Escape Rooms Nederland logo
Riddle Room Best

Sonseweg 39, 5681BH, Best

Beschikbare escape rooms bij Riddle Room Best

Escape room The Conductor

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Thema’s: Geschiedenis, Trein

Laten jullie je meevoeren in het spannende verhaal van Thomas D. Margate?

Het is 1924 en de inspecteurs bij Scotland Yard staan voor een raadsel. Op 26 januari dat jaar hebben ze Thomas D. Margate opgepakt en vastgezet op verdenking van massale diefstal. Dit op basis van een aantal getuigen die Thomas denken gezien te hebben op het plaats delict…

Er is alleen één groot probleem, Scotland Yard is er van overtuigd dat ze de juiste verdachte hebben gevonden, maar van de buit is geen spoor te vinden. Thomas D. Margate is al 17 jaar actief als Hoofdconducteur op een van de langste spoorlijnen van Groot-Brittannië en woonde ook op het Station van Hull. Er bestaat dan ook het ernstige vermoeden dat hij zijn buit daar ergens heeft verborgen.
Hier start dan ook jullie verhaal. Op uitnodiging van Richard McKindley, Hoofdinspecteur van het onderzoeksteam, zullen jullie op eigen houtje op zoek moeten gaan naar de geheimen van Thomas.

Ontrafel dit mysterie en schrijf jullie eigen geschiedenis!

Escape room The Mystic Cabin

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: februari 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bos

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond. Tijdens een wandeltocht stuiten jullie op deze hut, maar wanneer je een kijkje neemt in dit vervallen gebouwtje valt de deur in het slot. De oude bewoner, een jager, daagt je uit om te ontsnappen uit zijn onderkomen. Tijdens al zijn eenzame jaren in deze hut heeft hij tijd genoeg gehad om hem vol te leggen met uitdagende puzzels.

Informatie over Riddle Room Best

Een bezoek aan de escaperoom met 2 personen op een tijd naar keuze kost €79,-. Als je met 6 personen gaat spelen betaal je € 99 voor de kamer. Wat 16,50 per persoon is. Houd er rekening mee dat de kamers helaas niet geschikt zijn voor mindervaliden, dit door de aard van de puzzels en ruimte. Riddle Room is de derde escaperoom van Best en wederom een escaperoom in provincie Noord-Brabant.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor arrangementen bij Riddle Room. Het is mogelijk om aan te geven dat je een High Tea of Diner wilt boeken na je bezoek aan de Escape Room. Deze zullen plaatsvinden in het Boshuys en worden via Riddle Room gereserveerd, het afrekenen gebeurt dan ook achteraf in het Boshuys. De reguliere prijzen zijn gebaseerd op het aantal gasten per kamer. Bij arrangementen kunnen mogelijk andere prijzen gelden.

Riddle Room Best Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Riddle Room Best? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Gave kamer, mooie technieken en originele puzzels. Er is veel aandacht besteed aan details en beleving. Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober Mandy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Top ervaring. Erg leuk aangepakt en anders dan je zou verwachten. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus Thomas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Conductor_ Al meer als 30 kamers gespeeld. Deze kamer heeft een goed verhaal, een prettig spelverloop en een hele mooie aankleding. Na het spel neemt de spelleiding je mee door het spel heen.

Ben benieuw naar kamer 3, kortom wij komen terug. Een aanrader dus

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juli Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben escaperoom the conductor gedaan. Wat een mooie kamer, tot in perfectie uitgewerkt. Je waande je echt op het station in Engeland. Ook de puzzels waren goed bedacht en zaten tot detail in elkaar. Je moet maar zoiets kunnen bedenken! Uiteindelijk toch gelukt binnen het uur het raadsel ontrafelt. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari Angela  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hele leuke en uitdagende kamer. We hebben de Mystic Cabin gedaan en ervan genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 januari Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Vriendelijke ontvangst, erg professioneel en een gave ruimte. Zeker geschikt voor kleine groepen. Uitdagende kamer. Goed ingespeeld op het thema waardoor het spannend is en blijft. We komen zeker een keer terug voor de andere room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2018 Margot Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Mooie toffe!!!!!!!! Kamer. Out of the box puzzels. Geen cijferslotjes en praktisch geen sleutels maar verrassende puzzels. Zeker een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2018 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Een mooie kamer met leuke puzzels. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk. Heel leuk gehad en ook gehaald met 4 minuten over!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2018 Moniek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Toen ik met slechts een paar seconden over de Mystic Cabin behaalde, liep ik langs een kamer waar nog aan gebouwd werd. Ik dacht: daar moet ik t.z.t heen! En vanavond was het zover. 4 spelers met al wat rooms achter de kiezen en toch weer de verwachting overtroffen. Originele puzzels, al dekt het woord puzzel de lading zeker niet. Fantastische techniek in een tot in de puntjes afgewerkte omgeving. Zelfs over de hints en de tijd is nagedacht; een LCD scherm is zeker niet aanwezig. De Efteling is er niets bij. Wie van slotjes houdt moet zijn uitdaging ergens anders zoeken. Naderhand nog gezellig met de begeleider nagepraat. Leuk om te zien met welk enthousiasme er aan de rooms gewerkt wordt. We kijken uit naar de volgende kamer volgend jaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2018 Linda  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Geweldige kamer! Bij binnenkomst in de kamer krijg je gelijk het gevoel dat je in 1920 in een engels station terecht bent gekomen. Het geluid en alle details kloppen helemaal! De puzzels waren niet té moeilijk, hierdoor zijn wij met een vrij ervaren team er mooi op tijd uit gekomen zonder al te veel hints. Het enige minpuntje was de kou, maar door de jasjes die we meekregen en de adrenaline was daar tijdens het spelen niet al te veel van te merken ;). Verder was de eigenaar ook erg enthousiast in het vertellen achteraf hoe alles werkte en was het al met al een super ervaring! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2018 Robert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Wauw, de eerste room ‘boshut’ was ooit onze eerste kamer waarna wij verslaafd raakte aan deze hobby. Omdat we wisten dat er toen al een 2de kamer in aanbouw was hebben we met smart uitgekeken naar deze room en…de verwachting waargemaakt. Ook nu werden wij weer warm begroet door de eigenaresse en een vriendin. Na een eerste drankje mochten we naar binnen. We kregen een instant wauw gevoel. Wat een oog detail en de passie van de eigenaren is zeker terug te zien in deze room. Een avondtuurlijkspel met weer mooie nieuwe puzzels. De puzzels waren niet al te moeilijk maar zeker leuk om te spelen. Wij zijn ruim op tijd de escaperoom uitgekomen maar hebben echt genoten van deze zeer hoogwaardige en kwalitatieve room. Na het spelen nog even gezellig met de eigenaresse gesproken over de bouw van dit project. Het is super leuk om te horen hoe creatief en enthousiast zij zijn. We kijken uit naar de 3de kamer want ook die zit eraan te komen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 januari 2018 Nens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

De Mysctic Cabin is een heel mooi afgewerkte kamer, aan alle details is veel aandacht besteed en de puzzels zijn allemaal in thema waardoor de ervaring rond het verhaal versterkt wordt. De communicatie met de spelleider tijdens het spel is erg prettig, Margot is duidelijk zelf ook een escape-room fanaat en strooit niet ongevraagd met hints en aanwijzingen maar let wel goed op wat er gebeurd. Al met al een toffe room die wij zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2017 Isabelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Onze eerste escape room, maar was voor alleen zeer leuke ervaring. Goede uitleg en ontvangst en leuke en gevarieerde puzzels. Ook de setting en aankleding binnen de kamer (Jagershut) zorgde voor een goede sfeer. Voor ons was deze zeer aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2016 Maikel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Het thema komt goed naar voren in deze escaperoom, met bijpassende opdrachten die niet té moeilijk zijn maar wel een uitdaging vormen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
4 november 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest