Roomexperience Geldrop

Bogardeind 184, 5664en, Geldrop

Provincie Noord-Brabant | Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard

Rolstoelvriendelijk

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Roomexperience Geldrop

Bogardeind 184, 5664en, Geldrop

Beschikbare escape rooms bij Roomexperience Geldrop

Escape room The Shelter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 4 t/m 8 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 4 tot 16 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Battle, Bunker

“De schuilplaats” is gebouwd net na de jaren 40-45 ten tijde van de koude oorlog om te kunnen schuilen voor een eventuele atoomaanval. Aan het einde van de koude oorlog is de schuilplaats aangepast en voorzien van enkele technische snufjes.
De schuilplaats wordt nog altijd voorzien van proviand en er worden tegenwoordig ook rondleidingen gegeven. Volg de gids….

The Shelter is een Battle Escape Room. Dit betekend dat er een kopie van deze kamer is zodat je met groepen tegen elkaar kunt spelen. Er kan per kamer geboekt worden, maar je kan ook met maximaal 16 personen tegelijk tegen elkaar strijden. Je kunt elkaar tijdens het spelen zien.

Escape room Funny

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 10 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: School

Elise de dochter van graaf van Epscheuten is niet zo’n goede leerling op school. Zij heeft een hekel aan rekenen en taal, maar is juist heel goed in spelletjes en het oplossen van puzzels. Op een dag had graaf van Epscheuten een geweldig idee om Elise op een leuke manier iets te leren. Hij maakte een speelkamer en vertelde Elise dat als zij hierin gaat spelen er alleen weer uit mag als ze de code gevonden heeft die de zoemer af kan laten gaan.

De Funny Escape room is te spelen vanaf 6 personen.
Leeftijdsindicatie: 8-14 jaar. Minimaal 1 volwassen begeleider.
Deze Escape room is ook zeer geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking. (kamer wordt aangepast)

Informatie over Roomexperience Geldrop

Op dit moment zijn er 3 escaperooms open bij Roomexperience Geldrop. Er komen nog 2 nieuwe escaperooms bij.

Ze zijn als eerste open gegaan met de Funny escaperoom, deze is speciaal gemaakt voor kinderen van 8 tot 14 jaar en zeer geschikt voor verstandelijk beperkten. Ook is de kamer rolstoeltoegankelijk. Inmiddels is ook The Shelter open wat tevens een Battle Escape Room is.

Funny escape vanaf 6 personen (begeleiders gratis) € 9,50 p.p.
The Shelter vanaf 4 personen (max 8 personen) €14,50 p.p.
The Battle Shelter vanaf 8 personen (max 16 personen) €14,50 p.p.

Naast escaperooms is er bij Roomexperience ook de mogelijkheid om een potje lasergame te spleen in de gloednieuwe lasergame arena.

 

Roomexperience Geldrop Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Roomexperience Geldrop? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

We hebben de battle escape gespeeld. Dus met 2 groepjes in 2 identieke kamers tegelijk gespeeld.
De kamer is zeker niet makkelijk, maar wel heel leuk. 1 groep was er op tijd uit, met nog 2.16 minuten over.
De volgende keer gaan we de bus escape spelen, bij deze escapebus ga je geboeid naar binnen. Ik ben heel benieuwd hoe deze gevangenis bus is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
2 januari 2019 Esther Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
3

Wij deden met twee groepen tegelijk de Battle Shelter kamers (tegelijk dezelfde soort kamer). Voordat we de kamers in gingen werd ons gevraagd om alle codes in de kamer eerst te verifiëren via de portofoon, dus het begon al vreemd. Na de eerste 10 minuten in de kamer kregen wij regelmatig ongevraagd hints via de portofoon door. Alsnog hebben onze beide groepen de kamer niet gehaald. De eerste reactie van de eigenaar toen we er uit kwamen: “Jullie hebben ook niet om hints gevraagd”. Nogal frappant, want je gaat toch geen escape room doen om continu hints te vragen? Conclusie: Opdrachten zijn te ver gezocht. Een escape room moet te doen zijn zonder hints. We hebben allemaal eerder meerdere escape rooms gedaan, maar deze was voor een ieder de slechtste tot nu toe! Helaas geen aanrader dus.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
28 januari 2018 M. Engels Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest