Escape Rooms Nederland logo
Sherlocked Amsterdam 

Damrak 247, 1012 ZJ, Amsterdam

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Sherlocked Amsterdam 

Escape room The Alchemist

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk

Escape room The Vault

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Erg moeilijk
Thema’s: Break-In, Kluis

Het verhaal van deze break-in ervaring gaat over de geschiedenis van het kluizencomplex onder de Beurs van Berlage. Dit complex is een privékluis geweest waar vier families verantwoordelijk voor waren. De naam ‘The Vault’ komt voort uit een social media-actie, maar past heel goed in het thema. Het is onduidelijk wat er in de kluis bewaard wordt, maar er wordt verteld dat het een object is gemaakt door Nikola Tesla om oneindige energie mee op te wekken.

Aan jou de taak om met minimaal 3 vrienden, collega’s of familie de kluis laag voor laag open te maken. Je hebt in plaats van de reguliere 60 minuten nu 90 minuten de tijd om de missie te voltooien. De break-in experience kost 139 tot 159 euro, afhankelijk van de datum en het tijdstip dat je kiest.

Escape room The Architect

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2014
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Kantoor

De locatie van Sherlocked, de oude Beurs van Berlage, verbergt iets. Er gaan namelijk geruchten rond dat architect H.P. Berlage een belangrijk lid was van een geheime organisatie: de “Society Of Crossed Keys” (SOCK). Deze organisatie bestond uit armaturen die de meest belangrijke geheimen die onze aardbol kent, bewaart. Toen Berlage in 1934 overleed heeft niemand ooit meer wat gehoord van SOCK.

Laatst is in de oude Beurs van Berlage een kantoor ontdekt die hoogstwaarschijnlijk van Berlage zelf was. In dit kantoor zitten waarschijnlijk geheimen over SOCK en de mysteries die zij bewaakten, en jij moet binnen een uur deze mysteries zien te ontrafelen.

Deze escape room kun je ontdekken met minimaal 2 en maximaal 6 spelers tegelijk. Het is helaas niet mogelijk om met meer mensen te spelen op hetzelfde tijdstip, dus je kunt echt met maximaal 6 mensen spelen. Deze kamer is niet eng of bloederig, dus vanaf 12 jaar kun je meedoen. Sherlocked raadt aan om spelers tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassene te spelen omdat sommige puzzels te moeilijk kunnen zijn. De escape room is ingericht in jaren 30/40 stijl en is mysterieus, dus je zult flink moeten speuren om te kunnen ontsnappen. Deze kamer zit vol met historie, dus dompel jezelf onder in de geheimen van Berlage en SOCK!

De prijzen voor The Architect variëren tussen de €129 en €149 per spel.

 

Informatie over Sherlocked Amsterdam 

Escape room Sherlocked heeft de eer om de eerste escape room van Amsterdam te zijn: midden 2014 opende deze escape room zijn deuren. De drie oprichters Victor, Micah en Tristan startten een crowdfundingactie op en al snel hadden ze genoeg geld opgehaald om te kunnen beginnen met de bouw en de eerste honderd klanten hadden daarbij al aangegeven graag te willen testen.

Deze escape room heeft een van de beste waarderingen van alle escape rooms in Amsterdam, dat is meer dan logisch met de kwaliteit die zij leveren: een van de betere escape rooms van Nederland met veel technologie en lastige raadsels en puzzels in de kamers. Sherlocked is in Amsterdam te vinden in de oude Beurs van Berlage, midden in het centrum van de hoofdstad. Sherlocked heeft op dit moment twee escape rooms: The Architect en The Vault. Voor beginnende escape room spelers zijn deze kamers wellicht iets te moeilijk, want de moeilijkheidsgraad is moeilijk of erg moeilijk. Vanwege de hoge kwaliteit zijn de kamers ook iets duurder per spel, maar als je echt avontuur wilt, is het zeker de moeite waard. Je kunt  de ervaringen met maximaal 6 personen tegelijk spelen, en de prijs per groep varieert van €129 tot €159 euro (prijs hangt af van de geboekte dag en het tijdstip).

Sherlocked Amsterdam  Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Sherlocked Amsterdam ? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

We hebben de betaversie van the alchemist mogen doen. Er was weinig beta aan aangezien alles werkte zoals het moest. Ze zijn duidelijk nog te puntjes op de i aan het zetten in de detaillering, maar dat gaat helemaal goed komen. Inhoudelijk ga ik hier niets over vertellen, maar verwacht geen slotjes en sleutels, maar puzzels die technisch heel goed in elkaar zitten, met een kippenvel einde. Een aantal puzzels vonden wij echt moeilijker dan verwacht, en raden aan om met minimaal 4/5 personen te zijn, goed te lezen en je te realiseren dat de escape volledig in het Engels is!
Omdat de escape zich in beta bevond hebben we in ieder geval een aantal bruikbare tips kunnen geven voor als de escape echt live gaat. Een aanrader!

Met trots holder of the black keys of S.O.C.K.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2023 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Alle drie de escaperooms gedaan op deze locatie! The vault is meer gefocust op de experience en the architect meer op puzzels. Allebei heel tof maar the alchemist combineert dit en is echt de beste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2023 Fabian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De puzzels, raadsels en opdrachten zijn wel echt ingewikkeld. Voor een eerste escaperoom haal je de deadline zeker never niet, maar we hadden 2 mensen mee die vaker escape room hadden gedaan, dat hielp wel, maar dan nog. Super mooi en met aandacht in elkaar gezet, super personeel, komt gelijk in de sfeer terecht, en voor iedereen continue genoeg te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 mei 2023 Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg leuke escape room met ook een prachtige locatie! Het decor en aankleding is mooi in stijl. De spellen waren leuk en er zat genoeg afwisseling in. Je gaat snel op in het spel. Zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2022 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Een unieke ervaring! In plaats van uitbreken is het inbreken. Vanaf het moment van boeken word je meegenomen in het verhaal. Alles aan deze escape room klopt, de locatie, de afwerking, de interactie. De puzzels zijn verschillend van aard, wat deze escape room uitdagend maakt. Laatste onderdeel is wel erg lastig waardoor we het verhaal niet konden voltooien. Dit doet zeker niet af aan de gehele ervaring en deze escape room staat hoog op onze favorietenlijst.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 augustus 2020 Martijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

This was an amazing experience from start to finish! The *** were brilliant and the puzzles brilliantly put together!

I can highly recommend this escaperoom to everyone!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2020 Alethea Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Gaaf in elkaar gezet en we hebben ons goed vermaakt. Het is goed in thema, niet te makkelijk en niet te moeilijk voor nieuwelingen, en het einde is belonend. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
1 juli 2019 Arjan Gr. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Geweldige escape room waar je aan niks tekort komt. Alleen al hoe het begon. Daarbij is het naar mijn idee de beste escape room van nederland.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juni 2019 Jouke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Today I went to Sherlocked with my friends. Our preference went to the break-in room so we decided to go with that. It was one of the funniest experiences of my life. Not being prepared, nor knowing what to expect, we went in for a complete surprise. This forced the four of us to work together and efficiently use our minds. At first we were a bit flabbergasted, but after some time we totally got into our roles. I would recommand Sherlocked and their break-in room to anyone that likes a challenge and/ or unique experiences!!!

27 juni 2019 Robin  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

Vandaag hebben wij met 4 personen The Vault gespeeld, voor meerdere van ons was dit de eerste Escape Room. Wat een fantastische ervaring! Naast de professionaliteit en het geweldige acteerspel van het personeel was er ook een super spannende en leuke verhaallijn waar je goed in mee genomen wordt. De temperaturen waren goed, absoluut niet te warm ‘s zomers. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juni 2019 Owyn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Hele vette escape room ! Was positief verbaasd. Leuk uitje om met vrienden te doen en tot nu toe de beste escape room waar ik ooit geweest ben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juni 2019 Willem Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Heel mooi opgezet. Medewerkers doen het leuk. Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2018 Nayibe Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een avontuur! Van begin tot eind waan je je in een andere wereld! De spellen zijn uitdagend en je moet geweldig functioneren als team om erdoorheen te komen. Ik kijk zeer uit naar de volgende Sherlocked-experience!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2018 Tijmen  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Topbeleving! Goed verhaal waar je in meegenomen wordt, app vooraf trouwens ook om in de sfeer te komen, variatie en uitdaging in de setting en puzzels, mooi gebruik gemaakt van de historie. Kortom: aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 november 2018 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooie kamer, zit goed in elkaar en heeft een leuk verhaal. Ook de aanloop ernaartoe.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 november 2018 Oscar F. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldige escape room! Leuk verhaal en een unieke locatie en ervaring. De puzzels zitten goed in elkaar en het is een uitdaging, je hebt echt elkaar nodig. Ik zou deze kamer aan iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2018 Leonie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Een room die binnen en buiten de kamer al veel beleving geeft. Veelzijdig en mooi uitgevoerd op deze bijzondere locatie. Wel is het zo dat er een aantal puzzels zijn die je met 2 of 3 moet oplossen en de rest dan een beetje stil staat. Absoluut een mooie kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 november 2018 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

The Vault is something else. Ik heb meerdere kamers gespeeld en deze steekt met kop en schouders boven de escape-room mania uit door originaliteit en vormgeving. Het is van begin tot eind net alsof je in je eigen Heist-film speelt, maar dan met prachtige puzzels. We zijn een paar minuten verloren door hoe erg we onder de indruk waren van de ruimte en vormgeving van deze game. Dit is wat er gebeurd wanneer ervaren en gepassioneerde game-designers met een monumentaal pand mogen spelen. Claudia en Danil waren fantastische hosts. Ik kan het van harte aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 september 2018 Francine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Van begin tot eind is The Vault een belevenis. Er zijn veel escape rooms, en voor mij springt The Vault eruit omdat er is nagedacht over alle details. Dat begint al bij ***spoiler. De locatie in de beurs van Berlage helpt ook mee aan een bijzondere ervaring. Absoluut geen gemakkelijk klus en echt spannend. Er zitten verschillende elementen in, sommige vragen echt denkwerk, andere teamsamenwerking en weer een ander onderdeel is fysiek uitdagend. Voor ieder wat wils dus en zonder meer een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 september 2018 Mara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Mijn beste escape room ooit! Het decor is geweldig. Het spel zit super goed in elkaar met een goed verhaal, puzzels die je zowel individueel en als groep moet oplossen van verschillende moeilijkheidsgraad. Wat een spanning, de tijd vliegt voorbij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 september 2018 Dorien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Van begin tot eind een fantastische en meeslepende ervaring. Alles klopt waardoor je je volledig laat meeslepen; de spannende start, de prachtige locatie en variatie in puzzels. Alles is tot in de puntjes verzorgd en de dynamiek is volledig op maat, afhankelijk van hoe je als team opereert en reageert. Dit maakt het echt een spannende ervaring. De ruimte is sfeervol ingericht, passend bij het thema en de locatie. Als je op zoek bent naar een indrukwekkende beleving ben je bij The Vault / Sherlocked aan het goede adres!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 september 2018 Sven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

The Vault is een totaalervaring. Meteen vanaf de start begint het spannend, je zit meteen in het spel. Naast dat de spellen erg goed in elkaar zitten, past het spel perfect bij het decor en ondersteunt de Host je op een leuke en goede manier. Hierdoor maakt The Vault indruk. De spellen varieerde van medium moeilijk tot moeilijk, perfect dus. De ruimte is indrukwekkend en de Host begeleidde ons op een leuke manier. Kortom; The Vault is echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 september 2018 Suzanne  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Unieke locatie in hartje Amsterdam, in een bijzonder gebouw. Erg leuk ontvangstpraatje. 1 maar: er ging per ongeluk een deur open van een soort groot cv hok. Het duurde even eer we er achter kwamen dat dit niet bij het spel hoorde en gelukkig hadden we nog niet ***.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
1 juni 2018 Team Repelsteeltje Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

zeer, zeer goed gemaakt!!! 2 groepen a 5 spelers (allemaal spelletjes-fanaten, maar 1ste escape-room) en maar 1 van de 2 groepen heeft het gehaald… Hij is moeilijk maar heel mooi en goed opgezet. Mijn complimenten aan de makers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei 2018 D. van Bockel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wat een fantastische escape room (The Vault) was dit! Helaas net niet ontsnapt, maar wat een beleving. Het begint al met het verhaal vooraf, de informatieverstrekking die helemaal in de lijn van de kamer ligt en de voorpret die je daarmee kan hebben.
De locatie is uitzonderlijk mooi, de kamer is er goed op aangepast en de spellen zijn pittig maar voor iemand die al vaker een kamer heeft gespeeld goed te doen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2018 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wauw, deze room is geweldig! Wat een uitdaging om deze te halen. Al vooraf wordt je goed geïnformeerd en voorbereid op het avontuur. Echt uniek! De locatie maakt het verhaal nog werkelijker, gewoon geniaal! Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2018 Edw Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Dit is niet een normale escape room, dit is een beleving! Echt super gaaf!
Deze wil ik aan alle escapers die ervaring hebben aanbevelen!
Het thema wordt vanaf het moment van reserveren (eigenlijk daarvoor al) tot en met het einde helemaal volgehouden, super knap en enorm spannend!
Helaas net niet gehaald, maar wel heel ver gekomen…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 april 2018 Ysa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

With some friends have tried to escape from Sherlocked’s The Vault escaperoom yesterday. Great fun. Very captivating game play (literally) at a venue well kept at Beurs van Berlage in Amsterdam. Certainly a fun night out.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2018 Hendrik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

The Vault is not your ordinary escape room. You not only have to figure out puzzles and riddles; you are on a mission! And to be on this mission you have to take on a new idenity and play your character. It is fantastic! It all almost feels real. In order to maximize the experience you really have to go with an open mind and willingness to just have FUN and talk your way through situations. I highly recommend it! The escape room in itself is also well done and informative. Lots of information is given and a thorough storyline is explained. You can tell that this escape room was well thought of not only in puzzles and riddles but in making it into a plausible situation. I was and still am very impressed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
31 maart 2018 adriaan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

echt een leuke ervaring en zit fantastisch in elkaar. veel verschillende onderdelen, met verschillende manieren van samenwerken met je groep.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2018 joost  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het begin is al mega spannend en daardoor zit je er meteen goed in. Super origineel, spannend, maar ook echt moeilijk! Echt mijn complimenten voor de makers! Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2018 Keren Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Ik vond het onwijs vet. Je zit meteen in het spel. En de kamer was lastig maar zeker te doen. Maar zeker de moeilijkste die ik ooit heb gehad. Onwijze aanrader voor mensen die van spelletjes houden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2018 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

I absolutely loved it. It was the first time that i did an escape room and didnt really know what to expect. The people working there are always staying in character and make it very easy for us to get into character as well. Must say the location is incredible as well. All in all I am happy that we did it!!! When in Amsterdam, you should check it out

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2018 victoria Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Zeer uitdagend en spannend. Goed georganiseerd. Allemaal erg realistisch opgezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 maart 2018 Sjoerd  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het was een fantastische ervaring met uitdaging bij elk element in het spel. Dit is een aanrader voor iedereen, van starter tot doorgewinterde speler.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2018 Loet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

This is the hardest in the Netherlands and the building is just amazing with all original features

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2018 Darren Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

After having done two escape rooms quite easily, we now headed up for The Vault. Definitely the most cool, innovative and challenging room so far! I don’t recommend to do this room as your first one ever (the Architect is brilliant for that), but damn it was nice. Unfortunately for us our operation ‘pickles’ was not completed successfully, but it’s still very satisfying and definitely recommendable.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
25 maart 2018 Rick B Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Oh man this was freaking fantastic !!! I’ve been to many escape rooms in Belgium, Poland, Germany and the Netherlands but this one was by far absolutely the best !!! Fantastic set decoration, story and the whole experience was just freaking exhilarating.

 

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2018 Brent Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Tof, vergt kracht, behendigheid, denkwerk en teamwerk

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 maart 2018 Sebastian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

I’m still blown away! We made it with 5 minutes to spare and even when you think you made it out at last, you are mistaken … This was definitely one of the most thrilling and amazing experiences of my life! It’s an absolute blast! A crazy ride from the first to the last second! Truly extraordinary and magical!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2018 Nicky  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super ervaring. Ik kan het iedereen aanraden! We waren met een groep van 5 en we kenden elkaar van tevoren niet. Maar dat heeft ons niet tegen gehouden.Verschillende spellen en het is echt prachtig vormgegeven. Uitdagend per spel, afwisselend, hersenkrakers en soms word je goed op het verkeerde been gezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2018 Rosalien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ongelofelijk leuk om te doen. Spannende afwisselingen en goede spanningsboog. Ik zal niet te veel verklappen maar het kleinste foutje kan je al te veel tijd kosten, wat het des te moeilijker maakt. Dus als je houd van een uitdaging, ECHT EEN AANRADER.
De hele sfeer, opbouw, was fantastisch. We hebben het helaas niet gehaald maar des ondanks erg genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 maart 2018 Anne Marie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

From the first text you receive to the very last part of the experience, the adrenaline is running through your veins.
Everything is right about this experience The interior of the experience is truly stunning, the story is amazing, well thought out and sucks everybody right in.

The puzzles are challenging and working together is key, but that made everything so much more fun. I can’t even describe how I feel about the *… Unfortunately, we didn’t make it. Nevertheless, this experience puts the bar up high for every other escape room out there.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 maart 2018 Jackie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Eerste escaperoom ooit dus ging er met weinig verwachting in. Het is mij erg goed bevallen en ik zal hem zeker aanraden aan andere. Wat ik erg tof vond was de afwisseling in puzzels.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 maart 2018 Koen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Echt een super toffe ervaring gehad. Uit comfort zone met sommigen opdrachten, maar ook helemaal de drive te pakken met andere. Het laat je af en toe twijfelen aan jezelf, maar samen met een groep kom je er wel (of nou ja bijna). Maar je wordt goed meegenomen in de hele ervaring. Op een gegeven moment verlies je ook een beetje de tijd en de realiteit. Geweldig

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 maart 2018 Lena Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Goed in elkaar gezet! Je wordt hele tijd aan het werk gezet. Geen moment dat je echt geen idee hebt wat je moet doen. Goede locatie goede ruimte. Interactie met mensen maakt het nog leuker. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 maart 2018 Justin  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Erg toffe escape room met niet-standaard puzzels. Hele toffe authentieke locatie. De opzet van de escape room is uitgebreid en geeft veel afwisseling.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 maart 2018 Huubhuub Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ik vond het super leuk om te doen. De kamer is groot en erg complex. Dit maakt het heel erg uitdagend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 maart 2018 Otis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Een van de beste Escape Rooms die ik tot nu toe gespeeld heb! Alles klopt; het verhaal, de sfeer, de puzzels. Echt een bizar vette Escape Room, iets aan de dure kant maar meer dan waard! Nog lang over nagepraat met vrienden. Enige wat jammer is is dat er geen mogelijk is om even na te zitten om het te bespreken (aanrader!)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2018 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wanneer je het pand ziet word je al meegenomen in het verhaal, hele mooie inrichting en soms wel wat lastig

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 februari 2018 Tycho Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Samen met mijn dochter voor het eerst een escape room gespeeld. Geweldig, een super leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 november 2017 Janneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Geweldige sfeer, leuke game! De tweede escape room die wij hebben gespeeld, maar zeker weten tot nu toe de aller beste!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
24 november 2017 Sara en Timo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Een geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 november 2017 Larissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het hele avontuur van The Vault begon al vanaf de reservering. Over de spanningsopbouw bij deze kamer is echt nagedacht en goed uitgevoerd door de makers. Een goed inlevingsvermogen is wel vereist om het avontuur compleet te maken voor jezelf en voor je groep. Je bent namelijk écht aan het inbreken.
Het is een echte aanrader en de kamer zelf is ook echt mooi gemaakt, inclusief alle effecten die erin voor komen. Het enige nadeel vind ik wel dat de puzzels in het Engels zijn. Hierdoor zijn sommige puzzels moeilijker uit te voeren.

Helaas hebben we hem niet gehaald (ongeveer 80 procent voltooid), maar ondanks dat hebben we een geweldige tijd gehad bij en rondom Sherlocked!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
18 juni 2017 Daniëlla Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Prachtige locatie! Een van de weinige rooms waar het verhaal helder is en je altijd goed weet wat je aan het doen bent en waarom (ipv puzzel na puzzel op te lossen om de deur te openen)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Niet zo goed
9 juni 2017 Bendeler Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Unique experience!
I really got into the game from the start, I felt like in a movie. I was always asking myself “is this for real or is this part of the game?”.
You get your mission, you go places to find clues, etc… (I won’t spoil the game). You’ll have to be smart and inventive with the all team in order to get to the end of the mission.
I highly recommend it!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 april 2017 charles Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We could not recommend ‘The Vault’ experience any more highly. From the initial intrigue and excitement leading up to the ‘mission’, to the moment the experience begins, there is an unparalleled sense of immersion. Through a series of puzzles, challenges and role-playing we were captivated and brought into another world. Sherlocked has spared no attentional to detail and the calibre of acting, venue and production all come together to solidify this as one of the best experiences out there – not to be missed!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 april 2017 Tom Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Een escape room op een coole locatie met mensen die je op een goede manier, zonder te overdrijven, in het verhaal brengen. De kamer had een paar echt leuke innovatieve aspecten in zich wat ik tot nu toe nu niet ben tegen gekomen. Hij had van mij nog best wel iets uitgebreider kunnen zijn, maar ik was ook wel met aantal ervaren spelers

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 april 2017 Tibor Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Deze escape room is zeker de moeite waard. Leuke ontvangst en introductie op de kamer. De kamer is mooi afgewerkt en de sfeer van de kamer is goed neergezet. De puzzels mogen wel iets uitdagender, maar ze zijn wel origineel en creatief bedacht.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 april 2017 Birgit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leukste escape room die ik tot nu toe heb gespeeld! Mooie locatie, leuk verhaal en goede service. Puzzels waren uitdagend, maar mochten voor mij nog iets uitdagender. Logica was een groot onderdeel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 april 2017 Angie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Voor de verjaardag van een vriend gaven mijn vrienden en ik hem een escape room kado. Dat wist hij alleen niet. We hebben hem alleen de info gegeven die we van sherlocked door kregen, een bepaalde tijd op een bepaalde plek. Hij, maar ook wij, vonden het allemaal echt mega spannend want niemand wist wat er ging gebeuren. Ik kan niet vertellen wat er uiteindelijk gebeurd is, want dat zou alles voor jullie verpesten, maar ik kan wel zeggen dat we een te gekke avond hebben gehad. Ik zou het iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 april 2017 yldau Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ik heb de Escape Room met vier vrienden gespeeld en hebben echt genoten ervan. Uiteindelijk hadden we de Escape Room gehaald met nog 2 minuten op de klok. Een pittige maar heerlijke Escape Room. Niet alleen de puzzels waren goed, maar qua thema klopte het ook gewoon.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april 2017 Ralf Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Al jaren dwingen mijn vrienden mij om mee te gaan naar een escape room, op de een of andere manier is het er eigenlijk nooit van gekomen. Daar is vorige week verandering in gekomen! Samen met 4 vrienden zijn wij The Vault in en Uit “gebroken”. Vanaf het moment dat je je bevestigings email ontvangt begint het avontuur. De puzzles, acteurs en gehele beleving is top! Een must do als in je in Amsterdam bent…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 april 2017 Georgios Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

I tried the vault at the invitation of a friend of mine as my first escape room experience ever. I can assure you, it did not disappoint in the least. Everything looks amazingly real and there are even professional actors who make it seem like you should actually be on your guard. The whole thing is like a special agent’s mission where you’re Ethan Hunt infiltrating in enemy territory or Danny Ocean robbing a casino. We barely got out with our lives.

Sherlocked has excelled greatly in making an exciting puzzle for people who have past the age where they used to play pretend. I can recommend trying to break into ‘the vault’ to anyone who would like to see if that past love for games still is in there somewhere. It exceeded all of my expectations, I’m sure it will blow your mind.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april 2017 Caspar Commijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Bij Sherlocked heb ik ”The vault” gespeeld, een spannende ervaring!
Het knappe acteerwerk in combinatie met de spannende vormgeving van de kamers maken het een geloofwaardig geheel waar je even helemaal in op kunt gaan. Het spel zelf zat leuk in elkaar, met meerdere kamers waar je even goed na moest denken over de oplossingen. Bij Sherlocked voel je je vrij om je weer even kind te mogen voelen en op te kunnen gaan in het spel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
6 april 2017 Iris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Heel vette ervaring! Doordat het spel al begint voordat je binnen bent gaat de realiteit langzaam over in het spel, zeer goed gedaan. Locatie is past perfect bij het verhaal. Veel aandacht voor detail en we werden op een leuke manier ontvangen door de gastheer. Onze eerste escaperoom, maar tot nu toe zeker een van de beste!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2016 Arion Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Heel leuk en spannend! Het verhaal is echt goed doordacht. Leuke acteurs. We zijn niet tot het einde gekomen, maar alsnog zeker de moeite waard!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2016 Bianca Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
1

Als team kun je maar 1 puzzel oplossen om tot de volgende puzzel te komen. Lukt dit niet dan moet je als team wachten. Er zit ook een kluis in het spel die 5 minuten blokkeert bij een verkeerde code. Moet je als team 5 minuten nutteloos op de bank zitten wachten. Super locatie, mooie effecten maar om het spel te spelen niet aantrekkelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
26 augustus 2016 Robin van Olphen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Mijn eerste escape room ervaring in the Vault was zo goed, dat ik sindsdien verkocht ben aan het bezoeken van Escape Rooms (en vrienden er in heb meegesleurd). Al vanaf de binnenkomst is het een ervaring. In alle aspecten; licht, geluid, inrichting, puzzels, sfeer echt top! Wel pittig qua niveau.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2016 Deborah Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Ik had al veel gehoord over The Architect room van Sherlocked, maar had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn. De sfeer druipt ervan af! Nu nog The Vault tackelen, ben benieuwd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juni 2016 Tobias Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ieder element, elk detail, en iedere seconde van de twee Sherlocked-rooms (The Architect en The Vault) zindert van de filmische inspiratie, spanning, en intelligentie. Een wereld waarin ik ontzettend graag wilde verdrinken – ware het niet dat ik maar een uur de tijd had om alle schitterende breinbrekers, puzzelstukken en zenuwslopende scènes te ontrafelen. De volgende keer breek ik gewoon stiekem ‘s nachts in om te zien of alles ook na sluitingstijd nog leeft… 😉 Een absolute, onvergetelijke aanrader voor escapers van elk niveau!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2016 Jordi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

The Vault is echt een escape room uit een andere categorie. Net als in de andere escape rooms, waar ik gewend ben om puzzels op te lossen en clues te zoeken, ging als een malle van start. Wat bleek, het gaat hier veel meer over de verhaallijn, en de kleine details. Met random zoekwerk kom je nergens. Omdat het verhaal zo goed in elkaar zit, en de sfeer zelfs in kleine details terugkomt, waande ik me echt in een andere wereld. Bovendien moet je niet uitbreken, maar inbreken. Dat is een andere ervaring!!
Het verhaal klopt, de setting is fantastisch, en de locatie magnifiek. Ik raad het iedereen aan.
Neem wel mensen mee die in zijn voor role-playing game, want de kans dat je een acteur tegenkomt is redelijk groot!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 mei 2016 Mari Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Absoluut fantastische ervaring. Prachtige locatie, de puzzels zijn uitdagend en uniek, spannende sfeer, verrassende (plot)twists waardoor je helemaal in je rol komt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 april 2016 Lars Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Erg tegenvallende service voor, tijdens en na dit niet goedkope verjaardagsuitje. De cadeaukaart werd verkeerd geprint (kreeg na melding wel een nieuwe) de chat was niet bereikbaar (mail werd na dag wel beantwoord), de boeking werd op een andere datum gezet (na mail en telefoontje van mij hersteld). Op de afgesproken tijd hebben we 12 minuten buiten moeten wachten (gebeld en bandje zei dat men waarschijnlijk nog bezig was) en die leuke familiefoto op de trap , die de host van de dag ons dezelfde dag zou mailen, heb ik na drie weken met drie mailtjes én een klachtmelding nog steeds niet ontvangen…. Alle ergernissen hierover verdrukken de positieve ervaring van de mooie puzzelkamer op zich.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Slecht
27 maart 2016 Olga Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Met een groepje vrienden een super middag gehad. spannend, uitdagend, ingewikkeld. Een echte aanrader, zeker ook heel erg geschikt voor teambuilding!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2016 Jet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Gisteren met collega’s naar Sherlocked geweest. Nu ben ik niet van de bedrijfsuitjes en activiteiten, maar wat was dit ontzettend leuk. Geen gedoe, verkleedpartijen en onnodige flauwekul, maar een ontzettend leuke game. Een absolute aanrader. Smaakt naar meer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2016 Anoniem Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Afgelopen weekend The Vault gespeeld, wat een geweldige ervaring was dat! Het begint al vlak na het boeken, je wordt op verschillende manieren al voorbereid op het stelen van het mysterieuze voorwerp in de kluis, heel erg leuk gedaan!

Het verhaal zit goed in elkaar en is ook erg goed te volgen, de locatie is perfect en de sfeer kon eigenlijk niet beter! Hier zouden veel andere escaprooms iets van kunnen leren.

Ik vond het mooi om te horen dat de ruimte echt oud is en dat alles wat ze aangepast en toegevoegd hebben moest passen bij de oude stijl.

Dus hierbij een dikke pluim voor de mensen van Sherlocked! The Vault is echt een aanrader voor escapdrooms spelers met ervaring!

Ik kan niet wachten tot dat we The Architect gaan spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2016 Silvia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Eerste escape room die ik heb bezocht, en ben gelijk fan!! De ervaring was geweldig, goed uitgewerkt en mysterieus: je weet niet waar je aan begint tot je weer buiten staat en dan ben je helemaal betoverd! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2015 Jetty Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Nadat we al meerdere escape rooms in het land hadden gespeeld, was het tijd voor THE ARCHITECT. We verheugden ons al een tijd lang, en hij stelde niet teleur! Na alle goede verhalen, bleek hij echt een van de ‘betere’ escape rooms: het verhaal, de briefing, de puzzels.. alles klopt gewoon! Binnenkort spelen we graag The Vault, de nieuwe escape room van Sherlocked, want verslavend is het wel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2015 Romana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik heb beide kamers inmiddels achter de rug en hoewel The Architect een uitstekende kamer is en zeker de moeite waard is om naar toe te gaan, heeft The Vault absoluut mijn hart gestolen. Ik heb inmiddels bijna 30 kamers bezocht, waaronder een aantal juweeltjes uit Bunschoten, Delft, Amsterdam en Zwolle, maar geen van deze kamers kunnen tippen aan The Vault. In mijn ogen een absolute winnaar. Wat een schitterend en spannend verhaal en wat jammer dat wij het niet wisten te halen (niet zo gek, want slechts 3% haalt het eind!!!). Dikke tip, ga hier pas naar toe als je flink wat escape room ervaring hebt en je een groep slimme puzzelaars om je heen hebt verzameld. The Architect is wat dat betreft wat toegankelijker en laat zich ook gelden als een uitdagende kamer voor de wat minder ervaren escape roomer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
19 november 2015 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Je zit meteen in het verhaal goede begeleiding toffe raadsels echte interactie The Vault bij Sherlocked Beurs bij Berlage echt een aanrader voor teamwork.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2015 Ellen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Erg leuk om samen met een groep je een uitweg uit de kamer van de architect te puzzelen. Je voelt je slim als het lukt.. en een beetje stom voor de hints die we nodig hadden. 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober 2015 CODE66 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Goed uitgewerkte ervaring, zet een goede sfeer neer. Ook heel spannend om met je gespecialiseerde team van epische professionals (Lees: idioten) de puzzels binnen de tijd op te lossen. Er is veel aandacht in de kleine details gestoken en dat is te merken. Alleen qua verhaal heb je misschien het gevoel dat je iet mist (wat in The Vault, een andere escape room op zelfde locatie, al sterk is verbeterd). Ik ben er ook heel blij om dat er eigenlijk heel weinig informatie over de puzzels zelf is te vinden (Vraag niet waarom ik daarnaar gezocht op, ik ben geen valsspeler, ik ben slim. Shush). Daardoor wordt het geheel nog mysterieuzer, naar mijn idee. Op een aantal kleine dingetjes na dus een geweldige ervaring en een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2015 Berry Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We knew Victor and his mates are true wizards. The Architect was a very neat escape room with great details and unexpected situations. But, when trying to open The Vault, the escape room experience just gets to another level.

If you have seen the Oceans twelve movies, you can imagine what it feels like to play this game. Your actors skills should be good and your concentration and communication even better. This one is tough and time flies for sure when you’re having fun. Only 5% of the players manage to open The Vault. We didn’t unfortunately.

But, I’ll be back!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 april 2015 Maarten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit is één van de leukere escape rooms die we hebben gedaan. Hij lijkt wat duurder maar je hebt ook meer dan een uur de tijd. Zelf houden we meer van het horror thema (zoals Bunschoten en Delft), maar dit is wel de leukste van Amsterdam volgens ons.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2014 Pixie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest