Scouting Erasmus Oosterhout

Beneluxweg 69, 4904 SJ, Oosterhout

Provincie Noord-Brabant | Regio Breda, Tilburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Scouting Erasmus Oosterhout

Beneluxweg 69, 4904 SJ, Oosterhout

Beschikbare escape rooms bij Scouting Erasmus Oosterhout

Escape room De Verbouwing

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: maart 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Bij veel verbouwingen wordt er op voorhand een maquette gemaakt, zo ook voor ons nieuwe scoutinggebouw. Echter zijn een aantal bevers (jonge scoutingleden) binnen geslopen en hebben de hele ontwikkelruimte op stelten gezet. Aan jullie de taak om onze maquette weer compleet te maken zodat de verbouwing kan beginnen! Om dit voor elkaar te krijgen zul je leuke raadsels en uitdagende puzzels moeten oplossen die met verbouwen te maken hebben.

Diverse vaardigheden worden hierbij op de proef gesteld zoals samenwerking, communicatie en behendigheid. Al nieuwsgierig? Kom dan gauw langs.

Informatie over Scouting Erasmus Oosterhout

De escaperoom is nu te boeken vanaf 9 april t/m 3 mei.

Scouting erasmus is bezig met het inzamelen van geld voor een grote verbouwing van het groepshuis. Om dit te realiseren is er o.a. een escaperoom opgezet voor iedereen binnen en buiten scouting om te spelen. De escaperoom is niet de eerste escaperoom die gemaakt is door deze fanatieke leden.

De escaperoom is opgezet in het thema ‘ verbouwing’. Bij veel verbouwingen wordt er op voorhand een maquette gemaakt, zo ook voor het nieuwe scoutinggebouw. Echter zijn een aantal bevers (jonge scoutingleden) binnen geslopen en hebben de hele ontwikkelruimte op stelten gezet. Aan jullie de taak om onze maquette weer compleet te maken zodat de verbouwing kan beginnen! Om dit voor elkaar te krijgen zul je leuke raadsels en uitdagende puzzels moeten oplossen die met verbouwen te maken hebben.

Diverse vaardigheden worden hierbij op de proef gesteld zoals samenwerking, communicatie en behendigheid. Al nieuwsgierig? Kom dan gauw langs.

Prijzen:
12,50 p.p.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest