TeamBiesbosch

Kurenpolderweg 31, 4273 LA, Hank

Provincie Noord-Brabant

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
TeamBiesbosch

Kurenpolderweg 31, 4273 LA, Hank

Beschikbare escape rooms bij TeamBiesbosch

Escape room Escape Toren Biesbosch

Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2022
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het stormt in de Biesbosch. Regen, wind… Het water komt steeds hoger te staan! Om te vluchten voor het water zijn jullie via een trap een leegstaande toren op gevlucht en precies als de laatste persoon boven staat wordt jullie enige uitgang geblokkeerd! Er is wel een luik maar die zit op slot?! Op 10 meter hoogte zullen jullie allerlei oplossingen moeten vinden om de luiken naar beneden te kunnen openen.

Weten jullie je team weer veilig beneden te krijgen?

Escape room Biesbosch

Capaciteit: 4 t/m 12 spelers
Open sinds: januari 2016
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis, Oorlog

Het is de winter van 1944/1945, Nederland is verscheurd door de Tweede Wereldoorlog. Het Zuiden van het land is inmiddels bevrijd gebied, maar het Noorden is nog bezet en wordt sterk beveiligd. De Biesbosch ligt te midden van deze gebieden en is het strijdtoneel van de zogeheten Albrechtgroep.

Jullie bevinden je momenteel op bezet gebied en het is tijd om jullie in veiligheid te brengen.
De Albrechtgroep heeft een overtocht geregeld. Jullie worden naar een oude griendwerkers hut gebracht waar jullie opgepikt zullen worden. Althans… Als het jullie lukt om op tijd uit deze hut te ontsnappen! Heel veel succes en een veilige overtocht kameraden!

Escape room Escape Island Biesbosch

Capaciteit: 4 t/m 30 spelers
Open sinds: januari 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied met vele eilandjes en rijke historie, dit is dan ook het thema van deze unieke escape activiteit. Na de Sint Elisabeth vloed in 1421, is een groot deel van De Biesbosch onder water gelopen. Door opslibbing ontstonden veel kleine eilandjes waar voornamelijk wilgen op groeiden. Vroeger gingen veel mannen het natuurgebied in om te werken in de grienden. Het knotten van wilgen was een belangrijke bezigheid.

Destijds moest men met behulp van de zon, maan en sterren navigeren en kijken wanneer het hoog of laag water werd. Met hoog water waren er bijna geen eilandjes te zien en met te laag water kon men er bijna niet komen. Het was dus héél belangrijk om dit goed in de gaten te houden. Net als de griendwerkers zullen jullie op één van de eilanden worden gedropt. Al snel wordt het hoog water… Lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen of krijgen jullie natte voeten?

Bij grote groepen is het ook mogelijk om van twee eilanden gebruik te maken en een échte team battle te houden.

Ook is deze escape room in een kids versie te boeken. Vanaf een minimum van 8 kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar is deze escape room beschikbaar.  

Welk team ontsnapt er eerst houdt de voeten droog?

Informatie over TeamBiesbosch

Gelegen aan het Kurenmeer en aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch, heeft TeamBiesbosch een unieke en veelzijdige locatie. Er is voor ieder wat wils: Een paviljoen met bar en terras voor gezellige borrels, een vergaderruimte en een grote variatie aan activiteiten voor jong en oud. Daarnaast kun je de activiteiten combineren met een heerlijke ontvangst, lunch, buffet en/of barbecue.

Ze beschikken over een groot restaurant, kleedruimtes, douchegelegenheid en gratis parkeergelegenheid.
Onder het motto “samen doen, samen beleven”, bieden de enthousiaste instructeurs een onvergetelijk uitje binnen deze prachtige en natuurlijke omgeving!

 

TeamBiesbosch Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over TeamBiesbosch? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Het was heel erg leuk om te doen. Om dit met je vriendengroep te doen is echt ontzettend leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2023 Nynke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Deze escape room was zeer leuk om te spelen met verschillende *** in de ***. De puzzels waren interessant en erg leuk om te doen. Het is een echte groepsactiviteit, en zeker leuk om te doen met meerdere personen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
24 maart 2023 Stefan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ik vond het echt heel erg leuk! Er waren allerlei verschillende puzzels, waardoor je elke keer weer opnieuw iets moest doen. De puzzels hadden ook echt betrekking op het verhaal. Het is een andere manier van het doen van een escaperoom doordat het in een *** plaatsvindt met diverse ***.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2023 maartje Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Hele goede en leuke puzzels in de escape room! Zeker zo houden. De puzzels kunnen scherper gemaakt worden door het materiaal goed in orde te maken zoals bij het **** dat de *** er makkelijk uitvalt. En de *** die van bepaald materiaal zijn zodat ze niet kapot gaan. Is een investering maar wel voor de langere tijd. Ook het ***  zou makkelijker kunnen omdat het niet echt goed lukte.

Als al het materiaal in orde is kunnen veel mensen de escape room spelen en is het ook toegankelijker.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 maart 2023 Edwin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest