Studio-Kinderfeestje

Rietzanger 16, 1616 HA, Hoogharspel

Provincie Noord-Holland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Studio-Kinderfeestje

Rietzanger 16, 1616 HA, Hoogharspel

Beschikbare escape rooms bij Studio-Kinderfeestje

Escape room Het Verlaten Huis (en de vloggers)

Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 7
Moeilijkheid: Makkelijk

Benjamin en Sion wonen in een rustig dorp. Samen gaan ze regelmatig op pad om vlogs te maken. Aan de rand van het dorp staat het huisje van een kluizenaar maar hij is al meer dan een maand niet meer gezien. Wat is er met hem gebeurd? De jongens gaan, samen met hun camera, op onderzoek uit. Maar dan verdwijnen ook de jongens… Wat is hier aan de hand? Wat zeggen de sporen?

Escape room Niets is wat het lijkt!

Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 7
Moeilijkheid: Makkelijk

De overgrootvader van Julia is overleden en heeft een doos achtergelaten met haar naam er op. Het lijkt alleen troep totdat zij de doos bijna weg wil gooien. Dan ontdekt ze dat haar overgrootvader iets heeft verstopt op een geheime plek. 
Zijn er meer mensen op de hoogte? Heeft iemand anders de doos eerder ontdekt? En waarom moet juist Julia dit vinden? Wordt ze in de gaten gehouden? Waar moet ze beginnen met zoeken. 
Aan de hand van de aanwijzingen die de overgrootvader van Julia heeft achtergelaten komen jullie steeds dichterbij de vindplaats. Wat is het? Is Julia nog op tijd?

Informatie over Studio-Kinderfeestje

Deze escape avonturen zijn thuis te spelen en voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Ze zijn dit concept begonnen omdat er nog geen aanbod was op dit gebied maar wel vraag… en natuurlijk omdat ze ook (jonge) kinderen een escape ervaring willen bieden.

Tarieven:
De prijs van de escape avonturen is 69,95. Hier kunnen maximaal 10 kinderen voor spelen. Bij grotere groepen kunnen er extra boxen (met 40% korting) besteld worden en spelen de groepen tegen elkaar.

Wie heeft het als eerste opgelost?

Studio-Kinderfeestje Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Studio-Kinderfeestje? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Mila heeft een super leuk feestje gehad met haar vrienden. Wat een leuk avontuur! We speelde het met een 7 en 8 jarigen en die gingen er helemaal in op. Het was echt wel even zoeken voor de meiden om het op te lossen maar dat maakt het dat ik het, samen met de video’s echt ‘escape room’ waardig vind. Hopelijk komen er snel nieuwe avonturen bij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2019 Anne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

We hebben Het Verlaten Huis (en de vloggers) gespeeld op een partijtje met 8 meiden van 10 jaar. Het is een superleuke afwisseling tussen *** en het oplossen van opdrachten. De meiden zaten helemaal in het verhaal! MEGA-spannend tot het einde… hebben we wel de juiste oplossing gevonden?!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juni 2019 Mirja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest