Stadsbrouwerij Maastricht

Oeverwal 12, 6221 EN, Maastricht

Provincie Limburg | Regio Maastricht, Valkenburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Stadsbrouwerij Maastricht

Oeverwal 12, 6221 EN, Maastricht

Beschikbare escape rooms bij Stadsbrouwerij Maastricht

Escape room The Brewer’s Secret

Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

‘The Brewer’s Secret’ is een actief groepsspel dat gespeeld wordt in het centrum van Maastricht. Het spel bestaat uit twee delen van elk 1 uur. Zo ontdek je in 2 uur tijd de twee best bewaarde geheimen van Maastricht, het stadsdeel Wyck én het Geheim van de Brouwer. Maak op een bijzondere manier kennis met Maastricht.

Speurtocht (1 uur):
De speurtocht start nabij de vermaarde Sint Servaasbrug, van waar je Maastricht in duikt om ,aan de hand van Maastrichtse legendes, clues en aanwijzingen te verzamelen, die je nodig hebt om het Geheim van de Brouwer te ontrafelen.

De kamer (1 uur):
De speurtocht eindigt in de kamer van de brouwer. Je gaat op zoek naar het recept van het eerste speciaalbier van Maastricht. In de kamer vind je een goed gevulde koelkast en er zijn verschillende ingrediënten verstopt, die je nodig hebt om het recept samen te stellen. Kun jij binnen de tijd alle aanwijzingen ontrafelen en het juiste recept samenstellen?

Informatie over Stadsbrouwerij Maastricht

In het hart van Maastricht, aan de voet van de Sint Servaasbrug – Nederlands oudste brug en verbinder van het Centrum met stadsdeel Wyck – ligt Stadsbrouwerij Maastricht. Een plek waar verleden, heden en toekomst samenkomen als een heerlijk aroma. The Brewer’s Secret is de nieuwste toevoeging die deze verbinding uitstraalt. De gasten kunnen kennis maken met Wyck en de geschiedenis van dit stadsdeel (her)ontdekken. Daarnaast komen ze terecht in de wondere wereld van brouwen en worden ze uitgedaagd dit allemaal samen te brengen in deze escape room.

Locatie
Bij Stadsbrouwerij Maastricht kan men genieten op een prachtig terras met uitzicht over de Maas onder het genot van de heerlijkste bieren. Maar het is ook dé plek voor rondleidingen en een inkijkje in het rijke bierleven van Maastricht. Een locatie om te vergaderen, om te ervaren, om te genieten. Met ‘Mestreechse’ klasse, gezelligheid en engagement.
Mocht je na de escape room de smaak te pakken hebben? Vraag naar onze mogelijkheden voor een tafelreservering of proeverij!

Prijzen
De kosten bedragen €80,- op basis van 4 personen, voor iedere extra persoon wordt €10,- in rekening gebracht.
4 personen: €80,-
5 personen: €90,-
6 personen: €100,-
7 personen: €110,-
8 personen: €120,-

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest