The Cari Mysteries

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
The Cari Mysteries

Pieter Belsstraat 26, 5961 DX Horst, Nederland

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij The Cari Mysteries

Escape room Opa’s Fortuin

Maximale tijd: 120 minuten
Open sinds: september 2021
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Al vanaf 8,50 per persoon. Speel deze 2 uur durende online escaperoom in teams tot maximaal 6 personen.

Eerste 100 teams krijgen 10 euro introductiekorting!

Een jong gezin komt in de jaren 50 vanuit Nederlands-Indië naar Nederland. Op een dag ontvangt één van de kleinkinderen het dagboek van haar oma. Al jarenlang gaat het verhaal dat opa een fortuin meegenomen heeft uit Indië en dat oma’s dagboek de schatkaart zou zijn. Het dagboek is incompleet. Het fortuin is inmiddels al meer dan 50 jaar een legende in de familie. Niemand heeft het ooit kunnen vinden.

Stap in deze online escaperoom, vanuit je eigen computer in een andere wereld, en beleef dit op waarheid gebaseerde verhaal alsof je er zelf echt bent. Ontdek en beleef dit waargebeurde verhaal en help om Opa’s Fortuin te vinden.

 • Volledig digitaal vanaf afstand te ervaren.
  Geen speciale chatsoftware vereist zoals Google Meet, Skype of Teams. Alles is in de online escape room aanwezig. Nog niet mogelijk om via tablet of mobiel te spelen.
 • Interactieve 360° panorama’s
  Vind oma’s bril en reis terug in de tijd om door haar ogen het verleden te bekijken. Opa’s Fortuin is een innovatieve online spelervaring alsof je er zelf bij bent.
 • Innovatieve escaperoom ervaring
  Speel tot maximaal 6 spelers per team dit onvergetelijke avontuur van een familie uit Nederlands-Indië. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
 • Inclusief unieke groepsfoto
 • Speelduur ongeveer 120 minuten
 • Start de ervaring op elk gewenst moment, pauzeer en hervat wanneer je wilt
 • Al speelbaar vanaf 10 jaar oud
 • Tickets onbeperkt geldig, geen eindtijd

The Cari Mysteries video

Informatie over The Cari Mysteries

Bij The Cari Mysteries willen ze iedereen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dit doen ze door spelers met spannende puzzels een authentiek verhaal in te nemen. Door de schitterende visuals vergeet je de waan van de dag en kan je met je vrienden, collega’s of familie genieten van een heerlijke tijd!

Grote groepen
Ook voor grote groepen voorzien ze in een unieke beleving. Omdat deze escape room online is, kunnen ze grote groepen met gemak faciliteren. Je speelt de kamer in een groep van 4 tot 6 personen. Je kan zelf de groepssamenstelling bepalen van wie bij elkaar in het team zit. Als je het leuk vindt, kunnen de groepen onderling tegen elkaar kunnen strijden wie de beste tijd neerzet.

De prijzen voor groepen zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Neem daarom contact op voor een persoonlijke offerte.

Bedrijven
Escape rooms zijn bij uitstek een leuke bestemming voor bedrijfsuitjes, want je werkt op een informele manier samen aan spannende puzzels en opdrachten. Doordat deze escape rooms online zijn, kan je met zekerheid je bedrijfsuitje plannen. Immers: veranderende regels kunnen geen roet in het eten gooien. Vanachter je eigen laptop of computer kunnen alle teamleden meedoen. Daarnaast zijn ze flexibel qua planning: je kan als team altijd spelen wanneer het jullie uitkomt.

Tijdens het spelen hebben jullie contact met een host via een ingebouwde chat- en videoprogramma. Mochten jullie tijdens het teamuitje beperkt de tijd hebben, dan is het altijd mogelijk om de escape room tijdens een regulier werkoverleg uit te spelen.

Prijzen
Al vanaf 8,50 per persoon.

The Cari Mysteries Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over The Cari Mysteries? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Deze online escaperoom is prachtig vormgegeven met sfeervolle locaties. Het verhaal, de ingesproken teksten en filmpjes maken deze online escaperoom echt onderscheidend ten opzichte van veel andere online escaperoom. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Daarnaast biedt de escaperoom ook interactie doordat je objecten moet oppakken en gebruiken op andere objecten in de kamer.

Als laatste zit er in de escaperoom een ingebouwde meetingtool, zodat je makkelijk met anderen via audio en beeld met elkaar kunt communiceren. Echt een aanrader als je online een escaperoom wilt spelen met wat mensen op afstand!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 januari 2022 Wouter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Het zit knap in elkaar en is mooi gemaakt. De puzzels zijn niet zo voorspelbaar als je soms bij escape rooms of dit soort online versies ziet, je moet echt wat dieper nadenken. Ik heb een leuke avond gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2021 Meia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest