Escape Rooms Nederland logo
Room Escape Maastricht

Bosscherveld, Lage Frontweg 2A, 6219 PD Maastricht, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Room Escape Maastricht

Escape room The Pub

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 60%
Thema’s: Pub

Welkom in Mickey’s Bar! Mickey saboteert de paardenraces. Van je opdrachtgever krijg je de taak te achterhalen welk paard gaat winnen de komende race.

Ontdek de geheimen van de Pub en gok op het juiste paard! De Pub is geschikt voor grotere teams tot 8 spelers!

Escape room De Operatiekamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: april 2016
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 60%
Thema’s: Dokter

Altijd al eens doktertje willen spelen? Geheim agent Karovich is tijdens zijn missie zwaargewond geraakt en ligt op de operatietafel te wachten op nieuwe organen. Gebruik je medische skills, implanteer de organen en red de missie!

Escape room Poker room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 70%

Maak kennis met Don Radione, een echte ‘pater familias’. Tijdens een avondje pokeren is hij hals over kop moeten vluchten omdat zijn rivalen zijn schuilplaats hadden ontdekt. Lukt het jou om binnen het uur de pokerbuit te stelen die nog in de kamer ligt? Werk snel en efficiënt, hij kan elk moment terugkomen.

Escape room Grandpa’s office

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 70%
Thema’s: Kantoor

Als ‘een charmante zakenman’ zouden mensen deze oude man omschrijven. Opa reisde de hele wereld over en jij speelt dit spel in zijn kantoortje. Het ziet eruit als een ‘normale’ kamer in een huis van een senior: een koekoeksklok en een rustieke boekenkast. Toch heeft opa aardig wat nare dingen op zijn kerfstok staan. Als speler in dit spel kom je erachter wat dit precies is en hoe je kunt vluchten uit deze duistere kamer.

Dit spel speel je met minimaal 2 en maximaal 5 personen. Bij een grotere groep speelt de rest van de groep in een van de andere twee kamers. Hoe je het beste je team samen kunt stellen? Opa laat je niet zo gemakkelijk ontsnappen dus ontrafel zijn geheimen en wees hem te slim af!

Escape room Lab

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 70%
Thema’s: Laboratorium

De omschrijving van deze kamer is ‘niet zo mensvriendelijk als je zou verwachten’. Deze kamer is erg gruwelijk. Denk aan veel bloedsporen, lichaamsdelen op sterk water en de angst van velen: een tandartsstoel. Al met al wil je deze kamer zo snel mogelijk weer verlaten. Je hebt daarvoor 60 minuten de tijd met je team. Probeer in deze bloederige kamer aanwijzingen te vinden, want elke aanwijzing brengt je verder.

Dit spel speel je met minimaal 2 en maximaal 5 personen. Bij een grotere groep speelt de rest van de groep in een van de andere twee kamers. Hoe je het beste je team samen kunt stellen? Volgens de maaksters is ‘de ideale mix denkers en doeners in één team.’ Je kunt er ook voor kiezen om het spel na te bespreken met een professionele coach. Dit is perfect voor teambuilding uitjes. Probeer dit nare laboratorium snel te verlaten, want de tijd loopt.

Escape room Army Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 70%
Thema’s: Bom

Nooit in het leger gezeten? In deze kamer kom je terecht in de kamer van een soldaat. Compleet met veldbed, afbeeldingen van pin-up modellen aan de muur en een houten kist. Om die kist gaat het in dit spel: er zit een bom in. Binnen 60 minuten moeten jij en je team deze bom ontmantelen voordat hij ontploft en schade aanricht. Als de bom onschadelijk is gemaakt, kun je ontsnappen uit de kamer. Het onschadelijk maken, is alleen niet zo makkelijk als het lijkt.

Dit spel speel je met minimaal 2 en maximaal 5 personen. Bij een grotere groep speelt de rest van de groep in een van de andere twee kamers. Hoe je het beste je team samen kunt stellen? Volgens de maaksters is ‘de ideale mix denkers en doeners in één team.’ Je kunt er ook voor kiezen om het spel na te bespreken met een professionele coach. Dit is perfect voor teambuilding uitjes. Probeer je hoofd koel te houden in dit spel en zorg ervoor dat de bom niet kan ontploffen!

Informatie over Room Escape Maastricht

Room Escape Maastricht bevindt zich op een bijzondere, onverwachte locatie: het industrieterrein van de oude radiumfabriek in Maastricht. Desondanks is het maar 8 minuten lopen vanaf de Maastrichtse markt. Je kunt ook gratis parkeren op het terrein van Room Escape Maastricht.De escape room wordt gerund door twee jonge vrouwen uit Maastricht. Veel bedrijven hebben inmiddels deze escape room ontdekt als teambuilding uitje: Sappi, de A2 Tunnelbouwers, DSM, KPMG en Radar. Deze jonge vrouwen wilden naar eigen zeggen “in Maastricht iets doen dat jongeren en studenten aanspreekt.” Dit is ze gelukt: niet alleen jongeren en studenten boeken deze kamer, ook hele families spelen samen.

Bij Room Escape Maastricht heb je de keuze uit zes verschillende escaperooms. Speel bijvoorbeeld in de legerkamer: ingericht met een veldbed en posters van pin-up modellen op de kast. Er is ook een laboratoriumkamer voor degenen die wel tegen bloed, de tandarts en ogen op sterk water kunnen. In de derde kamer beland je in opa’s kantoor. Het lijkt een rustige kantoortje met een koekoeksklok en boekenkast. Toch is opa niet zo onschuldig als het lijkt, daar kom je snel genoeg achter. Het zal geen makkelijk spel worden, het ontsnappingspercentage is 70%. Het ontsnappingsrecord staat op naam van een studentengroep. Zij wisten te ontsnappen in 32 minuten. Zou jou dit met jouw team makkelijk lukken of doe je het zelfs beter? Waag dan een poging in een van de kamers of doe ze alle zes!

Prijzen:
€90 per kamer

Room Escape Maastricht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Room Escape Maastricht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Wij zijn veteranen maar zo teleurgesteld hebben wij nog geen kamer verlaten. Het concept is gericht op zoveel mogelijk geld verdienen met zo min mogelijk inspanning. Direct wordt gemeld dat de 1e 30 minuten geen hint wordt gegeven. Geinsinueerd wordt dat dit is om de spelers zelf te laten zoeken, echter is dit om iedereen in te kunnen sluiten in de kamers en weinig personeel in te zetten. De hints die wel gegeven worden zijn erg slecht. Alsof het personeel standaardteksten doorgeeft en zelf de kamer niet kent. De kwaliteit van het materiaal laat te wensen over. Wij moesten cijfers ontdekken in *** en zo een slot openen. Nadien heeft de medewerker ons willen laten zien waar deze cijfers staan. Dit lukte hem niet. Na afloop hebben wij ook geen verdere informatie ontvangen over de kamer. Was hiervoor geen tijd omdat er nog 5 kamers gespeeld werden of dat de kennis niet paraat was bij de medewerker? Wij raden het iedereen af om hier een kamer te spelen. Erg jammer van de €95.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
8 oktober 2022 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

Mooi aangeklede room, coole attributen. Puzzels hadden iets meer in het thema van de room (The Lab) mogen zijn.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
14 februari 2020 Jessie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Gespeeld: The Army en Grandpa’s Office

Deze escape rooms zijn niet groot, maar wel mooi gedetailleerd. Ik was positief verrast hoeveel dingen er verstopt waren in zo een klein stukje en het maakt een heel andere soort escape room dan een andere escape rooms. Ik zou het niet aanraden als je met een grote groep bent, want dan is het echt te druk voor de grootte van de kamer. Helaas wel wat herhalende elementen gevonden in de kamer, wat het makkelijker maakt om de kamer te halen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
25 augustus 2019 Renee  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Zo mooi gemaakt, leuke puzzels, sommige wat moeilijker dan de ander, maar heel spannend. Heel leuk om zo samen bezig te zijn om iets op te lossen, en hoe leuk is het als het ook lukt. 1 kamer helaas net iets tijd te kort,pokerroom, maar de andere kamer nog zes minuten over, the pub. En wat is een uur snel om! Maar zo leuk, komen zeker nog terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2018 M. van Beveren Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

We zijn ervaren escape room spelers en hebben voor het eerst met zn tweeën een escape room gespeeld. Deze kamer leent zich daar uitstekend voor en het thema en de aankleding maken de beleving compleet! Dit alles onder de gastvrije begeleiding van Michiel die alles vlekkeloos liet verlopen. Wij komen zeker terug voor de andere kamers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 mei 2018 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Superleuke ervaring!!! Wij hebben 2 kamers gedaan. De poker/maffia kamer en het lab. De poker/maffia kamer zou ik net iets meer aanraden dan het lab. Het lab zou ik max met 4 personen doen omwille van de ruimte beschikbaar. Pokerkamer is goed te doen met 5 personen. Goede ontvangst, leuke thema’s en fijne puzzels! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2017 Danny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik had helemaal geen voorstelling wat te verwachten. Wel hou ik erg van puzzelen (met cijfers). Het onderwerp “The Army room” trok mij ook erg. Met 5 vrouwen zijn we erin gegaan. Dit is ook het maximale dat je moet doen. 4 Is misschien zelfs nog wel prettiger. I.v.m. de verschillende type persoonlijkheden was iedereen wel ergens in de kamer aan het zoeken. Zodra er iets gevonden was werd er hardop gedacht over een evt uitkomst waardoor iedereen mee kon denken terwijl de ander nog ergens anders bezig was. Ik had gedacht dat de tips die je kreeg na een half uur via de TV een domper zouden zijn, maar ze waar mysterieus genoeg om toch nog je hersenen flink te moeten laten werken. Met nog 1.12m te gaan hadden we de bom ontmanteld en de sleutel gevonden. Top kamer en lokatie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2016 Marion Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Inmiddels 2 escape rooms gedaan bij Room Escape (één met zn 2’en –> Grand Pa’s Office en één met zn 4’en –> het Lab). Ik vond de Grand Pa’s Office leuker dan het Lab, omdat ik de sfeer in de Office beter vond. Helaas werkten niet alle attributen in de kamer, waardoor we een beetje ontmoedigd werden. De puzzels zijn leuk, maar verwacht geen hoogstaande dingen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
14 februari 2016 Stefan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Ik heb van anderen gehoord van een Escape Room dus wilde ik dit zelf ervaren. Ik moest dit jaar het uitje organiseren van ons BHV-team en kwam al snel bij jullie terecht ook omdat je dan 5 tegen 5 kon spelen. Helaas hebben zich een aantal mensen afgemeld en heb ik 1 kamer gereserveerd. Bij bepaalde puzzels hadden we toch echt een hint nodig maar op het einde hadden we toch 1 minuut over om de deur van de kamer te openen. Na het weekend een evaluatie gesprek gehad en iedereen positief en lof over jullie. Ik zal zeker in de toekomst nog eens contact met jullie hebben om een bezoekje aan escape room te brengen. Verder veel succes en tot een volgende keer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
30 oktober 2015 Eddy Fox Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel gaaf om opgesloten te worden en dan als team clues zoeken om steeds wat dichter bij de uitgang te komen.

15 oktober 2015 Jochem Velthorst  5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben de Army room gedaan. Het was leuk, uitdagend en haalbaar! We komen zeker nog terug voor andere kamers!

10 oktober 2015 Danielle Penders  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke avond gehad samen met mijn collega’s, absoluut een aanrader. Ruimtes zijn goed bedacht en leuk personeel. Zal ook zeker met vrienden een van de andere kamers nog gaan spelen!

8 oktober 2015 Chantal Meijer  5-6 personen | Escape Room First timer
8

Great escape! Thanks for the hints & sorry for cheating

4 oktober 2015 Bibi Ane  3-4 personen | Escape Room First timer
8

Wil je eens alles vergeten, focussen op 1 ding, samen met anderen? Laat jezelf opsluiten en vind de sleutel om uit de kamer te komen! Wauw, wat was dit super leuk om te doen!

2 oktober 2015 Sophie Thijs  5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben het gisteren fantastisch gevonden! Uniek spel!

27 september 2015 Marienke van der Meer  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij hadden opa’s kantoor. Super uitdagend en erg leerzaam. Onwijs gelachen maar ook met ons handen in het haar gestaan met wat we nu weer moesten beginnen… Gelukkig waren er wat hints en zijn we er zeker van dit nog vaker te gaan doen. Super bedankt meiden, ga zo door! Bedrijfs uitje wiba schilderwerken bv Heerhugowaard.

21 september 2015 Grace Steijn  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Op zondag avond onverwachts de kamer gespeeld van Private Waters. Super tof! Erg goede puzzels, leuke spellen, mooie technische trucjes toegepast! Met nog anderhalve minuut op de klok weten te ontsnappen. Aanrader!

21 september 2015 Eric Verbeek  3-4 personen | Escape Room First timer
8

Het is een prima escaperoom. Er waren een aantal attributen die niet geheel werken zoals de typmachine in de “opa” kamer. Maar voor de rest waren de puzzels van goede kwaliteit. Ik zou deze kamer zeker aan iemand aanraden!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 september 2015 Menno Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Superleuke escape room!! Wij hebben de Army room gedaan, originele trucs en nog best lastig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 september 2015 Rian Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
4

Wij vonden grand pa’s office niet echt uitdagend en liepen vast vanwege een verkeerd opgevatte hint en een technisch defect. Dat demotiveerde waardoor wij helaas niet de beleving ervaarden zoals wij van andere escaperooms gewend zijn.

30 augustus 2015 Linda Wilbrink  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Na 51 minuten kunnen ontsnappen uit de opa’s kamer. We kijken al uit naar de volgende kamers!

21 augustus 2015 Kim Elsen  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Toffe activiteit voor vrijgezellefeest of uitje met collega’s/vrienden/familie

15 augustus 2015 Veronique van Poll  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het was een super uitje, helaas niet binnen de tijd ontsnapt, volgende keer een andere kamer.

13 maart 2015 Els Bodden  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk. En je wilt het liefst na de eerste ruimte een drankje doen en dan door naar de volgende kamer.

18 januari 2015 Kim Chavez  5-6 personen | Escape Room First timer
7

Alle 3 de kamers gespeeld. De militaire kamer is het gemakkelijkst, gevolgd door het lab en het kantoor. Kamers zijn leuk, verwacht geen technische hoogstandjes. Ontvangst is prima. Jammer dat er maar weinig tijd tussen verschillende groepen zit.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
17 januari 2015 Lieke Klinkenberg Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Top uitje, maar heb wel de behoefte om de andere kamers ook te doen;) tot de volgende keer

11 januari 2015 Elvie Velraads-Curfs  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest