Escape Rooms Nederland logo
Restaurant At Sea Dronten

Drontermeerdijk 13, 8251 PV, Dronten

Beschikbare escape rooms bij Restaurant At Sea Dronten

Escape room De collectie van Dr. Bahrenheit

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Fritz Bahrenheit maakte jarenlang furore als succesvol chirurg, tot hij onverwacht met vroegpensioen ging. Hij besloot zich toe te leggen op zijn grote passie: kunst. Door de jaren heen verzamelde hij een exclusieve collectie, die naar verluidt één van de meest indrukwekkende verzamelingen kunst is van heel Europa. Zó exclusief, dat de collectie alleen voor speciale gezelschappen ter beschikking wordt gesteld, onder strenge begeleiding.

HET GERUCHT GAAT…
… dat dokter Bahrenheit zelfs de hand wist te leggen op verloren gewaande schilderijen uit de Tweede Wereldoorlog. Niet zo verwonderlijk dus dat de dokter nogal geheimzinnig doet over zijn unieke collectie. Maar niet alleen de dokter bewaart het geheim: niemand die de expositie heeft mogen bezoeken, heeft daar wat over losgelaten. En nog vreemder: niemand die de expositie heeft bezocht, is ooit teruggekomen naar At Sea…

Hoe dan ook: we zijn trots dat dokter Bahrenheit zijn exclusieve collectie bij At Sea exposeert! We hopen dat wij spoedig ook eens een kijkje mogen nemen…

Informatie over Restaurant At Sea Dronten

Strandpaviljoen At Sea BV is een mooie zaak, gelegen in de Flevopolder aan het Drontermeer. At Sea heeft een warme doch luxe uitstraling. Dit komt mede door de hoogte van het gebouw, de robuuste bar met daarachter een groot ramenpartij met een eigentijdse invulling van het oeroude delftsblauw en niet te vergeten de nachtwacht van Nederlands meester-schilder Rembrandt.

Wanneer je doorloopt naar de zomerserre en plaatsneemt in één van de mooie kuipstoelen kun je genieten van het uitzicht. Je kijkt uit op het Drontermeer met in de verte het dorpje Noordeinde. Met mooi weer kun je hier genieten van alle passerende zeilboten en uiteraard bekend van deze omgeving schitterend gerestaureerde Botters. Sinds kort is het bij At Sea ook mogelijk sloepjes en een escaperoom te boeken. Oftewel je kunt uw gehele vrije middag en avond bij deze locatie besteden.

De eigenaren(Brenda & Raymon) zijn zelf helemaal gek op escaperoom(s). Geregeld gaan zij met vrienden op pad om de mooiste en spannendste escaperooms van Nederland te bezoeken. Zelf hebben zij een mooi gelegen restaurant waarbij zij de ruimte nog hadden om er zelf ook een te plaatsen. Deze combinatie waarbij je heerlijk uitgebreid kan borrelen, dineren en vervolgens een spannende escaperoom kan doen miste zij bij de meeste in het land. Hierdoor hebben zij een mooi totaalconcept.

Prijzen:
€120,-

 

Restaurant At Sea Dronten Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Restaurant At Sea Dronten? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

De hele entourage was leuk. Personeel speelde erg leuk mee. Kortom we hebben het heel erg naar ons zin gehad…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2019 Jeanette  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Vanaf de allereerste seconden is dit een geweldige beleving! Dit was mijn eerste escaperoom maar ben er nu zeker van dat er meer gaan volgen. Verhaal zit erg goed in elkaar en veel afwisseling in de opdrachten en ruimte. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2019 Roel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

Super escape room! Leuke intro en prima puzzels in ***

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2019 Tom Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Een erg leuke escape room, je wordt vanaf het begin tot het eind meegenomen in het verhaal van de escape room. Complimenten voor de kunstexpositie leider.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 november 2019 Janine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Super leuke escape room om voor de eerste keer te doen, heb verder helaas geen referentiekader om de escape room te vergelijken. Vond de uitstraling en algehele entourage er professioneel uitzien.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 oktober 2019 Justin  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De beleving voordat de escape room begon was geweldig! Zonder iets te verklappen, was het iets wat ik nog nooit eerder heb ervaren bij een escape room.
De puzzels zelf waren goed gevarieerd en zeker niet simpel. Samenwerking is key.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
18 oktober 2019 Mila  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Een leuke, spannende en uitdagende escape room met een goed verhaal!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2019 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Leuke & uitdagende escaperoom met een spannend tintje. Absoluut een aanrader! Ideaal voor 5-6 mensen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 oktober 2019 Shier Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Spannende en heel uitdagende escaperoom. Er is goed nagedacht over het verhaal en de escaperooms. Een top ervaring!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2019 Dirck Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest