Swolland

Hessenweg 19, 8028 PB, Zwolle

Provincie Overijssel | Regio Kampen, Meppel, Zwolle

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Swolland

Hessenweg 19, 8028 PB, Zwolle

Beschikbare escape rooms bij Swolland

Escape room The Alchemist

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2023
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

In de donkerste uithoeken van onze wereld, ver weg van nieuwsgierige ogen, voert een beruchte Alchemist zijn geheime experimenten uit. De Alchemist combineert astrologie, dubieuze medische praktijken en allerlei duistere experimenten. Hiermee zoekt hij naar het ultieme geheim: het eeuwige leven.

Door zijn grenzeloze ambitie zijn de grenzen tussen wetenschap en magie vervaagd. Maar er is iets misgegaan, iets duisters is ontwaakt. En alleen jullie kunnen het stoppen.

Tijdens deze escaperoom beleving worden jullie ondergedompeld in een wereld vol mystieke raadsels en verborgen geheimen. Analyseer de studeerkamer van de Alchemist. Onderga duistere medische proeven. Doorgrond het geheim van de sterren. Ontrafel de mysterieuze geheimen van de elementen. En ontdek de donkere experimenten die Alchemist achter gesloten deuren uitvoert.

Escape room Area038

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2022
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Laboratorium

Al tientallen jaren houdt het supergeheime onderzoekscentrum in Zwolle, ook wel bekend als Area038, de gemoederen bezig. Er bestaan allerlei wilde geruchten en complottheoriën over dubieuze menselijke experimenten, high-tech wapentuig, het filmen van de maanlanding en er zijn geruchten dat er aliens bewaard worden. De overheid ontkent in alle toonaarden dat er buitenaards leven op de basis aanwezig is.

Wat er nou echt is? Area038 bestaat in ieder geval wel, dat is zeker. Misschien is de maanlanding er wel niet opgenomen. Maar wat er wel gebeurt, is zeker zo interessant. Momenteel word er onderzocht hoe permanente schade bij invriezen voorkomen kan worden. Area038 zoekt op vrijwillige basis proefpersonen voor deze onderzoeken. Dat is voor jullie de uitgelezen kans om eens verder rond te kijken.

Wie weet krijgen jullie een glimps van wat er gebeurd in deze zwaar geheime Zwolse onderzoeksfaciliteit. Het daglicht kan het in ieder geval niet verdragen…

Informatie over Swolland

Swolland is een indoor en outdoor recreatiepark gelegen in het Vechtdal in Zwolle aan de oude Hessenweg. Naast indoor- en outdoor escaperooms zijn er diverse activiteiten te beleven waar je een dag vol mee kan plannen. Het park is geïnspireerd door onze West-Europese voorvaderen en vikingen.

Prijzen
134,95 per groep

Swolland Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Swolland? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Area038: Mooie, uitdagende escaperoom, creatieve puzzels waarbij je echt moet samenwerken. En ook fijn dat je 75 minuten speeltijd hebt. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 december 2023 Marisol Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hiervoor 4 andere escaperooms gedaan, en de escaperoom Area038 was echt een unieke kamer! Hele leuke puzzels die mooi verwerkt zijn in de ruimte. Je kunt zien dat er hard gewerkt is aan deze kamer betreft de puzzels en de aankleding. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2022 Christel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest