Escape Rooms Nederland logo
Room Escape Amsterdam

Tom Schreursweg 8, 1067MC, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Room Escape Amsterdam

Escape room The Bunker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bunker, Oorlog

Je bent een Britse verzetsstrijder tijdens WOII en wilt in gaan breken in een luftwaffe communicatiebunker om een geheime boodschap te verzenden naar de Engelse verzetsgroep. Rondom deze bunker staan 5 zendmasten en hierdoor kunnen de Duitsers vluchtsignalen opvangen als de Engelsen ze willen bestoken. Je bent klaar voor de strijd. Hopelijk heb je alle informatie voordat de Duitse strijders terug komen.

Escape room Vietnamese Victim

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je bent als toerist altijd voorzichtig. Zeker als je weet dat je in een buurtje loopt waarvoor je van de toeristische hoofdweg bent afgeslagen. Maar je wilt graag even dit éne winkeltje in. Eenmaal in het winkeltje vraag je je af of het wel een echt winkeltje is. Maar al snel wordt die vraag ingehaald door de vraag of je nog wel een weg terug hebt.

Escape room Quarantaine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: november 2014
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Virus, Vliegtuig

Een paar uur geleden steeg het vliegtuig waarin jij en je teamleden zaten op. Al snel werden er passagiers ziek. Er kwamen steeds meer zieken bij en de piloot was genoodzaakt om een noodlanding te maken. Iedereen is in quarantaine gezet, ook het team waarin jij zit. Toch lijkt het alsof de artsen jullie gaan niet genezen. Zullen jullie ooit uit quarantaine komen? Al snel kom je erachter wat daarop het antwoord is en dat ontsnappen de beste optie is. Je krijgt 60 minuten om de kamer te verlaten. Het is kiezen tussen leven en dood.

Room Escape Amsterdam opende deze kamer op 11 november 2014. Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 7 personen. Is de groep groter? Dan wordt de groep gesplitst. Terwijl groep 1 het spel speelt, kunnen de overige groepen iets drinken of bijvoorbeeld een gps-tocht volgen of op een streetgolf-parcour spelen. Het eerste spel begint om 9:00 uur en het laatste om 21:00 uur. Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent. Een arrangement boeken is ook mogelijk. Je kunt o.a. barbecueën en tapas eten. Vlucht voor de dokters en de dodelijke ziekte!

Escape room Room 8

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bom

Het is 27 januari 1918. Je bent de beveiligingscommandant van gebouw A in sectorpark Sloten. Je houdt met je team de munitieopslaghallen van het gebouw in de gaten. Op een dag gaat het vreselijk mis. SAJO-klub, een links-extremistische anarchistengroep, is munitieopslaghal A binnengevallen. Bij aankomst in de hal ontdekken jullie een bom die SAJO-klub heeft achtergelaten. De bom zal over 60 minuten afgaan. Jij en je teamleden moeten dit als hoofd van de beveiliging stoppen. Als de bom ontploft, gaat de munitieopslag ook de lucht in. Ontmantel de bom voordat het te laat is!

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 7 personen. Is de groep groter? Dan wordt de groep gesplitst. Terwijl groep 1 het spel speelt, kunnen de overige groepen iets drinken of bijvoorbeeld een gps-tocht volgen of op een streetgolf-parcour spelen. Het eerste spel begint om 9:00 uur en het laatste om 21:00 uur. Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent. Een arrangement boeken is ook mogelijk. Je kunt o.a. barbecueën en tapas eten. Wees de SAJO te slim af en stop de bom op tijd!

Informatie over Room Escape Amsterdam

Room Escape Amsterdam is gelegen in Amsterdam West aan de Tom Schreursweg 8. Hier kun je gratis parkeren. Er zijn maar liefst 4 kamers met ieder een eigen thema. De kamers zijn allemaal in hetzelfde gebouw. Voor iedereen wat wils dus bij Room Escape Amsterdam. Je kunt met minimaal 2 en maximaal 7 personen tegelijk het spel spelen in 1 van de 4 kamers. Room Escape Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events. Room Escape Amsterdam richt zich op groepen die een leuk uitje willen doen. De kamers zijn gemiddeld in moeilijkheidsgraad.

Prijzen

2 personen €69,-
3 personen €79,-
4 personen €89,-
5-7 personen €99,-

Op feestdagen kan er een extra toeslag zijn.

Openingstijden

Room Escape Amsterdam is 7 dagen per week van 9:00 tot 22:00 geopend.

Extra mogelijkheden

Room Escape Amsterdam is perfect voor teambuilding. Samen met Kunstgras Events kan er een dag voor 2 tot 2000 personen verzorgd worden. Een halve of hele dag vergaderen voor maximaal 80 personen is ook mogelijk. Er is een vergaderruimte aanwezig met flipover en eventueel een beamer. Er zijn voor grote evenementen Room Escape tenten beschikbaar en er is een Room Escape Challenge ontwikkeld die je met groepen tot 500 personen tegelijk kunt spelen. Zowel de tenten als de Challenge zijn zowel bij Room Escape Amsterdam als op uw eigen locatie te spelen. Ook is er een City Escape Game ( een interactieve tablet game) ontwikkeld waarbij u de stad als speelgebied gebruikt. De City Escape Game kunt u met maximaal 2000 personen tegelijk spelen.

Dus bent u op zoek naar een schitterende locatie in Amsterdam waar u gratis kunt parkeren, u met grote groepen terecht kunt en heerlijk kunt genieten van een borrel en een BBQ. dan bent u bij Room Escape Amsterdam aan het juiste adres.

Room Escape Amsterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Room Escape Amsterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Onlangs hebben we hier met een gezelschap van 150 personen een te gekke escape ervaring gehad.
In teams van 5 ga je de strijd met elkaar aan, elk team speelt met een escape kist. Het thema met het Morte Frio cartel was erg spannend, puzzels en materialen van goede kwaliteit. Toffe plek, soort festivalterrein. Vrij parkeren voor de deur! Aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2018 elsemarie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

De Escaperoom was goed aangekleed. We hebben een escape room en een escape challenge gedaan. Deze was buiten en het was mooi weer. We speelden in teams van 3 tegen elkaar. Je ziet de andere teams ook bezig met de puzzel, wat de competitiedrift goed omhoog haalt. Deze challenge buiten was erg origineel verzonnen en haakt leuk in op de Narcos serie. De escape room was in vietnam sferen gebouwd. Deze was heel erg tof versiert en vond plaats in een soort loods, wat het allemaal leuk aankleedde. Klantenservice hielp ons goed met enkele wijzigingen en het meedenken voor ons teamuitje, hulde hiervoor.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 juli 2018 Wouter Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Met 4 vrienden een leuke avond gehad in de bunker. Leuke puzzels en gelukkig zijn we met nog 4 minuten op de klok ontsnapt. De locatie is echt top. Beetje basic maar echt super gezellig met een hardvuurtje. Lekker speciaal biertje gedronken nadien.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2018 Harry  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg mooie locatie aan de rand van Amsterdam met allemaal lichtjes over het hele terrein, het lijkt wel winter wonderland. Leuke medewerkers en ze hebben warme chocomel, :). Wij hebben de Bunker gespeeld met zijn vieren. Veel spannende puzzels en special effects. Uiteindelijk gehaald met nog 3 minuten op de klok. Erg leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 december 2017 Tessa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super dag gehad. Eerst met 28 personen een plenaire gedeelte gehad waarna we met zijn allen tegelijk 4 escape rooms hebben gedaan. Ken weinig locaties waar de sfeer zo relaxt is. Heerlijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2017 Jeff Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Top locatie, erg vriendelijk personeel en de kamers, we hebben er 2 gespeeld, zitten erg goed in elkaar. Leuke special effects en die ons een paar keer goed hebben laten schikken. We hebben achteraf nog genoten van een borrel met, moet ik zeggen, heerlijke BBQ. Al met al een erg leuk avontuur.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2017 Henk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Super ervaring gehad. De locatie is geweldig, heerlijk buitenaf, waar ook plek is om even na te genieten. We hebben 2 kamers gespeeld, de Quarantaine kamer en de Bunker. Beide kamers zijn echt leuk om te spelen. Goede aankleding en we gingen meerdere ruimtes door wat voor ons een extra dimensie gaf. Afgesloten met een borrel en heerlijke BBQ. Wat ons betreft een topper.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2017 Pieter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
1

Liefdeloos en slordig. Toen we de begeleiding om een hint vroegen moesten we eerst uitleggen wat we al hadden en wat we al wisten want ze bleek ondanks de camera’s niet mee te hebben gekeken. De hint bleek overigens niet nodig te zijn omdat er een tamelijk cruciaal onderdeel gewoon miste. “Oh, wat gek, ik heb het wel zelf klaar gezet.” Niet dus. Ze was ons van tevoren ook vergeten een instructie te geven die ons veel tijd heeft gekost. Vooral ergerlijk omdat er achteraf geen excuses danwel compensatie tegenover stonden. “Oh, nou ja, normaal vertel ik dat wel maar dat was ik dit keer vergeten.” Verder waren de puzzels een beetje ongeïnspireerd en er was ook niet echt een verhaal. Normaal genieten we ons suf, maar deze room had echt heel weinig leuke en geïnspireerde facetten. Al met al gewoon teleurstellend.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Slecht
21 mei 2017 Femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
1

Deze kamer uitgezocht omdat we met 2 tieners gingen, de aanwijzingen waren in het Engels, wat niet handig is als de taal nog niet goed beheerst wordt. 1 puzzel was niet op te lossen, achteraf kon de medewerker ons ook niet vertellen hoe het dan wel moest. Het zag er goedkoop uit. Jammer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
1 mei 2017 Brigitte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
3

The vault gespeeld en helaas toch wel teleurgesteld. De puzzels kwamen uit een puzzelboekje en waren niet erg origineel. Nou is dit natuurlijk een kluis, maar het gebruik van kluisjes en slotjes was bijzonder hoog. Bovendien werkte sommige onderdelen niet goed.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
29 december 2016 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
2

De Quarantaine was de slechtste escaperoom ervaring tot nu toe. Het was een vrij lege ruimte, was op zich wel bij het idee van een quarantaine past, maar ik werd zeker niet in een verhaal getrokken. De puzzels waren door 1 persoon op te lossen, dwz samenwerking was op 1 onderdeel na niet nodig. Het leek meer op een aantal puzzels die in een kamer waren gegooid met nog wat aanwijzingen om er lineair doorheen te kunnen gaan. Al met al vond ik het een grote teleurstelling.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
16 december 2016 Deborah Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest