarte brein’. Zijn zieke geest heeft al meerdere malen het nieuws gehaald, ontvoering, mishandeling, poging tot doodslag en nog veel meer is wat hij op zijn kerfstok heeft staan.
Alleen het vreemde aan dit verhaal is dat Nicky. M. op 08 mei 2014 begraven is. Op 4 mei 2014 overleden, aan een gruwelijke dood staat in zijn dossier. De dader? Spoorloos…

Volgens een getuige heeft hij vlak voor 4 mei 2014 Nicky samen gezien met een priester en zijn die samen een verlaten fabriek in gegaan. De duisternis en bederf zwierf achter hen aan. De politie was gelijk ter plaatse gegaan maar troffen helaas helemaal niemand aan in de fabriek.
Op 7 mei 2014 gebeurde er iets vreemds, voor de deur van het politiebureau stonden 2 grote zakken die erg stonken. Er zat een lichaam in van een verminkt persoon. De persoon was niet meer te herkennen. Er lag een portemonnee in en daar zat het pasje in van Nicky M. Een dag later is Nicky. M begraven
Inmiddels zijn er al 53 personen verdwenen in Nijmegen op die beruchte 8 mei. En van elk slachtoffer is geen spoor meer te bekennen. Rechercheur van Bokhoven zit met zijn handen in het haar, zoveel vragen en hij komt er maar niet uit.
Wij willen de vermoedelijke ontvoerder (Nicky M.) lokken door op verdachte locaties in Nijmegen groepjes personen neer te zetten. Nu hopen wij uiteraard dat jullie worden ontvoerd, zodat jullie ons kunnen helpen met dit onderzoek.

Hebben jullie het lef om jezelf op te geven voor deze mysterieuze strijd? En misschien wel oog in oog te staan met Nicky M.?

Informatie over Real-Life Game Nijmegen

De reguliere escaperooms waarbij je enkel moet ontsnappen gaat steeds meer verdwijnen . De eigenaren van Real-Life Game Nijmegen vinden het belangrijk dat de deelnemers nog meer meegetrokken worden in het verhaal, en ook echt het gevoel hebben van spanning en sensatie, zonder al teveel techniek te gebruiken, maar wel met acteurs.

Deze Real-life horror game is geïnspireerd door escaperooms, films en spookhuizen. Zij spelen in op de horror aspecten: angst, spanning, gevaar en mysterie. De acteurs en een realistisch decor (oude verlaten fabriek) zorgen voor een bloedstollende ervaring. Met ruim 2500 m2 en een 2 uur durende game.
Kies jouw teamleden en kruip in de huid van ontvoerde slachtoffers. Lossen jullie dit eeuwen oude mysterie op of zullen jullie dit avontuur niet overleven?

Prijzen:
4 Personen = €60 p.p. inclusief welkoms drankje
5 Personen = €55 p.p. inclusief welkoms drankje
6 Personen = €50 p.p. inclusief welkoms drankje
7 Personen = €45 p.p. inclusief welkoms drankje

Real-Life Game Nijmegen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Real-Life Game Nijmegen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Super gave ervaring. Super knap gespeeld door de acteurs. Je vergeet helemaal dat het een spel is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 juli 2019 Iems  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Bijzondere ervaring, super tof om te doen en zeker om aan te raden

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2019 Thom  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

De interactie met de acteurs was heel leuk, de locatie was top en over het algemeen een leuke beleving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 mei 2019 Kaatje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Vergelijk dit niet met een standaard escape room. Hier draait alles om beleving! Spel is zeer dynamisch en vol spanning. Locatie is fantastisch, maar je moet niet bang zijn om een beetje vies te worden 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
29 april 2019 Jess Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Escape Room Junkies
9

Vanaf begin tot eind extreem spannend, super realistisch, Een hele leuke ervaring aan over gehouden.
Ik zou het zeker aanraden,

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 april 2019 Mike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest