Riddle Room Best

Sonseweg 39, 5681 BH Best, Nederland

Provincie Noord-Brabant | Regio Best, Eindhoven

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Riddle Room Best

Sonseweg 39, 5681 BH Best, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Riddle Room Best

Escape room The Conductor

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Thema’s: Geschiedenis, Trein

Laten jullie je meevoeren in het spannende verhaal van Thomas D. Margate?

Het is 1924 en de inspecteurs bij Scotland Yard staan voor een raadsel. Op 26 januari dat jaar hebben ze Thomas D. Margate opgepakt en vastgezet op verdenking van massale diefstal. Dit op basis van een aantal getuigen die Thomas denken gezien te hebben op het plaats delict…

Er is alleen één groot probleem, Scotland Yard is er van overtuigd dat ze de juiste verdachte hebben gevonden, maar van de buit is geen spoor te vinden. Thomas D. Margate is al 17 jaar actief als Hoofdconducteur op een van de langste spoorlijnen van Groot-Brittannië en woonde ook op het Station van Hull. Er bestaat dan ook het ernstige vermoeden dat hij zijn buit daar ergens heeft verborgen.
Hier start dan ook jullie verhaal. Op uitnodiging van Richard McKindley, Hoofdinspecteur van het onderzoeksteam, zullen jullie op eigen houtje op zoek moeten gaan naar de geheimen van Thomas.

Ontrafel dit mysterie en schrijf jullie eigen geschiedenis!

Escape room The Mystic Cabin

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: februari 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bos

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond. Tijdens een wandeltocht stuiten jullie op deze hut, maar wanneer je een kijkje neemt in dit vervallen gebouwtje valt de deur in het slot. De oude bewoner, een jager, daagt je uit om te ontsnappen uit zijn onderkomen. Tijdens al zijn eenzame jaren in deze hut heeft hij tijd genoeg gehad om hem vol te leggen met uitdagende puzzels.

Informatie over Riddle Room Best

Een bezoek aan de escaperoom met 2 personen op een tijd naar keuze kost €79,-. Als je met 6 personen gaat spelen betaal je € 99 voor de kamer. Wat 16,50 per persoon is. Houd er rekening mee dat de kamers helaas niet geschikt zijn voor mindervaliden, dit door de aard van de puzzels en ruimte. Riddle Room is de derde escaperoom van Best en wederom een escaperoom in provincie Noord-Brabant.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor arrangementen bij Riddle Room. Het is mogelijk om aan te geven dat je een High Tea of Diner wilt boeken na je bezoek aan de Escape Room. Deze zullen plaatsvinden in het Boshuys en worden via Riddle Room gereserveerd, het afrekenen gebeurt dan ook achteraf in het Boshuys. De reguliere prijzen zijn gebaseerd op het aantal gasten per kamer. Bij arrangementen kunnen mogelijk andere prijzen gelden.

Locatie op de kaartRiddle Room Best

Sonseweg 39, 5681 BH Best, Nederland

Riddle Room Best Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Riddle Room Best? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

Filter op aantal personen

8

De Mysctic Cabin is een heel mooi afgewerkte kamer, aan alle details is veel aandacht besteed en de puzzels zijn allemaal in thema waardoor de ervaring rond het verhaal versterkt wordt. De communicatie met de spelleider tijdens het spel is erg prettig, Margot is duidelijk zelf ook een escape-room fanaat en strooit niet ongevraagd met hints en aanwijzingen maar let wel goed op wat er gebeurd. Al met al een toffe room die wij zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november Isabelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Onze eerste escape room, maar was voor alleen zeer leuke ervaring. Goede uitleg en ontvangst en leuke en gevarieerde puzzels. Ook de setting en aankleding binnen de kamer (Jagershut) zorgde voor een goede sfeer. Voor ons was deze zeer aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2016 Maikel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Het thema komt goed naar voren in deze escaperoom, met bijpassende opdrachten die niet té moeilijk zijn maar wel een uitdaging vormen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
4 november 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest