Studio-Kinderfeestje

Rietzanger 16, 1616 HA, Hoogharspel

Provincie Noord-Holland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Studio-Kinderfeestje

Rietzanger 16, 1616 HA, Hoogharspel

Beschikbare escape rooms bij Studio-Kinderfeestje

Escape room Het Verlaten Huis (en de vloggers)

Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 7
Moeilijkheid: Makkelijk

Benjamin en Sion wonen in een rustig dorp. Samen gaan ze regelmatig op pad om vlogs te maken. Aan de rand van het dorp staat het huisje van een kluizenaar maar hij is al meer dan een maand niet meer gezien. Wat is er met hem gebeurd? De jongens gaan, samen met hun camera, op onderzoek uit. Maar dan verdwijnen ook de jongens… Wat is hier aan de hand? Wat zeggen de sporen?

Escape room Niets is wat het lijkt!

Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 7
Moeilijkheid: Makkelijk

De overgrootvader van Julia is overleden en heeft een doos achtergelaten met haar naam er op. Het lijkt alleen troep totdat zij de doos bijna weg wil gooien. Dan ontdekt ze dat haar overgrootvader iets heeft verstopt op een geheime plek. 
Zijn er meer mensen op de hoogte? Heeft iemand anders de doos eerder ontdekt? En waarom moet juist Julia dit vinden? Wordt ze in de gaten gehouden? Waar moet ze beginnen met zoeken. 
Aan de hand van de aanwijzingen die de overgrootvader van Julia heeft achtergelaten komen jullie steeds dichterbij de vindplaats. Wat is het? Is Julia nog op tijd?

Informatie over Studio-Kinderfeestje

Deze escape avonturen zijn thuis te spelen en voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Ze zijn dit concept begonnen omdat er nog geen aanbod was op dit gebied maar wel vraag… en natuurlijk omdat ze ook (jonge) kinderen een escape ervaring willen bieden.

Tarieven:
De prijs van de escape avonturen is 69,95. Hier kunnen maximaal 10 kinderen voor spelen. Bij grotere groepen kunnen er extra boxen (met 40% korting) besteld worden en spelen de groepen tegen elkaar.

Wie heeft het als eerste opgelost?

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest