Escape Rooms Nederland logo
Rock City Escape Amersfoort

Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Rock City Escape Amersfoort

Escape room Soup du Jour

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Gemiddeld
De legende
Er verdwijnen nonnen uit het klooster. Niemand weet waar ze naartoe gaan, of wat er met hun aan de hand is… Tegelijkertijd blijft de populariteit en bekendheid van het onlangs in het klooster geopende restaurant Le Monastère groeien. De befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep, wil niets kwijt over dit succes en bewaakt zijn geheimen stellig.

De kamer
In escape room Soup du Jour heb je een tafel gereserveerd voor een diner in ons prestigieuze restaurant, maar je zult al snel ontdekken dat in de keuken niets helemaal zo is als het lijkt, en dat de chef ook niet zo vriendelijk is…

Je team
Jullie missie: dring door tot de privé keuken van de chef en ontcijfer de aanwijzingen die Gaston in zijn oude menu’s heeft verstopt. Maar pas op! Gaston heeft een gewelddadig humeur. Als je wordt betrapt is jouw hoofd misschien de volgende op het hakblok…
Wanneer de deur achter jullie wordt gesloten en de chef zijn messen slijpt heb je maar 75 minuten de tijd om te ontdekken wat er echt in het restaurant gebeurt en om levend te ontsnappen!

Escape room Bloody Mary

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2016
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Kerk

De Legende

Waarschijnlijk heb je wel eens van de legende van Bloody Mary gehoord. Er doen vele variaties van het verhaal de ronde, een daarvan is dat Mary jaren geleden een Zuster van het klooster was. Men zegt dat haar wraakzuchtige geest het klooster lange tijd geleden heeft verlaten. Men heeft het mis.. Zeg 3 keer haar naam voor een spiegel en Bloody Mary zal verschijnen. Met alle gruwelijke gevolgen van dien.

De Kamer

Bloody Mary.. Bloody Mary.. Bloody Mary.. Roept dit ritueel werkelijk deze donkere, geteisterde geest op, of is het wonderbaarlijke fantasie die de goedgelovigen beetneemt? Er is slechts één manier om daar achter te komen. Nieuwsgierig? Als je dapper genoeg bent, ga de kamer in en ontrafel het mysterie van Bloody Mary, maar wees gewaarschuwd: je zal nooit meer dezelfde zijn!

Je team

Vroeger zaten jullie op het kloosterinternaat. Jullie hebben het spel Bloody Mary gespeeld, waarna een klasgenootje spoorloos is verdwenen. Ook nu, zelfs na alle verstreken jaren, worden jullie nog altijd dagelijks geplaagd door nachtmerries, angst en schuldgevoel: het is tijd om uit te zoeken wat er toen precies is gebeurd, en daarbij uit handen te blijven van Bloody Mary.

Leeftijden

De leeftijdsgrens is 16 jaar. Bij een team van 16-18 jarigen moet minimaal een volwassene (18+) deelnemen.

Rock City Escape Amersfoort video

Informatie over Rock City Escape Amersfoort

Met je team word je door de catacomben van het klooster ”Eemklooster” geleid en naar de kamer gebracht. Aan de muur hangen wat religieuze prenten, in het midden staat een grote tafel met wat attributen erop, in de hoek van de kamer zie je een piano. Dan gaat de deur op slot. De timer op het scherm in de kamer geeft aan dat je een uur hebt om de deur naar je vrijheid te openen. De tijd tikt. Even staan jullie verdwaasd om je heen te kijken, dan begint iedereen driftig te zoeken naar aanwijzingen. Iemand hoort een vreemd geluid. Was het één van jullie? Of is de legende van Bloody Mary echt..?

Rock City Escape Amersfoort Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Rock City Escape Amersfoort? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Vanaf het moment dat je aankomt begint het verhaal. De Gastvrouw neemt je vol overgave mee in het verhaal. De kamer is fantastisch in elkaar gezet. Vol verbazing ***. Een absolute aanrader voor iedereen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september Nelleke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Weer een gave en uitdagende Escape room gedaan..Geweldig hoe ze dit weer gemaakt hebben.Blijft ook een bijzondere locatie.
We zijn bij Bloody Mary en Soupe du Jour geweest en kijken nu alweer uit naar de nieuwe die komt!
Wat een top team die dit mogelijk maakt hier.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september Jolanda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Ook wij mochten met 4 plaats nemen in het restaurant van Gaston. Al eerder hebben wij Bloody Mary gespeeld, na deze ervaring kregen wij trek in meer. Deze keer dus gereserveerd in het restaurant voor de Soup du Jour! Allereerst een fantastische gastheer die zijn rol zeer goed verstaat, je komt gelijk al helemaal in de juiste vibe. Soup du Jour maakt gebruik van hightech apparatuur, een leuke ervaring en weer eens wat anders dan de ‘standaard’ escape rooms. Deze escape room maakt geen gebruik van cijfersloten, heel fijn! Ook is dit onze eerste escape waarbij de aflopende tijd niet zichtbaar is. Wij als groep raden de heerlijke soup van Gaston zeker aan! Maar pas op.. zorg dat je Gaston niet boos maakt…..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 augustus Polder Gangsters Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super escape room! Iedereen aan te raden. Belangrijk om als team te werken, spannend door het verhaal van Bloody Mary & heel toffe ***
Wij gaan snel een keer naar de andere escaperoom daar ( Soup Du Jour ) & er komt binnenkort ook een 3e!
Wij zijn benieuwd!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus Daniel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Al bij aankomst wordt je meegenomen in het verhaal. De spelbegeleiders zitten vol in hun rol en ook de locatie draagt bij aan de sfeer. De spanning begin je meteen te voelen!

De kamer geeft meteen spanning en sensatie. Het verhaal is duidelijk en de muziek en aankleding brengt naar een andere wereld.

De puzzels zijn goed en duidelijk opgezet en voor een groep van 7 personen ook goed te doen. Samenwerking is een must waardoor deze escaperoom ook zo goed is. Je bent samen bezig en krijgt alle puzzels mee. Puzzels zijn niet moeilijk maar goed doordacht in het thema.

Vooral een laatste element in het spel zorgde voor spanning maar ook hilariteit (in onze groep dan..). De overgangen, sfeer en het samenwerken maken deze escape room echt een aanrader. Was spannend maar niet eng.

We kunnen niet wachten op nog een kamer van rock city escape!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juli Marijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben meer dan 50 rooms gespeeld maar deze staat in mijn top drie! Fantastische sfeer, echt hele gave puzzels en vooral de effecten zijn heel mooi gedaan! Niet overslaan deze kamer!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juli Caroline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

De ontvangst was verrassend. Bij binnenkomst zit je er gelijk in. Wij komen zeker weer terug voor de volgende kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
14 juli Roy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Er zit een goed verhaallijn in, leuke puzzels om op te lossen, De ontvangst was indrukwekkend, je zit er bij binnenkomst al helemaal in en dan moet je nog beginnen. Wij komen zeker weer terug voor de volgende kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli Belinda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super goede kamer. Met zijn 4en was er voor iedereen wel wat te doen en stond je niet te wachten op elkaar. Vanaf binnenkomst ben je al gelijk in het sfeertje, want de gastvrouw/heer zit gelijk in hun rol. Leuke puzzels. De kamer was heel mooi en goed in thema. Een paar schrikmomenten, maar niet al te eng.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli Patricia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Afgelopen najaar Soup du Jour en vandaag Bloody Mary gedaan. Beide met veel angstaanjagend plezier!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli Stephanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Nadat we vorig jaar al ‘soup du jour’ hadden gedaan, kon deze escaperoom natuurlijk niet achterblijven.

We werden weer onthaald op hetzelfde klooster, weer in de avond.
De host was meteen ‘in character’ en leidde ons stemmig naar het begin.
Wat volgde was een adrenaline-rush door de escaperoom, van soms wat eenvoudige puzzels naar wat meer mysterieus en op het einde ronduit spooky maar nooit te eng.

Je hebt je tijd goed nodig, moet goed samenwerken en dingen aan elkaar verbinden. Knap opgezet en prima uitgevoerd, We hebben subtiele hints gekregen perfect gedoseerd.
Het verhaal en de locatie werken ook wel prima samen hoor! Samen met soep van de dag toch wel een van onze meest favoriete locaties.

En… er komt meer! We vernamen dat eind dit jaar een derde escaperoom op deze locatie opengaat. Zijn we dan van de partij. Wacht dacht je wat!!!! We kunnen niet wachten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli team vlaflip Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Echt gaaf! Boeiend en origineel. Heel leuk gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juni Rachel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super gaaf en mooi gedaan, bij aankomst word je gelijk in het verhaal meegenomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni Daan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

A wonderful escaperoom with a great atmosphere. Bloody Mary is 5 years old and it was for sure one of the best these days. It is a classic escape room with a lot of locks but regarding the realisation it is absolutely thrilling. We really loved the puzzels and enjoyed our adventure.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 december 2020 Alexandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Na de fantastische Escaperoom Bloody Mary, heeft Rock City Escape wederom iets fantastisch moois neer weten te zetten. De locatie in het klooster blijft natuurlijk super mooi. Aan deze kamer Soup du Jour is erg veel aandacht besteed. Het is een prachtig restaurant met een heerlijke menukaart. De puzzels zijn goed bedacht, erg origineel en soms ronduit briljant!

Zodra de horeca weer open gaat, maak dan snel een afspraak in Restaurant Le Monastère en geniet van Soup du Jour!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 november 2020 Marco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Originele puzzels, spannend (zeker), leuk dat de begeleiding bij het verhaal hoort en dat het verhaal meteen begint bij binnenkomst. Moesten wel een beetje wachten, maar dat zal vast met de Corona maatregelen te maken hebben.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
18 oktober 2020 Trap Squad Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Doe deze!!!!! Dit mag je niet missen. Prachtige escape. Veel puzzels Met veel variatie. Mooie geweldige setting. Heerlijke spanning Helemaal genieten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2020 Ronald Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De ontvangst was al fantastisch. Helemaal in stijl kwam ze ons halen. Vanaf het moment dat je de escaperoom begint stap je al in een verhaal waar zo goed over nagedacht is! Alle elementen zijn magisch! De effecten zijn te gek! Dit moet iedereen een keer gedaan hebben. Enorm aan te bevelen! Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2020 Floor Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede ontvangst, leuke escape room met nieuwe puzzels. Escape room zat goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 september 2020 Selmar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Vanaf het begin wordt je in het verhaal gezogen. Het is een best enge escaperoom, dus mocht je hier niet van houden raad ik de escaperoom niet aan. Elementen en puzzels zitten goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
15 september 2020 F. Idu Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Pffff, als je na het spelen van een escaperoom urenlang niet uitgepraat raakt over wat je hebt beleefd, dan doet een kamer wat met je. Dat is zeker het geval bij “Soup Du Jour”
We zijn dus voortvarend vertrokken en hebben een aantal puzzels opgelost in verschillende moeilijkheids-niveaus. Oude en nieuwe technieken worden gebruikt en dat maakt het erg afwisselend.
Iedereen was continue bezig de puzzels op te lossen of te zoeken naar nog meer aanwijzingen, vaak was het goed duidelijk wat van ons werd verwacht, effecten waren vaak spectaculair!
Op sommige plekken was het voor ons (ook een paar oude ogen) wat te donker, maar dat paste wel goed in het verhaal. Host was gelukkig attent voor ons.
Het thema wordt overal geweldig goed aangehouden en de spanning loopt langzamerhand op naar een geweldig hoogtepunt dat de adrenaline goed deed stromen, en steeds als je denk dat je er nu bijna bent volgt er weer een onverwachte wending.
Voorlopig ben ik even klaar met nonnen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 september 2020 Vlaflip Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

We deden Soup du Jour. Echt erg leuk! Niet makkelijk ook, we waren net op tijd klaar dus leef je uit!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2020 Dillian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Voor het eerst een escaperoom gedaan, ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Door het ontvangst (wat uiterst geniaal was) kwam ik al helemaal in het verhaal. Interessante kamer waar je in terecht komt en een hoop denk en doe werk komt erbij kijken, maar ik heb er van genoten en ga zeker meer ecscaperooms bezoeken. Bedankt voor deze leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2020 Angelique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Soup du jour , de nieuwe kamer.
Heel gaaf! Spannend, mooi gemaakt allemaal.
Ik heb mijn ogen uitgekeken.
Wel heel erg lastig , ook voor iemand die al meerdere kamers heeft gehad.
Met hulp van rockcity kwamen wij een heel eind. 😄
Wel een tip : de stem voor een hint , was erg slecht verstaanbaar.
Beeldscherm zou perfect zijn ☺️

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 juli 2020 Samantha  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een ervaring weer! Een prachtige locatie in een heus klooster. Je word gelijk het verhaal ingezogen en het thema is zo goed opgezet dat je je constant in de Bloody Mary sfeer waant.

Veel puzzels! Sommige zijn individueel te doen en bij andere puzzels moet je echt samenwerken. Mooie verwijzingen doorlopend aan het verhaal en het thema. Bloody Mary maakt zeker alle verwachtingen waar!!

Soup du Jour gaan we zeker ook doen als de kamer beschikbaar komt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juni 2020 Mariska Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

De locatie is geweldig: een klooster spreekt sowieso al tot de verbeelding. Door het ontvangst kom je al meteen in het spel. Opdrachten zijn uitdagend en afwisselend. Verhaal mooi vormgegeven, ook door de effecten in de kamer en de verrassingselementen. Alleen door samenwerken kom je verder. Echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2020 Albert Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Echt hele leuke en afwisselende escape room. Spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2020 Maartje  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Zat echt goed in elkaar qua puzzels. Vooral de actrice die in haar rol zat was echt top. We liepen binnen bij aankomst en het begon meteen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2020 Auke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een spannende, zeer innemende escape room. Goed verhaal, interessante puzzels en codes. Wij, onervaren spelers, hebben het helaas niet gehaald maar het was een fantastisch avontuur.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2020 Nicole  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Heel goed in elkaar gezet en prachtige omgeving. Leuk dat er binnenkort ook de mogelijkheid komt om er een hapje te eten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2020 Anton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Dit was onze eerste escape room ervaring, en wat een geweldige!
We werden zeer vriendelijk ontvangen door Adam helemaal in zijn rol als broeder Adam.
De gang naar de escape room was al leuk. Adam vertelde wat over de geschiedenis van het klooster dat was al met diverse effecten al best spannend.
De escape room zelf was super leuk, met angstaanjagende effecten. De verschillende raadsels zaten echt goed in elkaar.
We hebben het precies binnen de tijd gehaald, waarna we in de gezellige kloosterbar nog even wat hebben gedronken en wat met Adam hebben kunnen napraten omdat we de laatste groep ban 2019 waren. Kortom een super leuke eerste ervaring met de escape room!
Broeder Adam bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 december 2019 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige spannende ervaring ! Met twee dochters die moeder nogal lieten schrikken met hun gegil ! Haha was erg leuk ! Goed verhaal mooie kamer en mooie locatie !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2019 G Vrijhof Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele gave escape room! Erg creatief, goede verhaallijn en sfeer. Spannende schrikmomenten, maar het blijft leuk. Overal is over nagedacht, ik zou deze zeker aanraden! Een van de betere kamers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 december 2019 Lieske Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Goede introductie door moeder overste. Mooie opbouw en afwisseling.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2019 Myriam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Door de omgeving maakt het deze escape room helemaal af. De kamer zit goed in elkaar, wat het extra leuk maakt is de inleiding met de gastdame die ervoor zorgt dat je vanaf moment 1 gelijk in het spel zit! complimenten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2019 alberto Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super mooie kamer. Zeker spannend maar zit goed in elkaar

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 november 2019 Sabina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele mooie escape room. De entree is al helemaal in het thema en langzamerhand wordt je het verhaal ingetrokken. Wij waren met z’n 6en. Soms had niet iedereen wat te doen, maar dat lag ook deels aan de groep.
Aankleding is erg mooi van deze kamer en de puzzels zijn gevarieerd. Niet alleen maar cijfersloten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2019 Moniek  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Leuk thema! Leuke ontvangst, helemaal door de dame die volledig in haar rol zat! Gebouw is super. Leuke puzzels. Absoluut doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 november 2019 Legal Infra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

wat een geweldige ervaring het klooster brengt je bij aankomst al in de zweer. de ontvangst is beachtigend goed en ze is niet van de stuk te krijgen. Het is zeker een aanrader en wie weet gaan we nog een keer terug om er wel uit te komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 oktober 2019 Marjo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Gisteren naar de Escape room geweest van Bloody Mary. Zodra je bij de locatie aan komt, lijkt het alsof je in een compleet andere wereld zit. Zodra je het klooster binnen komt, wordt je ontvangen door de zuster. Dit wordt prachtig onderbouw met schrikmomenten, geluiden en effecten. De spanning begint al voor je überhaupt de kamer in bent. De kamer, puzzels, geluiden, verhaallijn je zit er compleet in! Voor mij is Bloody Mary echt een geweldige ervaring geweest en raad hem dan ook zeker aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 oktober 2019 Ylonka Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echt een top Escape Room. Locatie, decor en personeel kloppen al helemaal. Dan de puzzels en kamers, helemaal goed! Heerlijk schrikmomenten ingebouwd en een mooie verhaallijn waardoor je helemaal opgaat in het verhaal en echt even in een andere wereld zit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2019 Mirella  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Het spelen van ‘Bloody Mary’ is echt een beleving en staat dan ook in mijn top tien van gespeelde kamers!!! Voor wie er bevattelijk voor is: vanaf het moment dat je door de poort van het kloostercomplex rijdt, begeef je je in een andere wereld. Wellicht zelfs wel in hogere sferen! Het verhaal van zuster Mary komt gelijk op je af mede dankzij de prachtige locatie, de serieuze ontvangst door één van de broeders en de ruimte voor versnaperingen met het klassieke orgeltje, de habijten, koorden en andere spullen waardoor je het gevoel krijgt de nonnen net te zijn misgelopen! Automatisch daalt het geluidsniveau en als broeder Adam zijn verhaal begint tijdens de wandeling door de kloostergangen richting de kamer weet je dat het spel begonnen is! Eenmaal in de kamer start de tijd en tref je goede haalbare opdrachten waardoor het mogelijk is de kamer binnen het uur te kunnen verlaten. De kamer is echter mooi en spannend genoeg om daar tot het laatst mee te wachten!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 oktober 2019 Amanda de Vries Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Friends
9

Mijn eerste ervaring met een escape room en de lat ligt nu hoog voor een volgende. De locatie is prachtig! Het was een regenachtige, grauwe dag en paste helemaal bij de sfeer van het klooster. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik dacht ook, ik laat me niet bang maken. Maar de locatie, het ontvangst, de geluiden, de belichting, de puzzels, het verhaal, ze trokken me allemaal in het moment, waardoor ik af en toe toch best wel een beetje spooked was. Het was een geweldige ervaring en zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 oktober 2019 Hester  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Echt een aanrader!! Vanaf het moment dat je aan komt rijden bij het klooster, word je al geprikkeld. Bij binnenkomst was het meteen spannend / griezelig het verhaal begint direct waardoor de spanning begint op te lopen . super goed gedaan! De puzzels, het verhaal, de kamer het zit fantastisch goed in elkaar. Op na het vervolg in 2020!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2019 Bianca Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Vanaf het moment dat je aan komt rijden bij een fantastisch pand wat helemaal bij het verhaal past, begint de escape. De ontvangst was meteen spannend en enorm goed gedaan, je wordt als het klooster binnen gaat in het verhaal gezogen. De puzzels, het verhaal, de kamer het zit fantastisch goed in elkaar. Kortom zeer zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober 2019 Anita  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De spannendste en beste escape room die ik tot nu toe heb gespeeld. Zelfs de hostess was onderdeel van de sfeer en het verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 september 2019 Lysanne Adriana  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit was mijn allereerste keer dat ik escape room deed en echt een geweldige ervaring! Super goed opgezet en bizar goed acteerwerk waardoor je gelijk wordt meegenomen in het verhaal en de sfeer. De puzzels zijn enorm uitdagend en een spanning wordt goed opgebouwd. Super mooi ingericht echt een super gave ervaring! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 september 2019 Dominique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Creatieve puzzels, naast een erg goede escape room ook een perfecte belevenis! Echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2019 Maikel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Erg mooi aangeklede escape room, leuke locatie, spannend verhaal (Bloody Mary), goede puzzels en effects. Één v.d. beste escape rooms die ik gedaan heb. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 september 2019 R.K. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke, spannende en uitdagende escaperoom. Zit prachtig in elkaar. We hebben enorm genoten en nog een big smile op ons gezicht als we er weer over praten. Absolute aanrader ????????

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
8 september 2019 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Al meerdere escaperooms gedaan maar zeker 1 van de mooiste. Al vanaf ontvangst zit je in de juiste (spannende) sfeer. Alles is ontzettend mooi gemaakt en hele gave, originele puzzels. Geweldige effecten en schrikmomenten. Met 6 personen allemaal lekker bezig geweest. Geen hints nodig gehad en bijna in de top3 van de beste teams!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 september 2019 Willy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Spannend! Met name door de indrukwekkende rol die gespeeld werd door onze *** werden we volledig opgezogen in het verhaal. Knap gedaan. De escape room zelfs is uitdagend, heeft unieke features en goede variëteit in puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2019 Ilonka Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel erg gave beleving, spannend en vooral de dames (2m/2v) vonden het ook eng 😉 Leuke puzzels, best tricky hele leuke uitdaging en het verhaal is ook echt top. Complimenten voor de gehele opzet en het bijbehorende rollenspel.

Wij komen terug voor de volgende versie !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2019 Robert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke ontvangst en attente gastvrouw. In combinatie geboekt met een high tea van de buurvrouw. Escape room is erg leuk, diverse uitdagingen en spannende accenten en een verrassend einde. Locatie is op zichzelf al gaaf en draagt zeker bij aan de totale beleving. Ben erg benieuwd naar de andere kamer en ga die zeker een keer doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 juli 2019 Astrid  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Prachtige totaalervaring en gastvrij.
Met 4 andere vrienden de kamer opgelost, moet zeggen dat ik ervoor heb gezorgd dat we geen hints nodig hadden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2019 Ruben Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat heel gaaf is is dat degene die je ontvangt gelijk in haar rol zit. Dus vanaf het moment dat je over de drempel stapt zit je er in! Het was super leuk met ***. Veel schrikmomenten en uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli 2019 Kelly  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Van begin tot einde wordt je meegezogen in het verhaal! Geweldig gedaan! Leuke, uitdagende kamer in een geweldige ambiance! We komen zeker een keer terug voor de soup du jour!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juni 2019 Dunja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Voor ons een hele speciale ervaring. Wij kenden de escape rooms niet. Dankzij onze kinderen kwamen wij gelukkig er wel uit. Wij vonden de rooms en opdrachten heel creatief en mooi gemaakt. Ook onze gids deed het heel goed. Steeds op tijd kregen wij de juiste aanwijzingen. De opdrachten waren best moeilijk voor ons als oldies (65+). Een uur om niet te vergeten. Groet, Ellen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 juni 2019 Ellen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

We hebben een hele leuke escape gehad, met 3 escape maagden en 3 spelers die al een keer een escape room hadden bezocht, hadden we een leuk en chaotische team. We vonden het fantastisch! Van de ontvangst door de “broeder” (die overigens heel goed in zijn rol zit) tot de opluchting om net binnen de tijd te ontsnappen. Leuke puzzels! We komen zeker terug als de extra escape room opent.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2019 Erica  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Harstikke leuk, leuke puzzels, duidelijk verhaal.
Van begin tot het eind spanning, echt een hele leuke escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 juni 2019 kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldig!! Omgeving, gebouw, personeel en escaperoom is fantastisch. Echt een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2019 Laura  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een zeer leuke escape room waar het verhaal centraal staat en ook duidelijk belangrijk is voor de puzzels. Er waren meerdere dingen tegelijk te doen waardoor er weinig het gevoel was dat je er maar bij stond. Leuke afwisselende puzzels met de nodige moeilijkheid en uitdaging. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2019 Myke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een spannende en veelzijdige escaperoom. Aankleding en uitwerking van het thema zijn super! Enige minpunt is de ontvangst. Na lang wachten in de ontvangstruimte zijn we zelf maar gaan bellen, waarna iemand ons kwam ophalen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
12 mei 2019 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Super gave locatie en setting. Goed pakkend verhaal en puzzels, kortom echt een aanrader!
Wij komen zeker terug voor de volgende escape room die hier gebouw wordt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 mei 2019 Pauline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ontzettend gave escaperoom. Spanning, leuke puzzels en een zeer creatief einde. Zeker aan te raden voor anderen die van een beetje spanning houden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 april 2019 Edwin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Ik vond de ontvangstruimte prachtig maar nodigde niet echt uit voor een drankje voor of na het spel.
Het waren erg veel puzzels in verhouding tot behendigheid en andere spelvormen,
Locatie alleen al is echt top. Deze moet je zeker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
31 maart 2019 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuk dat je **** gaat. Sfeervolle locatie en introductie. Beetje donker, en laatste stuk beetje saai. Net op tijd gehaald, 0 hints.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 maart 2019 Harry en Martha Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuk! Veel onverwachte dingen en daardoor spannend, ook door het verhaal eromheen. Puzzels zijn goed te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 februari 2019 Nienke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Detailed, scaried enough (but doable for our not-so-heroes) good puzzles and fun.

The room is very well driven by passionate people that won’t make it to easy to you and will scare you well enough to fully believe the myth of bloody mary.

Money well spent if you’re looking for some good fun!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2019 Astrid Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

We played with 2 teams one group 6 persons and it was fun. A few screams and some nervous laughter 🙂 of course the pressure to perform was high so we all enjoyed it and difference between our 2 groups was 1 minute so good race! There is a relaxt room where you can have a drink while waiting for the others to finish so with 12 people you can do 2 slots following each other

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2019 Vermunt Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Er leuk om te doen. Spannend, uitdagend. We hebben er veel plezier aan gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2019 Ellen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super goede uitwerking van het thema, uitdagende puzzels waar veel samengewerkt moest worden, gaafste escape room tot nu toe! Met slechts 1 hint en nog 2,5 minuut op de klok ontsnapt. Dank voor deze super ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2019 Marleen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Mooie locatie, goed verhaal en een spannende escaperoom! Leuke ervaring! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 januari 2019 A. van Baal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Hele toffe escaperoom! Spanning is voelbaar en personeel zeer professioneel en vriendelijk. Fijne ontvangstruimte met ruimte en tijd om wat te drinken. Ik ben heel benieuwd naar Soup du Jour!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 januari 2019 Iris Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Escape Room Junkies
9

Spannende en originele escaperoom. De sfeer van een spookachtig klooster komt in de escape goed terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2019 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Mooie locatie, vriendelijk personeel, mooie kamer. Was echt wel de moeite waard. Niet heel eng, gewoon leuk spannend

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2019 M. Wempe Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Een aanrader! Leuk verhaal en spannende special effects 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2019 Mariska Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Prachtige locatie, veel aandacht voor details. Veel verschillende puzzels. Net gehaald binnen de tijd! Terecht krijgt deze escaperoom een hoge score.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2019 Donna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Mooie ruimte, zelfs de ontvangstruimte.. mag nog iets meer scary eventueel maar dat is voor de horror freaks zoals wij.. topkamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2019 Raymond Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg leuke escape room op een mooie locatie. Goed uitgedacht en alle details kloppen.
We komen zeker terug als de nieuwe escape room hier geopend wordt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 december 2018 Ruud Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De lokatie is geweldig de spanning voel je de hele tijd.(gillen ontkom je niet aan)
Mooi verhaal goede puzzels. Eigenaars erg aardig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Marina  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Fantisch verhaal! Goede setting en heel erg inlevend. Erg aardige en behulpzame medewerkers. (Voor mij) weer geheel nieuwe elementen. Leuk om zo met de familie te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2018 Marco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Prachtige locatie en je werkt echt samen met elkaar naar de uitgang toe. Je staat je niet te vervelen en iedereen kan bijdragen in het oplossen van de puzzel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2018 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Spannend, een uur lang. Het oplossen van een puzzel blijft leuk. Erg mooi bedachte opdrachten. De verwarring met geluiden, beelden, hints, iedereen die druk bezig is, hoe alles door elkaar heen loopt en soms elkaar in de weg, erg vermakelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2018 Cornelis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Ontzettend gave escape room. Veel verschillende puzzels en samenwerkingsopdrachten. Spanning ligt hoog, maar is niet TE eng. Gastheer doet het erg leuk en je krijgt zelfs wat mee van de geschiedenis van het oude klooster.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 december 2018 Evi  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Normaal gesproken schrikken Escape Rooms met veel cijfersloten mij af, aangezien dit vaak een gebrek aan techniek betekent. Bloody Mary heeft dit vooroordeel tegendeel bewezen en laat zien dat “old skool” cijfersloten en prachtige techniek prima samengaan.

De locatie van Bloody Mary is uitmuntend, net zoals het ontvangst en de inrichting van de Escape Room. De kamer is super doordacht en op elk detail is gelet.

Daarnaast vond ik het zelf enorm leuk dat er vrijwel nooit maar één puzzel tegelijk op te lossen was. Wanneer je Bloody Mary met zes mensen bezoekt, weet je zeker dat je je niet staat te vervelen.

Kortom, een enorme aanrader! Wij kijken al uit naar de nieuwe Escape Room van Rock City Escape!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2018 Thomas  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooie locatie. Leuke puzzels. Spannend. Leuke gastheer.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2018 Amy  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Goeie spannende kamer waar je als team veel te doen hebt. Het verhaal is goed doorgevoerd en continu voelbaar in de kamer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 december 2018 Justin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke, spannende room. Veel puzzels en niet de geijkte puzzels. Setting heel mooi gemaakt! Complexer dan de eerdere escape rooms. Verhaal is leuk bedacht, maar plot is niet helemaal duidelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
4 december 2018 Kiki Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Mooie locatie en uitdagende escape room. Het verhaal van Bloody Mary past goed bij de locatie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2018 kristel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Bij aankomst is natuurlijk het klooster al fantastisch. De sfeer zit er gelijk al helemaal in.
Super gastvrij
Via de kelders van het klooster begon je de spanning al aardig te voelen. Verhaal over het klooster is echt van toegevoegde waarde.
Alle attributen kloppen, puzzels zijn leuk en goed om te doen en ik ben enorm blij over de mooi afgewerkte kamer en alle schitterende decorstukken.
Het verhaal klopt, is goed te volgen en er is voldoende voor een ieder te onderzoeken. Leuk dat er zoveel samenwerking nodig is.
Laat ik het licht, sounds, special effects niet vergeten! Overweldigend en schitterend! Het hintsysteem is subtiel verwerkt en ook handig dat het je duidelijk wordt gemaakt als je het niet goed doet.
Onderkoeld begonnen we aan de escaperoom en oververhit kwamen we er met slecht nog 1 minuut op de klok er weer uit.
Deze kamer is af en dan ook helemaal af!
Chapeau voor de makers.
Ik kijk nu al uit naar jullie volgende kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2018 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige locatie en vanaf de binnenkomst begint het spel eigenlijk al. Je wordt direct in de sfeer meegenomen, voelt leuk!
De puzzels zijn pittig,de kamers zijn uitdagend. We hebben het net gered in een uur en dat voelde heerlijk! Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 november 2018 Karin  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Super gave escape room! Als je aankomt is de sfeer al gelijk goed. Je rijd door een donker bos en komt bij een enorm klooster aan. Bij binnenkomst zat de stemming er al goed in mede door de game host die fantastisch in zijn rol zat. Zelfs even naar de wc vonden we al een enge onderneming! De escape room zelf is prachtig! Enge geluids effecten zorgen gelijk voor een mega spanning en we zaten er gelijk helemaal in! Echt de engste escape die ik gespeeld heb maar een mega aanrader! Wij kijken al uit naar de volgende!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 november 2018 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Geweldig leuke escaperoom! 40 jaar geleden zelf op deze locatie op school gezeten en nu met mijn kinderen het spel gespeeld. Wat een leuke ervaring: wij kwamen om 22.00 uur aan, en dus helemaal donker wat natuurlijk bijdraagt aan de beleving van deze prachtige omgeving. Enthousiaste gastvrouw die alles rustig uitlegt en na afloop nog de tijd neemt om samen na te praten. Spannend, uitdagend, kortom: fantastisch! Wij zijn nog net binnen het uur ontsnapt en verheugen ons nu al op het vervolg! Complimenten voor de bedenkers en de gastvrouw!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 november 2018 Désirée Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een mooi in elkaar gezette escaperoom op een perfecte locatie. Zeer vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 november 2018 Valeska Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Voor velen was het de eerste keer, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar! Goede combinatie van spanning en uitdagende puzzels, erg leuk om dit met je (werk)team te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2018 Jop Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Het uur was te snel voorbij. Dit was onze eerste ervaring met Escape, geen flauw idee wat eigenlijk gedaan moest worden, maar dat werd snel duidelijk. Niet alleen het spel, maar ook de locatie en de sfeer maakten het erg spannend! We gaan volgend jaar opnieuw naar een andere versie in Amersfoort!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2018 Francine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Spannend en uitdagend. Veel variatie in de puzzels. Goed opgezet en goede schrikelementen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2018 Danique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super locatie, kelders van een klooster, hoe passend en creepy is dat! Hele fijne ontvangst en uitleg. Licht effecten en geluid geweldig, afwisselend en verrassend . Kortom: Doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober 2018 Elly Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een super gave escape room! De hele ambiance is top en ook de effecten met licht en geluid maken deze escape room helemaal compleet. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2018 Sabrina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

De leukste kamer die ik tot nu toe gespeeld heb. Het begint al met een mooie locatie. Daarna word je goed ontvangen door de gastheer en die begint het verhaal te vertellen waardoor je de adrenaline door je lijf voelt gaan. Eenmaal in de kamer zijn het leuke puzzels, raadsel en opdrachten. Kortom een groot succes en ik kan deze kamer zeer aanbevelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Slecht
7 oktober 2018 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super toffe ervaring! Ruim opgezet, mooi gemaakt. Goede puzzels!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober 2018 Anita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Briljant! Gave locatie! Top en spannend thema (gillende collega’s :-)! Fijne subtiele tips, zodat wij er binnen het uur (nog 1.46 minuut op de klok) uit zijn gekomen! Kortom: aanrader voor iedereen (zowel ervaren als nieuwkomers) en nogmaals…een briljant en spannend concept!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 september 2018 Anthony - KGU Recruitment Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Na al heel wat escaperooms gedaan te hebben, werden we toch weer heel verrast door deze geweldige ervaring!

Al gelijk bij binnenkomst raak je onder de indruk van de prachtige locatie, waarna de leuke gastheer met een ietwat griezelig verhaal over het verleden van het klooster en uiteraard over de legende van Bloody Mary de spanning nog wat opvoert.

De escaperoom zelf biedt alles wat je van een goede escaperoom mag verwachten en nog een beetje meer door het spannende verhaal. Leuke, uitdagende puzzels, prachtige geheimzinnige aankleding van de ruimte en een griezelige sfeer door de visuele- en geluidseffecten. Kortom; een spannende escaperoom (met als enige nadeel dat een uur te snel voorbij gaat ?).
En ontsnappen met iets meer dan 6 minuten op de teller was de bonus.

Gewoon gaan doen deze escaperoom!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2018 Lida Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Het was een te gekke avond , heel erg genoten. Heel vriendelijk ontvangen en een super aardige gastheer.
De escape room zelf was fantastisch, alle special effects , raadsels, echt geweldig. Zeker een aanrader! Binnenkort kringen ze een nieuw thema en ook die zullen we bezoeken. Rock city bedankt voor deze leuke herinnering!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2018 Tugce Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Vanaf de aankomst (mooi oud verlaten klooster), het ontvangst, de uitleg vooraf tot de escape room zelf; alles klopt!
Goede puzzels, veel samenwerking nodig, mooie kamer; een echt beleving.
Zeker de moeite waard om heen te gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 augustus 2018 Frederieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Echt een geweldige escape room (beste tot nu!). Verhaal, Visuals, geluid, spellen… allemaal geweldig. De host bracht ons ook meteen in de goede sfeer, door een verhaal over de geschiedenis van het pand te koppelen aan de escape. Het verhaal komt ook prachtig terug in de escape, de spellen zijn divers. Ook fijn dat je allemaal tegelijk aan verschillende puzzels kunt werken…
Het is wel een escape voor een groep met wat meer ervaring, tenzij je het geen probleem vindt om, net als wij, opgesloten te worden met Bloody Mary.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2018 antoinette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Super gave locatie voor een escape room: oud klooster in het bos.
Onze (onervaren)vriendengroep is in 2 teams verdeeld en na elkaar de escape in: dit was voor het napraten met een biertje erbij hilarisch.
Iedereen was super enthousiast over deze ervaring: dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
12 augustus 2018 Marja  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Erg mooi aangekleed en uitgedachte escape room. Enorm mooi pand en ambiance. Verhaal zat goed in elkaar en puzzels waren veelzijdig. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2018 Johan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Bloody Mary was voor ons een eerste ervaring met een escape room, dus wij hebben het niet gered.
Maakt niet uit want we hebben ondertussen een MEGA ervaring gehad die maakte diepe indruk en waarover we nog veel praten en onszelf een beetje uitlachen (wij moesten vaker gillen).
Eng, intens en super goed gedaan, Bloody Mary is tot in de puntjes over nagedacht en gerealiseerd in de sfeer van een historisch en zeer creepy klooster.
Hele goede puzzels: echte hersenkrakers die soms een beroep doen op je geduld.
Absoluut een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 augustus 2018 Jane  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Mooi gemaakte kamer, met afwisselende puzzels waarbij ieder zijn/haar talenten kon gebruiken en er goed moest worden samengewerkt. Verrassende ruimte, verhaal was netjes uitgewerkt, details klopten helemaal. Klantgericht ook. Wat we bijvoorbeeld prettig vonden, was dat de tijd werd stop gezet als je een filmpje te zien kreeg. Ook voelde de gamemaster precies aan wanneer hij (niet) een hint moest geven, zodat we helemaal in de flow van het spel bleven. We hebben ontzettend gegild en gelachen, en ‘s avonds toch nog even in de spiegel gecheckt of Bloody Mary niet achter ons stond…. Kom maar door met de volgende kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2018 trudy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Gave locatie waarbij het thema enorm goed aansluit, zoals al meer in andere reviews wordt gezegd is door de locatie de sfeer/spanning al gelijk goed! Gezien het onze eerste escape room was, was ik een beetje bang dat het misschien (te) eng zou zijn gezien het om Bloody Mary ging maar was goed te doen! Spannend maar niet té. Leuke puzzels en aankleding, wij hebben ons reuze vermaakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2018 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

De leukste escape room die ik tot nu toe gespeeld heb. Het is echt een belevenis. Leuk gedaan met het verhaal er om heen. Goed verzorgd. Niet te moeilijk, maar zeker ook een uitdaging. Ideaal voor ongeveer 4 personen. Wij hebben het met 6 gedaan. Dat was prima, maar ik snap dat het ook prima met een of twee mensen minder kan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2018 Claire Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super ervaring gehad! Puzzels waren top en de spanningen liepen hoog op!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2018 Anna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat een toffe kamer! Alles is eraan gedaan om te zorgen voor een totaalbeleving. Dit begint eigenlijk al bij het gebouw en de uitgebreide introductie waar de geschiedenis van het klooster (waar de escape room in zit) wordt verteld. Elk detail in de kamer is mooi uitgewerkt en de muziek, licht en geluidseffecten zorgen ervoor dat je er helemaal in op gaat.
De puzzels waren niet heel moeilijk (iets boven gemiddeld), maar doordat het er veel waren en steeds afwisselend van soort was dat niet erg. Als ervaren escape room speler heeft deze kamer mij voldoende adrenaline bezorgd om met een goed gevoel te vertrekken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juli 2018 Lilian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuke en spannende escape room! Toplocatie!
Zit technisch goed in elkaar en de puzzels zijn erg uitdagend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 juli 2018 Robbert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Superleuke escape room, mooie locatie, mooie kamer, goed verhaal, geel spannend. Leuk en enthousiast personeel ook.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2018 Marieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Top locatie. Mooie gedetaileerde kamer, spannend met een goede opbouw.
Je wordt door de sfeer en effecten, hierdoor wordt je opgeslokt en bleef je het verhaal

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
7 juli 2018 Sophie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Zit ontzettend goed in elkaar, erg goede beleving, we gaan er zeker meer spelen! En ook de kamer die nu in ontwikkeling is, gaan we zeker spelen als deze klaar is. Er waren wel veel cijfersloten, maar verder zat het heel goed in elkaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 juli 2018 Joost  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Goede ontvangst, spannende escaperoom, niet gemakkelijk maar het is te doen!! Zeker een aanrader en hoort thuis in een top 3 notering!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 juli 2018 Tosca Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Super mooie locatie. En erg leuke escape room. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
1 juli 2018 Dames groep Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke Escape room, zeker een keer iets anders! Leuk personeel heel open en enthousiast. Ook leuk dat we eerst een verhaal over het pand kregen.Alleen de hangsloten gaan heel vervelend open.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juni 2018 Sabrina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het was een toffe, enge beleving! Heel goed in elkaar gezet!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 juni 2018 Melissa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Mooi gemaakt, goed verhaal en lekker spannend. Door de puzzels en tijdsdruk, maar ook door de effecten van muziek en licht.

Diepgang/beleving: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 juni 2018 Herlette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Heel goede escape room met een bijzonder horrorthema. De details kloppen, het verhaal was goed uitgewerkt en het bouwde op naar een geweldige climax aan het einde.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
20 juni 2018 Laurens Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ik heb al veel escaperooms gedaan, maar dit is vooralsnog de meest epische. Gave special effects, puzzels die mooi zijn weggestopt in het decor en een escaperoom die leidt naar een hele gave climax. De escaperoom vindt daarnaast plaats in een toepasselijke omgeving. Zodra je binnenloopt staat de spanning erop.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2018 David  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wat een beleving was dit! Al vanaf aankomst wordt de spanning opgebouwd. De locatie is waanzinnig!
Het verhaal zit goed in elkaar, je wordt goed voorbereid op wat er ongeveer gaat komen, en wat begint als een vrij standaard escape room bouwt zich op tot een waanzinnig spannend en goeie climax. Echt heel goed gemaakt en een aanrader voor iedereen.

Enige puntje van kritiek is dat de puzzels niet echt hersenkrakers waren. Verder top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
7 juni 2018 Christopher Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke en spannende tijd gehad in de escape room. De puzzels waren leuk om te doen, wel vonden we dat er wat veel cijfersloten in zaten. Detail: ***. Doordat het niet zo druk was mochten we de escape uitspelen :).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juni 2018 RN Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Nice! Echt heel vet gedaan allemaal en de locatie is natuurlijk ook fantastisch

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2018 Xander Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Whauw, wat een fantastische sfeer in deze escape room. De locatie is prachtig, in een oud klooster en het verhaal en het decor daar omheen echt heel spannend en knap gedaan. Leuke puzzels, waarbij je veel moest samen werken, leuke onverwachte effecten.
Daarnaast ook een fijn en gastvrij ontvangst. Dit was mijn derde escaperoom, maar tot nu toe mijn favoriet!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 mei 2018 Lianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We hebben o.a. voor deze escape room gekozen, vanwege de unieke locatie en we zijn blij met onze keuze!
De spanning werd al goed opgebouwd door de uitgebreide introductie door onze gastheer, daarna stelde de escape room niet teleur en voldeed aan alle verwachtingen.
Naast spanning, veel verschillende puzzels, die ook niet altijd lineair liepen, waardoor iedereen in de groep zich nuttig kon maken.
Kortom een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 mei 2018 Alice Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Echt erg goede escaperoom. Inmiddels een aantal gedaan en deze stak er echt boven uit. Leuke, uitdagende puzzels, die door ons met volharding uiteindelijk toch opgelost konden worden. ok, soms met behulp van een kleine hint 😉

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 mei 2018 Michiel  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Super leuk en spannend thema, uitdagende puzzels, top! We hebben een leuke dag gehad en service van de medewerkers was prima!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed
12 mei 2018 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Zeer leuke (eerste) ervaring. Verrassende aspecten in de diverse opdrachten. Goed doordacht, leuk opgezet en zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
12 mei 2018 Jan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super enthousiaste en gedreven host die ons buiten het klooster al mee nam in het verhaal. En de opdrachten en puzzels waren erg leuk en afwisselend. Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2018 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het verhaal is goed uitgedacht, de sfeer is goed opgebouwd. Er is voor iedereen wat te doen om de puzzels op te lossen. Slechts één keer was die verdeling voor ons niet zo goed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 april 2018 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

De locatie zet de sfeer, daardoor veel suspense. Er zit meer diepgang in het spel dan aanvankelijk verwacht. Het is zeker geen makkie en best een uitdaging om het binnen de tijd te halen. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 april 2018 Alexander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ontzettend gave escaperoom! Na meerdere keren een escaperoom gedaan te hebben, kan ik zeggen dat deze escaperoom er met kop en schouder bovenuit steekt! De locatie is enorm geschikt voor deze spannende en meeslepende escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2018 Laura Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Een spannende, uitdagende escape room, gesitueerd in een voormalig klooster wat heel passend was bij het thema van deze escape room. Een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2018 Frans  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super gave escape room waar de spanning flink wordt opgevoerd! Goede complexe puzzels en in de juiste mate worden hints gegeven. Suggestie om de nabeleving nóg leuker te maken, laat de bezoekers video beelden terug kijken van leuke momenten in de escape room, de camera’s zijn er al.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 maart 2018 Hugo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Na 2 escaperooms te hebben gedaan, waarvan 1 hele goeie, lag de lat hoog voor ons. De locatie is erg tof. Een groot klooster waar vroeger nonnen leefden, iets waar ze bij rockcity op in hebben gespeeld met het verhaal bloody mary.
Bloody mary is erg leuk en spannend, niet zo zeer eng.
De enige minpuntjes die wij hadden waren dat het geluid wel echt heel erg hard stond op sommige momenten en dat wij persoonlijk vonden dat er teveel cijfersloten in zaten.
Verder waren de puzzels wel heel leuk om te doen en hebben de makers goed hun best gedaan om de kamers naar sfeer te decoreren. Deze kamer heeft onze top 1 kamer niet kunnen overtreffen, maar staat zeker op plek 2!
En gelukkig kunnen ontkomen uit handen van bloody mary!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 maart 2018 Alice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige kamer. Goede effecten, een regelrechte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 maart 2018 Petra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Deze escaperoom was echt super eng en vet tegelijkertijd. De sfeer en thema komt helemaal tot stand door de locatie. Ook leuk gebruik gemaakt van attributen en etc. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
20 maart 2018 Alexandra  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke locatie, fraaie setting. Goede en effectieve hints, mooie vormgeving en – al kwamen wij er niet uit – best te doen, al moet je dan wat beter opletten dan wijzelf deden 🙂
Absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 maart 2018 Michiel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij hebben met 9 personen – in twee groepen – deze Escaperoom gespeeld. Het is zeker een van de betere escaperooms. Prima geluidseffecten ook. Een aanrader is ook een rondleiding door het klooster bij te boeken. Het personeel is erg enthousiast en vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug wanneer de tweede escaperoom geopend wordt. Tip: vertel vooraf dat je meer rooms gespeeld hebt, zodat er niet te snel hints (of duwtjes, zoals zij ze noemen) komen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 maart 2018 Franca Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit is echt een fantastische locatie voor zo’n activiteit, vooral erg leuk wanneer het donker is. Deze escape room is bijzonder goed qua thema, aankleding en sfeer. Alles matcht en het is echt prachtig aangekleed. Ook de geluiden en effecten zijn super. De ontvangst en mensen achter deze room zijn hartelijk en ook fijn wanneer je toch iets banger bent dan gedacht.

Super toffe avond gehad en net aan gehaald!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 maart 2018 Kayleigh Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke locatie, gevarieerde puzzels en vriendelijk personeel. Al met al een leuke kamer en een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2018 Mats Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Mijn team en ik kregen vanwege een gewonnen wedstrijd de kans deze kamer midden in de nacht te mogen spelen. Sommige uit het team hadden deze kamer al een keer (onsuccesvol) gespeeld
Bloody Mary is echt een GEWELDIGE escaperoom die je niet mag missen.
Als je aan komt, waan je, je al in de spannende sfeer die hier hangt. We werden opgevangen door onze spelleider die ons de geschiedenis van het klooster en de legende van Bloody Mary verteld heeft. Door de expertise van de spelleider, de omgeving en bij ons aanwezige spanning werden we het verhaal ingezogen nog voor we in de kamer stonden.
Na de introductie zijn we de kamer zelf in gegaan en ALLES klopt! Het is een geweldige kamer, een steengoed verhaal, een prachtige constant spannende sfeer met een afwisseling in puzzels
Het uur was voorbij voor we het door hadden!
Een aanrader voor iedereen en een dikke pluim voor Rock City Escape!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2018 Norma  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
9

Ik won de Facebook actie en kreeg een speciale avond in bloody Mary escape met rondleiding. Super leuk georganiseerd met een extra spannend element! Bedankt voor deze fantastische avond!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
17 maart 2018 Laurien  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Supergaaf ervaring! Hele goede sfeer. Eerste ervaring met een escape-room. En de lat ligt hoog! Top avond! Leuk om het in de avond te doen extra spannend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2018 Nicole Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Geweldige escaperoom op een hele gave locatie! Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 maart 2018 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wat een gave escaperoom! Het verhaal past ontzettend goed bij de locatie en speelt door de hele kamer. De details zijn goed afgewerkt. Er zit voldoende variatie in de puzzels. Wat ook mooi is dat de puzzellijn parallel loopt, zo kan iedereen tegelijkertijd puzzels oplossen. Zeker een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 maart 2018 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De beste Escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan. Erg goede verhaallijn en heel spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2018 Els Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Voor de eerste keer een escape room gespeeld. Erg leuk. Wil het zeker vaker doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
13 februari 2018 Greta  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Legendarisch verhaal met verassende effecten tijdens de zoektocht.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
13 februari 2018 Maria T Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

Toplocatie, jammer dat Escaperoom zich niet in de echte (oude) vertrekken van de zusters van dit klooster bevind, maar echt goede puzzels, effecten, muziek, spanning bij ‘Bloody Mary’! Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
9 februari 2018 Jerry  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke escape room, goede diversiteit. Prima service en begeleiding ook tijdens het spel! Misschien een idee iets meer fysieke puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 februari 2018 Mariette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was een echte ervaring. Geweldig! Van tevoren was ik zo ontzettend bang en terecht, maar wat zat alles goed in elkaar. Hele heftige, onverwachte wendingen. Het was oprecht eng, maar op een hele toffe manier. Alles was zo goed gemaakt, van verhaal tot puzzels tot inrichting. Personeel was superaardig en stelde mij gerust aan het begin. Ga erheen; het is echt een geweldige ervaring met je vrienden!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2018 Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

erg leuke kamer met uitdagende puzzels een goed verhaal en af en toe een schrik moment.
zeker een aanrader voor mensen die van het horror/thriller genre houden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2018 Martin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Onze eerste ervaring met een escape room was geweldig. De lokatie is uniek, de ontvangst en uitleg duidelijk, het spel en de puzzelszijn pittig, zelfs het biertje na afloop was top. Een totaalbeleving.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2018 Jan  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De locatie van deze room is geweldig en maakt het al meteen spannend. De kamer is geweldig gevarieerd. We zijn echt continue actief geweest en steeds weer verrast. De gamemaster en haar collega waren heel enthousiast en namen ook de tijd voor ons voor en na de escape.
Deze escaperoom was top en gelukkig ontsnapt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 januari 2018 Van Drie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Het klooster is de perfecte locatie voor het thema ‘bloody mary’. De * tijdens het spel maken het ontzettend spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 januari 2018 Annie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldige escape room. Heel spannend, dus bereid je voor op een hoop gegil. Maar laat het je niet weerhouden om te gaan, want deze escaperoom zit heel goed in elkaar. Waar andere escaperooms chaotisch kunnen zijn was hier vrij duidelijk wanneer je met iets klaar was en wanneer je nog door moest.
Echt ontzettend tof. Doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2018 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Echt supergave escaperoom met veel schrik momenten! We zaten vol adrenaline en een van ons is heel moeilijk onder de indruk (kritisch) maar ook hij vond t geweldig! Service was ook top, hele leuke dame die daar werkt! Ben blij dat we de kamer om vier uur deden en niet heel laat savonds, weet niet of ik dan had kunnen slapen haha. Kortom aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2018 Souad Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Was een zeer leuke escape room, je wordt helemaal meegezogen in het verhaal van bloody mary! De locatie, het oude nonnenklooster maakt het er niet minder spannend op! Ben je een bangerik, zal ik deze overslaan (had ik moeten doen).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2018 sven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super coole kamer. Spannend, uitdagend en verrassend. Sympathieke en enthousiaste mensen. Toplocatie. Het verhaal begint eigenlijk al bij de toegang van het terrein. Helaas niet op tijd om Bloody Mary te verslaan. We hebben ons her en der toch aardig laten misleiden. Dat is het enige minpunt van de avond.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2018 Monsé Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Was erg leuk om te doen. Omgeving helpt zeker mee aan creeren van de spannende sfeer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2017 IM Kerkhof Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We werden goed ontvangen en door de locatie en de informatie vooraf wordt de spanning al opgevoerd. Puzzels waren uitdagend maar wel oplosbaar. Goed verhaal en goede sfeer en entourage. Je leeft je goed in in het verhaal. We hebben van begin tot eind genoten! Deze escaperoom is een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2017 Margreet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

Mooi in elkaar gezet. Goede entourage. Hoog “ schrik gehalte” veel verschillende puzzels. Mooi gemaakt

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2017 Nicolet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

De puzzels waren talrijk en sommige waren echt leuk uitgedacht. Ook de locatie,het klooster dat op de monumenten lijst staat gaf al een griezelig gevoel. De moeilijkheidsgraad is best wel hoog, dus minder geschikt voor mensen die een room voor het eerst doen. Vriendelijk personeel en een goede uitleg.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 december 2017 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ontzettend leuke ervaring op tweede kerstdag. Spannend, de puzzels zijn zeker niet te simpel. Leuke verrassingselementen. Erg leuk met de familie, samenwerken is uiteraard noodzakelijk! Gehaald met nog 2 seconden op de klok.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2017 Silke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Was super leuk… En beangstigend….je zit er helemaal in..

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 december 2017 Bjorna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Een doodenge, geniale escaperoom. Absoluut de beste tot nu toe! Puzzels waren goed doordacht en de sfeer was subliem. Alles klopte! Ook het ontvangst en de ‘nazorg’ ? waren erg goed!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2017 Mieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit is de beste escape room die ik heb mogen mee maken. (5+ escape rooms) vooral de sfeer en dynamiek die in de kamer aanwezig is, is super. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 december 2017 Mark Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Mooie locatie, leuk verhaal. Uitdagende puzzels. Vriendelijke ontvangst.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2017 Claudia Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

was de eerste keer, maar erg leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar. Leuke puzzels, mooi om samen te moeten werken, jammer dat we natuurlijk te weinig tijd hadden en dus niet geslaagd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2017 ina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Goede combinatie met puzzels en doe dingen. Alles mooi in elkaar met een doorlopend verhaal. Heel mooi gedaan, de entourage van het klooster waarin deze escape room zich bevindt, maakt het helemaal af.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend
9 december 2017 Tamara Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele goede escape room. Mooi in elkaar gezet, goed verhaal en leuke puzzels. Zit heel netjes in elkaar. Klantvriendelijkheid ook top.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2017 Tom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wat een super gave escaperoom. Hij was eng, intens en super vet thema!!! En hele coolre en diverse puzzels. Alles zit erin!! Deze moet je doen!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2017 Wieneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Spannend ! Ik vond het hartstikke leuk.Verhaal en locatie helemaal passend bij elkaar. Goed bedachte puzzels!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 november 2017 Maria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Ontzettend goede escape room in een voormalig klooster dat een hele goede sfeer geeft. Goede puzzels, mooie geluidseffecten, echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2017 Annemarie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een spannende escape room met een kloppend verhaal. In totaliteit is deze escape room helemaal compleet. De locatie en het verhaal passen perfect bij elkaar. Vriendelijke ontvangst en na zit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 november 2017 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super leuke kamer! Spannend en goed in elkaar gezet. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 november 2017 Sabina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastische escape room! Je gaat compleet mee in het verhaal, goede puzzels en volop sfeer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Joanneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Veel spanning. Veel verschillende puzzels van verschillende niveaus. Goede begeleiding die weet waar moet worden bijgestuurd zonder onnodig dingen weg te geven. Fantastische locatie, met bijpassende sfeer! Erg leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We hebben een geweldige middag gehad met familie en vrienden. We kregen een gastvrij ontvangst terwijl we met een grote groep waren, dank jullie wel! Een bezoek aan jullie is meer dan de moeite waard; en op een prachtige, goed bereikbare locatie. We hebben genoten van de interessante rondleiding door het klooster dankzij een onderhoudende, prima gastheer. Daarnaast was de escaperoom TOP! Het spel zat goed in elkaar, intrigerend en uitdagend. Een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zit goed in elkaar. Gave locatie en een fijne gastheer! Super ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Remo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wat een enerverende ochtend. Beetje overdonderd door al de mogelijkheden. Mooie entourage, uitgewerkt thema, griezel factor viel gelukkig mee. Aardige rustige “begeleider” die ons op maat hints gaf. Dit smaakt naar meer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2017 De Wandelgroep Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Van begin tot eind enorm genoten van deze escaperoom !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Carolien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ongelooflijk mooi uitgewerkt thema, schitterende setting, heel erg gericht op samenwerking. Met zes personen is er voortdurend voldoende te doen. Gevarieerd aanbod puzzels. We hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 oktober 2017 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Supermooie, spannende, leuke en technisch goede escaperoom. Past perfect op de locatie van het mooie klooster. De aankomst en korte rondleiding maken het compleet. Wel eng maar een pure belevenis.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We hebben genoten! Dit was onze eerste escaperoom, en zeker niet de laatste! (En… Gelukt!!)
Onze dochter vond het te eng, zij is eruit gegaan en mocht achter de coulissen meekijken hoe we met z’n vieren aan het puzzelen waren. Zij is prima opgevangen, heeft heerlijk zitten lachen om ons, en ook voor haar was het op die manier een leuk uitje.
Alles past: puzzels, geluid, beeld, details…. werkelijk fantastisch! Zeker een aanrader!
Ook voor beginners is deze room te doen….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2017 Trea Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Op vrijdag de 13de.. naar deze escape room! Het was super spannend en geweldig. Mega goede beleving!
Hoge gilfactor. ?
Super fijne gastheer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober 2017 Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Fantastisch! Spannend gebouw, leuke ontvangst, prachtige kamer….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 oktober 2017 Evert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De kamer was geniaal. Goed bedacht en de moeilijkheidsgraad was redelijk hoog.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2017 Zainab Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

super mooi gemaakt en spannend waarbij het gebouw en verhaal zeer passend zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2017 Han Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wat was het gaaf! Goed verhaal, spannend, enge momenten en niet te makkelijk. Het was geweldig om te doen. We hebben ons super vermaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 september 2017 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We zijn ontzettend leuk geholpen met boeken (grote groep, dus in twee shifts gespeeld) en heel vriendelijk ontvangen. Het spel is heel spannend, alles klopt qua geluid, licht, effecten, sfeer. De puzzels lastig, maar niet te ontmoedigend. We hebben een super tijd gehad, met veel pret ook achteraf!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 september 2017 Marleen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Deze escaperoom krijgt een dikke 10! We hebben hem gespeeld met 6 meiden. Dit was het maximale aantal spelers, maar voor ons was het top. De locatie is super en door de spannende verhalen van de spelleider wordt je gelijk meegenomen in het verhaal. Alles klopte: locatie, puzzels, hints, gastvrijheid van het personeel. Echt een aanrader. Tip: Voor een extra spanningselement: ga ‘s avonds wanneer het al donker is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2017 Jamy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super gave escape room met geniale puzzels en spannende effecten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2017 Jasper vN Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Heel gastvrij en klantvriendelijk. Spannend spel. Super leuke avond gehad

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
16 september 2017 Marit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De escape room was tot in de puntjes verzorgd. Bij aankomst werden wij zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen en hebben wij nog even een drankje gedronken.

Ook de kamer werd professioneel gepresenteerd en was goed uitgedacht. Het verhaal past goed bij de locatie waardoor het extra spannend werd ;)!

Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2017 Bibi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Vriendelijke en gezellige ontvangst, nemen de tijd om je in het verhaal te komen en iets over de unieke omgeving te vertellen, het klooster is prachtig en de escape room is prachtig opgezet met leuke puzzels en spannende verhaallijn zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2017 Vincent Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een toffe kamer! Voor ons was het de 5e kamer. Deze klopte qua locatie, entourage, ingang, spelinhoud, verhaallijn, spanning.
Als er echt een klein verbeterpunt aangedragen moet worden dan zou dat wellicht de fijnere afwerking zijn, er ging op een gegeven moment iets stuk, maar dat is ook werkelijk het enige.
We hebben het (net niet) gered, maar man man man, wat hebben we genoten! Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 september 2017 Edit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele leuke en spannende ervaring. De puzzels waren uitdagend, we werden goed geholpen waar nodig maar niet teveel voorgezegd. Er zat een goed verhaal in, en de locatie in het klooster was fantastisch! Hele vriendelijke en enthousiaste medewerkers! Echt een top dag gehad in Rock City Escape Amersfoort. Ik kan het iedereen aanraden, zeker de moeite waard om naar Amersfoort te komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2017 Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

ik vond het heel erg leuk! Was de eerste keer, vond het een echt een uitdaging. Mooi gemaakt alles en goed aangesloten bij het verhaal over het klooster. Was ook leuk om te ontdekken hoe je met je familie samenwerkt hierbij.

26 augustus 2017 Anita Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

top , spannend en aanrader om met familie met oudere kinderen te doen.
leer je vrouw en kinderen beter kennen in spannende omgeving

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 augustus 2017 henk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echt een top locatie met een super verhaal! Mooie decor en goed doordachte escape room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 augustus 2017 Berry Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Hartelijk ontvangst, intrigerend verhaal over de locatie, welke boeiend wordt gebracht.
Voor dat je de kamer in gaat is er een introductie, een goede voorbereiding. Je zit meteen in de sfeer en de spanning is te voelen, maar wordt totaal niet als vervelend ervaren.
De kamer is zeer spannend en goed in elkaar gezet. Veel onderdelen waarbij je goed moet communiceren en samenwerken waardoor het een echte gezamenlijke beleving is. Je wil gewoon verder komen en dat maakt je steeds gedrevener. Soms worden er tips gegeven, cruciaal en op het moment dat je even vast zit, maar niet zo dat je het je dan gemakkelijk af gaat, in tegendeel, je moet het echt zelf ontdekken. Leuke lichteffecten en geluiden. Wij haalden het binnen de tijd! Super Escape Room; wij wachten graag op de volgende kamer van deze ontwerpers/locatie, chapeau!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2017 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Eerste ervaring! Heel gaaf, spannend, ingewikkeld en leuk. Met 5 vriendinnen was het een ware ervaring, bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2017 Fleur Sterre Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We hebben hier voor al meerdere escape rooms gedaan. Maar dit was toch echt wel de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Het begon al bij de ontvangst waar we werden ontvangen door en vriendelijke dame. De escape zit vol met verassingen en spannende momenten. ook de locatie is top en veel beter dan een bedrijfshal op een industrie terrein. Het is pittige kamer maar zeker ook leuk voor een beginnende groep. zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 augustus 2017 Frans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

M’n eerste escape ervaring! En wat voor één! Spanning, sensatie, angst, lachen, gieren, huilen, brullen…..enz.
Dit gaan we zeker vaker doen, maar of we nog weer zo’n super escape zullen meemaken, is de grote vraag!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2017 Ton Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Een hele gave Escape Room met veel opdrachten en puzzels. Sommige puzzels vonden wij best moeilijk (maar wij zijn ook geen ervaren spelers en bovendien waren we met z’n vieren). Misschien is het toch beter om deze Escape room met 5-6 mensen te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2017 Lankreijer Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

We hebben echt super genoten van deze escaperoom! We hebben meteen een nieuwe geboekt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
2 augustus 2017 Cathy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een van de betere kamers die we de afgelopen tijd gespeeld hebben.

Leuk verhaal, mooie locatie, puzzels zitten duidelijk in elkaar. Zeer vriendelijke ontvangst, die duidelijk de historie van het klooster kende en tussendoor nog wat informatie over het klooster met ons deelde.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 juli 2017 Ben Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Toffe escape room! Heel spannend en eng (ik ben dan ook best snel bang te maken), en dat maakt de beleving helemaal compleet. Veel verschillende *, hou ik van. Goede mix van puzzels, raadsels en doe-dingen (zoeken naar voorwerpen etc). Ik ben – met deze meegeteld – naar zeven escape rooms geweest en dit is (één van) de beste waar ik ben geweest. Al met al, grote aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een super ervaring! Als je bij de locatie arriveert dan begint de spanning al, deze past perfect bij de sfeer! De muziek , de puzzels en het verhaal komen perfect overheen. Het klopt allemaal voor de perfecte escape room! Zeker een aanrader.. Niet twijfelen en gewoon gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2017 Jennifer Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Heerlijk verhaal, toffe puzzels, goede sfeer en special effects! We zaten er goed in! Helaas er niet uitgekomen maar wel een uur volop kunnen genieten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2017 Sabrina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Eerste ervaring met escape room, maar deze room heeft ons positief verrast, dus we gaan er meer doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
9 juli 2017 Frank Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

De locatie van deze escape room is al prachtig en is in lijn met het verhaal van de escape room, waardoor je er al snel een bepaald gevoel bij krijgt.
De escape room zelf is subliem. Er zijn zoveel onverwachte wendingen, waardoor ook het spanningsniveau zeer hoog ligt. Ik kan echt iedereen deze escape room aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juli 2017 Erna Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
10

Hele leuke room het was onze eerste escaperoom maar er volgen er zeker meer, hele leuke ontvangst en na de (helaas niet gehaalde) escape gezellig nagepraat met onze hostess!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2017 Gregor Groen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Deze escape room zit op een mooie locatie. De puzzels zijn overzichtelijk en gevarieerd. Erg leuke room, een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2017 Evelien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat n super Escaperoom! Spanning, goed verhaal, leuke raadsels/puzzels; alle ingrediënten voor n leuk uur met vrienden waren aanwezig. Staat hoog in ons lijstje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 april 2017 José Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Briljant verhaal. Wat uitstekend past bij het pand, namelijk een oud klooster. Puzzels passen keurig in het verhaal. Machtige escape room! Absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Chris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een onwijs vette kamer!! Al voordat we de kamer ingingen zat de spanning er goed in. De begeleiding was super enthousiast en dat bevorderde zeker de sfeer! De kamer is een absolute topper. Wij hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2017 Stefan Trimbach Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Super toffe room, mooi aangekleed en uiteraard ook de perfecte locatie. Personeel was heel vriendelijk en de sfeer was gemoedelijk. Anders dan de sfeer in de room zelf… Ga het ervaren zou ik zeggen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 maart 2017 Lisa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuke escape room. Goede ontvangst, enthousiast personeel en uitgebreide uitleg.
De puzzels zijn leuk en de insteek van het personeel is dat je vooral een erg leuke ervaring hebt.
Echt een serieuze aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2017 Having Kruiger Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We kozen voor deze kamer omdat het op deze site een 10 had, en terecht! Zodra je het terrein oprijdt heerst er al een bepaalde sfeer. We werden zeer vriendelijk ontvangen en voordat we kamer ingingen kregen we een korte rondleiding met inleidend verhaal over het klooster, wat ervoor zorgt dat je nog meer in het verhaal wordt gezogen. De kamer heeft originele, uitdagende opdrachten en het is ook echt spannend. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Voor mij de aller eerste escape room en de lat is meteen hoog gelegd.
We hebben hem met 4 personen gedaan, best pittig voor een eerste keer, maar wat een fantastische ervaring! Een gave locatie (oud klooster) en toffe special effects met de nodige schrikmomenten, maar enorm goed in elkaar gezet. Chapeau.

Fijn ontvangst en enthousiaste uitleg en achteraf een drankje gedaan en nagepraat (en bijgekomen van de adrenaline-rush en klotsende oksels…). Ik heb het virus te pakken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2016 Lois Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Hele mooie kamer! Het verhaal komt goed terug in de spellen. Mooi licht, mooie effecten en afwisselende spellen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 oktober 2016 Merlin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer leuke ontvangst, locatie geweldig,
Een lust voor het brein!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2016 Menno Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig!!!!! Spannend en uitdagend. We hadden nog 21 seconden over. Wat waren we trots.
De begeleider deed het perfect. Eerst een rondleiding door het klooster, om de spanning vast op te bouwen.
Zeker een aanrader. Top!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 augustus 2016 Mirjam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Bloody Mary is de eerste escape room van Amersfoort en de lat is gelijk hoog gelegd. Gesitueerd in een prachtig klooster wat zeker veel bijdraagt aan het verhaal. De ontvangst was erg vriendelijk. De escape room heeft meerdere lagen en wanneer je er bijna denkt te zijn word je verrast met nóg meer puzzels. Wij hebben deze kamer in de laatste minuut uitgespeeld. Bloedstollend! Er waren meerdere elementen die we nog niet in andere kamers tegen zijn gekomen. Deze kamer is wat moeilijker voor de beginnende speler, maar de die hards zullen het zeker een gave uitdaging vinden. Technisch zit deze kamer heel goed in elkaar. Het horror element is ook present. Ik kan niet wachten op hun volgende kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2016 Daphne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest